Written by AbangNara | October 5th, 2012

Gandingan hebat Adi Putra dan Nora Danish di dalam filem Aku Terima Nikahnya membuatkan ramai orang tidak sabar menanti tayangan filem ini. Bakal ditayangkan pada 11 Oktober ini, kemesraan Nora Danish dan Adi Putra di dalam filem pernah menimbulkan kontroversi yang sangat hangat.

aku terima nikahnya

Filem Aku Terima Nikahnya mencerita tentang pergolakan rumahtangga Johan (Adi Putra) dan Arlisa (Nora Danish) selepas Johan mengalami kemalangan jalan raya. Adakah rumahtangga yang dibina akan kekal bahagia atau hancur akibat tragedi ini? Abang Nara tengok trailer pun dah terasa keromantikan filem ini.

Pastikan anda membawa tisu yang banyak untuk mengelap air mata yang bakal tumpah. Kalau anda ingin memenangi tiket percuma menonton filem Aku Terima Nikahnya ini, Metrowealth ada membuat satu pertandingan yang amat mudah. Boleh baca cara-cara menyertainya di laman web MIG Online.

aku terima nikahnya

Pastikan anda kosongkan tarikh 11 Oktober untuk menonton filem romantik lakonan Adi Putra dan Nora Danish ini. Gyeah ~~~~

244 responses to Aku Terima Nikahnya, Gandingan Hebat Adi Putra Dan Nora Danish

  1. cheq ta pit says:

    dua ekoq ni memang sesuatuuu sangat la. hurmm

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 28
    • Nora Terdesak says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 90
      • Cirit says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 85
      • EPIC Failed says:

        1:21 nanges air mata tak keluar pun….ahahahahahahahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 27
      • Ko Kesah says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 21
      • ..(sorry tak dapat nak teruskan) says:

        Metrowealth @ hampeh la kesudahannya!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 15
      • kecoh siak says:

        cerita camni xsesuai untk family. i mean budak2. kena naikkan rating level penonton. 18PL

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 12
      • Nak Gelak Pun Ada says:

        adoiiii…budget ciput ni. ‘trailer’ pun ala-ala cerekarama TV3

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 17
      • Tunggu Kat Astro says:

        agak menghampakan !!!!!! :- /

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 15
      • Lucu says:

        Lakonan ND mcm Killafairy & Neelofa.
        Kerut muka saja lebih..airmata tak mengalir pun!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 20
      • ```Matiler Kena Kutok````` says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 114
      • peringatan says:

        manusia yang cerdik pandai pun belum tentu b’jaya dalah hidup, tak perlu la awak nak menherdik or menghina org kmpung.. ada kalangan dorg lebih bagus dari apa y awak kata kan..otak & pemikiran dorg pun lebih bersih..peringatan pada awak jugak

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 121 Thumb down 25
      • ting tong says:

        romentik gile hihi.. kalau laki aku yg berlakon camni..sentap la juga..hahah..pegang2..laga2 pipi haha…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 3
      • ida says:

        kpd matilerkenekutuk. ceteknye pemikiran awak merendah2kan org spm pgkt 3,org2 kpg,pengembala kambing or penternak ikan keli…klu la awk tau bpe income yg pengembala kambing n penternak ikan keli ni…xterbanding kot ngn awk.nabi dulu2 pun semuanya penternak kambing.kesian la awak nih.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 105 Thumb down 10
      • Ada Otak Pikir..Please La says:

        hati isteri mana yg tak terguris kan? berlakon berlakon jugak la tapi adab dan tatasusila kena la jaga. adegan boleh diadjust..kita bukan Hollywood. tak perlu peluk2. kekuatan skrip, watak kena mantap. sekadar peluk raba tapi air mata penghayatan entah kemana…berbaloi kah?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 3
      • ```Matiler Kena Kutok````` says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 49
      • Fasha Sendhat says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 53
      • Anonymous says:

        sapa yg ckp citer ni bodoh,,dia yg bodoh n bangang,,haha..jelous coz x der produser yg nk ambik ngko yg bodoh tu berlakon..apahal nk kutuk diorg ni..ish bodoh punya orang bodoh niii….jgn kutuk org blh x..mcm ngko tu perfect sgt..kalau ada gmbar u all yg kutuk diorg ber2 tu, nk jer aku sepak…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 16
      • Tok Kadi Fed Up says:

        ni la masaalahnya Melayu otak sambal belacan.
        tak habis2 cinta. makan cinta, tengok wayang cinta, berak cinta, dengar lagu cinta, anting-anting bentuk cinta..kentut pun cinta…semuernya cinta belaka lah. last -last rampas suami orang gak, jadi janda jugak..jadi bini no2 gak. kalau movie cinta duit sepuluh ringgit saja tinggal dlm pocket sanggup beratur masuk panggung demi cinta monyet yg tak kemana tu. kalau nampak surau/mesjid depan mata buat- buat terlupa mandi wajib alasanya. kenapa dengan Alllah SWT, Islam, tutup aurat dan kelas fardhu ain tak pulak korang nak ‘bercinta’? bangsa lain dah sampai ke bulan…korang masih lagi bernafas dan berak cinta tahi unta korang tu. bila cakap melayu macam korang bodoh tahu pulak nak tampar orang. diri sendiri bodoh tak nak ubah. bahlol !!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 9
      • cukup sampai disini, sayang says:

        filem lahanat..bersekongkol dengan bukan muhrim buat tambah dosa buat pe?!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 13
      • Jom Demo says:

        hentikan MAKSIAT disekeliling kita !!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 5
      • PIGGG says:

        >>>>>>>FILEM JANDA GATAL <<<<<<<<

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 20
      • Anonymous says:

        xminat xyah la tgk..pe daa…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 10
      • Simpati Untuk Peminat ND says:

        Lakonan ND belum cukup layak meletakkan dirinya selevel Maya Karin, Umi Aida, Liana Jasmay, Sharifah Amani, Erra Fazira, Fazura & pesaingan terdekatnya- Fasha Sandha.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 56 Thumb down 51
      • Kak Sofeah says:

        akak SPM gred 1 walaupun cukup-cukup makan..akak tak terasa!

