Written by Bella | November 18th, 2015

Jika anda mengikuti rancangan Gegar Vaganza 2 tentu anda sedar bahawa pengacaranya Nabil Ahmad seringkali mengusik juri tetap program tersebut Dato Ramli MS. Antara usikan beliau adalah mengenai Alyah.

Menyedari akan perkara tersebut, Alyah yang mengakui gurauan Nabil itu kadang-kala agak melampau, beluau bagaimanapun tidak terasa dengan usikan mengenai mereka suami isteri dan cua memandang perkara tersebut dari sisi yang positif. Tambahan pula, ia sudah menjadi tugasan Nabil sebagai pengcara untuk memeriahkan lagi program tersebut.

Saya tahu dia selalu mengusik kami. Walaupun kadang-kadang sedikit keterlaluan tetapi saya tetap ambil yang positif.

Saya tahu dia seorang yang gila-gila, jadi tak ada apa perlu diperbesarkan. Mungkin ada orang dia lebih cepat terasa, tapi saya cuma ambil yang positif.

Malah, Ramli MS juga tidak pernah membicarakan soal usik mengusik itu ketika pulang ke rumah.

Bagus betul Alyah, tidak cepat melatah ataupun terasa dengan guraun ataupun usikan yang kadang-kala melampau. Iyalah, kalau semua benda hendak dijadikan isu memang payah la.

Sumber Berita: Harian Metro

 

19 responses to Alyah Tidak Kisah Dengan Usikan Nabil 

  1. Cilipadi says:

    Usik mengusik membawa bahagia. Tapi rasanya wife nabil lagi stress kot dgn ‘usikan’ saban minggu si nabil ni. Semua anak dara dia nak ‘try’. Tapi rasanya wife nabil dah masak benar dgn perangai suami dia ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      X minat x suka…sekian!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Gedik ahhh

        0

        0
      • Anonymous says:

        “Bagus betul Alyah, tidak cepat melatah ataupun terasa dengan guraun ataupun usikan yang kadang-kala melampau. Iyalah, kalau semua benda hendak dijadikan isu memang payah ”

        Yg lorat adalah wartawan2 kepoh tu lah. Xde mende pon si tuan badan…

        0

        0
    • Elena says:

      Bagus Alyah.. sangat supporting. Dato ramli MS pun cool je bile Didie Alias dkt atas stage kene kan Dato’. Dato comment balik, “eh itu kan anak sedara kamu jugak.” WIN. Hahahaha

      0

      0
  2. Anon says:

    Knp nabil suka membongkok dan suka buat kepala kebawah tak sakit ke leher ke takde leher. Kepala mcm belon tajam je hujung. Maaf ye sekadar gurauan. Alaa nabil pun suke je lawak cmni. Harap takde yg ambil hati ye hehe

    0

    0
  3. me says:

    cntik alyah..

    0

    0
  4. mawar says:

    kdg2 memang over lawak nabil ni…apa lagi tiap minggu kalo faradhiya asyik gurau nak try jerrr…boring la

    0

    0
  5. . says:

    bagus alya dan wife nabil..sebab org seperti nara dan reporter lain sentiasa menanti je.untuk melariskan berita.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Alyah, x makeup nmpk muda
    Bila makeup nmpk tua!

    0

    0
  7. pening says:

    respect alyah..sbb instagram die kdg2 je letak pic tok ram…tu baru exclusive…ni klu siang mlm letak pic ngn bf las2 x kawen wat pe kn….

    0

    0
  8. yeyeye says:

    meluat lah..tak habis2 tanya artis sentap ke idok dgn lawak or usikan nabil ni..artis pon rilek jer..sbb dah tau perangai nabil mmg mcm tu..yg terlebih sentap ni peminat yg takleh bawak begurau sket..semua nk jdikan isu..bosan!!

    0

    0
  9. anon says:

    please la korang semua, ingat tokram tu popular ke?
    takder saper kesah pon hokayyy

    0

    0
  10. sss says:

    betul..alyah sgt cntik..suara pun sedap.tp bila makeup slalu nmpk tua..die mmg ada kecantikan semulajadi..psni jgn makeup tebal sgt ye alyah..luv u..

    0

    0
  11. All..Ya!!! says:

    Yang nampak,
    Alyah lebih pada harapan,
    Agar rumahtangga mereka,
    Tulus…. Bahgia…
    Tambahkan Romantik….

    0

    0
  12. Jihan says:

    Tapi nabil harus beringat, sampai bila org nak bersabar dgn usikkan melampau dia.

    0

    0