Written by AbangNara | December 24th, 2010

lisa surihani

Pandangan mata Lisa Surihani sudah cukup buat hati ini berguguran ke tanah. Kepada ibu tercinta, apa kata kita pergi masuk meminang Lisa Surihani hujung minggu nie? Dah tertawan habis dah nie.

P.S: Aksi bola sepak yang tak boleh blah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 responses to Ala Mak, Tolong Pinangkan Lisa Surihani Untuk Kami~~~

  1. ProfHariz says:

    Wow!!!!!!!! Hangat!!!!!!!

  2. petra_dubies says:

    huhu hantaran RM1.0juta… sapa bran cepat p pinang

    • Lipstick Hijau says:

      xde maknenyer hantaran 13juta kalau 13 hari kawin dah cerai…..contoh jer…..

      • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

        nia ni just cantik tapi cute sangat2…… tapi gambar kat atas ni mmg gojes gler…..

        • silentgirl says:

          true…die mmg gojes..die muke melayu asli yg lawa.the eyes, d nose, d smile..mmg cntek kurniaan Ilahi.. hope lisa jgn sexy2 sgt ye nt.

  3. ada aku kesah.. says:

    lawa kt mne lisa ni yer…confius aku

    • missy messy says:

      ko sama ngn aku.. aku pn dok t’pk, lawa sgt ke dia ni smpikn ramai yg gile kn dia.. pd aku, NEELOFA lg cantik..

    • eliz says:

      mungkin pada kalian lisa tak lawa
      tp perhatikan, lisa naik tanpa sebarang kontroversi

      neelofa???tolonglah

      lisa ini baru la beauty with brain
      klu setakat ex mrsm tp nk kate beauty wit brain, XYH AH!!

      • Lipstick Hijau says:

        i sokong u sgt……ape sgt la c neneklofa tu…..muka x sepdan umur….harap jaja seksi die jer…..bukan lawa pun….x suka neneklofa…..i lg suka makan ketupat

      • biskut says:

        neelofa ex mrsm ke?? wah memalukan ex mrsm je tau.. yg penting lisa lg cun pd neelofa tu. i hate kelantan poyo cam neelofa.weeee!

        • lili says:

          bukan sebb dia mrsm ke ape wei……asal2 dan dapat straight A spm,.pmr ,upsr…then tengah buat ALEVEL ke oversea plak tu…oi…nak bercakap, siasat orang dulu…mcm mane level org…hahahha

        • siti says:

          bukan sebb dia mrsm ke ape wei……asal2 dan dapat straight A spm,.pmr ,upsr…then tengah buat ALEVEL ke oversea plak tu…oi…nak bercakap, siasat orang dulu…mcm mane level org…hahahha

    • anonymous says:

      kowg pnah ke tgk dy pkai seksi cm c nelofa o artis2 len…lisa ni comel n kaye ngan budi bhse..k..

    • faiz's wife says:

      artis lau tgh naik…muke ala2 ckp jelita…
      acting kejong ckp ade talent…
      lau da x laku nt baru la nampak ape yg x molek…
      mase tu sume x peduli da kejelitaan n talent yg pernah di agung2 kan…

    • Tulip says:

      Dia mmg cantik n x byk kontroversi,xtau la tang mn yg cantik tp wajah dia mmg cantik..aku x minat pun kat dia tp x bole nafi kn wajah cantik dia tu Allah yg kurnia kn…

  4. Karim says:

    Cantik!

  5. akusuka says:

    mmg cantik pun….

  6. asya says:

    lawaaaaaaaaaaaaaaaa

  7. aku la says:

    beliau mesti kawin gan mat saleh nti ni…gigit jari la lelaki melayu..hoho!!

  8. nana says:

    kalau x sexy laaaaaaaagi cantik…pakai tudung cam dlm citer ‘tudung ekspress’ tu…comel je……..

  9. nazrin says:

    dia mmg lawa pun..
    tapi nara dah tak boleh daa.. haha

  10. mek qlate says:

    lgi comey neelofa!!!

  11. MuJE says:

    wow! cair mek!

  12. sian abang nara..lisa x pandang pon..

  13. cibiusagi78 says:

    cantik. mmg cantik…. bkn ke lisa ni dah berpunya?

  14. paan says:

    bertuah sungguh sape yg dpt lisa tue kn2

    • Lipstick Hijau says:

      tup2 x pandai masak…alahai ruginer…..hope lisa x tergolong dlm golongan tu….

