Written by AbangNara | January 18th, 2012

Ramai rupanya pasangan suami isteri selebriti yang sporting tahap gaban. Baru-baru ini isteri Ajai menyatakan rasa tak kisahnya tentang penyebaran gambar mesra suaminya. Yang terbaru, isteri Zul Handy Black pula merestui suaminya melakonkan aksi ghairah dan berbogel di dalam filem. Gila sporting kan?

zul handy black

Kata Zul Handy Black:-

Saya beruntung kerana keluarga dan isteri saya, Fyza memahami tugas saya selaku seorang pelakon. Mereka tahu saya lakukan semua ini untuk tugas saya dan saya juga akan bertindak profesional. Isteri saya tidak kisah, kerana dia tahu saya ramai ‘teman wanita’ dalam setiap produk lakonan saya. Saya melakukan itu semua bukan untuk mengundang kontroversi tetapi kerana mengikut kehendak pengarah dan supaya penonton dapat gambaran yang lebih jelas.

Ternyata Zul hanya menghayati watak yang diberikan secara profesional. Nak buat macam mana kan? Skrip kata ghairah kenalah ghairah main-main. Tapi Abang Nara tertarik dengan kata-kata Zul di bawah ini:-

Apabila babak bergaduh, kita perlu berlawan dengan bersungguh-sungguh. Untuk babak cinta, kita perlu timbulkan mood romantis dan apabila babak ghairah cabarannya adalah kita yang tidak ghairah ini perlu buat-buat ghairah agar lakonan yang diberikan menjadi

Hahaha. Agak kelakar. Kena maintain tak ghairah time tengah melakonkan watak ghairah. Kalau terghairah betul-betul padah gak. Hehehe.

P.S: Camner pulak dengan Maria Farida yang melakonkan watak Datin Ghairah? Hehehe

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 responses to Aksi Ghairah Dalam Filem Keramat Direstui Isteri – Zul Handy Black

  1. saya ok jer! says:

    aah. banyak jugak aksi ghairah dia. berpeluk je keje nya. untung jadi zul handy black :) hehe

    0

    0
  2. zuragon says:

    giler 1st… sile dislike.. terima kasih

    0

    0
  3. nonanici says:

    tu tandanyer wife die matng n bsikap positif….tp sentiase kena beringat balasan
    ALLAH t bile da tayng aurat sume kat org…….wat plak aksi2 ghairah ni…

    0

    0
  4. gegirlz says:

    manusia akhir zaman…buat maksiat malah berbangga mendapat sokongan dari isteri dan keluarga…Ya Allah..berikanlah mereka petunjuk dan hidayah MU kepada mereka sekeluarga…AMIN…

    0

    0
  5. misspropa says:

    Manusia sekarang,suka menghalalkan apa yg sedia haram,kalau macam tu perompak,pembunuh boleh cakap..isteri aku faham kerja aku kena mencuri or bunuh orang ;p

    0

    0
  6. ntah ape2 says:

    kalu tgk sorg aksi2 ghairah 2 ok lg la kn,kalu tgk ngn fmly rse malu sgt2….yg tgk pn malu,yg melakOnkan x malu ker?? keh3~~~

    0

    0
  7. aku yang bernama says:

    busuk punya olang

    0

    0
  8. Artis No.1 Malaysia says:

    nasib baik husband saya polis bukan artis… hehehehe

    0

    0
    • Triple_j says:

      husband polis kira alim la ye tak? hehehe kesian :)

      0

      0
      • Anonymous says:

        Bangang la ko ni..dia kata hubby dia polis bkn artis..bila masa dia kata hubby dia alim..samdol..

        0

        0
      • Sup bunjut adabi.. says:

        Ngok la ko ni..dia kata hubby dia polis bkn artis..bila masa dia kata hubby dia alim..dol..

        0

        0
      • triple j says:

        bukan nak mengutuk pasukan polis, tapi ramai juga polis yg kukenal personally yg perangai mcm playboy, ramai awek di luar dsb, wpun maybe tak affect tanggungjawab mereka sebagai polis. tu la mcm tergelak bila artis no.1 di atas happy psl husband polis bukan artis, seolah2 polis ni alim2 belaka.

        again i bukan kutuk polis, or cakap semua polis begitu. tapi ramai.

        0

        0
      • R says:

        apa la ko nie.. ko bygkn la klau bpak ko polis, msti ko xpsenda kn? aku pon bla tngok polis nie trok, rasuah, ada yg mmber2 polis, kaki kelab, kaki pmpuan, aku pon bfkiran ngtif kt dorg.. tp bila aku tngok blk bpak kwn2 aku yg kja polis, abg ipar aku sndri pon polis, bagus je.. bkn smua polis jhat.. 1 lg, bygkn klau xda polis, mau besorak riang perompak, pmbnuh.. pndang dari sudut positif la.. bygkn la anak kita kna rogol ke, umah kena rompak ke, menangis2 p mengadu kt polis jugak.. so, polis2 yg mcm taik tu, abaikan la.. tu slh dri dorg, bkn profesion dorg..

