Written by AbangNara | March 11th, 2009

Kesian betul kami tengok Waheeda nie. Jatuh cinta dengan Akhil Hayy tapi tak boleh nak kawin sebab Akhil Hayy tue laki orang. Bila dah kantoi keluar tengok wayang di tengah malam bersama Akhil Hayy, Waheeda pun bukak mulut ngaku yang dia suka gila-gila punya kat Akhil Hayy tue.

Dengar ceritanya siap dah datang rumah, jumpa bini Akhil Hayy. Mungkin nak mintak kebenaran jadi bini muda kot. Si Akhil Hayy nie pun satu, kalau dah suka tue bagitau jerlah bini yang kau nak tambah cawangan. Apa salahnya kalau berkemampuan.

Cian kat Waheeda tak dapat merasa belaian seorang lelaki bergelar suami walaupun umur dah makin lanjut. Moga-moga cepat ditemukan jodoh.

P.S: Tak gentleman langsung Akhil Hayy. Taknak ngaku hubungan dia ngan Waheeda. Mengaku ajerlah, bukan ramai sangat pun peminat anda. Tak jatuh pun saham.

123 responses to Aku Juga Mahukan Belaian Seorang Lelaki – Waheeda

  1. anakjindari_teko says:

    alahaiii… ko ni lagi buat hal.. ko tak bole salahkan akhil… sebab dia laki..bole berbini 4… takde masalahnye… tapi ko la… sanggup ke nak jadi bini no 2 / 3 / 4 … kalo sanggup.. hantam je la… akhil pun ok gak.. tak kisah.. tapi yang aku peliknya.. korang berdua tengok wayang.. apesal.. projek ker kat panggung… kalo nak line clear.. tengok la citer tamil kat coleseum…

    • astavista says:

      hish…waheeda ni..mcm xde perasaan lak..ko ni hati perempuan ke jantan??xmustahil kalo ko kawen ngan akill,akil akan berbini lak yg ketige..baru kau rase tamparannyee….sekrg kite buat org,nnt allah akan balas balik..kalo ko btl2 baik,kau xpayah nk terima akill tue sebagai suami ko..tlg la jd org yg pandai..jgn jd org bodoh la wahida oii..p la cari teruna atau pun duda…kalo ye pun nk suami org,p amik BEKAS suami org(duda)…..

    • apaisaloy says:

      aku dulu first-first tengok akhil hati aku dah tak caya kat akhil….
      Bila aku first tengok waheeda dulu aku nampak seri wajah dia… baik perangai dia…
      tapi sekarang bila tengok dia wajah dia dah hilang segalanya… betul kata orang manusia mudah berubah….

      Semoga beliau kembali menjadi wanita solehah… aku harap mak bapak dia boleh lah nasihatkan pandangan mata selalu tersalah… pandangan hati yang hakiki… tak payahlah pilih duda tak bertangungjawab…

  2. budak says:

    kesian waheeda? aku lagik kesian kat bini akhil hayy. nauzubillah. xnak aku jantan cam akhil hayy.
    waheeda sejak dulu lagik desperate, lepas sorang2, tp yg lain xcepat perasan. akhil hayy laki orang, biasala laki dah kawin mudah perasan, kalo bujang konfem xnak pompuan yg hegeh2 ni.

    • astavista says:

      ye betui2…lelaki ni kalu dh dpt yg putih,nk yg hitam,kali dh dapat yg hitam nk yg putih,kalu dh dapat yg kurus nk yg gemuk,kalu dh dpt yg gemuk nk yg kurus pulak,kalu dh dpt anak dare,nk janda…bile dh dpt janda nk anak dara pulak….x cukup2……..nauzubillah…….sentiasa lah fahami jiwa wanita……..aku xsalahkan akil la jugak,sebab WAHEEDA ni melayan perasaan…taubat la waheeda oii…

      • permysuri says:

        2 la nmnya dunia da tbalik..
        em..makin lm dunia nie,
        mkin bnyak la yg kuar brita yg xbaek2..