      • gilo says:

        dia pandai menaghi…

      • futuremg says:

        pe salahnyer dia tak pandai masak, jgn la ditakuk lame dgn pemikiran org pompuan kalo nak kawin kena pandai masak, skang nie zaman millenium, kalo dia tak pandai masak, suh lar laki dia masak, dia boleh kemas ghumah ke, bercucuk tanam ker, aku tak suke LS nie as an actress sbb dia nie kayu, tapi aku suke LS nie as a person sbb tak penah dgr citer2 liar tak baik ttg dia, LS-keep the good work + improve ur acting skills utk lebh maju lg dlm bidang nie…

        • adillah says:

          xpndai masak ape susah… buku resepi besepah, fastfood belambak, warung betabur, yg pling penting peket 3 in 1 semua dh ade mcm perencah maggie.. ishhhh…….

  15. bese jer says:

    dia mmg lawa sgt2!!mase dia bljr kat HELP Inst. tu,kolej dia ada lwn netball dgn aku,kat stadium juara bkt kiara.aku dgn dia same2 jd center.aku asik pandang je bdk nih sengih memanjang je.x penat ke???mase tu dia masih blm blakon [email protected] lg,cuma aku igt dia dlm iklan aiskrim dgn johnson baby.sbb aku kusyuk sgt x tgk dia asik senyum,tu yg team aku kalah tu..hehe.

    • Lipstick Hijau says:

      alahai……kalau pmpuan mcm ko pun boleh ternganga kat lisa apa la pula kejadian kalau jantan yg tgk c lisa ne….mesti terus cirit birit…..

    • futuremg says:

      aiiih, tgk pompuan len pon sampai tak fokus men netball..nie dah munyik len macam nie

      • odu2 says:

        pempuan sama pempuan pon boleh suke, pasal lawo..yelah mengagumi ciptaanNya. Sa ni dah tue, anak2 sudah besar tapi kalau lihat pempuan yg cantek mcm dia nie, pasti tak kedip mata. suke bukan ada maksud lain.

    • Tulip says:

      Hahaha….lawaknya..pompuan pun bole terpegun tgk Lisa ni,aku dgr org cite Lisa ni mmg baik x sombong dgn peminat,gosip pun xde yg teruk2…

  16. hajimaru says:

    hot n spicy..

  17. zieza says:

    lisa ni mmg cantik, tp body je tak mengancam..sorry to say…

    • Lipstick Hijau says:

      aha…body die x balance……tp x pe….comey dia dominan so hal yg lain x kisah….wakakaka

  18. labuci says:

    kalo artis laen pakai skirt pendek dh lama kene kutuk kaw2…tp kalo lisa surihani pakai pape pn org x kisah…heran aku…

    • futuremg says:

      hidup nie tak adil..so what to do..live with it jer la….

    • shahziella says:

      ala..sebab dy kurus sgt..kecik..jd kalu dy seksi pn..mmg xseksi org npk

    • Tulip says:

      Yelah dia ni jrg seksi sgt,kalo seksi pun xde la seteruk artis lain yg nmpk lurah2 tu,mngkin xde org kutuk sbb dia ni xde sgt kontoversi yg buruk2,pandai layan peminat n x sombong so org pun xde la nk kutuk dia lbh2…

  19. kurus says:

    lambatnyer tunggu anugerah skrin
    harap2 aku tk tidoo
    ni karang baru jerk mc bg slamat malam slamat dtng..mulalah tiba2 otak aku blankkk

  20. nazario says:

    kate nk sopan… last2 pKai skirt pandek… sopan ke ape 2… len kali pkir dlu nk wut statement… ntah2 ape2… rs2 hilang dh minat aku kat si lisa ne…. cakap x serupe bikin…

  21. SWEET says:

    Inilah dia artis pujaan ramai
    Seksi juga dia
    Mana ada artis yang x seksi

  22. ntahapaapantah says:

    RED is HOT.. HOT is CHILI’S.. damn..

  23. Ulat Sutera says:

    si lisa “gler babi”ni korang x nk plak kutuk..tu sksi tu pkai skirt pndk,peha da nmpak da tu.asal korang snyap je..korang ni mmg x adil la..klu yg korang suke korang diamkn je klu yg korang x suke try tgk bjela2 komen2 kutuk bagai..ke korang tkut sbb dia ni artis ksayangan abg nara…nk jga ati ke beb..muahahaha(first time aku tgk si lisa ni pkai gaun sngkat mcm ni)

    • Tulip says:

      Yeke….aku x minat pun kat Lisa ni,tgk la jg kalo nk komen srtis ni kdg2 yg pakai seksi tu udahlah byk gosip yg buruk2 pastu adakalanya br blk haji tp seksi gak mmg la org komen yg pedas2…

  24. Kek Lapis says:

    dia masih dgn farid kamil ke?

  25. HoneyGorgeous says:

    ala.. mengagung2kan sgt si lisa suri rumahtangga ni.. rilek ah bro.. nmpak sgt diri ko tu cheap..

