Written by AbangNara | December 11th, 2016

Amar Baharin dan Amyra Rosli baru sahaja mendirikan rumah tangga baru-baru ini. Abang Nara suka tengok mereka berdua. Nama pun masing-masing mula dengan huruf “A”. Memang sweetlah diorang berdua ini.

amar baharin amyra rosli

Memang sama cantik dan sama padan kan Amar Baharin dan Amyra Rosli ini? Walaupun baru berkahwin, Abang Nara respek dengan Amar Baharin kerana tidak lokek untuk memberikan hadiah kepada Amyra Rosli. Ada satu video tengah viral di mana kelihatan puluhan kotak yang Abang Nara rasa bernilai puluhan ribu di hadapan rumah Amar dan Amyra.

WhatsApp Image 2016-12-12 at 13.11.16

Pergh. Kalau dikira, mahu dekat 30 kotak tue. Semua tue rasanya hadiah untuk Amyra tue. Cuba korang tengok reaksi terkejut Amyra apabila Amar panggil dia ke luar. Kalau Abang Nara pun terkejut dapat suprise hadiah punya banyak macam nie.

lazada

Selepas penat Abang Nara zoom kan video ini, dilihat kotak-kotak ini tertera dengan logo Lazada. Bijak sungguh Amar sebab Lazada sekarang tengah ada Online Revolution Sale sehingga 14 Disember. Macam-macam diskaun ada. Harga semua barang murah kaw-kaw. Tak caya? Tengok kat www.lazada.com.my. Silalah bershopping dan suprisekan wife/husband/pakwe/makwe korang.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to Video Amar Baharin Beli Hadiah Berkotak-Kotak Untuk Amyra Rosli Tersebar

  1. Jia says:

    Semntra tgh bhgia ni,canang la satu msia.aq pham bru khwin tp elok bnda ni jd prbadi tuk kbaikn korang jga.

    5

    23
    • minah latoya mulot longkang vazzzz says:

      Boleh la happy happy sementara tgah bahagia la katakan. Bila esok lusa dah nak bercerai mula la cakap keburukan masing2.

      3

      27
    • Anonymous says:

      bior la. hati kita harus la bersih

      35

      1
    • Anonymous says:

      KALAU AKU TAK SUKALAH LAKI BAGI SUPPRISE BARANG BELAMBAK2 GINI..BELI ON LINE PULAK TU..AKU SUKA PILIH SENDIRI BARANG RMAH..KANG TAK BERKENAN TAKKAN NAK MARAH…LAKI DAH BAGI..SBENARNYA KALAU BUAT MACM NI..BARANG2 NI PILIHAN LAKI DIA.BUKAN PILIHAN BINI…CARA TAK LANGSUNG BINI TAKDE PILIHAN TERPAKSA TERIMA..DAH BELI NAK CKAP APAKAN……TAK BEST SUPPRISE MACM NI..

      2

      20
    • Anonymous says:

      Barang apa ni…kotak sikit lebih kurang sama jer..nak mambohong ajer

      4

      3
    • Anonymous says:

      Kotex pakai buat 10 tahun akan dtag..untung amyra..

      3

      0
    • k.o says:

      Menyibuk nye org yg send citer ni kat kau nara..hahaha

      12

      0
  2. Amar Kembang yg perasan bagus!!! says:

    Saja je tu…nk tunjuk pada Satu dunia yg si Amar pendek lagi kembang semangkuk ni kononnya very romantik, prihatin,ambil berat tk kedekut dan segala-galanyalah tu…tk pelah..baguslh klau mcm tu kn…teruskan hikayat cerita klasik kau tu ya…semoga berbahagia dan berjaya hendaknya..