        Lalalalalalalalalalalalaa

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
      • abang macho says:

        mcm mana air mata nak keluar kalau ….air lain dah keluar!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 4
      • Memey says:

        sesuai untuk budak2 kampong n Felda..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 17
      • SEKADAR BERTANYA says:

        LEMBAGA PENAPIS FILEM MANA? ADEGAN2 ADA YG PANAS….KETERLALUAN..MACAM MANA BOLEH LEPAS????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 5
      • .
        tak sabar nak tengok kat panggung

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
      • Ibu Tunggal says:

        wlaupun komen2 disini agak kasar2 belaka, adegan2 pegang dan raba yg melampau ni sepatutnya x patut berlaku la. X nak mendiskriminasi ‘janda’ kerana saya juga tergolong dlm kumpulan ini tapi kerana setitik nila rosak susu sebelanga. bukan semua janda sanggup diperlakukan sedemikian didalam filem maupun diluar sana. wassalam ya adik-adik saya disini. xx

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
      • Itu Saja Untuk Malam Ini Aku Nak Pergi Ke Cari Anak Ikan says:

        apabila artis2 melayu mula berkiblatkan ke…. Hollywood.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
      • Izara's Video Fan says:

        tak hebat pun..cam sampah lakon.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 7
      • Peminat Lisa Surihani says:

        $LUT !

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
      • PENGKID MENGAMOK DIFACEBOOK says:

        LAKONAN MURAHAN, RUGI JADI PEREMPUAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 6
      • Ahakz Ahakz Oh Yeah says:

        macam mana air mata nak melimpah kalau kat bawah terasa nyaman dan geli- ahakz!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 6
      • Mummy^Mia says:

        mmg hipokrit pun…smpai tunang org, laki org pun nk kaco tp xnk ngaku.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • Puke` says:

      2dua aku x minat !!!!!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 22
      • ZZZZ says:

        LAKONAN ND MAKIN TEROK!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 20
      • Nyah Jual Dodol says:

        takziah- tak leh lawan “Ombak Rindu” la :(

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 18
      • alahai says:

        raba, gesel dan pegang je lebih, lakonan ———> tak cukup feel.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 13
      • elajb says:

        AGAK KURANG AJAK KORANG PUNYA KOMEN.. JELUSS…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 19
      • Cenggitu says:

        sori la..aku educated, perlu ke aku habiskan masa dgn filem longgok yg tak mengasah minda cenggini?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 25 Thumb down 30
      • elajb says:

        lantak ko ar..ada org pakse ko abis kn mase tok tengok cite nie??? tak nak tengok sudah tapi tak payah nak cakap cite nie or filem malaysia longgok plak.. k’banyak kan cerite org putih pun hampeh..tak payah nak bangge sangat dgn filem luar k =)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 11
      • rara says:

        org educated xde mase la nk bace blog gosip..komen tu agak2 la..ni mst golongan suke mengate org je lebih..tapi diri sendiri lagi teruk..kesian sgt!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 10
      • Riri says:

        Rara pun bukan educated sangat kau….tak semestinya pengadil bola kena pandai main bola; tak semestinya pengulas/pengkritik sukan, kena jadi juara sukan. tak gitu dik? :- /

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 6
      • rara says:

        so????tu bukan point nya sekarang…aku cuma tak suka orang yang senang2 puji diri lepas tu mengata orang..tak perlu la sampai nak komen bagithu level diri sendiri tu kat sini..educated la sangat…movie je kot…nak tengok tengok la tak nak tengok sudah…apa masalahnya…lain orang lain cita rasa..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 5
      • Adoiii says:

        riri ni no taste la…kesian kan? sekolah pondok? heheheeheea

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
      • rara says:

        die mmg la gitu..maklumlah berfalsafah orgnya..jadi manusia tak semestinya nak kena ada taste..tak gitu?

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
      • Rugi jadi kau says:

        Rara, SPM Gred 3 kan…patut la… hihihihi

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
      • lawak says:

        Alahai..lawaknya sape yg ckp dia educated tuuu.kalu betoi2 educated xdenya nk show off kt org,bgtau 1 dunia.kah kah kah.mane punye edu inst yg amik ko blaja ni.maluuuuu

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Zed Zeidi says:

      ————–> berdasarkan trailer: 2.5 of out 5 bintang* <———————

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 7
      • Tipah Tak Tertipu says:

        ND nangis guna pencuci mata Eye Mo

        Kakakkakakaakakakakahahaahahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 10
      • Kawin Je Yang Korang Ingat Kan? says:

        sang suami yg buaya darat/ bakal2 isteri yg suami mereka tidak pulang kerumah sibuk membuka ‘cawangan’ isteri muda macam bank simpanan nasional akan pasti terhibur dengan cerita pengorbanan si isteri seperti ini- ahaks!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      komen kurang ajar tul la korang nie…bodoh punya orang…sedap tangan je menaip..x suka x yah citer lbih dol..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 5
      • Buah Laici says:

        Ntahnye, sebenonya dieorang tu semua nak tgk, tp tak nak mengaku…. Muka kononnya gengster tp dlm hati ada taman.. Tak nak ngaku….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
      • XXray says:

        taman jubor bau belacan…kau!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
    • fedap says:

      eley…mcm korang tak pernah nanges mase tgk lakonan dowg ni dalam ‘tentang dhia’ yg sebok sgt kondem filem yg ni..

      poyo aa korang niiii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
    • Busuk Siot says:

      film taraf drama Tv…euwwww

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
    • Gadis 9 Dara says:

      ala cite ni kononnya nak lawan Ombak Rindu le tu! Hell NO! ni cite utk mat2 gian tgok janda & laki orng ber”Kongkeng” boleh la!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  2. Filem Porn janda says:

    Tak minat nak tengok :(

    Hot debate. What do you think? Thumb up 28 Thumb down 19
    • Anonymous says:

      ngko ingat dia nk tgk kau jgk ker..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 19
      • Muka Opah Kau Lagi Komersial says:

        aku bukan pelakon la bodo !!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
      • topot says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 13
      • Filem Lucah Janda says:

        aku tak suke janda…k-blah!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 17
      • Anonymous says:

        filem lucah janda..klau la ko ni pompuan..esok2 kalu ko ter jd janda..baru kau tau ape rasanye..nant bole la aku tanya engko mcm nie.. :-…apa kau rasa????? OREN????

        Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 12
      • Anonymous says:

        mmg la kau bkn pelakon…xlayak pun…masuk audition je mesti kene banned dr stesen tv..kahkahkah

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
      • Berasap Kubur says:

        muka kau…hantu jerangkung tengok pun naik histeria
        …Kbye

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
      • Mickey Mouse says:

        Anonymous, muka kau cam getah spender putus…campak kat tikus pun lari!

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • elajb says:

      ko tak minat lantak ko ar..ramai lagi la y minat, org macm ko nie tak sesuai pun tgok filem mcm nie..ko layak tgok cite katun jer..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
      • fedap says:

        aku sokong ‘elajb’

        yela wei, kalo korang tak minat takpelah. jangan la sebok kata ND ni janda la ape la. korang bajet gud sgt je..nobody perfect la. kadang trailer best. tapi bile tgk, rupanya tak best

        paling bodo cite holy yg aku tgk, Dredd, buang duit je beli, tapi jalan cite mcm haram, bek aku beli hantu kapcai..puihhhhh

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
      • whatever la says:

        bodoh sokong orang bodoh..elok lah kalian! :(

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
  3. SimpliSenak says:

    Filem janda gatal dan suami orang yg miang..K-bye.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 34 Thumb down 29
    • Sasha Sandha says:

      Gelli tgk Janda craving for a banana tu ~!! Mcm suci sgt , padahal belakon mcm filem porno !! ” Saya bukan permpas konon ” ~! Dalam magazine pose tonggek2 so after dis ada la VVIP yg terpancing . LOW CLASS .

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
  4. chixoz_gurl says:

    firstt…peminat tegar adi putra.. x sabr nak tgkkk

    Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 11
    • Anonymous says:

      me 2..X sbr nk tengokkkk……

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 8
      • peminat says:

        aku pun…tak sabar nak ajak husband pergi tengok cerita ni.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 5
      • Jolok Tak Dalam says:

        filem ini sesuai untuk isteri-isteri yg pernah mengalami gangguan mental dan putus urat saraf mereka…hehehehehehe

        Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 22
      • lawak says:

        Dah tu, ko kutuk ni sbb takut org lain tau ko penah alami gngguan mental n ptus urat saraf eh?kesiannn

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  5. gorgeous =p says:

    wow….mcm best jer……harus ditonton =)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 11
  6. Tengok Astro 1st says:

    mcm tak best je!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 19
  7. Anonymous says:

    msti best..i love ND & Adi Putra…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 5
  8. ui says:

    kemain adi dkt2 mulut dgn nd..ayoooooo..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
  9. Hantu Kak Limah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 23
    • elajb says:

      muke ko???? sama mcm mulut ko, lagi orang ramai meluat..ko sedo sikit, mcm tak sedo diri aku tgk ko..hehehe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
  10. 50-50 Nak Tengok says:

    suam-suam kuku

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 10
  11. sayang salmah says:

    lebih kurang cite Tentang Dhia je… last2 hero mampuih..bek toksah tengok.. same je cite die..bengong!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 14
    • ko bengong says:

      best jer aku tgk cerita tentang dhia.. kalau tak best cite 2 tak kan la ramai y suke n cite tentang dhia paling best time 2 dari y lain..ko y bengong sebenarnye

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 4
  12. Sampah says:

    rugi duit la heeehh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 10
  13. Gedik geletek says:

    Tiru cite omputih yg channing tatum belakon tu…tp yg ni laki plak lupe ingtan….miskin tol idea..choy!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 16
    • elajb says:

      whatever la..y penting cerite dia seronok buat semua pasangan t’masuk aku =).. y budak gedik mcm ko tak payah la tgok…ok

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
      • ayu says:

        budak gedik mcm kau ni je yg suka tgk citer konon2 romantik tp tk berapa nak romantik ni…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    • Celup Idea says:

      betul filem ni filem saduran/celop!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 10
  14. Tasha Sheilah says:

    filem yg sesuai untuk ditonton oleh golongan kelas bawahan!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 26 Thumb down 25
    • elajb says:

      amboi..sedapnye mulut ko cakap..bangge sangat la 2 nak kate ko kelas atasan eh???pergi jahanam la ko..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 14
    • Zahrul says:

      wakakakakakakaka…tergelak baca komen2 …ada benarnya!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
    • nana says:

      dah 2 ko 2 class atasan sangat ker????

