Written by AbangNara | April 12th, 2013

Ramai nampaknya yang marah kepada Abang Nara kerana mempersoalkan tindakan Almy Nadia yang kembali rapat dengan Fizz Fairuz di dalam entri sebelum ini. Setiap orang ada pendapat masing-masing dan bagi Abang Nara, kesilapan yang dilakukan Fizz tidak wajar diberi peluang kedua.

almy nadia

Dan bagi Abang Nara, tempoh percintaa Fizz Fairuz dan Almy Nadia yang lebih daripada 5 tahun sudah cukup buat Fizz untuk menentukan sama ada Almy sesuai dijadikan isterinya atau tidak. Apa pun, Almy Nadia enggan memberikan sebarang komen mengenai hubungannya dengan Fizz sekarang ini. Kata Almy kepada portal Murai:-

Saya tidak tahu apa-apa mengenai ini. Cukuplah kerana saya tidak mahu memberikan sebarang komen.Saya rasa berdiam merupakan jalan yang terbaik buat diri saya

fizz almy

Namun kalau sudah tertulis yang mereka berdua memang ada jodoh, siapalah kita untuk menafikannya. Semoga ada pengakhiran yang gembira buat Almy Nadia. Terlalu banyak kisah sedih dan pancaroba yang telah ditempuhinya. Semoga Almy tabah dan terus berdoa diberikan jodoh yang sesuai dengannya. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to Almy Nadia Enggan Komen Mengenai Hubungannya Dengan Fizz Fairuz

  1. miss s says:

    yelahh komen lebih2 kne hentam plk..

    0

    0
    • aptb says:

      yes..! ignore je..tp jgn lak tup2 kuar statement “doakan yg terbaik buat kami berdue..”….huh sekian

      0

      0
      • missa says:

        lelaki ni kalau dah cukup lengkap segalanya..keewangan stabil…hidup pun dah stabil… sampai masa mesti dia nak kahwin bersama wanita yang dicintai… And then keluar berita Fizz bertunang dengan orang lain… nampak tak kat situ perasaan Fizz kat Almy tu macam mana?? Wake up lah Almy… u sangat cantik,sopan,comel… akan ade lelaki yang lebih baik untuk u lepas ni… Jangan hanyut dilamun cinta Fizz…. melainkan kalau Allah cakap dah tu jodoh u… semoga bahagia… and i doakan kamu berdua berbahagia hendaknya… Amin….

        p/s: Kalau Fizz and Almy kembali bersama. Amaran untuk Fizz: Jangan mainkan Almy lagi..kalau tak siaplah peminat akan menghentam kamu lagi..! Ingat tu..!

        0

        0
      • Jangan Fitnah says:

        Video seks Anwar….rekaan UMNGOK!!!!

        0

        0
        • poyoyopo says:

          tapi..org yg dlm vdeo ttp ANUar..kan??? ngah sondol china doll…
          sila teliti ANUgay dgn gayboy dlm hotel tu plak..aku nk tgk

          0

          0
        • Anu-War....dasyatnya kau..... says:

          Apa nak di herankan lagi..anuwar & seks luar tabiinya dah spt ‘trademark’…sian dgn isterinya, tahu perilaku suami ‘anugerah Tuhan’ itu tp terpaksa telan shj demi cita2 politik suaminya….sedihh….

          0

          0
        • Taubatlah says:

          hanya orang bodoh percayakan fitnah2 UMNO….kesian!

          0

          0
        • Bakal Terkubur says:

          apa nak heran…budaya umno buday fitnah. umno tak boleh hidup dengan rasuah dan hina orang.

          0

          0
      • Anonymous says:

        yelah tu..harap pisang tak berbuah 2,3,4,5,6,7.8..kali dah la…almy setia..fizz jgn sia2 kan almy k..

        0

        0
      • Lembu Gemok says:

        YES!Good nara..cam ni laa..doakan kebahagiaan orang lain..itu yang kita mau…kisah silam orang,kesilapan semua itu adalah lumrah manusia..diberi peluang kedua atau tidak terpulang kepada almy laa..kalau almy menerima, itu hak dia..tak kisah laa korang kipas susah mati ker, apa ker..sbb itu keputusan dia..yang penting kita doakan dia..takyah laa nak hentam orang atas kesilapan mereka yang lepas..please..manusia sentiasa buat silap ok…~beri mereka peluang utk berubah..:)

        0

        0
    • TANTE says:

      lantak hang lah.. laki dah buat hang cum tu pon boleh layan lagi… dah sure2 pilih org len…..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ikot hang laaa moge yg terbaek utk hang

      0

      0
  2. Cikcumil says:

    Xabih2 lg kew..bosan dah,lantak diowg la nk kembali bersama or x….