    4

    13
    • minah jambu - safety first says:

      bunyi macm dazren je 6:48 ni..dazren ke ? helo biar laaaa laki amira si amar ni nk hadiah kan berkotak2 barangan dari lazadaaa…dh dorang tengah hepi biar kan aje laaa..jangan nak sakit hati sangat ok …pandang ke hadapannn n jangan pandang ke blakang lagiii…

      29

      1
    • Anonymous says:

      Dazrin hape. Ak baca ikut intonasi cara izreen bercakap.
      Izreen kot ni. Wakakaakaka.
      Skt hati skt mate latu kot tgk kebahagiaan mereka.
      Muffon hokeyyy izreeeennn

      39

      0
  3. Anonymous says:

    Marketing strategy

    46

    0
    • Anonymous says:

      YES…..DORANG SEBENARNYA DI BAYR JADI WAKIL LAZADA OK…YG AMBIK BADEO NI PULAK..MEREKA2 YG SEWAKTU DENGANNYA..KORANG KENA TIPU..

      40

      0
      • Anonymous says:

        Nyampah pulak aku tgk dua2 ekor ni..nama pun pelakon..syabas kerana menjadi wakil lazada..pasti dapat bayaran lumayankan?..tapi lakonan tak berapa nak menjadilah..konon nak buat candid..tapi melampau pulak bagi supprise bayk macam tu..menipu tak agak2…NARA KAU KENA TIPULAH..

        17

        0
      • Anonymous says:

        kann..aku pun rasa camtu
        apa gila amek video sebarangan camtu nak kena saman ke
        privasi mane privasi??
        kalau bukan geng2 diorg jugak

        7

        0
      • cik kepoh says:

        kann..aku pun rasa camtu
        apa gila amek video sebarangan camtu nak kena saman ke
        privasi mane privasi??
        kalau bukan geng2 diorg jugak

        0

        0
  4. NEELOFA MMG CANTEK says:

    ok la diorang nie daripada ROZIITA CHE WAN punyer marketing murahan “CHEAPO GIMMICK” BELAJAR DGN DR FAKE AZIZAN OSMAN… at last MURAHAN NEK TA JUS GOYANG NTAH APA2 TU.. pastu lari cukai meroyan kena kutuk ..

    10

    0
  5. Anonymous says:

    Alaa….barang Lazada jer pon, murah dan bkn ada kualiti sgt, boleh la klu nak beli berkotak kotak pon….apa kelas….setakat harga puluh2 satu barang, tukang sapu pon mampu….

    6

    4
    • mengkudu says:

      wehh…wk tu x pyh prsan kaya sngat..! tue hdup org…klo wk kwin dh dpt beri mkn ank dara/ truna org ke…?? …tnggl kt puyut diam jer lah….ntah2 bini/$uami wk tu dbri mkn pasir….x baik mngata org…cermin diri tu kat crmn..x pn kat sungai…
      @anonymous

      3

      2
  6. Observer says:

    Iklan untuk lazada. Post ni pun. Dapat bayaran

    33

    0
  7. Eksyen says:

    Ntah2 kotak kosong je pun.. Lakonan smate2..

    19

    0
    • Anonymous says:

      Aku setuju…kotak semua seakan2 serupa..barang2 tu semua nampak barang sama jenis..ni macam berlakon ajer..yg ambik badeo pun entah2 orang upahan..

      9

      0
  8. Ya aku orang yang sama says:

    Kewak tol iklan lazada rupanya.
    Ntah2 ni pn sekadar lakonan semata2.
    Amar myra bang nara yg tukang rakam yg driver lori sume dpt income drpd lajadah. Phuiii
    Padahal kotak kosong je.

    17

    0
  9. damai says:

    Apalah korang nie dah sah2 yg record video bukan mrk, stalker yg record ” Itu amar bahrin kan, banyak nya dia beli, apa tu” blh pula record sampai amyra keluar. Dengar btl2. So dari mana dtg mrk tunjuk2 pula. Kalau ikut undang2, si stalker yg record video dan viralkan blh dikena tindakan kerana ambil video tanpa permission lepas tu viralkan

    5

    0
    • Anonymous says:

      Ah sudah lah kau.
      Jangan-jangan kau pun di bayar oleh amar untuk komen sebegini tak ?? Wakakakaka

      7

      1
      • damai says:

        Anoymous, i really hate netizen yg take photo without permission lepas diviralkan, bukan agama aja dia salah, tapi segi legal terms dia mmg blh diambil tindakan. Ini lah org kita sekarang, diberitahu malah x diterima, im working in legal lines so im telling that its totally wrong segi undang2

        3

        1
        • Anonymous says:

          Weeeiii..dia upah orang ambik badeo tulah..kotak kosong jer..nampak sama jer size kotak2 tu..melampau bagi bini hadiah sebegini banyak..nak menipu tak agak2..

