Written by AbangNara | August 1st, 2017

Walaupun sudah memaafkan Aliff Aziz atas apa yang telah terjadi baru-baru ini, namun Bella Astillah mengakui kepercayaannya terhadap suaminya itu sudah hancur. Walaupun terluka, demi masa depan anaknya, Bella sanggup untuk memaafkan suaminya itu dan kembali membina hidup baru. Memang ini satu pengorbanan yang amat suci, murni dan tulus. Respek Bella!!!

bella

Kata Bella:-

Saya lega dengan penjelasan Aliff, namun tipulah jika saya katakan sudah kembali gembira. Sebagai wanita, kita semua mempunyai perasaan. Luka itu masih berdarah, namun saya kena fikir ke depan, termasuklah anak saya.

Saya berharap semua orang dapat mendoakan semoga Aliff tidak melakukan kesilapan sama dan sedar dengan apa yang terjadi, yang sudah menghancurkan segala-galanya, termasuk kepercayaan saya kepadanya

bella

Namun begitu, Abang Nara percaya Aliff Aziz akan memberi komitmen 100% dan berusaha keras untuk mengembalikan kepercayaan Bella kepadanya. Semoga perkara ini akan menjadi satu pengajaran buat Aliff untuk tidak curang lagi. Bukan senang mahu mencari seorang isteri yang sudi memaafkan kesilapan kita. Jangan take for granted. Hargailah isteri anda, lebih-lebih lagi setelah dia melahirkan cahaya mata untuk anda. Sumber Berita Harian.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 responses to Aliff Sudah Hancurkan Segalanya, Termasuk Kepercayaan Saya Kepadanya – Bella Astillah

  1. Anonymous says:

    Takkan sebelum kawin ko x tahu perangai dia? Skrg baru nk kecoh?

    31

    0
    • Kiah says:

      Ya rabbi baru ko tahu ke Bella hoi perangai somi ko dik? Ibarat spt ko xtahu yg si Nursajat tu bertelur. Camtu la lebih kurang. Next?

      35

      2
    • Corse 848 says:

      Bella ni walaupun muda lg..statement2 dia menampakkan dia seorg yg matang..tidak ikut emosi..xde la statement merapu meraban..KLu dpt kat Reta rodaini..Elle mezlen..Anzulna..Tgok statement diaorg KLu de problem..xde yg sedap didengar..

      108

      0
      • Anonymous says:

        matang pun takda guna nya kalo suami udah lari sama betina lain. muka sumpah setia sangat ke si aliff tu?

        1

        23
      • Anonymous says:

        matang la sgt report ke polis kena pukul.. marah org cakap orang tuduh kaki pukul..spesis bimbo takde idea dgn perangai Alif…laki dia ni tak hairan kalau ada lagi perempuan lain lagi selain si pipah tu… bukan jumpa si pipah tu baru dia lupa diri…pastu dah canang kat media pasal kes rumahtangga ko…ko harap laki ko nak ko balik ke..kalu matang tak cerita apa2 buruk pun pasal ex cth mcm nabila huda dulu..nampak je dia sosial tapi pandai jaga rahsia rumahtangga…

        1

        18
    • Zed Zaidy says:

      Lagi sekali aku telepon Immigresen.

      36

      0
    • Anonymous says:

      Tau takpe. Lain kali pikir panjang sebelum buat report polis. Sebab bini tak matang mcm kau lah, dah buat polis hilang percaya kalau ada kes pukul dilaporkan lepas ni. Konon bergelut, jadah pegi buat report polis! Banyak lg kes laki pukul bini sampai lunyai yang polis tak sempat nak siasat. Lain kali, pegi upah je sesapa tumbuk balik laki kau tu. Takyah nak nyusahkan org lain. Huh!

      3

      32
      • kereta peronda says:

        betul tu…lepas laki masuk lokap terhegeh2 tarik balik laporan. buang masa jer. ingat polis takde kerja ke nak setel kes laki korang beromen ngan betina lain. kes menyamun kes rogol bawah umur byk lagi nak buat tau tak. bukannya kes rogol suka sama suka pun kita kena ambik port. tuih!!

