Written by AbangNara | January 11th, 2012

Sebenarnya sudah 2,3 hari Abang Nara mendapat confirmation mengenai majlis pernikahan Ally Iskandar dan Farah Lee. Confirmation tersebut telah dilakukan oleh Farah Lee sendiri yang telah menghantar mesej kepada rakan-rakannya di Facebook ke majlis kesyukuran, doa selamat, tahlil dan majlis pernikahannya dengan Ally Iskandar pada 20 Januari ini.

farah lee nikah

Majlis ini akan berlangsung di rumah kedua ibu bapa Farah Lee di Terengganu. Majlis akan berjalan secara simple dan sempoi. Untuk makluman, tiada kad undangan yang dikeluarkan oleh kedua-dua belah pihak untuk majlis ini. Kemungkinan besar kekangan masa kerana Farah Lee baru sahaja pulang dari Korea untuk bercuti menyebabkan tidak sempat untuk menempah sebarang kad.

Apa pun tahniah Abang Nara ucapkan kepada Farah Lee dan Ally Iskandar atas berita gembira ini. Semoga majlis pernikahan mereka akan berjalan dengan lancar kelak. Amin

[jetpack-related-posts]

70 responses to Ally Iskandar Sah Nikahi Farah Lee 20 Januari 2012 Ini

  1. mayrien says:

    tahniah yeah

    0

    0
  2. peminat says:

    tahniah ally!!

    0

    0
  3. kamariah says:

    tahniah semoga berbahagia hingga hujung nyawa

    0

    0
  4. miss.p1nk says:

    20 Januari 2011 ke 20 Januari 2012…huhu

    0

    0
  5. alifah says:

    yeay..1st..tahniah utk kedua2..pandai la abg nara korekkkkkkk

    0

    0
  6. akulah org itu says:

    TAHNIAH..1ST

    0

    0
  7. miss_hujan says:

    tahniah..both of uolls

    0

    0
  8. maryani says:

    tahiah!!! yg ni br sedap mata memandang.. semoga smue berjalan dgn lancar..

    0

    0
  9. kyra says:

    tahniah ..muka same la..jodoh pnjang ,,:)

    0

    0
  10. azie508 says:

    sgt sepadan….. tahniah :)

    0

    0
  11. bunga hujan says:

    #tahniah, sama cantik sama padan… =)

    0

    0
  12. adza says:

    Rasanya Ally baru je putus dgn peserta realiti tv tue.. nie dh dpt pengganti.. wah bagus nie.. ape2 pun tahniah buat Ally & Farah..

    0

    0
  13. larajiwa says:

    hope btul2 menjadi…kot skerat jalan jek…ermmmm…

    0

    0
  14. syg_menyayang says:

    congrate my dear!! ahaks

    0

    0
    • waterlily says:

      it’s “congrats” syg.. bukan congrate. Common mistake yg sll org buat.. jgn marah ye sy btulkan… ;)

      0

      0
  15. none says:

    tahniah..muka pun ada iras2 ja…(org kata mmg ada jodoh)

    0

    0
  16. tutti fruitti says:

    wah…tahniahlah buat Ally n Farah…semoga berbahagia..

    0

    0
  17. jajarius_90 says:

    Tahniah….^_^

    0

    0
  18. NenekPenne says:

    muka pun mcm seakan2 sama gitu kan?
    i pun nak buat muka pencarian serupa laa mcm ni…

    0

    0
  19. farah loo says:

    ce tgk senyuman dorg berdua….sama kan? sweeeetttt sgt! semoga kekal ke akhir hayat..aminnnn
    ehh,aku ni bukan suka sgt dgn elly tu…tp ada aku kesah! benda betul aku ckp betul…

    0

    0
  20. tahniah…smga bjaya kli ni…mmg yg ni nmpk sepadan sgt….suker2…

    0

    0
  21. min says:

    saya suka calon isteri ally yg ini..manis dan sopan. Tahniah ally..semoga jodoh kekal hingga ke syurga..

    0

    0
  22. mimi says:

    nampak seiras………..baru btol jodoh n_n

    0

    0
  23. pj says:

    Alhamdulillah… terbaik, Ally! Good choice, worth the wait.

    0

    0
  24. AtQ says:

    tahniah ally…dpt calon org ganu….sepadan gitu..

    0

    0
  25. Mir says:

    Tahniah… Takde kad pun tak pe… SMS, email, facebook dsb kan ada….jimat belanja

    0

    0
  26. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu suka ally kawin ngan farah…semoga bahgia yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeahhhhhhhhhhhhh !!

    0

    0
  27. hehe says:

    xjadi kawen ngan fasha sendat ke?

    0

    0
  28. poker face says:

    TAHNIAH…SAMA PADAN SAMA COMEL SAMA KETINGGIAN…HEHEHE

    0

    0
  29. pucuk dicita ulam mendatang says:

    muke diorang ade iras2…moge berkekalan…same2 sweet…

    0

    0
  30. saraneyo says:

    congrat….sme padan diorang bedua ni…jodoh x ke mana jupa2 orang ganu jgk,,,pe pon x sabar nk tgk ats pelamin nnti…

    0

    0
  31. wanida says:

    bakal tunang dia chinese convert ke?

    0

    0
  32. congrats ely dan pasangan… mmg sepadan.. tarikh pun mmg best!!

    0

    0
  33. chantek says:

    mmg spadan!!! muka ada iras… semuga berkekalan >_<

    0

    0
  34. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged 2012, Ally, Farah, Iskandar, Januari, Nikahi. […]

    0

    0
  35. akubest says:

    Farah org kampung aku……kg atas tol, kuala terengganu….tq

    0

    0
  36. akubest says:

    farah org kg aku….kg atas tol kuala terengganu….tq

    0

    0
  37. REDBLOODSNOW says:

    congrats ally. pssttt…serik nak bertunang ea? tu jump ke nikah terus tu ek. heheh.. good :)

    0

    0
  38. Nanu tanjung says:

    Tahniah Ally…at LAST…cantik bakal isteri Ally ye, mmg sepadan. Si Farah Lee ni wajahnya nmpk lembut dan manis sekali…semoga berkekalan.

    0

    0
  39. adn says:

    i think they look very match..congrats to both of u..finally ally…. :)

    0

    0
  40. afie afiqah says:

    tahniah..

    0

    0
  41. blur says:

    muke dieorg sama kn ?jodoh! amin

    0

    0
  42. Rina says:

    Alhamdullilah, semoga berkekalan hendaknya..Dua-dua pun sama-sama comel. InsyaAllah, semoga berbahagia :)

    0

    0
  43. xxx says:

    senang betul dpt pengantikan… rasanya baru aje putus tunang last year.. emmmm .. :) :)

    0

    0
  44. anaMuslimah says:

    Alhamdulillah..mencari yang menutup aurat itu lebih selamat dunia akhirat…berkat doa abang fedtri yahya kot..

    0

    0
  45. cerita cinta says:

    alhmdllah..bgus la….semoga brkekalan hingga akhir hayat..amin..!!!

    0

    0
  46. miza says:

    abg nara ada salah info..dia bukan bercuti kat korea..dia belajar kat korea la.. =)

    0

    0
  47. me only says:

    “Farah Lee baru sahaja pulang dari Korea untuk bercuti ” – maksudnye.. die baru balik dari korea.. n kat sini bercuti.. :)

    0

    0
  48. […] atas berita gembira ini. Semoga majlis pernikahan mereka akan berjalan dengan lancar kelak. Amin..beautifulnara.com Posted in Artis Malaysia, ENTERTAINMENT | Tags: Farah Lee dan Ally Iskandar bakal berkahwin […]

    0

    0
  49. cuti-cuti kawin kawin la ni…

    0

    0
  50. mak moon says:

    Tahniah.. seronok dengar komen Ally dalam kosmo hari ini… cerita awak macam saya.. jodoh diatur keluarga.. memang menyeronokkan mengenali seseorang setelah menjadi suami/isteri lebih barakah.. hubungan dan jalinan rasa dalam ikatan yang halal Allah akan memudahkan perjalalanan hubungan tersebut. Kami banyak perbezaan tetapi ada satu persamaan yang mengeratkan kami.. proses mencari persmaan itu amat membahagiakan.. semoga Allah memberkati dan merahmati perjalanan kasih anda. InsyaAllah

    0

    0
  51. nicole says:

    tahniah buat abg ally dan adik farah…memang secocok lah, comel gitu..sy doakan moga berkekalan.

    0

    0
  52. kaki buku muke says:

    mcm x caye dah nikah..tp x pe la dah nikah dah pun..k bai

    0

    0
  53. syamil says:

    Tahniah,abang ally dan kak farah.Semoga berbahagia selamanya.Manis sungguh wajah isteri ally,tak jemu mata memandang

    0

    0
  54. tarabas says:

    tahniah ally..wow..cute sgguh farah lee..smoga bahagia n kekal hgga ke akhir hayat…

    0

    0