          3

          -1
        • Anonymous says:

          kesian..nme je bljr law tp xreti nk beza antara y FAKE dgn REAL…….die upah org laaa buat video ni…klu btl msti si hidung kembang dh meroyan kat media sosial..org curi2 amik video die…ngok btl jgk kannn….

          1

          0
  10. Anonymous says:

    helloooo….mana ada order barang lazada dtg semua hari yang sama dan waktu yang sama…melampau menipunye…

    23

    0
    • Anonymous says:

      selalu juga beli brg dr lazada…xdpt pun kotak mcm ni…selalu packing poslaju @ gDex…ke sbb beli byk dpt kotak mcm tu?

      5

      0
  11. jamilah says:

    aku suka je amyra cute miut
    just si amar tu hmmmm dia ni baran ye…
    dalam meletop ada sekali si lopa cakap “u asyik berlakon dgn tunang u je’
    terus dia ckp “mana ada…” perghhh bole tahan

    2

    2
  12. aku lagi lawa dari amyra says:

    deme ni duta utk lazada soon tak?one more,stalker konon..perumahan elit tp sesuka ke stalker leh msk rakam2 bagai dpn umh..propa semua niii…cait

    14

    1
  13. aku lagi lawa dari amyra says:

    deme ni duta utk lazada soon tak?one more,stalker konon..perumahan elit tp sesuka ke stalker leh msk rakam2 bagai dpn umh..propa semua niii…cait!!

    3

    0
  14. nana says:

    kotak kosong..?

    1

    0
  15. Anonymous says:

    Ala.. shopping kat lazada byk2 blh dpt cashback money la.. tambah2 pulak kalau kita jd personal shopper…nak dpt bonus dlm bentuk duit.. join la shopback.. nk tau cara? Whatsapp saya 0194725521.. step by step saya ajar sampai berjaya. Hari ni sale dh start kat lazada tau.. pemegang bank kad cimb, blh dpt diskaun separuh harga.

    2

    0
  16. Anonymous says:

    Marketing strategy yg agk fail. Senang2 stalker nk stalk.pastu brg dtg sekali gus.

    1

    0
    • Anonymous says:

      Takde stalkerlah….yg ambik video ini pun orang dia jugak…mereka dibayar ok..kenapalah bodoh sangt korang..pakai akallah sikit..nak bagi bini surprise takkan melampau gini..

      4

      0
  17. cinta says:

    dah terang2 lazada sponsor….hadoiii…marketing strategi..jgn pelik sgt lah…

    3

    0
  18. BIBIk says:

    HAHAHAHAHAHA..NTAH2 KOTAK KOSONG :p

    0

    0
  19. Anonymous says:

    perhatian buat suami2….isteri2 suka brg dalam kotak kecik ok..yg gold or silver….hehe….atau pun bawak isteri sekali kalau nak beli hadiah.
    jangan buat cara ini…order online….sangat lah cheapskate….

    3

    0
  20. Anonymous says:

    saya beli barang lazada tak pernah lah datang serentak macam ni….sanggup menipu ye.

    7

    0
  21. miss red says:

    hahaha… marketing strategy tu… apa yg korang nak komen pelik2… biasa jer pun…

    0

    0
  22. miss_oppppssssss says:

    Amar: Sara (bukan nama sebenar), nanti tolong wat2 amik video candid…

    Sara: Video apa? Bila? Kat mana?