    • rin says:

      xbaik bro.bia la tuhan je yang menghukum, kitemanusia beserah je…..

  3. ANDRY says:

    aku kenal wahida n dy x sangap jantan k…alah stakat mamat tu ape sngat? yg baik utk yg baik…pahammm

    • astavista says:

      mmg la die xsangap..kalu die xsangap die xboleh terima akill sbg suami..die kene faham..jgn rosakkan rumahtangga org…aku kenal isteri akill, kesian la…anak dh ramai….xpayah la nak ganggu..rumahtangga org

  4. budak says:

    baik bagi ko

  5. cimA says:

    x yah la jage hal org..
    jg dri sniri dlu..
    die nk kawen ke hape ke lntk r..
    x kco idop korg pon..peace..

  6. hidup says:

    mcm la ko tu bagus sgt, mentang2 kena kat batang hidung. kat sini mmg utk komen2, ko xtahan, ko bla aaa

  7. cimA says:

    yg penting dye x mintak wet ko
    nk msuk wyg tuh..
    idiot..

  8. hidup says:

    ko la idiot, stakat duit tgk wayang, apa kes?
    idiot, dah xder modal keerrrr…

  9. cimA says:

    jnji x kco idop ko..
    huhu.. cri pblisiti murahan ker..

  10. leez says:

    Nak wat camner waheeda pun hamba Allah juga… kdg2 kita terikutkan sgt persaan, sampe kita lupa akan selidik seseorang. Kpd Waheeda ,berdoa saja kpd Allah smg di tunjukkan jalan yg terbaik dan mndpt ketenangan jiwa…. Allah itu maha kaya dan maha mengetahui…

  11. Anonymous says:

    publisiti pe kemenda kat sini. what the very stupid la ko ni. tu la ikutkan nafsu, padan muka

    • sode9 says:

      nafsu ada yang baik jgn salahkan nafsu , kita serahkan tempat dan tuan kepada nafsu.
      kita salahkan kan nafsu kita buruk sangka pada Allah.

      rujuk surah al fajr ayat 30 . okie nafsu juga mendorong kita masuk syurga.

  12. kan says:

    bosan la pompuan ni, melalak-lalak sj. seswai la ngan akhil hayy rebonding tuh

  13. siti aisyah says:

    aku kenal la wife akil haiy ni..bukan kenal sgt la….wife dia org perak…nama watie…kalu tak slaah..cantik sgt..tapi dia before married with akhil haiy dia dah kawen dah before tu…sbb gila sgt kat akhil haiy ni dia pun mintak husband dia ceraikan dia..so…

    • kila87 says:

      ishk3..so what la..huhuhu

      • [email protected]@ says:

        tak kisahla dia dh kawen ke before that…yg we all kisahkan sekarang ni ..pasai apa akhil buat mcm tu. ingat bini dia tu tadak maruah ka. cuba pikiaq skt…ada ka patuit lps bini dia cari sampai kat tv..dia buleh pi kol si wawa(bkn nama sebenar tp nama glamer)dan bukan kol bini dia. ada ka patuit??? patuit ka tak patuit??? bini dia tu la yg bagi zuriat sampai 6 org kat dia. kalau ya pun dh tak sayang kat bini tu..kesian la kat anak2 sikit. ustaz lebih tau pasai benda2 camni, tak payah orang lain nak ingatkan. so …pandai2 la ustaz no…

  14. teja says:

    susah2 suruh jer dak wahida ni kawinG nganG azwanG ali…..hik hik hik

  15. silicon says:

    laaa apa masalahnya takleh kawen sebab laki orang???? hello laki kan bleh kawen 4… apa ada hal… leh jer waheeda nak kawen.. dr segi hukum tak dosa pun kawen dgn suami org… apa laa… salah ker…

    for waheeda pedulilaaa apa org nak kata.. yg penting anda gembira..