  26. mmmmm says:

    how u so cute lisa???damn if u be my sister oh god i can’t image it!!!!lisa keep it work!!!!!!don’t be like another nude artists k………

  27. harry says:

    no 1 pandai masak,no 2 rajin pegi kedai,no 3 Lisa —— no 4 simpanan bila kecemasan

  28. A7X says:

    she has a subtle look.. not that boom.. not like a beauty queen..tp kesederhanaan dia yg buat org tertarik dgn dia..she always be herself… like other normal people..and her killer trademark is her smile..very sincere…

  29. mek qlate says:

    sekurang2nya lofa tu x hipokrit cm lisa ni..sory..just my opinion je=) peace..

  30. http://tahiyyatalqulub.blogspot.com/2010/12/fakta-tentang-jin-part-one.html says:

    lisa nie okla..aku ske gak tgk die berlakun..hopefully die xla terlibat dgn gejala yg xsiat macam artis2 cantik pelakon drama kat negara kita nie dgn attitude terkenal merampas bf @ laki orang,buat kacau sana sini,kurang sopan @ berpakaian xsenono..mabuk dll..mls nak mention,paham2 sendiri..so,lisa..moga berjaya dlm bidang yg diceburi…

    • Tulip says:

      Btl aku sokong tu…hehe aku rs aku tau sape artis yg dimaksudkn tu xpe lah x yah mention nm dia sbb ni bkn forum yg melibat kn dia…

  31. lofa says:

    body lisa tak mengancam~~~

  32. KickChopBuster/PalaPalaPANDA says:

    biasa saja…..

  33. cibiusagi78 says:

    klu x minat x yah la komen…..

    • 999 says:

      Ui bro.. Post artis lain pun rmai org x minat, bley je komen ape.. Suka hati la.. internet masing…! Sorry yer fanatik Lisa… Nk bgtau.. LS yg sekeping lagi flat screen mcm dia nih… Pakai seksi pun nampak x seksi.. Nasib baik muka cun..!

      • kipas says:

        hahaha..lek r…emo plak…aku xde la mnt sgt dgn LS ni,tp xde la nk kutuk smapi cm 2 skli…msg2 da klbihan kn…

  34. gosipgurl_fea says:

    Nara takda update show kat tv3 ?

  35. Puteri Sejinjang says:

    shanteq…tp jgnla seksi sgt…

  36. die ni memang santek..tapiiii…masih ada yang kurang..hehe

  37. saya says:

    makin seki doe lisa sekarang.. ni yg xbest ni.. kn comel je kalau ko xseksi

  38. mat gosip says:

    emm kena pi pinang cepat2 ni sebelum terlepas, love u hehe

  39. peace~~ says:

    tak sume org klate mcm tu la..

  40. peace~~ says:

    sekeping je..no taste…

  41. cacing says:

    ummm besa ja budak sora besax ni..belakon kaku!

  42. aku serius says:

    fakta untung jadi lisa.. serba-serbi mendapat kepujian melangit walaupun bila buat silap, sebab kesalahan lisa adalah contoh yang “baik”.. saya bukan kondem sesapa just nak sedarkan limit jadi seorang peminat..jgn terlalu fanatik, emo dan memperhambakan diri.. apa2pun teruslah jadi peminat sapa2 yg korang suka..

  43. cilipadi says:

    cantik,cun,manis ….tp ada lg yg lom cukup… kain xcukup …awat senteng sgt sampai paha kain dia…ni dah consider seksa n xsopan namanya.. kalu bakal mak mertua tgk juling gak mata dia…

  44. Reena says:

    Ct pakai topi bunjut, peminat ok..kata dorang..dia tak redi lagi..biarlah, pelan2 kayuh. Ct menggatal kawin ngan laki org..fans kata…takpelah..dah jodoh..nak wat cemana..semua tu kan kerja tuhan (katanya…). Org nampak ct smoking..dibacking buat kesekian kalinya.. alah org dengki kat dia, tak nampak jangan tuduh..tak bek fitnah..tah2 planduk 2 serupa..takkan la ct smoking (kenapa? Tak percaya?) untung jadi ct.. “serba-serbi mendapat pujian melangit walaupun bila buat silap, sebab kesalahan ct adalah contoh yang “baik”.. bukanlah niat nak kondem sesapa just nak sedarkan limit jadi seorang peminat..jgn terlalu fanatik, emo dan memperhambakan diri.. apa2pun teruslah jadi peminat sapa2 yg korang suka..”..so salah ker org yg minat LS melakukan perkara yg dorang suka? Dorang nak puji, biarlah. Dah memang lisa cun, sempoi & terbaek dr ladang..terima lah dia seadanya..mek suker nok..

  45. nisha says:

    lisa cute i like …