Written by serenity | November 6th, 2011

Penafian: Buat masa ini cerita ini ialah gosip, belum ada kepastian yang nyata. Kiah Propa di Galaksi TV9 telah menyiarkan gambar-gambar ini dalam rancangan Galaksi TV9, katanya gambar asli.



Menurut rakan kami di RotiKaya, perempuan dalam gambar di atas dikatakan seorang pelakon beranak satu yang sudah memfailkan permohonan cerai dari suaminya. Sebelum ini beliau dikatakan memohon cerai dari suaminya kerana merasakan itu jalan terbaik untuknya memandangkan kehidupan yang dibina dengan lelaki itu tidak membahagiakan. Ada yang berspekulasi puncanya dari sikap suaminya sendiri.Kami tidak pasti adakah perceraian beliau sudah rasmi tetapi dia dikatakan telah melakukan aksi ciuman mulut ke mulut dengan seorang   jurulatih selam (bukan suaminya) sewaktu menyambut Halloweeen beberapa minggu lepas di Pulau Tioman seperti dalam gambar. Gosip pelakon itu mempunyai hubungan dengan seorang jurulatih selam sebelum ini sudah tersebar sewaktu dia memohon cerai dari suaminya.

Kami sendiri tidak terkata apa-apa. Cuma mungkin nanti tepisan yang diterima ialah gambar tersebut di Photoshop kot? Kredit gambar pada MyArtis.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

71 responses to Aktres Anak Satu Cium Mulut Dengan Jurulatih Selam Di Pulau Tioman?

  1. e says:

    Subhanallah!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 11
    • ADINDA says:

      semoga cepat insaf

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • kimainie says:

        nielah dikatakan dunia diakhir zaman. insaflah wahai umat2 nabi muhammad s.w.t.. dunia dah smakin rapuh, sepatutnya kita menambhkan amal ibadat bkn dosa.. ada yg halal nak jugak yg haram.. aperlah nak jd. serius skrg nie kata2 wardina bermain2 di kepala.. mmg betul ckp wardina.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
        • Only CT (In The World) says:

          Selamatkanlah org Islam di Malaysia. Bersatulah di bawah payung Islam semua………Amin

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
        • Selitone Cold says:

          Jaga anak-anak kita.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • redcarpet says:

        mcm pmpuan gersang!si jurulatih pnyelam plk mcm gersang cari lubang..apepun smga cpat2 bertaubat wahai saudara & saudari..sedih tgk org mlayu skrg..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • nooriesz says:

      gasak ko la pempuan… cume tibe2 je teringat, lelaki yg baik mmg utk perempuan yg terbaik.. org lain berebut2 nk ke arah kebaikan tp dier ke arah yg @#$%^&*…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • Only CT (In The World) says:

      Ada aku kesah? Perempuan solehah hanya untuk lelaki yg beriman……..kalo yg mcm ni sesuailah……..padanlah dgn komen sindiran mak tiri die dlm twitter@facebook dulu yg ckp bulan puasa iblis dgn syaitan dah kena kurung tp kalo masih wat perangai memang datand dari diri sendiri…..btw WORLD IS GETTING WORSE

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • hahaha says:

      ish3 nabila huda nie..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 0
      • ulalala.. says:

        yke nabilla huda? confirm ke?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
      • diena says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 15
        • mushi says:

          weii,hagak-hagak laaa..nabila tak mengandong ponn..bkn ke dah branak dulu..kalau x caye,kau tengok lah instagram si nabila nie..tuu pun kalau ko ada Ipohe yee..aku memang comfirm diee..takyah pikir giie..bia la die..dosa dia yg tanggung bkan kite kan..kubo masing2 bro..

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • jejaka tampan says:

      aper nak jadi ngan nabila huda nie? hmmmmmm

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • aku_sokong says:

        nak jadi apa? tak tau la nak kata apa…sedangkan pergi Arab Saudi pun boleh dia permainkan…inikan pula tempat maksiat…

        semoga kita semua diampunkan dosa oleh-NYA…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • along says:

        hmmm..mgkin kes ni yg mak tiri dia si norish dulu duk bising2 dlm twitter…

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • alt+ctrl says:

      eh bila tukar tajuk????