  16. big boobs KL says:

    Tah apa apa lah korang ni…

  17. cocojumbo says:

    bagi aku ape yang trjadi tu hanya waheeda dan akil hayy yang tau. Knp sampai diorang ttgk wayang sama2 tgh2 malam.

    siang2 pon blh kan tgk wayang. better tak perlulah pegi kaco rmh tangga orang lain. banyak lagi laki yang bujang dan baik kat Malaysia ni.

    Yg ptg jodoh prtemuan di tangan tuhan. :)

  18. manbelon says:

    kawin la ngan aku..aku pun ustaz jugak..

  19. Anonymous says:

    yg laki org tu plak bawakla anak bini tgk wayang. ni anak bini ada tinggal kat kg, siap pesan kat bini xbagi datang k.l lagi tu. ampeh…
    aku agak ustaz ni la dulu yg dimaksudkan satu paper dulu, anak isteri menagih simpati jiran utk makan sedangkan husband yg ustaz tu ada program sendiri kat tv. nk buat mcmana, duit nk buat teknik rebonding dan beli baju branded dan spek itam mahal, nk blanja waheeda lagi kan kot?

    xperla waheeda, janji ko bahgia ngan akhil hayy, hati anak bini dan mak bapak sedara mara bini dia lantak pi laaa

    • apaapaaje says:

      apa kelas bawak bini yang dah 13 tahun bersama tu. dah basi. lopeh tu nak usung anak yang dah suku bas tu.si AKIL HAYY hai…hai…tu kan top artis sekarang ni. IKON segala ikon kat malaysia ni.x main le bini berkurung dalam umah.mesti cari yang setaraf ligatnya.ada gak org bertaraf USTAZ cam ni punya buruk laku.Buang aje lah seroban atas kepala tu.apa gunanya kalau pakai serban hanya untuk ceran\mah(coz masyuk2), bukak seroban, lupa lak anak bini kat umah. to waheeda lak, mana maruah tudung yang awak pakai tu?mak bapak awak x tahu malu ke dgn sikap awak camni? ini le dunia akhir zaman….

  20. tuit says:

    setiap manusia akan di uji dengan kata-katanya

  21. teja says:

    sekali wat rebonding pun abih murah rm150…tu tak tak termasuk alat soleh nak serikan wajah ustaz lagi…spek itam tu pun mahal tu dik oiii….baju ustaz usah cakap ler…kalah baju amy search…kan ustaz ni ustaz rock…ishhh tak termasuk lagi tudung2 kat dik wahida lagi….oppsss baju2 sayang i….anak2 baju sayang i……kasut?? mekap?? alaaaaa….jeans ayang??? ayang wahida pun nak rock gakkkk…..abih tu anak bini nak makan apo??? lu pikir lah sendiriii…hik hik hik

  22. x pew larh tuh jatuh cnta an laky org…tp klu waheeda rasa die ada otak…pk larh yg positive yew…?

  23. flower says:

    byak lg laki lain waheeda..

  24. ain says:

    jodoh di tgn Tuhan
    klu dh jodoh diorg..kta doakan ja la mga brbahagia

  25. syazleen says:

    Nak kawin 2….? Nak mampos….?

    Boley ke adil……..? Rasanya tak.

    Kalau nak rasa sakit kepala, silakan…

  26. republic says:

    ak terkejut dgr akhil ni kuar tgk wayang tgh2 mlm dgn waheeda ni..
    ak dh mcmtak respek kt akhil ni..
    dh la byk bg ceramah agama..
    tp dia sendiri yg membuat perkara yg mendatangkan fitnah..
    keluar dgn pmpuan bkn muhrim tgk wayang tgh malam..
    pastu ader bini kat umah plak…
    adoi !!!!
    aper ni !!
    kiamat dah dekat

    • apaapaaje says:

      anak aku yg 8 tahun tu pun dah siap warning kat bapanya jgn beli kaset atau apa2 tentang akil hayy hai hai ni. takut bapanya nanti tinggalkan mamany acam akil hayy hai hai ni.