        14

        11
        • Anonymous says:

          Ala apa masalahnya? Ajar la sikit. Takkan sedap2 buat lepas tu biar je. Sebelum ni duk pesan leklok dorang buat jugak. Dah jadi macam ni patot la dia report, menganggu rumahtangga orang dan pergelutan yang buat cedera tu kira kesalahan jugak. Lainlah kalau dia report dia dipukul. Dalam report dia tak ada cakap dipukul. Pergelutan. Bodoh ke dah jadi camtu pastu biar malaun dua tu lepas camtu je. Memang la kena buat report kalau dah cedera tambah pulak hati panas. Masalahnya dia tak ada report dipukul atau belasah pon.

          19

          0
      • wekkkkkkk says:

        tumbuk pekara biasa…
        nasib baik bella x bawa air asid…curah dua2 ekor ni…apa nk jadi..jadilah..
        no kacak. no lawa dh..
        sorang duduk penjara..
        yg dua ekor tu x sapa mau dh..muka /bdn henyot
        nasib baik x ada..

        12

        0
      • whutyousay says:

        tak salah pun bella buat laporan polis sbb bbrp perkara:
        1. dia telah dikasari oleh suami, dah termasuk dalam domestic violence. kalau dia dah tarik balik tapi at least dah ada rekod di polis yang suami dia pernah mengasarinya. Mana tau esok lusa si aliff tu meroyan pulak naik tangan sampai terajang tumbuk ada rekod boleh rujuk
        2. untuk keselamatan diri. Even keta kita kena langgar pun kita jenuh g repot polis ni apatah lagi dah luka2 bagai.

        Tindakan bella patut dicontohi sebab berani untuk mendapatkan keadilan hak diri sendiri dan perkahwinannya.

        102

        0
        • Anonymous says:

          Mmg tak salah dia lodge report. Tp dah nampak main2 bila tarik balik. Dan kes ni bukan Afifah yang patut jadi highlight utama tapi si Aliff tu yg cederakan bini masa tgh pantang. Tp lepas dia tarik blk report, dah nmpk macam si Afifah plk punca dia tercedera. Lps ni senang lah ye. Bini2 mcm Bella yg kena pukul, pegi lodge report just untuk gertak suami je. Lps suami dah kecut, tarik je blk report tu. Esok lusa laki buat lg, lodge report sekali lg. Suami merayu2, tarik blk report. Jadi gitu je la permainan dia.

          14

          4
        • mamamia says:

          watpe la g tarik balik report tu..dia berani buat..berani la tanggung..xyah nak kesian hal cni..atlease jd pelajaran bg smua laki..bini kna profesional..biar celik undang2.

          3

          1
      • Anonymous says:

        kau tu bodoh eh ! skrg pun kalau melibatkan rmhtngga diganggu org ketiga blh bt aduan ! tu la lain kali peka dgn isu semasa ! bkn jadi katak bwh tempurung !!

        12

        0
        • Anonymous says:

          Tahnya..sekati dia la nk repot polis pun..hak dia..dan sekati dia la nk tarik balik pun, itu pun hak dia. Takda istillah menyusahkan pihak polis. Pihak polis pun faham prosedur kerja dia. Siapa2 yg buat laporan dia juga berhak meneruskan atau menarik balik pertuduhan. Dia teruskan polis buka kes. Dia tarik balik kes tutup takda maslh pun.

          2

          0
    • Anonymous says:

      bodoh kan, kalau bertepuk sebelah tangan x jadi, yg wife pun meroyan semacam

      0

      39
    • Seorang Ibu says:

      Mungkin dia dah tahu tapi dia terima Aliff seadanya dgn harapan Aliff berubah selepas kahwin lagi2 selepas dah ada anak. So bila Aliff buat mcm tu time Bella dlm pantang, mestilah kecoh. Ni pun kira dah bagus Bella tak meroyan lebih-lebih, kira stabil jugalah dia. Maybe sbb anak yg masih baby lagi…huhuhu

      43

      0
    • iq says:

      ok sila band artis singapore dr masuk malaysia, zed zaidi sila ambik tindakan….

