Written by AbangNara | April 28th, 2015

Hujung minggu lalu, buat pertama kalinya, wajah puteri sulung hasil perkongsian hidup Fizz Fairuz dan Almy Nadia telah didedahkan kepada umum. Memang comel cahaya mata pasangan sama cantik sama padan ini. Untuk makluman, nama si comel ini ialah Nur Afrina Ariana. Kalau tak silap Abang Nara, wajah Nur Afrina telah di’sorok’kan daripada umum selama 60 hari.

nur afrina

Rupa-rupanya ada sebab tersendiri Almy Nadia men’yimpan’ anaknya daripada tatapan orang ramai. Seperti yang kita ketahui, keyboard warriors memang ramai di Malaysia ini. Ada jenis yang kerjanya hanya mengutuk orang lain. Tak boleh tengok kebahagiaan mana-mana pihak. Asalkan ada peluang, cacian dan makian akan dikeluarkan, walaupun ditujukan kepada seorang bayi yang tak berdosa. Kerana keyboard warriors inilah Almy Nadia takut untuk mendedahkan wajah anaknya. Kata Almy:-

Pada mulanya bukan saya tidak mahu berkongsi wajah anak kepada umum tetapi saya mengambil pendekatan supaya lebih berhati-hati kerana risau kutukan yang bakal diterima oleh orang yang digelar keyboard warrior. Kami memilih hari ini (Ahad lalu) sempena hari ulang tahun pertama perkahwinan suami untuk tampil mendedahkan wajah anak kepada umum menerusi media sosial

almy

Mungkin apa yang terjadi kepada Black dan keluarga telah menyebabkan Almy Nadia berhati-hati sebelum mengambil keputusan mendedahkan wajah anaknya. Buat keyboard warriors di luar sana, kalau nak mengutuk pun, janganlah libatkan bayi-bayi dan anak-anak kecil yang tak tahu apa-apa. Diorang bukan tahu apa-apa pun. Cuba bayangkan kalau anak sendiri kena kutuk. Tak ke sedih?
punca rambut gugur toppixP.S: Pening dengan masalah rambut gugur? Dah cuba pelbagai rawatan dan petua untuk mengatasi rambut gugur namun masih gagal? Jangan risau kerana kini ada rawatan rambut gugur/hair loss treatment yang dijamin berkesan di Malaysia. Produk Toppik Malaysia ini akan mengembalikan kelebatan rambut anda dengan segera. Toppik Tiada kesan sampingan seperti yang sering dialami oleh mereka yang menjalani rawatan hair transplant di Malaysia. Apa tunggu lagi? Layari laman web Toppik atau LIKE Facebook Toppik Malaysia untuk melihat sendiri testimonal para pengguna yang berpuas hati.

8 responses to Almy Nadia Tidak Kongsi Wajah Anak Kerana Takut Dikutuk Keyboard Warriors

  1. mutiara says:

    semua baby comel..bodo sape yg kutuk2 tuh

    0

    0
  2. melati says:

    Siapa dia ni???…pantang saya kalau org kutuk saya..!!!! tapi saya kutuk org takper…

    0

    0
  3. AkuYangKomenKauyangPanas says:

    bam2 nye almy..dah mcm aishah aku tgk muke die

    0

    0
  4. safiq copot says:

    perangai macam rosmah..

    0

    0