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 6
    • mak c kina says:

      ‘org klas bawahan’ ni la yg penuh kan panggung…naik kan rating,collect juta2…’org atasan’ dok rumah tgk dvd-xcampur org….hahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  15. Anonymous says:

    alahai…bg yg mgutuk mgata tuuuu..klu mympah xpyh la tguk..tk da sape yg paksa..xada sape yg marah pun..ape yg susahnya..bukan myusahkan korang pun film ni release..pelik la aku..ada ramai lg yg nk tguk masalah nya..xabes2 ngn dengki.. malaiii kuuu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  16. Gadis Ada Klass Bukan Macam Youolz says:

    …lebih baik makan mee jawa dari pada menonton muka Jawa si Adi dan ND

    ahaksz!!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 16
    • Anonymous says:

      …lebih baik makan mee jawa dari pada menonton muka Jawa si Adi dan ND…lebih baik tgok mr.bean drp makan mee jawa…..lebih baik makan megi drp tgok mr.bean…LEBIH BAIK TGOK TAIK LEMBU DRP TENGOK MUKA KAU WAHAI “Gadis Ada Klass Bukan Macam Youolz” …Waaa…lg hina drp taik lembu? mmg hina ko ni kan?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 7
  17. Cili Apie says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 23
    • power rangers kaler pink says:

      sila terangkan kenapa anda nyatakan filem ni sesuai juga utk gadis2 felda dan felcra…knp anda xnyatakan filem ini sesuai juga utk gadis2 bandar metropolitan..
      p/s:aku seorg gadis felda(dgn nada bangga) tp x bnafsu langsung nak tgk filem ni..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • apa2 aje.. says:

        gadis2 felda or felcra pun tak teringin heh nak tengok citer nie..hatta kalu ader kuar yang cetak rompak pun tak hingin nak beli..band semua citer merepek2 nie..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. MATILER KENA KUTUK TERUS MATI says:

    AKU MENYAMPAH N X SUKA PADA PENGOMEN “MATILER KENE KUTUK”..HARAP2 DIA TERUS MATI ATAU KOJOL BILA KENA KUTUK..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  19. mizz says:

    sapa pelakon prmpuan lg sorg tu erk…cam muka agnes monica laks…
    and aku rsnya klu cite ni di tv kan jek pun xpe sbb klu di wayangkan mcm xde aura plak…klu ada org blanja aku tgk ar jugak tp klu xde tggu raya thn depan konpem tayang kat tv…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  20. noVak Jokovich says:

    aku rase cerita Cerekarama ‘Jujur Aku Dayus’ lagi best daripada cerita ni..lebih baik tengok online daripada bazir duit tengok wayang….hahahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  21. ntahapentah says:

    filem nie tiru citer omputih “the Vow” kot..jalan cerita hampir sama,cuma cter omputih yg isteri ilang ingatan,yg nie suami lak ilang..ntah ape2 ntah..x original langsung..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
  22. musim durian says:

    tak hingin lah nak tengok…dah tau jalan citernya, takda yang menarik pun.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
  23. ara says:

    bestttt…sy suke gndingan dua plakon ni…sgt romantik..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  24. ````Matiler Kena Kutok````` says:

    tak kurang juga filem ini untuk golongan2 ‘adartu’akak akak kepoh yg suka menjaga tepi kain jiran yg tidak mempunyai suami dan anak..yg mempunyai masa banyak masa lapang hanya mengecat kuku dirumah.

    theehehehehehe */*

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
    • Anonymous says:

      diri tu dah cukup sempurna ke nak kutuk2 org sekeliling… ingat kamu tu ada ibu, kakak, adk perempuan, sepupu perempuan, saudara2 perempuan, kawan2 perempuan… Adakah kamu ini anak yatim piatu…. dan tidak ada sesiapa didunia yang indah ini… maka sebab tu bahasa kamu teramat kurang ajar sebab tiada siapa yang mendidik kamu untuk berbahasa dengan lebih baik dan sopan….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Kepologi says:

    cite ni cam sesuai kalau keluar kt tv jer kot..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  26. DIANZA says:

    salam….kalau lakonan saya mmg saya suka NORA DANISH berlakon sebab dia mmg BERBAKAT…walaupu hidup penuh KONTROVERSI dan walaupun saya peminat tegar FASHA SANDHA lah kan..tapi saya suka jangan lah nak hina bagai lah at least dia keluar TV kan….hahahaha……MESTI TENGOK CERITA NI……

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  27. ciki ciki boomm says:

    seriuosly ni adalah filem sampah keluaran MIG yang mmg dah sah sah tak der kualiti…

    aku tak faham la, napa la ND mcm desperate sgt biarkan diri dia berlakon dlm citer2 murahan mcm gini..tolongla weh!!dah la penghayatan ke laut..peluk2 je lebih..

    hish…mmg jgn harap la aku nak habiskan duit nonton filem sampah cam gini.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 12
  28. Anonymous says:

    cite mcm nie sesuai untuk org islam ke? yg berlakon 2 pun bukan muhrim…ape nak jd dunia zaman sekarang

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      ade org dislike ahahaa….kalau bukan ko dislike xpe la kn..nie org islam dislike mmg sah la….sanggup tgk islam hancur semata2 maksiat yg di sokong oleh islam…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
    • Anonymous says:

      ko x penah tengok citer omputih ke?..titanic ke,avatar ke…atau apa2 je la. hindustan ke?…. x mungkin ko x penah tengok.bloq gosip pun ko layan.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  29. Rimas says:

    bang naraaaaaa…iklan ni menyebuk jer la..rimassssss aku menengoknya..tahu la nk promot..tpi agak2 la…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  30. ingin ku miliki kangkang izara says:

    kalau izara kat tempat nora ni..mesti syiok kan…aset2 izara sangat lah menggiurkan…untung lah sapa dapat berlakon peluk ngan izara pas ni..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  31. halimah jongang says:

    “matiler kena kutuk” kau la tu kan yg spm pangkat 3 + org kampung yg ko ckp tu..kau sesuai sgt la tgk

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  32. fatty jul says:

    sukenye dpt bgesel2..hihi

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  33. cam sial says:

    melayu mudah leka…memang bodoh. citer sampah pun nak tengok? sedehhhh!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  34. Anonymous says:

    Paku dulang paku serpih mengata org dia yg lebih….
    Paham ehk… Cermin muka dulu sebelum mengata org…lagy2 dia tak tau korang smua…
    Ini lah melayu kaki mengutuk, mengata,menghukum, mengumpat semua arr yg tk baik…number 1… Neva tink positive… Kalau korang bole buat filem or berlakon gy lah sana.. Jgn ckp jer byk…. Dapat dosa percuma jer…

    Stu….piggg…neva tink seblum ckp…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    • hahhhahahhahaahah says:

      filem sampah untuk otak loji najis macam kau la..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 9
      • Anonymous says:

        neva tu menatang ape.. eja mcm org skolah sket boleh?jgn tunjuk bodoh sangat dengan mengeja cam celaka

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • akirakaede says:

      kau ni satu planet dengan pikor ke?..betulkan bahasa dulu sebelum jadi juri..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Opah Sopan Style says:

    Perlu ke nak m’gambarkan babak2 mesra pasangan suami isteri dlm sebuah drama mahupn filem?? Poster filem pn agak kurang b’sesuaian…jgn la kerana nak menghayati sesuatu watak sampai kita tolak ke tepi soal batasan mahupun hukum..hmm..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  36. Filem Bodo says:

    bodo bodo bodo…filem bodo..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 8
  37. Iza says:

    Maaf.. Kenapa nak kutuk2 org dgn perkataan bodoh, bangang etc.. Ini adalah sebuah filem yg dihasilkan oleh org2 kita jugak. Boleh kalau nak menegur @pun nak kritik filem ni selepas ditonton bukannya mengutuk dgn perkataan yang kurang enak. Setiap manusia ada hati & perasaan jugak kan. Aku pun tak minat dua2 tapi ini kan filem tak perlu la kita nak menghina org lain. Peace

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  38. Nah Amik Kaw says:

    filem untuk mereka yg mempunyai IQ selevel kerbau pendek. silahkan?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
  39. Sedeyyyyyyy says:

    mcm drama Sinetron indon..puihhhhh!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  40. imie fatiema says:

    hehe ai nak komen jugak, tapi lepas tengok wayang ni…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  41. Abg Keladi says:

    Abg Keladi suka cerita ni.. Nak ajak tgk dgn bini nanti…. Hahahaha.. Nora Danish tu..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  42. tiara weasley says:

    klau kowg rase xnk tgk ke pe ke..xyah la nk kutuk2 filem owg..aduiii 2 pn masalah ke! owg yg bodoh je bt mcm 2..sekian~

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  43. AyamSerama says:

    Comelnye aku tgk dieorg berdua tu….. Dh lme tak tgk cerita romantik….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  44. Mat kelante says:

    tak hebat pung!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  45. SukaHatiAkuLah says:

    apsal korang jeles sgt ni??? komen xsenonoh jer…klu pandai sangat dan baik sgt, xyahlah nk kutuk2 dan menghanjingkn orang!! bangang!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  46. AkuAnakKampung says:

    Ko yg hina2 org kampung tu hebat sgt ke?? Msk syurga ke ada spm pangkat 1? duduk kat bandar?

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  47. Pelik says:

    u orang ni kalau mengata mcm la diri tu bagus sgt..Nd n Ady tu kan hnya berlakon jer..kalau u org x suka jgn la kutuk melampau sgt..sy pn x berpa minat dia org gak..tpi x ada la kutuk sampai melampau sgt..y peliknya bkn filem ni jer y d kutuk..y x ad kena mengena pn d kutuknya jugak..pasal kg la..pasal felda la..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  48. GadisMelayu says:

    kelakarlah komen-komen uolls kat cni ni, ketara sangat yang korang2 ni jeles…hahahaha!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  49. Naela says:

    He’ekleh… trailer pun nak kutuk ke…. Nama pun cerita romantik, mmg la gitu rupanya…. takkan cerita romantik nak letak efek bom bagai??????

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • macam drama jer aku tgok citer ni,hum,makin bosn r citer mlayu,,nk ada jga adegan kis2 pipi ni,,mnympah aq,dh xtaw dosa phala ker ape,,,hah!sape yg dislike aq,,mmg antiislam ker hape,

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        ko layan bloq ni watpe,dah xtau dosa pahala ke? siap kutuk org bagai… diri sendiri pun buruk perangai.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Shakira says:

    sampah sarap…. bagi mereka yg suka sampah dan lalat….wakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  51. PeminatNora says:

    kowg sbenarnya jealous kn…hahahaha! kesian..!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  52. siti sitot says:

    mcm citer ‘the vow’ je…
    cume beza the vow tu istri yg lupe ingatan, bkn suami..
    adoi..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  53. Lone Ranger says:

    Banyaknyelah anjing menyalak kat sini… Kalo suka, suka lah… Klo tak suka tak yh le nak merendah2kan org…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • Try Again, please.... says:

      hanya si anjing saja mengenal anjing-anjing lain…. :(

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • Penjejak Awan says:

      anjing-anjing kan suka cium bontot sesama sendiri… smala mcm korg semua…. kui kui kui

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  54. podahhh says:

    apa yg kami nak jeles nye? lakonan ND bukan taraf Azean Irdawatie, Ummi Aida, Maya Karin, Eja ataupun Sharifah Amani..tak gitu?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      ummi aida? cite ape? takat embun je la…hahahaha..tu pun sonok kena raba ponggong..hahahaa…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • Menyalak sakan says:

        menyibuk lah kau..semua komen orang kau nak komen…mesti kau SPM pun ‘madu tiga’ gak kheeen?>… muahahahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  55. ........ says:

    pada pengomen y dia rasa cukup bagus tu..sebelum nk mengutuk tu tengok dulu la cite ni..pas tu leh la cakap ok ke x cite ni..ni x..asyik2 mengondem jer tahunya..lain kali sblm mengomen tu gunakan otak y waras sblm mengomen.. nampak sgt org y mengondem tu otaknya dh mereng atau dia pnya screw sdh tercabut..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  56. SYABAS says:

    Byklah bill air aku tertunggak lepas tgk cerita nie…..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  57. toyol says:

    I am at a payphone, trying to call home..
    helo helo? ape kutuk sa sini ni, cer rilex.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  58. AhliKubur says:

    Yang komen kononnya tak baik pegang2 tu sebenarnya bila korang dating tu dulu berpegang jugak… chit pooodah! Yibarat itu ketam mau ajar dia punya anak jalan lurus….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  59. toyol says:

    i love mak janda nok, so i nak p tengok

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  60. peminatNORAsampaiMAMPUIH says:

    SUKA nora !

