Written by AbangNara | July 27th, 2016

Kebiasaannya kalau artis-artis buat persembahan, perjumpaan peminat dan konsert, tempat yang akan dipilih sudah tentu di sekitar Kuala Lumpur. Jarang sungguh aktiviti-aktiviti sebegini diadakan di luar ibu kota, lebih-lebih lagi di pantai timur. Kesian kat para peminat di negeri Kelantan, Terengganu dan Pahang yang tak ada kesempatan untuk bertemu artis kegemaran mereka. Mereka juga punya hati dan perasaan.

akim and the majistret

peminat Akim & The Majistret kat pantai timur mesti teringin nak jumpa diorang

Bersempena Hari Raya Aidilfitri yang mulia dan untuk menggembirakan hati para peminat di Pantai Timur, Digi telah pun membawa Akim & The Majistret menjelajah Kuantan, Kuala Terengganu dan Kota Bharu minggu lalu. Abang Nara telah pun berkongsi video persembahan mereka secara ‘live’ di Facebook BeautifulNara. Memang happening sungguh. Para peminat di pantai timur memang sporting. Jelas terpancar riak gembira di wajah mereka dapat bertemu Akim & The Majistret. Seronok tak ingat.

akim

Akim & The Majistret tengah bersiap sedia nak jumpa para peminat

Apa yang lagi best ialah para peminat yang hadir bukan sekadar dihiburkan dengan nyanyian, tetapi juga berkesempatan berhari raya bersama Akim. Siap ada sesi autograf, ada makan-makan, boleh ambil gambar dan juga berborak-borak. Senang cerita macam ini sesi ramah mesra para peminat bersama Akim anjuran Digi. Seronok tengok keterujaan Akim melayan peminatnya. Siap dapat hadiah lagi.

akim

yeah dapat hadiah dan juga dapat tangkap gambar dengan Akim

akim

sesi autograf bersama peminat. Untunglah dapat jumpa face to face

Perjumpaan yang direalisasikan oleh Digi ini bukan sahaja untuk para peminat, tetapi adalah untuk pengguna setia, pembekal dan pengedar Digi. Memang banyak untungnya kalau korang guna Digi. Dapat pergi event-event macam ini. Abang Nara pun dah lama berpindah kepada Digi. Setakat ini memang puas hati sangat-sangat. Coverage 4G Digi memang terbaik. Laju yang amat.

akim dan digiDan untuk makluman anda, pasangan suami isteri, Akim dan Stacy atau lebih dikenali sebagai KimC merupakan duta produk Digi untuk tahun 2016. Jadi kalau korang peminat setia diorang berdua, kenalah pakai Digi sebagai tanda sokongan. Itu yang sejak bulan Ramadhan lepas ada video tentang kisah mereka berdua. Kalau korang terlepas tengok, boleh ushar di www.digi.com.my.

Di harap pada masa hadapan, Digi akan membawa Akim dan Stacy ke negeri-negeri di selatan Malaysia pula. Peminat-peminat Johor, Melaka dan Negeri Sembilan mesti teruja nak jumpa pasangan suami isteri ini. Jadi untuk pastikan korang tak terlepas sebarang aktiviti Digi, jangan lupa layari Facebook Digi dan juga www.digi.com.my.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 responses to Akim & Digi Hiburkan Peminat Di Pantai Timur

  1. nok gebuzzz says:

    dulu semasa af dan selepas tu langsung x minat ngan akim ni…tapi semenjak lagu mewangi smpi skarang lagi ngan stacy makin minat lak…
    rezeki pon makin bagus selepas kawin ni…tahniah akim & the majistret

    0

    0
  2. Jangan kecam saya says:

    asal muka akim macam lalok je?

    0

    0
  3. Anonymous says:

    taknak cakap pasal akim tapi nak cakap suara stacy sebenarnya best sangat..selalu dengar lagu yang lincah tapi dengar stacy nyanyi lagu raya dalam meletops raya terus jatuh cinta

    0

    0
  4. xoxo says:

    uweeeeeeek. artist senduuuuuu

    0

    0
  5. xoxo says:

    uweeeeeeek. artist senduuuuuu…….

    0

    0
  6. Anonymous says:

    kata majlis raya.. pakai la pakaian raya.. biar kemas sikit.. ni pakai t-shirt jerrrr..adoiii
    baik tukar je tajuk raya..

    0

    0
  7. CIK BUNGA says:

    kata majlis raya.. pakai la pakaian raya.. biar kemas sikit.. ni pakai t-shirt jerrrr..adoiii
    baik tukar je tajuk raya..

    0

    0
  8. Mot says:

    Y Akim ni makin lama makin selekeh ni.ngan rambut camtu,muka pon cam ngantuk je.nk posing rockstar pon,presentable la sket.band members lain nmpk lg ok

    0

    0
  9. Dulu minat gak la akim says:

    Lepas die kwen ngn stacy aku tgk dh x terurus dah c akim ni. Muka penat lesu memanjang rmbut selekeh je. Apahal kau akim? Org lain kawen nmpk mkin teratur je ke stacy xreti jga kau?

    0

    0