  27. ala says:

    lelaki gatal tu biasala… ni pompuan gatal hipokrit ni yang tak sanggup ni. bertudung pulak tuh. ala-ala islamic la konon. tapi desperate pegi terhegeh2 kat laki orang. kalaupun ustaz tu bukan suami orang pun, apa yang u buat tu masih dalam kategori “perigi cari timba”. tak malu ke? mana maruah u sebagai seorang perempuan? biarlah lelaki yang datang offer nak sunting u, jangan u pulak ambik role tu……… udah2 la tu jangan kata akhil tu warak.. hish… warak apanya. ada ke istilah “ustaz rock” dalam islam, in the first place? ada ke istilah “penyanyi solehah” dalam islam? kat saudi tak jumpa, kat mesir pun tak jumpa.. lu pikir la sendiri..

  28. bedak gomak says:

    waheeda ni kalau tak pakai mekap macammana la rupa dia agak2nya

  29. joharnany says:

    akhil sdh2 la 2 stop ngan waheedah…piki2 la bini kat umah….

  30. joharnany says:

    akhil jd la ke diri asalmu sblm hdrnya waheedah…kamu msti jd org yg disegani+DRESPECT SEMULA…pimpin la ISLAM….

  31. Arolefilth says:

    wei beutynara kauni dah kire memfitnahni! crite yg kau gitauni tak lengkap! kau tau atau kau buat2 tak tau? atau saje kau nak jatuhkan air muke org? mmg waheda gitau die suke kat akhil..tp sbagai kawan and eksiden tekantoi kat wayang tu pun cume kebetulan dorg nak gitempat shopping yg same tp movie yg dorg tengok lain2, akhil cume tumpang kete waheda sbab kete die eksiden terok..panjang lg stetment yg si waheeda ni bg tp tak kau tunjukkan kat sini..akhirnya timbul fitnah dikalangan masyarat islam didlm side kauni..mintak maaf cepat kalau kau btol2 ikhlas

    P.S/ gossip itu fitnah! dan fitnah itu dosanya lebih besar dr membunuh!..dr saidina Ali r.a “jgnlah kamu mendengar dr org yg menuduh tp dengarlah dr org yg dituduh”

  32. akula says:

    ustaz pun keluar tgk wayang dgn yg bukan muhrim jugak? ape tu? Lu pikir la sendiri..aku x suke waheeda!!

    • [email protected]@ says:

      aku lagi tak sukerrrrrr….

  33. Keliwon says:

    ntahhapahapantah minah sorang nih….harap tudung je labuh kemain..hampess….susah-susah sgt meh aku pinang ko….aku pon bujang lagi nih…dah kategori ‘anbutu’..hu..hu..hu..

  34. pelawat says:

    kat tv9 rancangan nasi lemak kopi o hari ni, 24 mei isteri akhil hayy bgtau dia xpernah lagi bersemuka dgn waheeda…sedangkan waheeda kata pernah dtg umah jmp isteri ek?mcm mna ni?

  35. Mis says:

    Skang dah kecoh plka wife akhil mntk cerai..nak pimpin rumahtangga sendri pun xboleh ni kan plak org ln.dah2la tuh.korg kawin r cepat2 dr byk wat maksiat n timbulkan fitnah. wat malu Ustaz lain jek.For Akhil bertaubatla n bykkan sembyg tuh igt2la tuhan n anak2 ko k.