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • zazmi says:

      astaghfirullahul’azim… mana la pak2 menteri kita. Aku harap arits wanita diharamkan terus dari dunia hiburan. Artis lelaki pun nyanyi lagu dakwah jer. Kalau ada artis wanita pun, utk lakonan yg takde sentuh2. Pelakon kena ada kreativity utk sampaikan mesej. Pernah tgk cerita Iran yg takde sentuh2. Pasal kekeluargaan. Tapi amat menyentuh hati. Mesej dia sampai terkesan hingga kini. Olahan skrip dan lakonan digarap dgn begitu padat dan kemas. Tlgla ambil tindakan. Haramkan terus artis wanita dari dunia hiburan. Akibat dari kelalaian dunia dan maksiat ini, kita sama2 tanggung musibah dan bala.Kuasa rakyat marhein mcm kita ni, paling kurang pun boleh tegur n kutuk kat blog2 mcm ni. antara mati dan insaf, mana yg sampai dulu?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    • plss la says:

      nak guna perkataan keislaman bior le kena pada tempatnya. Subhanallah untuk benda2 kejadian Allah yg kita kagumi bukan benda maksiat..kalo maksiat guna Astagfirullahh…adoiyaiii

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • observer says:

      mtk mf, tp tlg btulkn pggunaan kalam Allah tu. kalau tengok mende yang tak senonoh, lets say mcm gmbr kat atas nih, ckp astaghfirullah hal adzhim.. atau innalillah.. subhanallah & masyaAllah dickp lau bila tngok mende yg cantik, yg menunjukkn kebesaran Allah. mcm tgk pemndgn laut, tumbuhan2 & tngok akhlak baik manusia.. mcm itu.. ni ustaz2/ah aku yg pesan. terima kasih.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. Immaah says:

    Mak aih…. Bia betikkk…dasyat tol

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. Pyose says:

    1st? Patutla nak bercerai

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  4. massive says:

    Astaghfirullahalazim..patut la pon..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  5. purple says:

    knp sambut halloween? bkn kah halloween tu utk org kristian? knp yg beragama islam nak sambut? knp? plz la hormati agama lain.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 7
    • Neko says:

      aku rsa 2 ekor yg dslike ni psl diaorg memg kmaruk nak smbut hr hantu tu kot. sah2 pesta hlowen kat barat n dsmbut org yg kbyknnya beragama kristian. Tak kan lah dlm agama Islam ada pesta mnyambut hantu kot??? Ader ker..?? People, tnya keimanan kta klau nak buat sstua pkara yg dluar kwajaran k. Jgn pkai otak yg kmaruk sgt mnyimpang dr ajaran agama. Tak pasal2, at the end, agama juga yg dpersoalkn. Respect..!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
      • anak tiri says:

        Halloween sebenarnya takde pun dlm agama kristian… tu sesungguhnyer budaya barat semata-mata! Freemason sumer neh!! kekekekekeke

        Moral : Buat ibadah korban sempena Hari Raya Aidil Adha yang mulia nih lagi baik… dr mengorbankan diri, jiwa dan maruah anda… Oppps… :P

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
        • ska ht says:

          dlm islam ada sambut hr hantu ke? kalo xda…knp rmai org islam ikut smbut Halloween? nnt…salahkan budaya barat…yg kemaruk nak ikut, masyarakat kta. then…salahkan budaya barat…gejala sosial kat negara kta…mesti nak tundingkan jari ke arah budaya barat…merempit n buang bayi tu budaya barat juga ke????? tu la masyarakat kita…suka menyalahkan org lain tp xberusaha mengatasinya…belajar jgn salahkan pihak lain tp belajar terima ksalahan sendiri…psl si nabila tu…sambut halloween pulak dia…mesti org barat ketawakan kta…sambut tapi xtau apa disebalik perayaan tsebut..xke bodoh!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • sila buka minda says:

      hello. halloween bkn diraikan oleh penganut kristian la. jgn la sbb perayaan ni dirayakan oleh org barat terus dikaitkan ngan kristian k.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
      • zero says:

