Written by Bella | May 23rd, 2017

Gelagat  Aaisyah Dhia Rana yang pertama kali “catwalk” bersama ibunya, Rozita Che Wan pada pertunjukan fesyen Minaz Blooming Raya 2017 mendapat perhatian netizen.

Mereka memuji kecomelan Aaisyah serta gayanya yang bersahaja dan tidak kelihatan gugup ketika berada diatas pentas.

Berikut antara komen netizen :-

Tidak mustahil satu hari nanti Aaisyah mungkin akan mengikuti jejak langkah ibu dan bapanya dalam dunia hiburan. Baru berusia dua tahun setengah tetapi beliau sudah berbakat dan berjaya memikat hati ramai orang.

44 responses to Aksi “Catwalk” Aaisyah Dhia Rana Curi Tumpuan Netizen

  1. Anonymous says:

    comel…

    10

    0
    • Anonymous says:

      Saya salute kat team Kedah juara piala FA dan juga Pahang pamer aksi yg sangat baik dan mnghiburkan..permainan liga kita menampakkan perubahan dalam corak permainan yg dahulunya sering lesu dan membosankan..Saya berasal dari Kluang Johor dan saya juga penyokong JDT berasa bangga dengan prestasi semasa pasukan Liga Super Malaysia yang kian mendapat perhatian dalam dan luar negara..Badrol Baktiar pamerkan permainan yang matang dan layak dipilih pemain terbaik.

      8

      3
      • wekkkkkkk says:

        apasl x hadam ni ha….ni citer pasal ecah…knapa melalut pasal bola…ha..
        ..meh aku melalut sikit gak…Pahang walaupun kalah, tapi permainan byk menyebelahi Phg…cuma nasib je…bola x nak masuk…bola nipun satu la…meleconglah sikit ke dlm jaring tu..
        aku yg tinggl hampir2 kt area stadium s.alam tu…time pukul 12-2 pagi org yg pakai baju hijau/putih/merah…..buat bising..keta hon2…ssh aku nk tido..mlm tu..tapi best gk…dri pgi hingga petang….jalan2 di penuhi baju hijau/puith/merah..dn bas2 pun warna hjau/merah…menyerikan suasana sabtu 20/5/2017…

        ..wekkkkkkk…

        1

        10
        • hasbullah says:

          ok, sorry menjampuk. kedah main style europe..dipanggil “short passing”. dua2 pasukan bagus cuma kedah menang sebab kelebihan “taktik” dgn hantaran yg laju dan kemas. it was a good game.

          tahniah kedah 3 kejuaraan dlm masa 7 bulan.

          6

          2
        • Tok Kay says:

          tahniah kedah…

          3

          3
        • korek says:

          yg mana satu boypren janna nick?
          katanya bercinta dgn pemain kedah???

          4

          1
        • wekkkkkkk says:

          mahathir lawan najib….hehuhehu…tntulah org yg dh dpt TUN menangkan…

          6

          3
        • Org Kelantan says:

          terlebih happening pemain2 kedah. apapun tahniah la. asalkn bukan jdt dah la…propa je. haram final pun x layak.

          2

          2
        • melati says:

          stim tengok pemain2 kedah…mmmm marbelos.

          3

          1
    • Anonymous says:

      Siti Nurhaliza tunaikan janji…cute nya.

      8

      2
    • Anonymous says:

      Memang comel! And Aaisyah is much better than the other one yang selalu dengan publisiti murahan tu Oopss :p

      25

      3
  2. melati says:

    banding kan Anak Che Ta dgn Lara memang anak Che Ta ni Comey mcm Langit dgn Bumi berbanding dgn Lara…..cuma saya kurang Minat Che Ta ni Poyo jer…..tapi anak dia memang Comey jauh dr Lara..!!! hmmmm

    19

    2
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      jangan bandingkn anak orang lain ngan anak sape2 kate Allah dh tentukn wajah seorang dari lahir tapi kenape nak banding2kn pulak ??? kau ni enemy Shawal ? kau hina ciptaan Allah ? nak dekat bulan puasa ni kite slow2kn kite punye hina nanti dh lepas hari raya kite leh start lagi amcm ok ?? jangan buat lagi ok …

      8

      2
    • anon says:

      melatiiri…… anak rozita comel sb ayah dia mix. Anak2 rozita yg dulu mana lawanya sb bapak dia melayu tulen,,, Lagipun tak baik nak bandingkan anak2 org, Besok2 anak kamu pun tak lawa baru tau. Tapu honestly aku tengok lara comel je……hanya org2 yg dengki dgn mak bapak laraje yg kata tak lawa. Semua budak2 comel..

