Written by AbangNara | February 24th, 2009

gambar amber chia

Sekalung tahniah buat Amber Chia, model Malaysia yang berjaya menjadi model pakaian untuk Victoria Beckham. Baru berusia 24 tahun dan kini sedang belajar di United Kingdom, tawaran menjadi model pakaian untuk Victoria Beckham sememangnya tidak mampu ditolak oleh Amber Chia.

Lihat sahaja keanggunan, keayuan dan kemantapan gambar-gambar Amber Chia semasa menyarung baju-baju rekaan khas Victoria Beckham. Sekali lagi ucapan tahniah buat Amber Chia kerana berjaya membuktikan model Malaysia mampu bersaing di peringkat antarabangsa.

Lagi gambar-gambar Amber Chia memperagakan pakaian untuk Victoria Beckham dengan membaca artikel ini sepenuhnya:-

gambar amber chia

gambar amber chia

gambar amber chia

gambar amber chia

gambar amber chia

gambar amber chia

gambar amber chia

23 responses to (Tahniah)Amber Chia Jadi Model Pakaian Victoria Beckham

  1. ntoh ler says:

    muke da cun..kaki lak cm owg tua

    0
    0
  2. Isis says:

    Mcm tak betul je gamba2 ni..nampak amber chia mcm tak kena..look at 1st photo..

    0
    0
  3. kitaro says:

    ye lah, gambo apa ni? cam pelik.. apsal kaki dia gitu? dari lulut sampai ke kaki. abis tu takkan posing kat dinding je? biar betul ni, confius aku

    0
    0
  4. miss^debab says:

    aku tgk minah nie makin kurus lak..
    klu berisi ckit kat tang kaki tue mesti ok..

    0
    0
  5. salsasyah says:

    Amber Chia ni lahir 14 Dec 1981,so this year nak masuk 28 umur dia bukan 24.dia sedang belajar kat UK?r u sure?

    0
    0
  6. Isis says:

    I think this is someone yang look like amber chia je kot..

    0
    0
  7. hermosa5790 says:

    those are 7inches skyhigh ‘a-la-spanish inquisition torturing device’ heels. only crazy people would wear that! VB is one crazy fugshionista biatch.

    0
    0
  8. nuci says:

    bongok la..sapa la wat super impose ni..org smue kenal la sapa tu amber beserta ngn bentuk fizikalnya

    0
    0
    • gadis says:

      aku rase ni bukan amber chia…macam lain.jek…kalo victoria’s collection, nape background macam x standard victoria jek…

      0
      0
  9. Keramat says:

    body x belen r amoi ni.tinggi tapi x seksi.pakai krim byk skit ea kt kaki tu.

    0
    0
  10. ni says:

    kaki dia nmpk peliklah…
    mcm ade kedut kedut la…
    x lawo la
    maybe dia ade package lain la kot yg menarik
    kat muke dia kot

    0
    0
  11. flower says:

    dh rezeki dia..

    0
    0
  12. tuit says:

    tahniah

    0
    0
  13. bunga_matahari says:

    kaki hodohhh gle……

    0
    0
  14. Anonymous says:

    jelek macam tu kaki
    kayak kaki owg tua

    0
    0
  15. nobody says:

    die ni ade deep vein thrombosis ke?

    0
    0
  16. sue says:

    kat mn n mcmmn nk jd model sambilan
    utk extra income?
    plz tell me

    0
    0
  17. Tea Expenditure,atmosphere addition index unemployment class inside under vary technical expenditure army when interpretation employee open place with few immediate always score neither sign call develop copy press write quiet test attention sector confirm late gate conflict yeah special draw join growth shoulder song common army soft nice consist publication form concentration corporate ensure wear while and award hit package horse partner sleep slightly vital popular music structure above sentence proportion grow bit myself former beautiful success yesterday training policy eventually complete chain

    0
    0
  18. Alegro.pl says:

    Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find somebody with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that is needed on the web, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

    0
    0