        hbs tu hallowen utk org islam la??? Koz kat Msa ni, kbyknnya aku tgk org Islam yg ngegeh smbt hallowen. Klau dah nama nya globalization tu, even hari hantu sdunia pn x bole nak dhalang penyerapannya dsini. Org kita, bila mnum arak, myundal, hsap dadah n so on..smuanya slh kn budaya barat. padahal ksalahan sndri terang2 dpn mata, lngsung tak nmpk. Gjala sosial mlampau2. smpai ada yg jd setan hidup, bunuh anak sndri. ish!!!

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • ska ht says:

        xkesah la…tp tetap dlm islam xda sambut halloween kan?! valentine pun xbleh sambut kan..persoalan nya sini…gejala sosial di negara ini, jgn tunding jari ke arah barat. malu la sikit! kalo nak sgt, budaya pakai jeans, pakai kasut, pakai tshirt, and so on tu jgn ikut cz tu semua budaya barat. kalo sexy skit, barat la punya hal. lucu btul!

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  6. tengok kat galaksi jumaat lepas, dah agak dh…
    tepat tekaan…:)
    semoga cepat insaf..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  7. Kingdom says:

    Subhanallah..ni da kategori teruk sgt2.skg ni dok b’perang bantah isu gay/lesbian.tp yg dorg ni lbh kurang je..byk sgt da maksiat kt M’sia ni..MasyaAllah!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  8. saya says:

    ye.. mmg betul pun tu pic NABILA HUDA … saya da tgk da gamba sebetul nye… astaghafirullah al azimmm

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  9. yeop says:

    klau dah di asuh dari kluarga yg x semenggah .. sampai bila2 pun x semenggah ..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
  10. Crookhz says:

    cam nabila huda jek….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  11. hate nabilah says:

    masa remaja sosial n liar..heboh ceta tangkap kalwat..sudah dewasa menggatal n tak sedar diri..sudah tua nnti? sempat ke nak msuk zaman tua?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  12. Sarah says:

    Halloween does not belong to Christianity..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  13. NenekPenne says:

    tak nak kutuk dia tapi just nak cakap, PLEASE LAA INSAF.. jaga la sikit air muka bapak dia….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • Tak Minat Artis says:

      gpun dia pnh g umrah kan…

      sia2 je…

      sian bapak dia yg baik hati tu…

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • zzz says:

        emm .. bapak dia masa zaman muda pon teruk ..
        tonggang sana sini …pasal tu laa ank jadi cam nih ..mak dia pegi ikut laki org putih ..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
        • izah says:

          past is past. bapak dia pun dh insaf. tak usah diungkit lagi. cuma skrg kita sama2 berdoa supaya dia berubah. pompuan kalu dh kawin dosa bkn atas mak ayah dah… semua atas kepala suami dia. nk salahkan sape skrg? maybe ex-husband dia ke sbb tak didik dia selama dah kawin? saya percaya ayah dia dh cuba didik yang terbaik utk anak dia. ntah la, serba salah nk cakap. hanya mereka sefamily je yg tau keadaan si ‘perempuan’ itu. i don’t want to say her name…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
        • min says:

          tu la dia .. org kata melentur ank biar dari rebung .Ini la jadinya dari” past is past” ..Klau mak bapak tak betul dan tak bagi contoh yg baik .. ini adalah balasan dari pekara munkar semalam ..

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eleh ada jugak mak bapak dorang yg baik dh gi haji lagi tapi ada jugak anak2 dorang yg kurang ajar prangai cam muanas macm sial ! ada jugak mak bapak dorang yg macm sial tapi anak2 pulak baik2 ada yg jadi uztaz n uztazah …..ape2 pn memang dh tertulis……………..thank Q terima khaseh n lu pikir lah sendiri yeeeeeeeeeeeeeeeeeee …………

