Written by AbangNara | December 15th, 2010

almy nadia fizz fairuz

Kami faham ramai jantan-jantan gagah di luar sana yang nak mengorat Almy Nadia. Kami akui yang Almy Nadia nie memang cute, comel dan muka macam budak sekolah. Sekali tengok memang mampu meruntun jiwa. Dan baru-baru ini kecoh katanya Almy Nadia dah clas dengan pakwenya, Fizz Fairuz. Tapi rupanya itu semua palsu belaka.

Diorang berdua masih maintain pakwe makwe. Untuk pengetahuan, Almy Nadia dan Fizz Fairuz nie dah bercinta bertahun-tahun lamanya. Tapi tak tahu napa tak kawin-kawin lagi. Nak kata tak ada duit, macam tak logik. Mungkin mereka berdua sibuk dengan kerjaya masing-masing kot. Tapi kalau kami jadi Fizz Fairuz, hari nie kami kawin dengan Almy Nadia sebelum kena ngorat ngan orang lain.

Nie kata-kata Almy Nadia:-

[note]Terus terang saya katakan, saya dan Fizz masih berkawan macam dulu. Kami masih lagi pasangan kekasih. Kami tidak putus hubungan[/note]

So kepada anda yang bercita-cita nak ngorat Almy Nadia, harap dapat bersabar terlebih dahulu. Hehehe. Kami doakan semoga percintaan Fizz Fairuz dan Almy Nadia akan berakhir jugak ke jinjang pelamin.

52 responses to Almy Nadia Dan Fizz Fairuz Tak Clash Lagi, Harap Semua Dapat Bersabar

  1. key says:

    ramai yang sedang menunggu :))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. saya(*_*) says:

    semoga cepat2 kawen…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. owh. tu la kan. kawin je la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. tudung belit2 tp kancing bawah dagu...errr motif? says:

    hah ni yg mak x suke ni….dah elok kapel nk putus… jgn di buat nok! mak x suke perpisahan…

    mak bukan ape sedih sbb teringat kisah lame mak ngn jihan miskin dolu2…huhuhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kasih says:

      kelas mak gan jehan miskin lg…. tp xpa lah kan ramai lg yg nk trima mak….. sabar jer lah yer ;)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tudung belit2 tp kancing bawah dagu...errr motif? says:

        kelesss ke nyah?? mak tau mak mmg kelasss! tp xpe skg mak ade anak ikan baru….name die…tuttt tutttt tuttttt… (xleh di reveal di sini takut pas ni mak plak jd hot topic dlm BN ni) kih kih kih!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss says:

          gedik jugak ehhh!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • harap maklum says:

          kau pun gedik gak miss… ngok..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ryta says:

          Uihhhh mak….ko ni putus kasih cepat jek dapat pengganti…tapi apalah sangat takat jadik anak ikan jek! Tu sbb mak tak kawen2 lagi kot? Hihihik…
          ;-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tudung belit2 tp kancing bawah dagu...errr motif? says:

          motiff dorang dislikes mak punya statement?? tu blm tau mak pnye anak ayam sape…kalu dorang tau conpom habis condo anak ayam kene baling taik orang! aaa larrrriiiiiiiii!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Kasih says:

    setiap pasangan yg bercinta mengimpikan hubungan tu smp ke jinjang pelamin…

    belum smp seru lg tu, dh smp nnt pasti fizz & almy akan naik pelamin jua…. cpt2 tau, jgn tgg lama2…. bahagia hgg ke akhir hayat, Amin :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/hukum-tidur-selepas-waktu-subuh-dan.html says:

      dorang berdua ni sama cute dan hensem, insyaAllah bertemu jodoh hendaknya, dunia artis banyak pancarobanya…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. miss_pinky says:

    HARAP KEKAL YE, SAMPI LAH BERKAWIN NNT.
    SAMPI SERU, KAWIN LA TU.
    AMIN BYK2.
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. tong kosong says:

    bercinta bertaun2 ni yg rugi pompuan.Umur x bole tunggu .Tup2 x jadi .. dah rugi masa.Org lawa mcm Almy ni pasti ramai yg nak pikat.Dlm usia muda ni le, klau nak memilih ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • biase je aq tengok si almy ni…nk kata tersangat lawa x juga … aq tengok je ..ko tengok mungkin lain..hik!
      jgn marah….!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tong kosong says:

        ada juga aku nengok lakunan dia .. apa tu ..” dia atilia “.. lawa le juga .. tapi kurus sangat ..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tenang, tenteram hidup bahagia says:

        aku tgk biasa gak tp utk dpt lg best dr. fizz fairuz mmg bolehla sgt sementara masih laku. kalau dah lanjut payahla, jgn tunggu lama2 baru nk memilih. mula2 tau dia bercinta dgn fizz fairuz, xmemilih ropanya almy nadia ni tp kalau fizz boleh jadi suami yg penyabar, romantik, bertanggungjawab n pandai buat surprise, berbaloi3

