Written by AbangNara | October 22nd, 2013

Sama-samalah kita sedekahkan Al-Fatihah kepada pelakon dan penyanyi yang popular sekitar 80-an iaitu Noreen Noor. Allahyarhamah telah meninggal dunia awal pagi ini di Hospital Ampang Puteri akibat penyakit darah tinggi dan buah pinggang.
noreen noor meninggal duniaAllahyarhamah Noreen Noor berusia kira-kira 40-an dan meninggalkan 2 orang anak. Beliau popular dengan lagu Siang Terbayang Malam Merindu. Semoga roh Allahyarhamah ditempatkan di kalangan orang yang beriman. Al-Fatihah. Info asal Astro Awani.

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    58 responses to (Al-Fatihah)Pelakon Popular 80-an, Noreen Noor Meninggal Dunia

    1. Maya says:

      Inna Lillahi wa inna ilaihi raji’un. Al-fatihah.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 0
      • neelopeh says:

        Innalillahiwa innalillahirojiun..

        aku terkesan dengan pemergian dia ni. kematian itu akan datang tidak cepat ataupun lambat walau sesaat. tidak kira tempat. hatta, walau kita semua nampak masih sihat… masih berkudrat..

        untuk peringatan kepada diri aku sendiri dan perempuan2 di luar sana :
        apa lagi alasan kita untuk melengah2kan keperluan menutup aurat dan bertaubat?

        ya Allah.. sempat kah aku?? :’(

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 123 Thumb down 6
      • Kak Timah says:

        PAGI TADI SEBELUM DIA MENINGGAL KEBETULAN ADA RADIO PASANG LAGU DIA,LAST TGOK DIA DLM PAPER PASAL BISNES RESTORAN KATANYA,TERKEJUT LA JUGAK SEBAB XTAU PLAK ARWAH NI SAKIT ,APE2 PON AL FATIHAH…….

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    2. MISS AA says:

      takziah al fatihah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    3. kek cokelat kesukaan aku says:

      alfatihah. semoga rohnya di tempatkan bersama golongan orang-orang beriman.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    4. hanna says:

      Innalillah… Semoga arwah ditempatkan dikalangan orang beriman..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    5. Cik Nin says:

      Salam, abg nara.

      Kalau gambar artis wanita yg meninggal, carilah seupayanya gambar beliau menutup aurat. Kalau tunjuk gambar x tutup aurat, kesian kat arwah. Abg Nara pun dapat saham sama.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 107 Thumb down 4
      • enot says:

        betul cakap you..kena cari gambar yg menutup aurat.. tp klau try google tak jumpa pun gmbar dia bertudung.. gmbar yg nara letak ni la yg paling sopan aku rasa.. klau tak letak gambar nnti ramai pulak yg tertanya2..tak kenal yg mn satu..
        so tak leh la nak salahkan nara 100%.. jd kan pengajaran utk kita semua ok.. marilah kita bersama-sama menutup aurat dgn sempurna.
        Al faatihah kepada arwah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 2
        • Cik Nin says:

          Lastweek saya baca buku biografi Prof Muhaya (Sejernih Sinar Matamu). Gambar2 lama org2 tua dia yang tak bertudung, semua kena edit bahagian rambut supaya tertutup. Bagus kan? Kagum saya dgn kesungguhannya.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
          • kitkat says:

            betul. at least edit sket.. blur kan bahagian rambut dia. sian dia kat dalam kubur tu. insyaAllah kita pon kene tolong arwah sama.

            Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
          • Cik Nin says:

            Tahniah Abg Nara sbb dengar pendapat pembaca. Gambar sudahpun ditukar.

            Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • FARAEL COBAIN says:

          enot.. kalo nak seribu daya.. tgk oh artis! admin oh artis! siap watkan tudung merah lagi. elok jer tutup aurat.. nara pun satu.. dah kena tegur banyak kali pasal nie pun dok ulang gak benda yang sama.. x sensitive langsung.. remove pict x blh.. upload citer lain sempat plak!!!