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  61. padan muka says:

    banyak pulak penonton2 filem melayu SPM Gred 3 kat sini ye????? Hahhahahaahaha

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  62. Bila April says:

    Tak kira la korang nak kata apa pun.. kampung ke, felda ke, spm pgkt 3 ke ape ke… aku mau pg tgk jugak… Dah lama aku tggu.. sejak habis crita Tentang Dhia lagi…. So sweet dieorang berdua nie….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      tah…aku spm gred 1,x duk felcra, tp nak tgok jgak… kalaupun ade yg duk felcra n gred 3 xsalahpun..hasil ladang dorang sebulan lagi masyuk drp gaji kau kot…tempat tggal bkn alasan utk org berakal..bkn mcm org yg suka merendah2 kan org lain mcm tiada dosa dan hebat sampai leh buat umah atas langit..kan?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  63. SukaHatiAkuLah says:

    POoodaahhh!!!!! jeleslah tu, kalu xjeles lu dan bangang2 lain xkn menyalak kat cni!! PoooOODaahh!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  64. SilverQallamus says:

    Tak tahu plak aku tgk sesebuah cerita tu boleh men’down grade’ kan org ek.. Ni la bru 1st time aku tau.. so, klo tgk cerita Hollywood, automatik aku org yg paling pandai dlm dunia?? Ini benda baru…….

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  65. Bye To Those Stupid Girls says:

    akak SPM gred 1…mereka bukan mengata akak tau! akak tak terasa….hehehehehehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  66. Lantak Kau La Bongok says:

    Kenaper kaurang marah- marah ni?
    SPM dapat angka 3?
    Kesian nyer…cuba lagi. (oh, dah kawin…sesuai la)
    Tak dapat nak nolong…
    Kbye…lalalalallaalalallaa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  67. Nia says:

    adesh.. rata² negatif belaka komen² korg ni…
    tengok dulu ceritanya baru komen…
    ni baru tgok trailer da komen ntah pape…
    aku nengok kt malaysia ni..banyak filem time trailer tu bukan main hah meletop sana..meletop sini..
    sekali tgok dari 1st smpi akhir citer hampeh² belaka..
    kesimpulannya..tengok dulu baru komen…
    haish~

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  68. Ted says:

    SPM skang tak pakai pangkat2 dah derrrr…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  69. eka says:

    aduhaiii… kenapa jadi mcm ni sekali. xsuke diam je la.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  70. fafa says:

    apa la yang korang dengki sangat ngn Nora Danish tu. kalau tak suka tu diam-diam sudah la. Dari korang kutuk-kutuk dia, apa yang korang dapat? Ni mesti korang dengki sebab die comel kan . :p

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  71. Hello Brader says:

    Walaupun aku rempit tapi dlm hati ada taman oooo… Pasal Nora mak janda hot, aku sanggup meredah hujan banjir kilat utk tgk cte nie… Wakakakakakakui!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  72. Prince Noob says:

    iyolah… ada adegan ranjang tak

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  73. mat rempah says:

    mcm filem blue..cuma tak ade berbogel.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  74. jangancakapbanyak says:

    KOCOH LA SEMUA, KALAU TAKNAK TENGOK TAK PAYAH LA TENGOK.
    TAPI KALAU FILEM NI KELUAR DOWNLOAD, KORANG JUGAK YANG TERHEGEH-HEGEH PUJI.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  75. abg hangus says:

    sebab nora abg sggp pi tgk cite ni. br tgk trailer, dah seguni ayaq mata abg…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  76. mak senah come back.. says:

    apesal banyak pengomen kat sini meroyan???

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  77. Sedih Kalian says:

    terbuktilah banyak yg terasa…banyak yg dapat SPM 3… huk huk huk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  78. i luv aaron aziz says:

    asal la korg dok kecoh2 kt sini…lau xnk tgk suda pegi dok diam2 ni nak dok kutuk2 filem melayu…kasi la support cket..ini tak dok perabeh duet tgk cite omputih je konon2 taste tinggi bole blah la…kalau da asal mkn sambal belacan tu sokong2 la cite kite

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  79. Nyah Bolong says:

    tak ader klassss youuuuuuuu!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  80. my name nora danish says:

    Hi uols…asal gaduh-gaduh ni…Tak mau…tak mau..i xpksa lau u olss suke tgk la ye 11oct ni.muahhhxxx luv u all…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  81. Hell you go.... says:

    orang tak ada pelajaran suka la filem filem longkang cenggini.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  82. A bang handsome sang at says:

    Abg ni suka tengok Nora, tp lagi suka tgok adi putra, gersang abang tengok .thnk metro wealth Tayang hero kesayangan Abg. Auwww

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  83. mjoh miko says:

    byknya pahala free yg org lain bagi pcuma pd Nora Danish & Adi Putra..alhmdulillah..leh cover blik dosa ms shooting filem niii…alhmdulillah

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
    • Kalau Iyapun Nak Komen.... says:

      pahala apa beromen dalam filem? otak ada? agama ada???