      2

      0
    • Alif ba ta Pak aji mata buta says:

      betul tu..Bella ni bagi gambaran Alif ni jadi gila bayang lepas jumpa adik Anzalna…padahal dia ni buaya plus penyangak dari azali lagi …dia couple dengan Alif pun kejap sangat..lega Anne dapat jodoh yg bertanggungjawab bukan dengan dia ni…tahu dah dia nak main2kan Anne dulu sbb Anne ibu tunggal dgn 3 anak dgn perangai dia tak tentu hala kononnya tak kisah dgn status Anne dulu..semua sbb nak pr.

      bimbo dgn pakcik2 tua je bekap Alif ni…tak mustahil ada lagi perempuan lain lagi selain Bella dgn Pipah…jaga2 dgn laki kaki disko kaki botol dgn kaki pompan ni…nanti kita yang merana dengan kanser serviks…

      17

      0
    • Jemah jadian says:

      Malas nk komen. Next

      0

      0
    • Mak Jemah Tepi Tingkap says:

      Kawan aku ada sikit2 mcm ni. Jntn konon kacak. Bini biasa2. Then byk kali jntn ni skandal. So slalu aje Gaduh. Then Baik. Gaduh. Baik.gi kerja pakai spek hitam nk sorok mata lebam kne tumbuk ngn laki. Tp demi pertahankan kuarga kwn aku ni tahan kan malu berspek hitam dlm opis. Ujung2 anak 1mlbeh dari 5 org jugak .
      Moral of story korang jgn masuk cmpur sgt hal org cmni tp kes2 mcm ni la jd sebab kes yg serious x ditangani lbeh awal dan kdg kala ended up dgn bini tu cedera parah atau could be worse.

      0

      1
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      bukan tak tau lah ! tapi sebelom kawin prangai aliff agak2 aje mungkin tk terok sangat…skarang baru aliff tunjokn dia punye true kaler ngan bella..kesian bella tau..nasib baik aliff tak hempap dia masa tu..bella dh la kecik molek kalau kena hempap ngan aliff mampos cmna..? bella u sabar aje ok ape yg u perlu buat u monitor aje u punye laki ni ok jangan sampai dia buat lagi…kalau dia buat lagi u tau ape nak buat ok..! jadi pompan jngan macm lembek2 u kena TEGAS !! ingat laki leh pijak2 aje bini tu..

      3

      0
  2. wekkkkkkk says:

    lain kali kalau “dia” buat hal, u lari je sama anak. Tak yah pjg citer..cukup hanya cakap..hanya setakat ini jodoh kami.
    Skrg ni mmg la maafkan, sbb demi anak. Suami yg kita peluk dulu, adakah di peluk org lain jugk. Masa “bersama” gn laki, fikiran kamu akan bercelaru…menandakan ikhlas atau tidak..tapi apakan daya, kamu isteri…diam saja lah.
    Apa guna kalau “bersama” tapi fikiran melayang2 kepada org lain.

    7

    0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      betol !! tk payah la nak kesian2 n hensem2 dia tu gi makamah failkn perceraian habis cerita !

      0

      0
  3. Mat Sahdo Penggorek Kupang says:

    Wanita yg malang wanita yg salah pilih suami. Sebab tu mak bapak suruh cari yg rajin solat..ada pegangan agama. Ko kawin dgn mat ronggeng tpi ko harap dia berperangai spt nabi? gagal segala impian la weyyy.

    13

    0
    • anonymous says:

      ya ke? ada jgak jantan yang solat tak tinggal tapi menyundal….apa cerita?

      28

      1
      • wekkkkkkk says:

        ya ke? ada jgak jantan yang solat tak tinggal tapi menyundal/ mls keja/beli nombor ekor/naikgentingmainjudi….

        12

        1
      • minah jambu suka sahara yaakop says:

        hahahaha betol betol hahaha solat depan bini aje kasi bini percaya jadi kalau nak keluar bini tk banyak tanye pasal laki ada iman punye orang hahaha balek subuh pon bini tk tanye ..itu la kelebehan Nye…

        0

        0
    • Anonymous says:

      kalau tak nampak perangai lain cerita..dah mmg nak buat mcm mn sebelum kawin mana nampak perangai semua…yg mamat ni pulak dah terkenal dgn mcm2 kes dari sebelum kawin cari nahas pergi buat jadi laki mmg mendapatlah…

      4

      0
  4. natasya_sofia says:

    Aliff.. bukan senang seorang perempuan itu nak berikan peluang kedua.. hargailah peluang yang ada.. sudah-sudahlah dengan kesilapan yang lalu.. bertaubatlah, dan berubahlah.. buat bella, tahniah atas ketabahan dan kemuliaan hati anda.. saya percaya bukan semudah yang disangkakan untuk melalui hari yang mendatang kerana walaupun lukanya nanti sudah tiada, parut itu tetap berkekalan selamanya.. kuat untuk anak!