    0

    0
  3. Shazana says:

    Allah tak akan tukarkan tulang rusuk dan pemiliknya..Kalau dah tu jodoh Almy Nadia,Alhamdulillah..Sudah tertulis jodohnya. ^.^

    0

    0
    • Jasmine says:

      nak tanya…mcm mana klau org tu kawin byk kali dgn org lain, tulang rusuk tu ada byk pemilik ker?? ada sesiapa boleh tolong terang tak

      0

      0
  4. jelita says:

    ko ni da desperet sgt ke almy? xd jantan lain lg da?

    0

    0
  5. iphoneuser says:

    Itu pasal Islam ajar, takde istilah dating², couple², even bertunang pun elak bergambar berdua untuk elak fitnah, if tak jadi (wallahualam ), kan aib..
    So, kembali kepada islam, islam tu dah letak guideline, cari lelaki yang beriman, untuk bimbing, aku doakan kepada mereka, dan semua umat Islam, amin..

    0

    0
    • ainie says:

      kau ada tgk pic almy kat atas tu….?? tu pun dah kira dosa sebab tgk aurat perempuan, hari ni kau dah dpt dosa free, aku nasihatkan kau tak payah masuk blog ni, blog gosip tak sesuai utk kau

      0

      0
      • iphoneuser says:

        Ainie-saudara/ sedari, saya seorang wanita, alhamdulillah, dan spt biasa, setiap post ada orang mcm saudari ni, tak boleh ditegur/diberi sedikit peringatan,itu yang dapat dosa ya.. orang seperti cik/ saudara ni yang tak layak masuk sini, sbb ada sifat inginkan duniawi semata, astaghfirullah..

        0

        0
        • idir says:

          aku rasa maksud aini adalah: kau dah tahu ni blog gossip berkenaan artis, kenapa perlu baca and bagi teguran…kenapa perlu buang masa di sini? setakat tak tutup aurat tu? makcik cleaner keje opis aku ni yg bertudung ni pun tak tutup aurat..(tangan kaki nampak)..masuk shopping mall pun, berapa banyak yg cover rambut tak tutup aurat? yang lalu lalang di luar sana tu? paham tak maksud aku ni?

          0

          0
    • Dolton Bibiana Layola Al-Muslem says:

      iphoneuser, kau nih ustazah jadiah macam abby gak ker dok lecture org macam kau tuh dah compen masuk syurga, tak bole ker tak sentuh pasal agama kat blog gossip? Baik kau gi komen blog politik baru kena tempat…..

      0

      0
      • Dolton Bibiana Layola Al-Muslem says:

        Berdakwah di mana² bro/ sis, tak cakap pun aku masuk syurga, tapi mengajak kita semua..yang ko? ada sebarkan walau sepatah ayat? ada menghentikan dakwah tu ada kot?
        masyallah..

        0

        0
  6. cinta kembali says:

    dalam hati ada cinta

    0

    0
  7. semah says:

    Almy, kau ni macam takde orang lain ke? Fizz dah buat kat kau mcm2 kau masih nak terima dia? wat malu kaum perempuan je kau ni Almy.

    0

    0
    • mieoww says:

      xyah la stress sgt semah oiii..klu dah jodoh sape la kiter nk menghalang kuasa- Nya..biar la dia buat keputusan yg terbaik..kiter orang luar ni xyah nk menyibuk kutuk dia bagai..cool ok

      0

      0
      • ddd says:

        ape yg malunye? kira baik la tu boleh memaafkan org lain..patutnye kau tu yg malu tayang kat org yg kau tu ade hati batu…manusia buat silap…lupa..leka… tu yang menjadikan kita ni ‘manusia’. kalu perfect, baikkkkkkkkkk daripada mula hidup sampai ke mati bkn org namenye…

        and nara, bkn ke sebagai blogger kau kena neutral…just sharing the infos…bkn tokok tambah….jgnlah jadi batu api oiiii

        0

        0
    • mariem says:

      setiap manusia akan diberi beberapa peluang dalam hidup ni. nak gunakan dengan baik atau nak ulang kembali benda yang da pernah terjadi. so, utk Almy & Fizz, andai pusing satu dunia pun anda masih lg bersama, mgkin sudah jodoh anda berdua.. come on, jodoh itu ketentuan.. mgkin perkara lps buat fizz sedar akan cinta almy.. semoga mereka dijodohkan sekiranya itu lebih baik.. amin..

      mariem is back!! wuttt wutttt… abpbh punye story x sempat nak komen.. tak suke dosa. k bye!