  36. judger says:

    akhill hayy nie memang gatal skit. elok pun bini die failkan cerai ytu… perangai yang akhill ni buat mcam menjatuhkan maruah isterinya je…. mengatal sana sini. tapi kate dakwah…. tapi mcm mana pun aku rasa dalam soal nie ramai org lelaki yang sokonh akhill hayy, orag pompuan je la yang back up isterinya. Biaselah org lelaki nie kan suke kalu bab kawin kawin nie…. aku cadangkan kt org pompuan kalau lelaki tu dah x suke, kita bawak lah haluan kite. zaman nie zaman global dan dah akhir zaman. Lelaki yang nampak alim dan warak pun mane boleh percaye dah… ni kan pulak la dan keluar tengok wayang and so on…

  37. Tok Imam Mum Matakaji Enseng says:

    Kita pakat panggil Hai sudahlah. Ringkas dan pendek..

  38. shaya says:

    tak semestinya, topi/kopiah dikepala itu alim. Bukan nak kata, kebanyakkannya org alim tak tahan godaan

  39. shaya says:

    dulu waheeda dan keluarga bukan main menafi gossip ini kesian dgnnya menanggung derita, senang ajak mengaku dpat atau tak dpt kawin urusan Allah

  40. ntoh.. says:

    cian2.. hakhak.. klu hg nk sgt blaian sowg laki, cri laen ar woi.. tingin gak kt laki owg 2.. x yah ar nangeh2.. ak da mluat dgn owg2 cmni… MELUAT!

  41. tokkaduk says:

    hoi waheeda ko nape??GILE??eleh poyo la pompuan ni…nk menegak benang yg basah…dh kantoi lg mau cover ka haaa….ko dh kacau suami org pas2 nk ckp sabar sabar..habis bini akhil 2 xreti sabar kew….lau laki kau cnfrm ko wat bnda yg sama…nk tgk wayang lepak pantai jgnla dgn laki org..jge ckit perlakuan ko 2..dhla pakai tudung n yg srg 2 lak ustaz…ape islam d mata korang ha???ko ni waheda INSAFLAAAAA…..bkn cantik sgt pon mata pon juling curi….ish skhil ni xsedar dek untung…

  42. tokkaduk says:

    lau betol gosip ni aku CHOP WAHEEDA ni pompuan HINA!!!

    • MAN says:

      skati ko je nk CHOP org………mnusia nie x trlps dri mlakukan ksilapan,kpada waheda ko banykkan brsabar,nie ujian ALLAH yg x seberape sgt……..

  43. […] Pengakuan Waheeda Yang Dia Sukakan Akhil Hayy […]

  44. kak_anne says:

    bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi…tu mesti dua dua dok pok amai amai laa yg jadi kes tgk wayang…lepak pantai…lu pikir laa sendiri..!!!

  45. jernih says:

    hehehe… gelak aku baca komen korang…

    marah sakan.. bawa2 bertenang kang hinggap lak penyakit kencing manis..wakaka cam ayat apek je kan..

    • tokkaduk says:

      kuang kuang..lawak kn tgk cume marah2 komen…waheeda bce ke ape kta komen nih…..kang lau dh kencing manis hilang kaki tgn kne potong..kui kui

  46. [email protected]@ says:

    agaknya berapa byk dah dosa aku mengumpat si wawa ni ..hik hik hik

  47. jernih says:

    time siti amik dato K dulu ada riuh mcmni tak?
    wakakaka

  48. pinokio says:

    hai jernih leh join ke ngan awk

  49. deknun says:

    bawalah … beringat …tak guna bina kebahagian atas air mata orang lain …kalau tak air mata bini dia pun air mata anak dia ….cian uhuk…uhuk uhuk…memang takde kepala otak le waheeda ni

  50. nf says:

    apapun yang berlaku, akhill khayy yang bersalah sebab dia menyebabkan 2 wanita menjadi mangsa n yang paling kesian ialah isteri n anak2 bukan waheeda

  51. secret says:

    haha. nampak sgt waheeda ni dh gian buat seks… yelah. slame ni diye asiyik melancap je… diye pn rs boring gak asyik jolok pepek diye sendiri…

    • aku le says:

      jahat gle ko.hahahahah =))