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mas says:

    tajuk tu…. tak hengatttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. littlemia says:

    hahahahha….kalu i jadi almy lame dah angkat kaki……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • weiya says:

      abg nara..cek kat murai…rupanya fizz tak sebaik yang di sangka..cuba la post kat sini apa kata semua org

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kasih says:

        weiya, btl tu… dh tu suka menyombong gan peminat lak tu.. cam lah dia popular sgt kn huhuhu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. ghadisk says:

    dr pe yg wa bace..
    fizz mcm lom sedia nk kawen…
    but almy mcm syg sgt kat mamat ni…
    dia still tggu…
    wa phm…
    coz same mcm kes wa..
    huaaaaaaaaaaaaaa!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • singa says:

      apala kalo mcm tu, almy jgn ditunggu dgn lelaki yg main tarik tali, ko jauh lebih menawan dr. dia. skang ko tgh laku, tinggalkan dia. kalau betul la, org cam ni nanti ko dah terlajak dia mula berlagak sbb tau ko dah desperate. sejak awal xberkenan AN ngan FF sbb FF xcukup ensem utk AN n suara FF xbest

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • littlemia says:

      n the end..kau berputih mata…..emmmmm serius ramai jadik camtu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Dee says:

    muka kampung sgt dua-dua..elok la tu..secocok..no offense

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. abarage says:

    Almy ni muka kampung la..baju dala ntah pape2.xda sense of fashion langsung. si fizz fairuz plak ni buaya tembaga besar.nk enjoy dulu.ramai pmpuan cntik dr almy keliling dia.lalalala.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • singa says:

      FF muka kampung ni pun leh jadi buaya, well kebanyakan buaya aku tgk mmg xensem pun tp kebanyakannya ada duit la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. hajimaru says:

    fizz fairuz kawin ngan hantu mak limah je…terbaek dari warung Pak Jabit..hahahahhaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. RiRi says:

    hope kekal smpai bler2…dan cpt2 la berkahwin ^^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Reena says:

    Tunggu lah sampai lebam..itu pun kalo jadi. Jgn jadi penunggu yang setia kalo org tu wat kita cam tunggul.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. cc says:

    takat setia kt jntan kaki tonggak n boyer daratan ni xde paedahnyer……u deserve to get better than him lah almy….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. senduk kayu says:

    FF ni bkn minat kat L**K*I ke?in other words..geisha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Maimoon says:

    Ape yg pempuan bodo ni nak dr fizz? Popularity kot! Huh!…Artis suam2 kuku mcm almy manede lakonan dia yg mengesankn. Pengarah pn asyik bg watak sampingan. P la cari vip. Popular sbg gf fizz, uh! It not worthless. Stop be stupid girl

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. kari daud says:

    dulu fizz fairuz ni keje kilang..
    pkai kete kancil kene tarik sbb tk bayar..
    skang dah jd artis nk berlagak lak..
    pastu tk ngaku penah keje kilang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. kutu tokek says:

    semoga berbahagia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. rora says:

    Salam abg nara…for your information…’clash’ bermaksud bergaduh…bukan break off atau break up atau split! it’s totally different.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. lobak says:

    klu sebelum kawin semua benda dapat buat ape kawin…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. singa says:

    almy, sambil2 tu usha2 la yg lain. FF tu buat sparepart dah la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. mizz nanu says:

    Ala Fizz pon ramai peminat pompuan, kalau hilang satu beribu yg menunggu…org lelaki ni senang dpt penganti,plk2 hensem mcm FF ni. Awek cun menunggu berderet2 …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Patchiko says:

    Keluarga fizz da datang merisik pon..kecoh 1 taman pondok upeh di balik pulau,pulau pinang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. luna says:

    la mmg duit dh tp klu komitmen x de lg nk kawin mcm mne,biar la bercinta dlu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. aku masih teruna says:

    fizz…….. jejaka idaman ku.
    macho siut……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0