      0

      0
    • nida says:

      Kesian Almy. Betol memang fizz dah buat mcm2 kt almy. Tp tau tak hati perempuan ni mcm mane bile die dah syg? Datang la walau hensem mane bidadara pon xkan same dengan fizz T_T sedehh… saya pernah mengalami nye. so i understand.. Jangan marah Almy.. she just cant help it..

      0

      0
      • BUJANG says:

        YELAH ….ITU TANDANYA ALMY SEORANG PENYABAR DAN BAIK,
        CIRI2 TU MEMANG DICARI. TAPI JANGAN DISIA2KAN JIKA ANDA MEMILIKI PEREMPUAN BEGINI.

        0

        0
  8. mieoww says:

    fizz dah belajar dari kesilapan dia..klu ini yg almy nak maka sila la kawin cepat2..klu ati dah xleh terima xyah la nk memaksa..cari je orang lain..

    0

    0
    • nida says:

      Betol, fizz, kalau serius masuk meminang terus. Tp kalau hati mmg xboleh terima Almy, terus terang. Jangan buat almy mengharap.. Please dont do that. Not to almy not to any woman in the world.

      0

      0
  9. Anonymous says:

    dah bercinta lbih dari 5 tahun mesti Almy susah nk lupa Fiz tu…ok la kalau dia dah maafkan Fiz semua orang ada buat silap..kalau fiz betul2 nak berubah mungkin Almy boleh bagi peluang…doakan yang terbaik untuk diorang dan jangan ulang kesilapan yang sama…

    0

    0
  10. fendychem says:

    saya pun setuju dgn abg nara…..fizz fairuz tidak layak terima peluang lagi… cik almy jgn termakan dengan janji palsu fizz…. lelaki tak guna tu cume nak mainkan awak jerr…bkn nak buat bini pun, klu betul dia nak dah lama dia pinang awak…..

    0

    0
  11. eeeeeuu says:

    Ntah,klau ak kan mmg tak trime r jntn cm tu,..lpas dimlukn bru nk cri yg dia dh buang..sume tu alsn je,..Almy,bek ko buat istikarah byk2,then klau ko plih dye jgk,mmg dye jdoh ko la kot…tp ko bole dpt lgi bek dri yg ni..

    0

    0
  12. nenek jemah says:

    ala… kazen aku bercinta 11 taun.. den bertunang 3 bulan terus putus.. klu ikutkan mmg la susah nk lupakan.. tp semua tu ada diri masing2.. nk lupa atau xnk.. klu kt otak dah set xnk lupakan, mmg sampai mati la duk terigt kt ex.. kazen aku mula2 mmg la sedih.. bercinta punya la lame.. tp xkn nk sedih memanjang.. ex duk bahagia, dia duk sedih.. so dia nekad utk lupakan ex dia.. so skrg dah bahagia dgn husband dia.. n semua tu dah tertulis dariNya.. bercinta lama mn pun, tp dah bukan jodoh, putus jugak,.. sama mcm ke almy.. seandainya hubungan diaorg smpai ank cucu, alhamdullillah.. jahat mana pun fizz buat kt dia, jodoh tetap dgn almy, dia ttp milik almy.. cume fizz insaf la ek ats kesilapan lalu… jgn ko lukakan ati almy tu lg.. ati perempuan bukan mcm hati ayam yg ko slalu mkn tu.. lepas masuk dlm perut, keluar balik kt dubur ko jd najis.. bila flush hilang najis tu… hati dia tetap dlm tubuh badan dia.. xkan hilang..

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      bercinta sampai 11 taon ! bodoh nyeeeeeeeeee ! eh tk payah lah kau nk nasehat kn si fiz ni dia bukan nye budak umr 15 taonnnnnnnnnnnnnn dh tua bangka ponnnnnnnnnnn kalau kawin pon mungkin anak dia dh lima ! sebetol nye si almy ni yg kau nk kena nasehat kn supaya jaoh kn diri dia ngan jantan butoh miskin niiiiiiiiii !

      0

      0
  13. lalalalala says:

    GOOD GIRL

    0

    0
  14. jelita says:

    kalo korg jd mak bpk almy ko bg ank ko kawen ngn jantan hampeh camni?