    • sutun says:

      ish tak bek ckap gituh….paperpun komen korg memang kelakar kcuali yg lucah ni…cume… aku pun kesian kat bini akhil…tapi kita tak leh nak komen lelebih,,kite tahu cerita tak smpi sekerat pon…jgn sbab diorang pyer salah kite masuk neraka…komen memang seronok….kite tengokla nanti..semoge Allah beri yg terbaik utk diorg…buat maiza…takpe.. ko cantek lagi…malam masih mude…

  52. kaiyiesstina says:

    btol laa…akhil x gentleman lgsg…if aku la slh sorg perempuan sama ada isteri atau kekasih gelap, for sure rasa cam diperguna kan aje…mesti tension

  53. aku le says:

    desperate waheeda..masukla dlm citer desperate housewives tuh..jd wakil dr msia..huhu

  54. biniOwg says:

    aku bab2 rebut hak2 ni mmg panas.. pe2pun dua2 nihpon mmg bodoh dan bangang..memalukan jek.. nak berdakwah konon.. palui.. waheeda ngan akhil khay.. memalukan.. blaahh laaa

  55. combi says:

    lantaklah…kita sumer manusia biasa..takdir masing2..kita kt dunia pelakon jer…sumer dh tertulis sejak azali…..

  56. Rose says:

    ala waheeda jilat ludah sendiri :( dulu2 beria2 tak ngan suami org kononnye….ah tgk sekarang apa dah jadi….

  57. mama_adam n hawa says:

    insaf ler umur dah tua……………..kubur kata mari dunia kata pergi…………………………muhasabahlah sendiri…………..

  58. Tuan penasihat says:

    mase bercinta ni semua nye memang indah..cantik..hensem..itu juga lah yg dirasakan oleh ustaz akhill mase dia tergila2 kan maiza..3 hari tak jumpa rasa mcm 3 bulan tak jumpa..tp bile dah anak 6..biasalah..semuanya jd terbalik..3 bulan rasa mcm baru 3 hr jer tak balik umah..hehe..korang semua setuju tak? hehe..ini lumrah hidup..

    kepada waheeda..hidup ni ibarat roda dik..hari ni kamu diatas..abg percaya one adik akan berada dibwh pula..tak perlulah melatah..ternyata ini bukan urusan kamu..ini urusan rumahtangga akhil dan maiza suami isteri..

    sepatutnya kamu terus menyangkal dan menyatakan bhw hubungan kamu dgn akhil hanya sbg rakan kerja or sbg kawan biasa..kan manis begitu..tak payahla nak counter attack si maiza tu..

    isteri mana yg tak geram kalo suami tercinta tak balik umah 3 bln dik oii..pastu dpt berita dia tgh bersukaria plak dgn anak dara..hehe..maybe nnt waheeda dah ade suami n suami buat begitu baru waheeda faham ape perasaan maiza tu..so..hrp2 waheeda jgnh lg la mengeruhkan keadaan..kite sesama islam tak elok bergaduh..waheeda sbg adik mengalah je la..ok?

    kalu betulpun dah jatuh cinta sgt dgn ustaz tu..fikir2lah sket pd anak2 ustaz yg kecil2 tu..tak kesian ke pd mereka? mesti kesian..mereka tu masih kecil..sgt2 memerlukan perhatian dan kasih syg dari ayah mereka..

    sekian…

  59. liza says:

    Cube la korank yg dpt suami org..ape prasaan korank ble kne kutok??xde salah pn jd org kdue..

    • SPEsial says:

      LIZA
      persoalannya bukannya SALAH mengambil laki orang
      dan kebanyakkan yang komen pun bukannya mengutuk
      LIZA
      lu sangka buruk pada semua yang sent mail kait
      dengan dia orang kahwin
      LIZA
      for info….
      where waheeda dignity coz always denied
      when asked relation, on mamat that already had kids
      LIZA
      she never told true…..