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • Fauziah says:

        Kalau nak gambar Noreen bertudung,pegi kat FB Datuk Sharifah Aini.Tak tau dia dapat dari mana.Abang Nara trylah minta izin dia untuk kongsi gambar tu,memang manis sekali wajahnya bertudung!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    6. Nannie says:

      Al fatihah…
      Takziah…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    7. i says:

      Al-Fatihah.. smoga arwah dicucuri rahmat

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    8. Nadia says:

      Innalillah… semoga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman.. amin..

      harap abg nara dapat tukar gambar arwah yang tak bertudung… kasihan arwah.. dan abg nara pun dapat saham sama.. sama-samalah kita menjaga aib saudara kita… insya Allah, Allah akan jaga aib kita…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
    9. zarina says:

      better letak gambar yg betudung…. selagi org yg bukan mahram melihat gambar auratnya ….. selagi tuh dia menanggung dosa…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
    10. Al fatihah smoga d tempatkan d dlam golongan orang beriman amin. tahziah

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    11. BUNGA says:

      Kepada Allah kita datang dan kepadaNya kita kembali,..
      Alfatihah..

      Abang Nara, sila tukar gambar arwah..sebagai orang islam kita kena fikir benda ni..
      time Arwah Latifah Omar meninggal pun mcm ni jugak..kalau x jumpa gmbar bertudung dorang, letak info cukup,

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
    12. Al-Fatihah. Moga rohnya ditempatkan dengan orang-orang beriman

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    13. Affendy Bin Abdullah says:

      Bismillahirrahman nirrahim…
      Alhamdulillahi robbil aalamiiin..
      Arrahman nirrahim
      Maa li ki yauu middin…
      Iyya kanaq’ budu wa iyya kanas ta’in..
      Ih dinassirathal mustaqim..
      Siraathal lazi na an am ta a’laihim..
      Ghairil maqdhuubi a’laihim..
      Waladdhoolliin…
      Amiiiinnn.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
    14. Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 35
    15. Anonymous says:

      al fatehah…semoga roh nya ditempatkan disisi orang2 yang beriman….InsyaAllah…Aamiin

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    16. bungaApril says:

      sakit apa ya? Semoga d tmptkn d tmptkn org2 beriman…amin

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    17. Anonymous says:

      AL-FATIHAH…SETUJU..letak pict arwah yang brtudung..lagi better..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    18. Anonymous says:

      TAKZIAH. , MAAF YA, JIKA NAK POST GAMBAR ORANG YANG DA MNINGGAL, PASTIKAN AURATNYA TERTUTUP SEMUA. SEBAB RAMAI YANG VIEW. KASIHAN ARWAH NANTI.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    19. erm says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 16
    20. ASDEAR says:

      Innalillahi wainna ilaihirojiun… saya berkesempatan berjumpa dgn arwah pada tahun 2011 sewaktu mengerjakan umrah… dia peramah dan baik hati orangnya… semoga roh arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman dan solehah…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    21. Nor Fatiya says:

      Innalillahiwainalilahiraji’un

      Al-Fatihah.

      Nota:- Kalau tak silap, tiada perkataan ‘Allahyarhamah’, tak kira lelaki atau perempuan hanya perkataan ‘Allahyarham’ sahaja. Maaf kalau silap ye.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    22. Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 10
    23. Anonymous says:

      Kat paper kata umur 54… ye ke 40an

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    24. Red john says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 10
      • mxbfh says:

        Bukan janda dato k laa… janda tengku kamaruzaman aka tengku intan, ex husbnd azreen. kalau tak tau gak sila google. tu pun kalo ada info la.

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    25. Marhamah says:

      alhmdllh…teringat sume lagu2 beliau

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    26. lavender says:

      aku memang minat kat dia ni..seksi semulajadi..suara dia memang aku suka..manja2 gitu..klu lalu g beli ikan kat serkam mesti aku pandang umah dia..ada tukang kebun tengah bersihkan kalau petang2..

      apa pun takziah untuk keluarga n sahabat handai dia..walapun dato k kat obersea harap balik nnt dapat kunjungi bekas keluarga mertua..