    Amar: Esok, kat rumah aku dlm jam 10pg cmtuh… Lazada nak datang rumah hantar barang… Dalam 30kotak cmtuh… Suprise utk Myra…

    Sara: 30kotak? banyaknya… Okay, nanti aku dtg rakam..

    Amar: Eh, kau rakam biar mcm ala2 candid tau…

    Sara: Kang x jelas….

    Amar: Xpe.. Sebab aku nak kau upload kat media sosial.. Baru xketara sgt aku yg plan..

    Sara: Set! Aku snap guna ipon aku jerla cmtuh…

    Amar: Good! Camnilaaa cousin aku…

    **FAham x plot cerita?> ahahaha…

    1

    0
  23. Anonymous says:

    lazada punya iklan ke ape ni…hahaha

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Makin meluat pulak aku tgk pasangn ni, x habis2 nak citer pasal dia org. Tang mana yang lawa amyra ni pon entah la…kepala besar, badan kecik…yg si amar ni pulak udah la pendek, hidung kembang semangkok….Allah, berdosa pulak mengata dia org, ni, tapi udah x tahan asyik2 citer dia org aje…….

    2

    1
    • Anonymous says:

      Aku setuju..bukan jealous..tapi mata dah tak boleh terima..nyampah asyik2 muka dia dia dia..aku ada dengar kt suratkabar spore..ada sponsor kt spore.. nak buatkan dorang majlis kt sana tajaan ribu2….kalau aku takyahlah bodek2 sangat..takde bagus mana pun dorang ni..pas tu entah senyap pulak..takyahlah kalau aku

      1

      0
      • peace says:

        hello yg hang sakit hati fan club nak buat majlis untuk mrk kat singapore apa hal. Mrk tahu hargai peminat, so tak salah peminat buat untuk mrk with all the sponsors, mrk cuma perlu hadirkan diri untuk majlis ini. Alhamduillah, semua berjalan lancar. yang semua sakit hati sgt dgn mrk kenapa ehk, adakah amyra atau amar tolak cinta anda semua

        2

        0
  25. mulut celupar says:

    siapa lh penyebok yang ambil video diaorg tanpa kebenaran ni.amar beli utk wife dia, knp nk ambil video bagai.

    0

    1
  26. Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    eleh…bukan dia beli semua tu,tp LAZADA sponsor..sebab? sebab nak promote produk yg dah makin tak laku tu…sian amar/amyra,dielksploitasi

    0

    0
  27. Anonymous says:

    ni sape la rajin rakam video pastu share dgn semua org..xfaham motippp.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ini iklan ajer..takde kena mengena dgn yg hidup atau yg mati..yg kena tipu ialah pembaca..nara ketua penipu..si pasangan terlebih glamour ni pulak jadi wakil lazada..buat advertisement cara cheapskate..hmmmmmm…

      0

      0
  28. mak says:

    dah ada paparazzi…

    0

    0
  29. kepohci says:

    pasal apa iolls beli blender panasonic kat lazada tak dapek pon kotak lazada… dapat kotak panasonic tu tampal borang skynet saja.. apa nih? beli barang autumnz, dimasuk yo dalam plastik gdex.. apanih? apa nih?

    ini la namo nyo marketing strategy lazada .. haha

    1

    0
  30. Anonymous says:

    ada jugak ke manusia bz body nak record diorg tu? mcm tahu2 je pulak tu.. timing pun elok je.. n the main actor and actress post tengah elok2 je.. semua ni dirancangkan.. promo lazada…

    0

    0
  31. Lazagna says:

    Ni iklan lazada yang akan datang laa. Alaaaaahhhh berlakon je ni.

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Hello peace december 13 2.15pm…x hingin la ngan cinta amar/amyra ni…bukan sakit hati, tapi meluat, mcm la xde pasangan lain nak dipaparkan kisah mereka….amar tu berlakon dah la mcm kayu, pastu x boleh terima teguran, dan amyra tu pon bukan best sgt pon lakonannya…

    1

    0