Written by AbangNara | January 12th, 2010

amazing nara

Anda stress di tempat kerja? Tekanan belajar untuk peperiksaan? Mahukan tempat yang boleh hilangkan stress anda sambil menggeletek pankreas anda tanpa henti? Kini kami membawakan anda AmazingNara, blog yang mampu membuatkan anda melupakan segala tekanan dalam diri.

Konsep AmazingNara sangat mudah iaitu tempat perkumpulan gambar-gambar yang lawak, comel dan kadang kala kejam untuk sama-sama kita layan. Kami dah sebarkan kewujudan AmazingNara di Facebook kami dan respon  yang kami dapat sangat mengalakkan.

Jadi tunggu apa lagi? Layari AmazingNara untuk menghilangkan segala tekanan dalam jiwa anda. Jom ~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to AmazingNara – Hilangkan Stress Anda Sekelip Mata

  1. manis says:

    amazingnara…mcm seronok..nk kena layan ni…layannn~~

    0
    0
  2. green lady says:

    best la layan AmazingNara ni…kena gtaw kwn2 ni…:)

    0
    0
  3. pEnArI pOcO2 says:

    yer…..
    MEMANG BETUL2 STRESS NIH…

    0
    0
  4. AnneDeSilva says:

    hurmm.
    nanti takde org lak nk layan beautifulnra nie..

    0
    0
  5. AnneDeSilva says:

    mcm xbest jek……
    sape punya blog tu kaknara?

    0
    0
  6. pEnArI pOcO2 says:

    hi AG…
    ko dah lama x muncul sini…
    sunyi tol bn skrg nih…
    lbh2 lg musuh ketat aku xder…

    0
    0
  7. AnneDeSilva says:

    ada AG..
    cuma masing2 bz kot ada keje..
    pastu ada amazingnara skaunk lg ramaila hilang..uhuhuhh

    0
    0
  8. pEnArI pOcO2 says:

    dah tgk dah…
    part karangan tuh lucu sgt2…

    0
    0
  9. abangnara says:

    @anne – jangan risau pasal amazingnara tue. itu just salah satu blog dari Nara family jer.. kira adik beradik la. nak lepak kat sini pun ok, kat sana pun ok

    tapi dengar citernya semua orang pun bz skang. pet pun kerja banyak. sunyi gak BN nie. huhuh. sedih gak skang. takder orang melepak sini. rindu nak baca komen korang semua

    apa-apa pun. take care semua

    0
    0
  10. violet says:

    emmm..
    mmg sunyi la.

    0
    0
  11. azharramli says:

    hahhh..nie nak masuk..nak masuk..ada gambo lawak nara nie…hahahaha..kang publish kena saman oleh bro nara pulok..hehehe

    0
    0
  12. Piston Pecah says:

    wah…amazing la nih…

    0
    0
  13. pEnArI pOcO2 says:

    tension tol…

    0
    0
  14. violet says:

    test

    0
    0
  15. romeo says:

    amazingnara?? blog bru ke??

    0
    0
  16. HantuPensil says:

    ermmm amazinggg…hehehe..
    eh xde worang arini…

    0
    0
  17. violet says:

    poco
    ko ada lg x?

    0
    0
  18. pEnArI pOcO2 says:

    kak nara,
    kalo bukak artikel bab2 artis [email protected]@terjonjol…
    tentu meriah kat blog nih…
    sume suku sakat kuar kat sini…

    cube try kak nara…

    0
    0
  19. violet says:

    hahaha..

    0
    0
  20. AnneDeSilva says:

    anne back..
    ye abg nara..
    hope sume jgn lari..
    stay tune sni la k..
    anne ada..
    it just that korg mana???waaaaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
  21. AnneDeSilva says:

    mana korg?
    keluarla wahai warga BN tersayang..huhuhuh

    0
    0
  22. AnneDeSilva says:

    poco?
    AG?
    violet mana sume?

    0
    0
  23. BlackBerry00 says:

    bubye uowls..
    really miss uowls this few days…

    0
    0
  24. AddMe says:

    Add me facebook..!!

    0
    0
  25. pinkypanthers says:

    aaaaarrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhh……………
    stress gilerrrrrrrrrrr niiiiiiiiiiiii……………..

    0
    0
  26. eyriqazz says:

    wah2,abang nara bukak cawangan lagi..syabasla abang nara..saya satu blog pun tak terdaya nak update selalu

    Great Teacher Onizuka

    0
    0
  27. hamba Allah says:

    Astgfirullah…hilang stress apenye…website yg ari2 duk bukak aiab org n buat fitnah ni bleh hilang stress????bertaubatlah….dunia akhir zaman..

    0
    0