Written by AbangNara | September 12th, 2012

Kalau ditanya kepada orang ramai, pasti ada yang memilih Ally Iskandar dan Farah Lee sebagai pasangan suami isteri yang paling sweet. Mungkin wajah mereka berdua memang sweet dipandang tetapi Abang Nara yakin dan pasti imej bersih mereka menyebabkan ramai yang menggemari pasangan ini.

ally iskandar dan farah lee

Nampak bergaya pulak Ally Iskandar dengan cermin matanya itu. Banyak perkara menarik yang boleh dibaca tentang pasangan ini di dalam Majalah Mingguan wanita edisi terbaru ini. Namun Abang Nara paling suka ayat yang dituturkan oleh Ally Iskandar ini.

Kami selesa dikenali sebagai orang yang sederhana, sama seperti orang lain cuma yang membezakan mungkin kerjaya serta dunia yang kami lalui sekarang. Hakikatnya, manusia sama sahaja, tak kiralah artis atau siapa sahaja.

ally iskandar dan farah lee

Merendah diri sungguh Ally Iskandar ini. Mungkin itu salah satu sebab mereka berdua disenangi oleh orang ramai. Abang Nara doakan agar pasangan ini kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Lagi 8 keping gambar pasangan romantis ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Poster iklan zaman dulu-dulu. Memang klasik.

ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to Ally Iskandar Dan Farah Lee Hiasi Majalah Mingguan Wanita Terbaru

  1. fedap says:

    uwaa ..so sweet..ally…i nk jd wife #2 u bley? HEHE

    0

    0
  2. daniela says:

    suka diorang nieh..low profile..suami isteri bijak..semoga mndpt zuriat soleh nt..

    0

    0
  3. Nyonya kim& Amoi Marine.. says:

    ayoo…banyak boling aaahhh mau ambil tau lagi ini celita2 altis2 ini semua ohhh….lagi bagus gue ambil tau altis2 gue punya bangsa sendili dengan itu bangsa2 yang talak macam2 mau tunjuk baik saja dilual saja ooohhhh…. ayyoooo banyak boling oohhhh…boling…boling…..ini macam ooohhhh….

    0

    0
  4. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuuu 1stttttttttttttttttt!!!!!!!!! sweet nyer tgk dorg nie..uwaaaaaaaaaaaaa ..>.<

    0

    0
  5. siti says:

    dua2 comel je.. ;)

    0

    0
  6. rose,kekwa,matahari says:

    sweet… tp kt magazine nie makeup dye tebal sgt la..

    0

    0
  7. kay says:

    Pkai kain batik je tu…

    0

    0
  8. my boo says:

    bagus ..sgt bersederhana…

    0

    0
  9. Seronok la tgk pasangan ni..sepadan sgt.elly n farah sesuai amat sbb kedua2 ada mcm seiras,dpt anak mesti comel.elly muke jawa n farah cm chinese.wah!!syok gitu…pe pun hope berkekalan hingga ke anak cucu serta akhir hayat dorang,cepat di kurniakan cahaya mata.amin….LOVE ALLY ISKANDAR…..

    0

    0
  10. Sshh says:

    pasangan y sejuk jer mata memandang..

    0

    0
  11. zuragone says:

    cantik cara tudung farah…

    0

    0
  12. x….maksud sy muke dy macam muke jawa.dy mmg bukan org jawa…tp mata dy kan cm ada sepet sket.hencem kan…i like!!padan sgn2 dy dgn wife dy..

    0

    0
  13. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    gaun yang farah lee pakai dalam majalah ni sama dengan gaun yang izara aishah pakai time jadi duta secret garden..but anyway, it’s nice..u look so beautiful la farahh

    0

    0
  14. No One says:

    suka tgk couple ni…
    sama cantik sama padan..
    dua2 chomel… cpt2 dpt baby… :)

    0

    0
  15. Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

    bekenan betol minah jambu tengok muka si farah ni lah cantek n jambu n cute sekaliiiiiiiii …gambar yg last tu anak sape yg farah dokong tu tk lawa nyeeeeee sori ye minah jambu suka berteros terang n tk hipokrit…

    0

    0
  16. ... says:

    ally comel macam detective conan…hehehhe…

    0

    0
  17. oppanarastyle says:

    oppa ally dah tembam laa…diet sket ally…nanti bmi tak match

    0

    0
  18. Anonymous says:

    tah knapa aku rasa dorang ni bergaduh jer kt rumah

    0

    0
  19. tv3 says:

    ally merendah diri? hanya org skeliling die je tau btapa busuk hati ally ni. xblh tgk org lain naik. ramai rakan benci dan xkuasa nk lyn dh. smoga allah bukak aty die utk brubah. alhamdulillah dpt isteri sebaik farah,yg jd penyejuk aty.smoga ni je cara ally iskandar berubah buang sikap busuk aty.

    0

    0
  20. My Baby You says:

    TV3? memandai je cakap ally busuk aty.common la.aku ni adik die.aku tau la abg aku ni mcm mane

    0

    0