    15

    0
    • Anonymous says:

      kalau bella tak bagi peluang ko ingat si aliff tu nak nangis beriyer ke?? ntah2 lagi suka, ada can cari pompuan lain yg sanggup karoke siang malam.

      1

      4
      • Anonymous says:

        beb benda ni fitrah manusia.. inilah fitrah perempuan, masih sayangkan anak dan keluarga.. tak nak anak dia kehilangan kasih sayang seorang ayah.. dia masih pertahankan hubungan ini.. tapi kalo aliff masih tak berubah, tak bertaubat, masih mempersiakan peluang kedua ini, sorry to say laaa.. takde maaf bagimu laaa… bella hanya buat semua ni hanya untuk masa depan anaknya dan semua orang berhak diberi peluang kedua.. takda masalah rasanya..

        3

        0
    • Anonymous says:

      ingat itu peluang kedua ker..lol..bella ni lurus..awal2 lagi dia cakap alif dah kantoi byk kali..nampak mcm peluang kedua sbb kantoi kali ni masuk paper..nak tak nak sbb dah ada nak kena bertahanlah jgk walaupun hati terluka…alif ni mmg kuat drama..sebelum kawin bukan main bagi statement insaf dlm interbiu tv dgn radio…tapi bg report tu berjaya bunuh karier si pipah tu…dan tahu perangai sebenar
      akaknya…

      6

      0
  5. natasya_sofia says:

    Aliff.. bukan senang seorang perempuan itu nak berikan peluang kedua.. hargailah peluang yang ada.. sudah-sudahlah dengan kesilapan yang lalu.. bertaubatlah, dan berubahlah.. buat bella, tahniah atas ketabahan dan kemuliaan hati anda.. saya percaya bukan semudah yang disangkakan untuk melalui hari yang mendatang kerana walaupun lukanya nanti sudah tiada, parut itu tetap berkekalan selamanya.. kuat untuk anak!

    2

    0
  6. Anonymous says:

    melayu2 singapork tu biasa …perangai boyan. siap bertattoo segala. mcm kena kurap sekor2. ramai melayu2 sana kawin je jdi pincang. baik cina2 sane pulak, kiasu pun diaorg educated. melayu2 singapork ke hurmmm tak boyan…batak atau bugis! saki baki lanun/penyangak byk.

    1

    5
    • Anonymous says:

      Kau tu keturunan hati busuk bernanah.. Ayt kau tu serupa binatang jenis tk bertamadun..jgn salahkan bangsa kerakyatan..sma jugak kau hina ciptaan ALLAH..BODOH!!

      0

      0
    • Yekeni says:

      Melayu malaysia…. melayu Singapore….. sama…. MELAYU…. boyan, bugis, jawa…. semua melayu….. melayu nengata melayu… baguslah….

      ??????

      0

      0
  7. wekkkkkkk says:

    skrg kamu “bella” teruskan hidup sprti biasa, walaupun setiap kali suami kamu keluar mncari sesuap nasi, namun “kepercayaan masih menghantui fikiran kamu”..betulkan.
    Seseungguhnya “sesuatu syak wasangka itu adalah benar” dan
    Sesungguhnya “sesuatu syak wasangka itu adalah pembunuh kepercayaan”.

    (dalam hati berkata..betul ke laki aku kerja..entah2…jadi inilah syak wasangka)
    mcm u serang kt pusat karaoke tulah..kn syak wasangka…rupanyer btul.

    4

    0
  8. Anonymous says:

    sudah tentu luka tu nak ambil masa utk sembuh.sama jg dgn kepercayaan bkn boleh pulih dlm sehari 2. ambil masa jg. aku sgt puas ht dgn statement alif psl pipah tu. ni mana pipah dan kakaknya nak ltk muka.anzalna jg dah ckp hr tu klu pipah buat slh srh dia minta maaf dan taubat. ni dah trng2 nak ckp apa lg. plng aku benci si pipah ni dia act innocent,kunun2nya semua tu slh seblh pihak jak.up2 saja nma trs buruk. muka tak tau malu. drpd muka besa2 jak aku tngk trs jd tak cntk lngsng. cntk lg si bella. si anzalna ni pun ikt bodoh jg backup adk dia yg trng2 slh.