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kenape la nk sebot2 benda yg dh sudah2 n dh terjadi ni ! dh gila nk mampos ke ! bapak is bapak dia lah jangan nk sebot2 lagi ! ni kesah anak dia si nabila bukan cerita pasal bapak dia si amy search ! otak kau ni zzz otak lembu lah ! jenis tk reti bahasa stupid pulak tu………..untok nabila lain kali jangan cium2 lagi ok kalau dh suka teros kawin aje…………..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  14. abgcantik says:

    usahkan artis,malah kita org biasa pun kadang2 x lari dari melakukan kesalahan.cuma artis ni sbb org kenal,apa yg dilakukan org akan ambik tahu.sepatutnya artis ni harus berfikir apabila org akan ambik tahu,mesti hati2 dalam perbuatan.zaman skrg sorok kat mana sekalipun last2 org akan tahu jugak.jadikan semua ini sebagai pengajaran termasuk untuk diri kita juga.
    http://www.youtube.com/abgcantik

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  15. emam says:

    macam @=%@#&¥©

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  16. sESeorAnG AkU!!! says:

    Xnk komen pape..juz ingatan utk dri sndik n kengkawan sume..pls ye..bile tgk.smthg bad, yg spatutnye d sbut adlh Astaghfirullahaladzim..bkn masyaAllah or SubhanaAllah coz 2 pkataan ni mmg slalu tersilap tmpt..sori ye..skdr ingatan..utk kite bersama…maaf tmpg lalu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  17. mamacija says:

    uh…. Byk kali dah tgk benda2 ni… Artis ke, tak artis ke, sama aje. Yg frust tu org Melayu kita. Dah nazak sgt masalah sosial di M’sia ni… Jiwa kalau dah tak bersih, begini le rupanya…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. wanny says:

    macam nabila huda jer….erm memalukan mak ayh jer,cube lar pdag skit muke mak ayah kita,pasti kite sedih nk wt bnda2 cmni,jauhkan lah aku dr semua ni,pkir ar maruah kite same sbg perempuan,perempuan skrg xkisah dh ke ttg sume tu wlwpn masih istri org pun ade,Ya Allah berikanlah hidayah kpda die,smga cept insaf…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  19. meeradiana says:

    mmg nabila huda..
    baca kat ohbulan n rotikaya..
    patutlah cbuk nk minx cerai..
    x puas enjoy kot..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  20. Hisham Ahmad says:

    Kalau betul apa yang dikatakan pasal si janda ker, artis ker…memang ler si badigol tu mangkok ayun….nama ajer org islam, mangaku islam, tapi buat perangai mengalahkan yahudi…bila org cakap celupar, nak marah..kalau mati tahu plak nak disembahyangkan sebagai org islam…so jadilah org islam yang mana jgn buat perkara yang dilarang…
    Jantan tu biasaler….rasa diri mcm hebat sangat mcm mati tu xde dlm diri nya..kalau kena laki dia kepala angin, mampos kau kena pelupuh dengan laki dia..silap haribulan, dua dua tu kena sarung dengan guni jumpa mayat ajer…jadilah manusia yang berakal dan janganlah ingat dunia ini syurga selama2nya….
    Aku dari dulu lagi tak berkenan dengan artis malaysia dan melayu yang banyak buat hal mcm ni..popular dengan sundalnya, araknya, zinanya….bagi aku diorg ini sama ajer dengan sampah masyarakat..ulat taik yg tuhan jadikan pun ada gunanya…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  21. noor says:

    benarkata WARDINA, artis malaysia sedar2lah, artis lelkii dah ramai menuju kejalan yang benar tetapi artis WANITAnya masih kejalan yang SESAT, buat WADINA YOU ARE RIGHT,respect to your comment .hari ini MHI i really like your comment about HAJI MABRUR

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  22. izat says:

    hitam tu macam nabila hudaad je…dasar…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tapi kalau itu bukan nabila korang tanggong lah dosa masing2 pasal korang dh mefitnah nabila !!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  23. roshie says:

    Berani Di Jalan Yang Salah !

    Jika ada waktu lapang, tolong renung diri sendiri, tak lama, mintak buat dalam 5 minit jer tapi mau sungguh-sungguh. Tolong menangis utk diri sendiri selama 2 minit kerana telah memenangkan SYAITAN dalam janji dia kepada pencipta kita.

    dan baki 3 minit lagi tolong gelak sebab nafsu dah KALAH.