    0

    0
  15. rynna says:

    kuatnya cinta almy pada ko fizz… cepat2 la pinang almy jgn biarkan dia jd andartu sbb kau.. kalo ada jodoh kau dgn dia jgnla biarkan dia menunggu lagi.. moga hubungan kalian dirahmati Allah.. insyaallah

    0

    0
  16. Anonymous says:

    menjak fizz wat hal hari tu aku menyampah plk kat dia..x kisah la dia terkena atau kena…tpi aku memg dh x suka dia…suka hati ko la almy kalau suka lagi kt mamat poyo ni…tpi sok kalau dh frust lagi jgn wat video cam shila ye…wat malu jer nti…

    0

    0
  17. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    artis gred C punya cerita….low kelas

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      betol cakap kau tu dolton…nyampah ngan minah hadap ni !

      0

      0
      • sweet minah jambu merah biru says:

        dh lah hadap bahlol pulak tu ! Almaklom lah mungkin si almy ni nk jamah si fiz ni..

        0

        0
  18. kiah elorna says:

    aku doa yg terbhaek je. amin.

    0

    0
  19. Yaya says:

    bukan statement dari Fizz baru2 ni mcm ni ke?…”Saya dan Almy masih lagi kawan dan kami sering keluar bersama. Tetapi kami beri ruang sedikit untuk masing-masing memulihkan keadaan gara-gara kesilapan saya dahulu. Lagipun saya tidak mahu terburu-buru, takut Almy kecewa lagi. Saya perlu menjaga hati dia dan keluarganya.”….x nak terburu2? takut Almy kecewa ke atau dia yang kecewa?…ateeeee, bertahun lagi le Almy kena menunggu lagik dik oiii..mau kena tmbh 5 tahun lagi kot baru dikira sesuai jadi isteri dia kot.

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      mungkin jugak si fiz ni nk suroh almy ni tunggu dia lagi lima taon atau lebih sampai si fiz ni akan tunang senyap2 lagi ngan minah lain . emmmmm mungkin jugak ek…pasal dia tau si almy ni minah bahlol bab tu fiz buat dia bertambah bahlol lagi..

      0

      0
  20. Anonymous says:

    tak suke minah kilang pahang ni.sama la tu.setaraf dgn si kampongan fizz fairuz tu..

    0

    0
  21. minah jambu 24jam mengadap compter says:

    ?

    0

    0
  22. K says:

    now aku paham kenape fir sjk dulu suke mempermainkan perasaan almy..dia dlu lg mcm mempersendakan almy dpn smua org..knyataan putar belit as if almy takde prasaan..betunang pn camtu aje tanpa kesah pn dgn maruah almy..rupenye sbb almy ni mmg hadap sgt kt ff..come on lah almy..wake up lah! jgn jadik bodo sgt sbb cinta.. maruah ko dah byk tercalar dek ff..takkan ko nak lg kat dia???!!!!!

    0

    0
  23. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    wow…so many whores using my name Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem..im so impressed about it…nampak sgt aku nih popular dan disukai… thanks alot guys… just keep it up yeah?!!

    next year i sure menang artis paling popular… haha

    0

    0
  24. bibi says:

    sudah sudah la almy…jangan lah jadi bodoh sangat…bersepah lelaki lain…..sayangilah diri sendiri

    0

    0
  25. wong says:

    is she that stupid……..??? enough is enough….

    0

    0
  26. nor says:

    fizz dah berubah? apa bukti? cakap org la dia berubah, bukti dari tuan punya badan ada ka? masuk meminang ..jadikan almy his wife..aarr itu bukti dia dah berubah..tapi statement masih dolak dalik lagi

    0

    0
  27. Sweet minah jambu merah biru says:

    overekos she is stupid !

    0

    0
  28. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    xdela cantik sgt btina birah ni..aku lg cantik!

    0

    0
  29. SENYUM SELALU says:

    kalau dh jodoh diaorg nk buat cm ne kn..betul tk semuanya…apa tah lg org yg dh bercerai berthn2 lamanya pun boleh kembali balik..ni kan pulak yg berpisah b’berapa bulan..

    0

    0
  30. Minah Al Jambu 24jam mgdap com says:

    ye memang betol ape yg kau cakap tu….mungkin hati si Almy ni boleh di jual beli dengan murah nye ..emmmm mungkin jugak kan..mari kite pikirkn bersama hehe..bwek !!

    0

    0
  31. almy dah kurus says:

    mcm mn almy nadia dah kurus ni… nak kurus jgk…

    0

    0
  32. […] Almy Nadia Enggan Komen Mengenai Hubungannya Dengan Fizz Fairuz (61) […]

    0

    0