  60. momi says:

    hai..nasib la jd orang mcm kau ni..nama je perempuan tp mcm x da maruah diri..pakai tudung mcm bagus tp hampeh…waheda..lu pikir la kalau lu yang kena..aku benci kornag mendirikan masjid setelah meruntuhkan masjid sendiri…buat malu…

  61. printer color says:

    meh aku tenangkan keadaan korang semua ni…. cam ni, Ustaz ni da out! Rebounding je lebi. Ustazah ni plak, da desperate nak mapos!!. Disebabkan dua2 da tak tahan… kawinla walaupun semua ayat2 pertahanan dorang tu beterabu! Kesimpulanya, Dua2 ni ikut nafsu so pasni terima la balasan sebab mendirikan masjid atas penderitaan org…..

  62. liana says:

    pakai je tudung tpi perampas.trend artis skrng suke ambik laki orang.dh thu akhil dh ade isteri nk jgak.dului suka tgk waheda tpi skrng xl lgi.bnciiiiiiiii tgk mke die

  63. liana says:

    aku ske waheda

  64. bintun says:

    ntah2 dah pernah terlanjur, ops sori

  65. aku x skewaheeda says:

    cih…nape gok wahida er…galok ekpong…tok laki org gok le  yer nok erbodo…mcang la ye tu comey ngt…comey bini ‘USTAZ’ akhil hok lame g…base uduh perangai…x malu tu…doh ;ah pkai tudung…

  66. aku x ske waheeda says:

    aku sokong sgt nape hok bintun oyak tu…supo betol jah pernoh buat doh ni aku sero…nape2 pom aku meme x wahi mek gedik waheeda ni…

  67. SPEsial says:

    waheeda……
    1st time lu muncul dalam TV3…….
    budak ni, gua yakin akan berjaya……….
    JADI KENYATAAN !
    malangnya, lu jadi #############
    sebeno beno nya…….lu boleh jadi isteri kepada
    seorang lelaki yang di panggil BUJANG
    ….tapi gua kembali kepada agama kita
    “..jodoh pertemuan di tangan Allah swt”
    tapi….apa yang SPEsial nya mamat tu ?
    pada gua…mamat ni BERPENGALAMAN !

  68. pink says:

    aku pn pelik gn si waheeda ne..
    knonnya jg maruah r ape,,,at last, kwen gak gn si akhil
    xrse cm die murh ker???
    cm perampas

  69. pink says:

    aku bengag sgt r kt si waheeda nie…
    cm jthkn imej org2 ln yg btdung…
    hrp je bljr tgi…tp AKAL XDAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    bodoh pn ader die tu…..
    byk lg laki,,,
    aku dulu suke sgt kt die ne,,,,
    tp bile jd cmni, ak jd menyampah gile kt die….
    sengal punye betine…

  70. lopek says:

    alahai….pe salah ye bermadu dlu..kan maiza sanggup, nape wawa tak sanggup, tergamak u berdua buat gitu…kesian sgt kat anak2x…baek mcm mane pon seorang i bu tiri itu, takkan same dgn kasih seorang ibu kandung..ermm…ermmm…fikir-fikirkanlah dan selamat beramal..hihihi

  71. syasya says:

    Memanglah kau nak kawin. Semua org kalau boleh nak kawin tp kau silap. Amik laki org kenapa? dah tak laku ke? org bujang dah tak nak kau?? atau kau cari publisiti murahan sebab org dah tak panggil kau nyanyi lagiii… hehehehh!!!!

  72. tayar basikal says:

    woi minah nape laki org kau nk rmpas ha.kau dh x laku ke.kau dh tau ust tu ada ank bini kau masih nk mengatal.law nk di bnding kn kau ngan ex-wife si ust tu,si ex tu lgi cntk dri kau….kau bkn nyer cntk pn

  73. yaya10 says:

    hemm mcm2 btul artis skarang kan??………….hehe

  74. eiyla says:

    gatal betul,,,,,,,,

  75. The end of the human race will be that it will eventually die of civilization.

  76. Keep working, nice job! This was what I needed to know.