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
      • Sedihhhhhhh says:

        hadoi….penyokong-penyokong nora danish ni dah murtad gamaknya. dedah sana sini, raba, seluk, pegang…masih cakap alhamdullilah/pahala?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • madu 3 says:

        mmg betul la taraf mereka SPM 3

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Laut Merah says:

      Korg yg bodoh sebenarnya tak phm ckp die… Tula, kecik2 suh g sekolah, tp monteng panjat pokok rambutan.. org bersinis pun tak phm…. hmmmm….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • OTAK KERBAU SUNGGOH says:

      MASYAALLAH, ORANG BUAT MAKSIAT DPT PAHALA KE NGOK?????

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  84. Alamak Failed Lagi Kau Ye???? says:

    memang patut la SPM masuk celah kangkang; filem mcm ni mereka sokong/backup? sedih perangai org2 melayu. buat habis beras mak bapak je…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  85. i am xoxo says:

    patutla sampai ada yg nak cerai…oppssss….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • Alim Kucing says:

      mula mula memang nak rampas tu..kemudia satu Malaya bising, tu yg tak jadi..takut nama tak naik.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  86. aku suka adegan ranjang says:

    ada tak babak nora kena romen?10 kali pun aku sanggup nonton,

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • Guna Sabun says:

      simpati- terdesak sgt kah engkau pada perempaun ketot ini?????

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • Pengkirds says:

        Nora sesuai kalau bawa watak pelacur yg dibelasah costumer.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
  87. Daku says:

    Buat ‘matiler kena kutuk’… Sedih daku pandangan cetek kamu. Daku cuma nak share… Daku spm sains tulen, pangkat 2 saja, x sambung belajar sbb tanggung adik bradik yg lain. Daku keje mkn gaji 15tahun. Now daku keje sdiri. Baru 2 tahun ternak kambing (bermula 9 ekor, skrg sudah 177 ekor), lembu spasang. Skrg dah 34 ekor. Kesemua jumlah Lembu n kambing itu belum masuk yg di dalam perut lagi. Benih keli bermula 500 ekor. Semai anak2 benih bunga matahari dan jual di pasar2 pagi. Soalan Daku cuma 1, adakah ‘matiler kena kutuk’ dianggap berjaya dngn apa yg di capai skrg. Opsss sblm tu. Daku adalah kaum hawa yg mempunyai anak2 & suami lagi utk di jaga makan dan minum serta urusan persekolahan. Bukan nak riak tapi fikir dulu sebelum menempek statement ikut sesedap ajinomoto.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
    • ```Matiler Kena Kutok Kaw Kaw``` says:

      October 5, 2012 at 3:50 pm

      ni la masaalahnya Melayu otak sambal belacan.
      tak habis2 cinta. makan cinta, tengok wayang cinta, berak cinta, dengar lagu cinta, anting-anting bentuk cinta..kentut pun cinta…semuernya cinta belaka lah. last -last rampas suami orang gak, jadi janda jugak..jadi bini no2 gak. kalau movie cinta duit sepuluh ringgit saja tinggal dlm pocket sanggup beratur masuk panggung demi cinta monyet yg tak kemana tu. kalau nampak surau/mesjid depan mata buat- buat terlupa mandi wajib alasanya. kenapa dengan Alllah SWT, Islam, tutup aurat dan kelas fardhu ain tak pulak korang nak ‘bercinta’? bangsa lain dah sampai ke bulan…korang masih lagi bernafas dan berak cinta tahi unta korang tu. bila cakap melayu macam korang bodoh tahu pulak nak tampar orang. diri sendiri bodoh tak nak ubah. bahlol !!!! by Tok Kadi Fed Up

      ———————————–

      Adeehh…hahahahahahahaha (sampai nak terkencing gua)

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  88. Peminat no1 Yuna says:

    Peminat ND bodoh-bodoh semuanya.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
  89. David Teuk says:

    Jijik punya filem !!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
  90. Nora Pendek Penyebabnya says:

    nasib baik bini gemok Ady tak jadi cerai…oopsss

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  91. keladi hutan says:

    elok la sangat…dua-dua miang!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  92. Muak muak muak says:

    macam bitch la!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  93. Adi says:

    mcm “Aku terima poennya…” je

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  94. ````Matiler Kena Kutok Kaw Kaw``` says:

    Tiru filem “The Vow”? Siapa yg tengok filem ni mesti kat pasar malam jenis suka beli beg tangan Coach, LV, Bonia dan jam Rolex tiruan ciplak “made in Golok” kan? Pencinta barangan tiruan lah katakan!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  95. Sajer says:

    bila da jadi single mum semua tingkah laku dia nak di pertikaikan..silap sikit aja dicemuh dikata macam2 ..blog ni mmg utk cerita pasal perkembangan artis tak kesah cerita baik atau buruk..kalau rasa berdosa x payah jengah blog ni..lagi satu bukan dia memilih jadi janda..cuma takdir dah tersurat demikian..jadi kalau nak menegur jaga la bahasa..especially yg komen tu perempuan..ingat la ni hari dia satu hari kalau anda jadi janda baru tau rasa..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  96. Kerakusanara says:

    mcm pompuan jalang !

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  97. nyah tetek says:

    tak nak…rugi duit nanti. beli hormone lagi bagos.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  98. lawak says:

    Org tua mana yg tak malu2 heboh spm dia bkn gred 3 tu.makcik,rjin bebenor mlepak tmpt gosip eh.pi masak.org dh lm x guna gred2 ni mkcik.pi cari petua awet muda mcm ND

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  99. aku terima kasih padaNYA says:

    bila melayu di hollywood kan.. otak pengarah/pelakon/penerbit pon macam kayu

    insaflah.. kiamat nk dekat dah..