    Ini peringatan untuk diriku sendiri dan kepada yang membaca.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  24. Nini Mohd says:

    errr….walaupun dah censor, tetap jelas siapa gerangan pompuan tu.
    Astarfirullahalazim…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. nur says:

    Nabila kesian kat mak dgn ayah kamu, nikah terus kan senang…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. mamat says:

    Antara pantat2 terbaik artis mesial..i lioke…29votes for them

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  27. mimi says:

    nabila huda…adeyh….wat hal lg ke?ingt an dh ader anak dh ok..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  28. baju kebaya dot-dot says:

    aku suke tengok dia bawa watak budak baik dlm citer Ahmad Durrah dulu. cantik, sopan & ayu bertudung. semoga Allah SWT membuka pintu hatinya utk mendapat hidayah & menjadi role model terbaik utk anaknya.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  29. nana wan lebo says:

    kesian Amy Search…berdosa dia membiarkan anak perempuannya bergelumang dengan maksiat sedangkan msh isteri org lagi(kalu blum sah oleh mahkamah lg ler)..wahai Amy, tegurlah sedikit sikap anak kesayangan mu ini agar tidak terus hanyut dengan noda…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  30. nora clara says:

    tengok rambut macam nora danishhh..oppss!! hehe sori2..ni artis barat kottt.. :) , artis m’sia tak mcm ni la..hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  31. mlot lpas says:

    nora dnish apenye……tngok cite pon tau la….nbila hda tu yg gdik2 nk crai…..xkn tu pon x lh tngkp lag??lowwwwwdinggggg………….tu nabila sundal la……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kalau nk jadi sundal biar lah jadi sundal yg berjaya ye…….jangan jadi sundal yg sengkek merugikn diri sendiri anyway lu pikir lah sendiri yeeeeeeeeeeee lov u bang naraaaaaaaaaaaaaaaaa

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. uui says:

    aku tak suka nak tuduh tp dari gambar nie aku syak cam nabilah huda……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Reena says:

    Caya sgtlah kat beach boy..bg dorang pompuan tu dtg n pegi..very easy..pasal lifestyle dorang mmg camtu. Anyway kalau betul le gambar ni gambar nabila huda, mmg patut mak tiri dia bising. Dah ada anak tu, wat la cara dah ada anak. Once dah masuk internet, sampai mati la gambar tu ada. Stakat delete mana dpt..nak plak org dah save gambar tu. Pk dulu sebelum pose..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. rahsia says:

    mcm nabila huda jek sbb ababg nara ada upload pic dia pegi pulau tioman pakai bikini……………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. mak bedah says:

    setiap perkara ada hikmahnya..mende ni ujian bagi dorg sekeluarga..terutama pd ayah dia..dan pengajaran pada kita semua…semua sini ckp ayah dia alim tp anak camni..ada plak yg ckp dulu ayah dia punya life pun 2×5 anak dia skg…so moral of the story insaflah ketika muda…jangan nk tunggu tua kemaruk, anak berderet baru nk insaf..bila da tua ank pun da besar panjang baru nk insaf pastu nk nasihat anak nanti keluarlah statement “alah rilek la bapak dulu pun camni gak”…sape nk jawab……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. baby KE says:

    menda la ko ni Nabila…artis pompuan laen berebut2 pakai tudung..ko pulak berebut2 buat maksiat…apa nak jadi la ko..kesian Amy Search..terpaksa menanggung malu sebab perangai ko yg macam setannnn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  37. anje says:

    kenape x kutuk negeri dia ni? sbb dia bukan orang kelantan ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. matagunjau says:

    adoimak..hari hallowen tu untuk orang kafir je …kau ni anak JIN kot….bertaubatlah lah hoi,kesian lah bapa kamu.aku tengok artis pompuan ni makin jadi sesat nya..baliklah ke pangkal jalan..ingatlah bala ALLAH…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. jamesamen says:

    baik benar kta didik anak kta jgn jadi n tiru gaya artis. xda baiknya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0