        0

        0
      • Artis No.1 Malaysia says:

        husband saya polis alhamdulillah ok jer.. sembahyang x tinggal.. habis kerja terus balik rumah spend masa ngn anak2..kes-kes pengadu dia , dia buat the best kasi settle masalah.. sy pun byk dgr byk ceriter negative pasal polis..tp so far yang saya jumpa include kawan2 polis semua ok.. rasuah tu dia ngn Allah, bukan ngn kiter… so, Triple JJJ, u better shut up!!!! :)

        0

        0
    • jantan macho kentut merata-rata says:

      wife aku plakon gakkkk…….tapi wayang kulit….tak heran punn. kuang3.

      0

      0
    • sian kat aku says:

      utng la dpt husband polis yg baik,cm aku dpt pkwe polis cm taik jew….ngeh3…

      0

      0
  9. NTAH! says:

    wah bini dia mcm bagi galakan je. ish ish bertuahnya dia ada bini yg mendorong dia buat maksiat…lol

    0

    0
  10. tahapekebende says:

    aku tak stuju btol kenyataan2 mcm ni.. manusia lupe / lalai mereka hamba kpd sape.. siapa yg bagi ko rezeki?? pengarah ko ke?? kembalilah ke jalan yang benar… wal na’uzubillahi min zalik…

    0

    0
    • umat akhir zaman says:

      dunia akhir zaman… takut bile pikirkan keadaan sekarang ni… agama tuh dah macam untuk letak kat MyKad je…

      0

      0
  11. Triple_j says:

    Boleh la wife zul ni join kelab “Isteri-isteri Tak Kisah” yang diketuai Liza bini ajai.

    0

    0
  12. abc says:

    duit hasil lakonan tu haram sbb dah berbogel tuk tatapan bkn mahram…

    0

    0
  13. mak jemah says:

    ni pon artis tahikk jugak!

    0

    0
  14. gigi says:

    hurm..ini last aku bukak blog gossip ni.Selama ni setiap pagi blog gossip jadi santapan aku. Aku rase cukup la kot..Taubat aku nak layan gossip..terima kasih la abg nara kerana berkhidmat dgn orang melayu mcm sye selama ni. Adios~

    0

    0
  15. lantakpilah says:

    buat la aksi apa pn tetap xbest. xmnarik org nk g nengok pn. kasi bantut otak lg ada la. eheee…

    0

    0
  16. Ayin says:

    Masyaallah!!!!…harap mereka suami isteri bertaubat sebelum terlambat…tidak lupa juga kepada produser, pengarah filem dan semua orang yang terlibat..

    0

    0
  17. haikalraihan says:

    Tak salahkan isteri dia pun..Zul ni banyak kena belajar lagi. kenal diri, kenal Allah. Semoga dia bertaubat kerana dia pembimbing isteri dia..

    0

    0
  18. Cik Nad says:

    “… dan apabila babak ghairah cabarannya adalah kita yang tidak ghairah ini perlu buat-buat ghairah agar lakonan yang diberikan menjadi”.

    ye ke tak ghairah? bukan ke bendaalah lelaki ni sangat sensitip dan cepat terangsang?

    0

    0
    • jantan macho kentut merata-rata says:

      c zul nie dah menopause kottt………….tu yg tak ghairah bila lakon bab yg tuuuu. wife pun tak jeles.

      0

      0
  19. nita says:

    dia belakon cite ape yg bebogel tu?

    0

    0
  20. kasut putih says:

    adakah kerana bayaran yang lumayan menyebabkan isteri perlu berdiam?

    0

    0
  21. Mama CoCoy says:

    Eleh bukan nye main betoi2….tu pun nak kecoh…..mari kit pupuk semangat “swinging”

    0

    0
  22. wunan says:

    betul la dunia akhir zaman, buat benda dose pun bleh wat muka selambe. x dek agame ke? ade ke agama islam ckap bleh wat aksi ghirah tunjuk kat org? nak ber ckap lain kali pikir la dulu zul oi!! ckap cam org x dak agama?

    0

    0
  23. mizzlili says:

    kalau aku la, takkan sekali-kali aku biarkan suami aku bersentuh-sentuhan dgn mana2 perempuan yg haram untuk disentuh. Biarlah dia sentuh dan berghairah kat aku sorang jek..heran aku ngan perempuan2 yang tak kisah ni. Setau aku bila berkasih sayang kenalah juga ada perasaan cemburu. tak gitu???

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Kesimpulannya pelakon perlu MENGHAIRAHKAN diri agar orang lain tahu bahawa mereka sedang GHAIRAH dan sekaligus dapat menimbulkan rasa KEGHAIRAHAN dikalangan penonton.

    0

    0
  25. icha says:

    macam la bini die yg tentukan syurga @neraka

    0

    0
    • no name says:

      harap sgt bni zul handy black ni bukak mata..terang kn ht kau.. snggup ke kau mkn duit hasil lakonan suami kau yg kau sndri nmpk cara terang-terangan dipertonton umum?ntah la zaman skrg ni mcm2 hal..yg haram pn dh jd halal…waahualam.

      0

      0
  26. yela... says:

    cmne bini dia leh xksh ek???pelik….kalo aku le, mmg cmburu xhengat punye….

    0

    0
  27. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu nye bini dia minah jambu suka tengok muka dia ….kalau nk ikot kn memang lah tk padan dia ngan laki dia yg tk hensem tu…….dh jodoh nye pasal terpaksa la terima ….jangan marah ye minah jambu suka berteros trang……

    0

    0
  28. Toya says:

    Alahai..berbogel,peluk semua bagai,alih alih kutip 2 juta jek…malu dow.

    0

    0