      7

      2
  3. jiran mat over says:

    muka macam ecah ni selera jugak org tengok buat catwalk…yang sorang tu,…. kesian.. sesuai sangat ngan pepatah melayu, hidung tak mancung, pipi tersorong2.

    13

    9
  4. wekkkkkkk says:

    harp2 ecah tu bila dewasa jdi model…boleh ke..bukankah model kena ada rupa cntik, tapah ketinggianyer..kecerdikannya.

    ..tapi tntng ketinggian bila dewasa nnti ada ckup syarat x kalau nk jadi model bertaraf dunia…kalau setakat model malaysia mgkn boleh…

    …kasut tumit tinggi bukan syarat dlm ketinggian…pakalilh tinggi mcm manapun..ttap bantut…

    2

    4
  5. Anonymous says:

    Dah le semua ni kurnian allah ..x baik nak banding2kan semua dah tertulis rezeki masing2 … ucap dan fikir yang baik2 je…..

    14

    0
  6. Anonymous says:

    ecah x pernah x comel. artis yg lagi satu tu..hmnn…muka jawa..anak ckp omputeh. ecah selamba ckp melayu.

    14

    4
  7. tina fazlita says:

    ni tok sah dok banding anak orang …semua ciptaan allah…yang hanpa kondem budak ni tak cantik yang tu tak lawa…depa dapat duit hampa dapat dosa….

    9

    2
  8. liz says:

    yg dok kutuk anak sapa comel…hgpa ni muka elok ka..jgn sibuk ngata anak org tp tengok2 anak hgpa pun tak kemana. semua anugerah Allah. camna dorg didik anak dorg biarlah. korang jaga la family masing2.

    9

    0
  9. Anonymous says:

    mak bapak muka jawa….asli. anak cakap omputeh.
    kesian tengok…mmg betul tu.
    besok jadi artis berlakon drama melayu tv3 pkl 7 ptg je. hehehe

    7

    4
  10. Anonymous says:

    super cute…

    1

    0
  11. Peace Yo says:

    Mmg ecah dukurniakan wajah cantik, lara pun dikurniakan wajah cute tapi dari keletah bijak lata lagi kearah itu, bijak dan independent, rancangan Lara oh Lara, can see she did alot of things for minda, tapi ecah terlalu digayakan dgn gaya org dewasa, so the different is there

    11

    3
    • wartawan says:

      lawak la komen ni, lara tu kanak2 istimewa berani semacam, terjun kolam, terjun basikal, tarik ekor kucing, terjun kolam tanpa pelampung, memang la nampak agresif tapi dia tak bole communicate dengan org, so org panggil dia autisme. Tak la mcm ecah yang petah bercakap dan faham arahan, dia digayakan dgn pakaian org dewasa sebab nak tampil berbeza dari kanak2 lain.

      0

      2
      • wekkkkkkk says:

        ” dia digayakan dgn pakaian org dewasa sebab nak tampil berbeza dari kanak2 lain”..
        ..hahaha..mak ecah x sbr ke nk ecah bsr mendadak..oklah ..nnti bila ecah dh besar..pakaikn pakaian kecik2 dn sendt lak…sbb masa kecik x mrasa yg pakaian utk budk2..

        2

        0
      • hamba Allah says:

        baca ciri-ciri autism yang sebenar. u r not a doctor though. pergi cukupkan ilmu sebelum mengata. jangan terkena anak sendiri. ASSHOLE.

        1

        0
  12. AKU says:

    ni baru dia katakan comel…..

    2

    0
    • wekkkkkkk says:

      mmg la kalau ada mix sikit lawa,, cer belacan + belacan,hidung kembang x leh lari.
      Kalau nk lawa anak carilah yg bkn belacan jugak, dpt hidung mancung jadilah…walaupun rendah dan katik anak tu nnti…

      2

      0
  13. Anonymous says:

    comei la ecah ni… lara pulak comei lain… masing2 ada their own attraction… lara kurang communicate lagi but she is active in his own world..

    5

    1
  14. Anonymous says:

    lara muka terkejut…

    3

    0

Leave a Comment

Optional