    3

    0
  9. Get ready from now says:

    Aku x prcya aliff akn totally brubah.sbb dr bjang mmg da gtu prangai dia.cma bella u hv to b creful dan jgn sskali prcya ngn suami yg da prnah hncurkn ati u..trust me,dia akn wat lg,

    7

    0
  10. bunga wisteria says:

    mesti dia buat hal lagi la…kan masih muda tu…tau2 je la,…tu la muda2 dah kawin..pastu problem memanjang….

    2

    0
  11. lily says:

    hahaha betul! ada je yang solat tak tinggal apa semua tapi pemalas. makan duit bini. menyundal. jadi biawak hidup. apa cerita? jangan jadikan solat tu penanda aras orang tu baik ke tak la. come on!

    2

    1
  12. Anonymous says:

    Lepas beranak suami hilang selera kat isteri. Tu yang duk cari pompuan lain… Betul ke?

    0

    2
  13. kupu-kupu berterebangan says:

    sian ko dik.. org sibuk berpantang dok kat umah happy dgn bby baru ko dah kluar umah buat PC bagai. tingat masa bersalin anak petama laki akak asyik balik awal dari tempat kerja rindu bby kata nya..siap berdiri depan cermin sbb first dukung bby kan. tp tulah kan nasib masing. nak kata khawin muda sangat x boleh jugak. ramai yang khawin muda bahagia je..esok dah habis pantang ko bawa allif bengong ni karok tiap2 mlm bg senang hati die. nak sangat kan. ni kopem die gomol habis2 pipah nasir dlm bilik tu..akak pulak geram.. almaklumlah tpt gelap

    4

    0
    • Anonymous says:

      aku tgk yg kawin muda bahagia kebanyakannya mak bapak tanggung serba serbi…siap anak laki tak kerja lagi pun ada…tp mak bapak bdk kawin muda ni jgk kepochi bila dia tgk ank org lambat kawin..padahal anak org struggle kumpul duit sedangkan dia tabur segala duit….

      3

      0
      • wekkkkkkk says:

        itulah anak org kaya, makbapak sangup buat ape je utk anak2 supaya jgn ssh mcm makbapak dia dulu..ini baguslah.Tapi ada anak2 pulak x sedar, bila dh bkerja dn ada cert tinngi, kejalah di tmpt org, then x tahan, last2 keja gn family jugk..masuk keja sesuka hati..

        mcm tulah anak org kaya..bila mak/bapak dh x ada, rete dh mkin kureng, baru tau..baru mau pakai yg murah

        2

        0
  14. Damaije says:

    Ada yg suka komen melayu spore boyan atau bagai. Ada bnyk jenis melayu di spore. Yg jahat Perangai individu tu sendiri bukan pada negara bangsa atau ugamanya. Contoh orng Islam buat kecoh pergaduhan dlm or luar negara relakah anda terima kalau orng komen orng islam jahat atau semuanya perngai sama? Atau adik beradik anda buat jahat. Bolekah anda terima kalau jiran kata semua keluarga anda jahat berperangai sama. Kalau komen jgn la ikut perasaan. Sekadar pendapat. Peace.

    8

    0
  15. Anonymous says:

    Dulu tak minat si bella ni sebab masa diorang bercinta siap upload gambar menangis time video call, apa benda la. Tapi boleh nampak dia dah makin matang. Esp bila dia mengaku yang kepercayaan terhadap alif dah hancur tapi dia teruskan jugak perkahwinan demi anak. Rasanya kalau alif buat perangai lagi memang bodoh tahap tak tau nak cakap apa. And if it happens again definitely bella akan angkat kaki tinggalkan alif.

    7

    0
  16. kakikucinghitam says:

    anyhow, u mmg strong.. cuma lain kali u jual mahal sikit.. biar si Alif betul2 insaf…minta ruang berjauhan semggu dua. biar dia rasa sakit kehilangan u. sbb bile u easily maafkan die camni, die fikir u xkn tgglkan die sbb u syg kt die. lgpun this is not the first time kan die curang kt u. b strong n wise girl. all the best!