      AL – FATIHAH..semoga arwah di tempatkan di kalngan orang2 yang beriman..sama2 kita doakan

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    27. Nik Nazran says:

      Alfatihah buat Allahyarhamah… semoga rohnya ditempat orang-orang yang beriman…Amin…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    28. Anonymous says:

      Betul.. Tiada perkataan allahyarhamah dlm bahasa arab. Cukup dengan allahyarham sahaja. Org kita memang suka tambah2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    29. puteri says:

      ??? ??? ???? ???? ??????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    30. puteri says:

      ??? ??? ???? ???? ??????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    31. puterip says:

      Inna lillahi wa inna ilaihi raji’un

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    32. liliana says:

      Hidup Nara tujuannya hanya untuk mengaibkan orang. Jaja cerita sensasi artis yang belum tentu betul salahnya kerana nak beri anak bini makan. Nara rasa berkat ke makan duit haram? Jgn salahkan anak kalau suatu hari nanti anak nara tak “menjadi”. Ingatlah aib2 manusia yang telah nara jaja kan kerana nak hidup mewah!

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    33. Pemuda says:

      Salam Abang Nara,

      Dah terlalu banyak sangat peminat menegur benda yang sama. tolonglah jangan buat pekak jahil. peka sikit dengan hukum Islam dan keadaan semasa. Sekali abg remove, 1 kebaikan Allah bagi.

      Al-Fatihah untuk Allahyarhamah Noreen Noor. Semoga syurga disampingnya.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    34. kubispink says:

      alfatihah.. semoga roh nya di cucuri rahmat.dan di tempatkan di kalangan hamba allah yg solehah.. takziah untuk keluarga beliau.. setiap yang hidup pasti akan merasai mati…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    35. mengkudu mask says:

      Al-Fatihah untuk penyanyi dan model iklan kereta nisssan stanza, norren noor yg telah kembali ke rahmatullah. satu ketika dulu minat betoi aku dgn dia.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    36. Fauziah says:

      Gambar NOreen bertudung ada kat FB Datuk Sharifah Aini!Memang manis sekali wajahnya!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    37. PRINCESS says:

      Nara ni kenapa? Hormat arwah.. Kesian, tak baik. Remove picture please.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    38. aduhaduaduh says:

      innalillah..nara,remove la picture ni,ada je gambar dia bertudung,tadi kat fb page sharifah aini ada gambar dia bertudung,jangan la nak malas/berebut sangat nak hebahkan sampaikan dosa pahala buat tak tau je,ingat sikit apa yang kamu dapat dari sini diberi makan pada anak isteri kamu,menjadi darah daging,xsusah pun nak search dan gantikan gambar ni ataupun edit..kan?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    39. neelopeh says:

      nara ni bukannye reti aib tu ape… he is making money on people’s aib dude.. so dia kesah ape.. aduhaiiiiii

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    40. Nara ni klo ko org komen kow2 dia buang bhg. Komen. Contohnya dia duk promosi si yunam penipu tu. Sbb ramai org komplin dia dpt jd duta n foc kat si yunam penipu, dia terus delete bhg. Komen pembaca. Kesian pembaca beutifulnara yg tetipundgn di yunam tu nanti. Ko buat duit dari kesengsaraan org lain nara. Insaflah

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    41. Anonymous says:

      Fahrin Ahmad – kalu nk komen suruh delete gmbar dia yg x mnutup aurat tu..
      memang betoi kata ko. tp bukan salah sesiapa pn..
      gmbar ko yg nmpak tetek tu yg tk semenggah tu, mcm laa tk bsalah pn..
      senonohlah skit, baru laa bleh komen pasal aurat seseorg.

      walau bagaimana pn, salam takziah buat ahli keluarga kak Noreen Noor – Al-Fatihah
      semoga arwah di tempatkan di kalngan orang2 yang beriman. Amin

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    42. man tenten says:

      Fahrin Ahmad – kalu nk komen suruh delete gmbar dia yg x mnutup aurat tu..
      memang betoi kata ko. tp bukan salah sesiapa pn..
      gmbar ko yg nmpak tetek tu yg tk semenggah tu, mcm laa tk bsalah pn..
      senonohlah skit, baru laa bleh komen pasal aurat seseorg.

      walau bagaimana pn, salam takziah buat ahli keluarga kak Noreen Noor – Al-Fatihah
      semoga arwah di tempatkan di kalngan orang2 yang beriman. Amin
      Inna Lillahi wa inna ilaihi raji’un.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    43. anon says:

      Wow… bertudung tapi dgn contact lens and bibir pink giler. Neway….al fatihah utk arwah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3

    Leave a Comment

    Optional


    3 × 2 =