Written by Bella | March 19th, 2015

Telah menempuhi pelbagai cabaran hidup dalam berumah tangga, sedar atau tidak perkahwinan penyanyi Alyah dan Ramli MS sudah masuk tahun yang kedua. Walaupun dihimpit gosip, cinta kedua-dua mereka masih kukuh dan semakin bahagia.

Bagi memperingati bahtera yang dibina, Alyah telah menujukan ucapan khas buat suami tercinta dengan luahan yang cukup romantis dan menyentuh hati. Bait itu telah disampaikan menerusi sebuah kad khas yang dihadiahkan buat Ramli MS.

Pada pendapat kami, Alyah adalah seorang isteri yang cukup tabah dari segi mental dan fizikal, kerana ia bukan senang untuk  lari daripada sebarang spekulasi yang mampu mengugat rumah tangga mereka. Semoga Alyah dan Ramli MS akan kekal sehingga hujung nyawa.

Sumber Berita: Instagram Alyah

 

8 responses to Alyah Luahkan Ucapan Romantis Untuk Ulangtahun Kedua Perkahwinan Buat Ramli MS

  1. Anonymous says:

    alyah! ramlis ms pakai gigi palsu eh?

    0

    0
  2. Anonymous says:

    boringgg………………

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Happy Anniversary ‘to me’? Kenapa tak ‘to both of us’? Ramli terlupa nak wish?
    Alaa..lupa pun takpelah. Yang penting bahagia. Takmo merajuk bukan2, marah terang-terangan. Nobody said marriage is going to be easy. 2 years of hardwork..and hopefully for more years to come.

    Happy Anniversary Ramli & Alyah. Semoga ikatan suci ini berkekalan hingga ke syurga…

    0

    0
  4. niki minah says:

    Sabar dlm mnempuh dugaan hidup.. In sha Allah bhgia milikmu… Mgkin bkn skrg tp tnggu ramli ms 10 taon lgi… Dh tkde yg nk ngorat….

    0

    0
  5. anon says:

    Tak sangka minah ni ganas jugak jaga laki tua dia. Neway suka lagu dia….kisah hati

    0

    0
  6. M says:

    Wahai abang Nara. Bait romantis tu bukan Alyah yang tulis. Kalau setakat pilih kad semua orang boleh. Alyah tulis happy anniversary to me. Kesian dia sambut sorang sorang.
    Susah ada suami ego tak bertempat.

    0

    0