    4

    0
  17. zainal says:

    Ada sorang minah ni.pengganggu rumah tangga orang juge “ayie onizuka” nama social media die. yg si laki pon anak dah 4, melayan juga. yg xtau malu tu, bangga je post gamba dgn laki tu kat ig die. siap ada gambar dlm rumah laki tu lagi,kbtulan bini dia tgh pantang umah mak masa tu di negeri lain. sampai skang la kot bini die tahan je prasaan

    0

    0
    • wekkkkkkk says:

      sbb tu jika dilihat pada masyrakat di luar sana, Allah panjangkan umur si isteri, bgi si suami mati dulu, Allah saygkan isteri yg amat pyabar dlm serba serbi. Dpt menikmati kehidupan tenteram stelah anak2 dewasa dn suami x ada di sisi. Hakikatnya mmg ada manusia yg bernama isteri tetapi baginya si suami dh lama tiada walaupun si suami masih ada di depan mata.
      Makan hati ulam jantung. Hanya bertahan demi anak shj. Kalau “bersama” pun mcm kayu ttap membisu. TERPAKSA.

      3

      1
  18. yna macaspac says:

    Semoga yang baik2 shj buat kalian…
    Respect u Bella…

    0

    0
  19. Anonymous says:

    isteri kalau hati dah terluka mmg payah nak baik. elok nak kering luka tu berdarah balik, bernanah balik.. ntah la.. para suami tolong la jangan buat perangai. ni pun bertahan sebab anak-anak je nih sobs

    0

    0
  20. wekkkkkkk says:

    org pompuan yg di nikahi harus fhm tntg syart2 taklik…jgn buta tntg taklik..
    bila kita di nikahi, kita hanya hak mutlak kepada suami kita, jika kita menduakn suami, maka suami akan jatuhkn talak, jika tidak, maka dayus lah si suami.
    jika si lakii menduakan bini, si isteri tidak boleh menalakkan si suami, jadi kita ada perlindungan dn hukum/syarat taklik.

    cuba bca d bahagian surat nikah…bukankh ada syarat2 taklik.jgn main isi form saja masa nikah dan bila dpt surat nikah, terus simpan je bwh katil…ken fhm maksudnyer.

    0

    0
  21. kiambang says:

    Dalam hidup ni, lelaki kalo jahat, masih mampu menjaga keluarga.
    tapi kalo perempuan yg jahat, maka hancurlah keluarga.
    Kite amek ler ikhtibar, jgn suka buka pekung dalam hubungan, bila da jd cenggini, walau da berbaik2, aib tetap aib. sebab tu dalam Islam ade tempat khas untuk ngadu masalah rumahtangga. ikut ler saluran yg betul yer. sebab isteri wajib jaga maruah dan airmuka suami.

    0

    4
    • Anonymous says:

      Klu lelaki buat aib sendiri ramai backup
      Salah kan bella. Bukan dia sebarkan ada cctv. Tentu aliff dan pipah sedang merindu sekarang. Boleh lah pergi siam atau batam memadu kasih. Ckp saja ada kerja mcm si ashraf muslim . Media sibok bawa wan sakinah ke siam.

      2

      0
    • Anonymous says:

      zaman sekarang byk bini orang curang jgk tapi tak kena ngata sbb depa bukan janda atau andartu…tgk jela reunion galak betul mak2 org ni nak pergi walaupun umo dah tua bangka..konon nak jumpa kawan lama nak balas jasa..bwekk

      2

      0
      • kakdara says:

        ye betul, akak nk gi reunion pun sbb nk tgk balik muka ex bf masa study dulu. untung2 blh sambung balik silaturrahim yg lama kan

        0

        0
        • wekkkkkkk says:

          tpi mgkn kak “kakdara” bukan selawa, seramping dan scute dulu kakdara, adakah kak sedar diri, ttpi saya saya sedra diri kak, x mau reunion, walaupun dulu ada jugk memendam rasa kt mamat tu.. aku seclass dgn dia kak, dia anak org kaya, aku miskin kak, aku suka tgok dia kak, tapi aku malu kak..alahai senyumanya amat menawan, tetapi skrg x taulah ada ke x lagi…masa tahun 1988 aku seklas dgn dia…sek men. sg………, Perak..