    taubat sblm terlambat

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  100. sue says:

    wats wrong for being a janda? Bnyak lagi artis kat luar pun janda..so? Yg pmpuan kat sini semua mengutuk ND,nie kes jealous jan,dia ada rupa..n korangma tak sampai 50cent..yg si laki yg sibuk komen2,tu jealous kan bini korang tak secantik ND,tak semanja ND kan.. korang yg tak leh accept reality.. aku tak minat ND,but i love romantic movie..over crite merepek mcm rempit sini sana…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • hmmmmmm says:

      xslh jd janda..tp kalo da tergedik2…blakon baik padahal nk amek laki orang..tu yg salah…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  101. qie says:

    woii…SEBIJIK MACAM CERITA “THE VOW”!! xda movie yg lebih asli ka??? asik2 tiru keja org lain!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  102. didigaga says:

    ada ka kaitkan preference filem ngan pangkat dalam spm..
    ayat macam orang IQ below average ja..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  103. eikin says:

    sedihnya lah wife adi putra ni tengok laki nya kiss perempuan lain even tengah berlakon pun. it still real.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  104. whats0eva says:

    cite nie duplicate cite the vow… xbest langsung… hate those characters… luv channing tatum more… peace… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. Rin says:

    nyampohh lah aku dgn ND

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  106. hmm says:

    Wah, banyak nyer komen.. hik.. aku just dislike dgn pengarah dan penulis skrip yg masih berfikiran sempit dgn menganggap scene bersentuh2han tu terlalu perlu utk mengangkat sesebuah hasil seni.

    Dan aku jugak berharap citer melayu akan beralih ke arah yang lebih educated, bukan cinta semata2. Ini tak kira citer pasal doktor ke, lawyer ke.. semua last sekali cintan cintun, doktor nya sekadar tunjuk masuk keluar bilik bedah bagai, bukan tunjuk skill pun. Pasal rempit dan gangster rajin org kita buat research utk buat filem, tp buat research utk filem2 yg lebih mendidik idak le pulak rajinnya…

    Pendapat aku jer…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  107. hmmmmmm says:

    filem ni mcm tiru cte filipina yg tajuk one true love (http://en.wikipedia.org/wiki/One_True_Love)…mebi jln cter sme..cter suami ilang ingatan..

    ase nk tgk cter ni wpon aku amatlah getik dgn ND n AP…dua2 ekor ni jgn blakon sgtla xde pape..padahal ko mang tergila2 kn ND kann AP sengal kayu gler nk jd pnduduk ttp sbb tu ko xcerai ngn wife ko kan…puiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Oppa says:

      Betul ke adi n nora ade perasaan… CINTA… Tp aku dpt rasakan la..
      Aida pliss ko bg adi kawin ngan nora… Aku doakan adi kawin ngan nora Amin…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  108. azlan says:

    macam cerita JUJUR AKU DAYUS (TV3)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Terra Nova says:

      Itu lah drama yang paling bodoh pernah ku tonton…. mana ada lelaki yang bole diam dan baik mcm tu…. Dalam hayalan aje… Azlan keep on dream dream and dream…..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  109. secara jujur says:

    untuk orang kampong

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. pakai bju mcm xpakai baju says:

    zed zaidi mna????law x bkn main lncang lagi mulut dia..puji diri je lebih, law nk buktikan diri tu bagus jd president bagai, buka la isu adegan2 peluk raba dlm filem ni..haish..bla org tgk cita omputih ckp xsupport industri filem..omputeh dh taw dh dorg bkn islam..ni hok islam buat xserupa islam ape ke hey?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  111. Lahabau says:

    Yang ada raba2 & langgar pipi tu lah yang syok…. asyik berbual aje ngatok tgk cerita mcm ni…. mcm Ombak Rindu kan banyak dapat kutipan…. orang kutuk2 tapi panggung wayang tetap penuh…. tak sabar nak pergi nonton cerita ni…mesti di buai cinta… jangan marah kalau ada tak suka comment ni.. luv you Adi & Nora Danish…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  112. nonot says:

    Komen bkn main lg.. tp hakikatnya bila nampak nora danish @ adi putra dpn mata tros update status.. typical malay.. x suka x yah tgk, p tgk citer lain.. bagus jgk ade MIG, kalo x berlambak citer asing..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  113. Noname says:

    Salam, tgk komen2 ug negative kalian itu akan reflect diri kalian sendiri yg sgt naive ttg kehidupan. Kena mintak maaf dgn mereka yg dihina tu nanti. Tak malukah?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  114. Anonymous says:

    Dunt watch if you dunt like it! Over criticism will
    Only add on to ur sins whereas the actors & actresses as well as
    Producer still make $, so be realistic on ur comments pple!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  115. aku says:

    MENYESAL TGK….HABISKAN DUIT…….TAK BEST TAK DPT BINTANG…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  116. pergh sweet gile nora danish ngn adi putra dlm filem nie <3

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  117. someone says:

    cerita ini mungkin banyak kelemahannya..bkn utk mmbela sesiapa..lbh utk mengingatkn budi bahasa budaya kita..utk mengkritik tdk slh..yg pntg cara seseorg mengkritik..sama ad mmpu mnlg atau mnjhnmkn seseorg..kritikan ygplg bgus adlh kritikn yg mmpu menyedarkn seseorg sekaligus mmbntu diri org trsbt..sekian..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. 1Malaysia says:

    Kalau tak nak tengok dahlah… Tak payah kutuk cerita ni.. Bagilah peluang pada ND dgn AP… Kalau nak tegur,tegurlah dengan bahasa yang ELOK.. Nabi pun berdakwah menggunakan bahasa yang elok..
    Nampak sangat korang cuma nak mengutuk je..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  119. emmm bosan la…… ntah hape2 komen la….. bosan tau x……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. Jodi says:

    Fastidious response in return of this matter with genuine arguments and explaining all regarding that.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. I’m truly enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy
    on the eyes which makes it much more pleasant for me to come
    here and visit more often. Did you hire out a developer to create your
    theme? Exceptional work!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. asia woman says:

    This piece of writing will assist the internet viewers for building up new website or even a blog from start to end.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0