Written by Bella | May 26th, 2015

Sebelum ini, Emma Maembong dan Kamal Adli masing-masing enggan membuka mulut mengenai hubungan mereka, tetapi setelah foto mesra mereka tersebar di media sosial akhirnya mereka mengakui sedang berkawan rapat dan merasa selesa ketika bersama.

Emma selesa berkawan dengan dia dan antara ramai orang memang Emma rapat dengan dia. Buat masa sekarang dalam sesebuah hubungan itu kita kenal orang itu terlebih dahulu. Tapi Emma tak nak cakap banyak-banyak atau tengah dengan dia (Kamal) ke apa sebab karang kalau tak jadi orang akan cakap apa pula. Jadi biarlah masa menentukan.

Masih lagi dalam proses mengenali hati budi masing-masing, Emma dan Kamal belum lagi memikirkan soal percintaan serta meletakkan harapan yang tinggi dalam perhubungan mereka.

Kamal tak berani nak cakap apa-apa. Hubungan masih baru lagi dan tak mahu untuk bercakap kita dah sedia untuk melangkah ke peringkat seterusnya atau apa cuma berserah. Sebelum ini pun saya sudah lalui benda yang betul-betul sakit pada tahun lepas, dan begitu juga dengan dia (Emma) kami banyak berkongsi masalah yang lebih kurang sama.

Lebih baik untuk kita terus membuat satu keputusan hanya kerana selesa dengan diri masing-masing. Kenali dahulu seseorang itu dengan lebih rapat dan mengenali sifat baik dan buruknya sebelum melangkah ke fasa seterusnya. Tentu sekali kita tidak mahu pisang berbuah dua kali bukan?

Sumber Berita: Rotikaya

 

 

21 responses to Akui Selesa Bersama Emma Maembong Dan Kamal Adli Belum Fikir Soal Percintaan

  1. aku says:

    SAILANG KAWAN WEIIIIII

    0

    0
    • blurkk says:

      patah tumbuh hilang berganti

      0

      0
      • Lembu Gemok says:

        benda paling jilake berlaku diantara retis2 malaysia ni adalah time ada issue, semua tak ngaku..si kamal ni tak ngaku kawan dgn emma laa apa laa..tup2 dok semeja siap emma berbantalkan lengan si kamal ni…kecoh laa woii..nak cover paa lagi..suka cakap jer laa…cover kepala moyang ampa!!!

        0

        0
  2. Anonymous says:

    xpe la single pun kan msing2.. tpi klu beriya bcinta jgn la dok nafikn nnti ble org tau korg bcinta nnti org cop korg ckp putar belit.. bimbo bgai.. klu tkot nk umum pcintaan tkot x mnjadi jadi had2 kn batas2 kn pgaulan.. jodoh x kmana..

    0

    0
  3. EINZ says:

    patut lha intan ladyana mnta putus.. punca dri kamal adli.. mmg jodoh pertemuan ditgn allah.. tp cara tu dh x btol… beria menangis bagai kamal adli tp pastu dgr2 dgn emma maembong… serius cm ape j.. x perlu berlakon lha kamal adli walaupun awok tu pelakon

    0

    0
    • anon says:

      kamal putus dgn intan bkn ke 2 thn lps?
      yg dgn emma ni kte baru je dgr.
      jauh sgt time frame ko dik non oiiii

      0

      0
  4. minah k says:

    Akupun tak tau kenapa aku baca cerita pasal diaorg ni. Sekejap ye…sekejap bukan. Cuba lain kali bila dah betul-betul confirm tu baru siarkan berita pasal diaorg. Lagi bagus kalau bila diaorg dah nak kawen baru buat announcement. Penat lah nak keep track ada ke takde ke. Aku tahulah gossip. Tapi kalau gossipnya macam cerita recycle baik tak payah.

    0

    0
  5. keladi gatal says:

    nampak sgt..? nampak apa..? kau rasa..?

    0

    0
  6. jarang join says:

    dulu kamal adli bercinta dengan shera ayob sebelum die couple dgn intan…..nampak x nampak x?

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Jenuh bercinta dgn sesame artis tapi asyik kandas je…
    Last last nanti kawin dgn org lain yg bukan artis dia ni nanti…tengok kes Fahrin Ahmad.

    0

    0
  8. yoko nanno says:

    erghhh, mula2 shooting sama2, pastu rase selesa, pastu klua dating same2, msuk dlam social media, pastu cakap xde pape, berkawan je, pastu lame2 ade rase suka, pastu start berkepit ke mane2, msuk majalah pun berdua, still ckap xde pape, klu ade jodoh adelah, pastu lame2 klua statement doakan kami berdua, pastu kluala statement nak hidup bersama, nak msuk meminanglh apelah, lastly tetiba putus, n cakap dah tiada ape antra kami, kami tiada jodoh,….
    dah kenal retis mesia, murahnye cinta mereka

    0

    0
  9. ayahanda abdul rani kulup says:

    emma…meh bercinta ngan ayahanda..nak x..
    sape kecam ayah repot polis…jilake

    0

    0
  10. hati betina says:

    elokk sgtlah zizan cri org lain…x bley pkai mambong ni.dok post ig emosional bgai..tup2 dia yg trover lebey bkepit dgn org lain.phuiii

    0

    0
  11. kasar bahasa says:

    Hishhhhhhhh rimasnya nampak pinggan tu, tak boleh ke remah tu semua letak atas pinggan atas sekali? Yang kosong letak kat bawah? Main tindih tindih je… Kemas la sikit.

    0

    0
  12. anon says:

    ahhh cinta lokasu aje, apa2 pun citer isteri separuh masa lagi OK drpd suamiku encik sotong

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Mula2 memang lah kawan biasa, tapi lama2 hati ada taman juga.. Memang tak boleh dinafikanlah.. Kot ye pun kawan biasa masa korang menafikan dulu, ada ke patut kawan biasa kongsi masalah luar dalam? Sampai kenal2 keluarga bagai.. Aku rasa tu dah dikira kawan rapat tu.. Dalam hati ada taman..

    0

    0
  14. tijah says:

    xsesuai diorg nihhh . aku tak tahu kenapa .

    0

    0
  15. yeke? says:

    adoi klise betul statment ko….

    0

    0
  16. OhAku! says:

    aku tak redha dorg bsama. aku tk suke emma. gedik!!!!!

    0

    0