          0

          0
        • Anonymous says:

          ala yg masuk metro tu semua mak2 org yg kena tangkap basah berapa kerat sgt andartu dgn janda nak pegi…kuat sgt tgk tv 7 ptg..berangan lebih dr novel celah kangkang…senangla buat anak status anak takde org persoal sbb maknya berstatus bini org..

          0

          0
        • Anonymous says:

          ala kakdara dara sgt la..pi la main dgn cucu tu….kesian kat laki ko bini perasan lawa…

          0

          0
  22. Anonymous says:

    muka bella menyampah dengan alif..tgok kat video..obvious sgt..hti bella sgt sakit..apa kan daya..dia bertahan sebab xnak anak bru lahir trus x berbapa..dia nak anak dia tahu siapa ayah dia sebenarnya…xla susah bella explain kat anak dia if dorang berpisah

    3

    0
  23. meleis says:

    bella, kalau kau ni anak aku, aku tak rela kau balik pada jantan keparat bodoh piang tu

    4

    0
  24. Dina says:

    sorry bella….tapi i rasa mmg betullah anzalna cakap you meroyan haritu. kecoh satu malaysia dgn hal korang suami isteri….bergelut handphone sampai buat report polis????…apa kejadah buang masa polis gi tangkap husband x guna u tu. byk lagi kerja lain yg lebih penting polis nak buat lah.
    now tiba2 u dah baik dgn hubby and terima dia semula….aliff siap gelak2 lagi n u pun senyum kambing. x pasal2 ramai orang dapat dosa sebab nak back up u.
    please jangan meroyan lagi ok…..gi lah solat doa kat Allah supaya husband u tu berubah jadi baik. and focus jer lah kat anak tu….tak payah lah nak skodeng husband buat apa gi mana.

    0

    7
    • Anonymous says:

      Ada sekolah ke kau ni. Meroyan tu lain. Kau tak hangin ke kalau laki kau menyundal dengan pmpuan lain depan mata ko? Kalau tak means kau pun buat benda sama kot

      3

      0
    • wekkkkkkk says:

      dia bukan meroyan, kalau u bca apa yg bella luahkan, bella dtg dgn mak dia, tunggu kt luar, minta pipah keluar, settle kt luar, bukan kt dlm tu, tapi pipah / aliff ni x mau kuar-kuar, bella dh tunggu lama dan tahap meroyan dh naik, maka berlakulh pergelutan, cer kalau pipah tu kuar, settle baik2, x ada nyer bella meroyan.
      Ini isteri tau, wajib nak tahu semua benda yg suami buat…
      ko sapa pipah..dh salah x menyorok pulak.

      2

      0
  25. NewLopak says:

    Eleh korang ni. Masa becinta mmg la c alip ni tunjuk baguih. Pegang semut pun tak mati. Janji berubah menjadi suami yang mithali. Dah kawin, tambah lagi dalam pantang, butoh c alip gatal tak tahan nak minta garu. Dapat la c Pipah yang mmg burit pun gatal. Pokok tak kan begoyang kalah Pipah tu tak gosok buritnya kat pokok tu.

    1

    0
  26. Anonymous says:

    Ada sorg suami tu…solat tak tinggal ….
    pegi mekah tapi x tau nafkah zahir itu apa yg tau nafkah zahir je!!!

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Typo… Batin je

    0

    0
  28. Milah says:

    Bella bertahan bkn sebab anak…bertahan sbb takot nnt xde org nak dah kat dia..budget diala perempuan paling beruntung dpt alif tu…bella..bella…dlu masa bercinta alip tu angkut ko sana-sini..peluk sana peluk sini…dan aku rasa tgok sosialnye alip tu x mustahil ko dah kena tebuk dlu ngan alip sbelom kawen…sdangkan katanya alip tu pernah mabuk…entah2 bpe ramai dah perempuan dia tebuk…modal ayat power..ayat kata2 cinta…aku x rasa pipah tu nak laki ko…tp pipah tu mungkin rapat ngan laki ko sbb jenis laki ko ni mulut manis…last2 skrg pipah yg kena hentam…tahniah bella…tahniah gak ngan laki ko…sbb dah buat ramai wanita bersatu menentang kaum sendri…yg budget takot laki kena rampas…dan membuatkan para bini ttup mata dgn sikap gatal suami sehingga 100peratus menyalahkan wanita…tahniah..tahniah

    0

    1

Leave a Comment

Optional