Written by AbangNara | January 8th, 2010

akim af7 gay

Hahaha. Rasa nak tergelak dan menghumban diri ke dinding opis bila dengar gosip Akim AF7 nie gay. Kami rasa mereka yang mengeluarkan gosip murahan nie tak pernah tengok gambar transformasi Akim AF7 yang pernah kami keluarkan dulu. Mementang skang nie Akim dah jambu. Dulu masa dia muka cam Indon buat construction takder plak gosip camnie kan?

Mungkinkah mereka-mereka yang buat gosip nie pun adalah rakan-rakan Akim jugak? Almaklumlah walaupun Akim dapat nombor 3 dalam Akademi Fantasia 7, populariti dia boleh dikatakan lagi mantap daripada mereka-mereka yang lain. Terutama lepas lagu Bengang dia keluar. Memang hit beb lagu tue. Siap masuk final AJL24 lagi.

Buat Akim, sabor jerlah ye ek. Jangan layan gosip camnie. Makin dilayan makin seronok la orang yang start wat gosip nie. Baik senyap dan tumpukan perhatian kat menyanyi jer.

55 responses to Akim AF7 – Saya Bukan Gay

  1. sakura says:

    1st..

    0

    0
  2. sakura says:

    mn kwn2 nie….

    0

    0
  3. aries_april says:

    apa lah gsip gay2x lak ni?

    0

    0
  4. Clipkertas@Klip2Kunang2 says:

    tak minat la…..
    huhuuu huhu

    0

    0
  5. pu3 viva....!! says:

    ahaks…!!!
    kalu dia jd bf aku tkut gak aku coz cb korg tgok time dia nyanyi semangat gler….
    mka wktu nyanyi pun xlh blah….
    terlalu menghayati r ktakan…..
    huhu…

    0

    0
  6. BumbleBee says:

    dier ni remaja2 perempuan sker laa ni… stok ala2 jambu cam keifli, farish….etc

    0

    0
  7. BlackBerry00 says:

    tak minat arrr dye nih..
    ok adik2 smue..
    aq nk blk dulu….
    nak g melaka family day…
    jumpe nxt monday…
    pet x msk ek…windu arrrr

    bubye…..aries minggu dpn tepon akk

    0

    0
  8. hantupensil says:

    aik xde worang lnsung hrini…
    huhuhu

    0

    0
  9. pEnArI pOcO2 says:

    dear all…
    ader org x mai sini…

    0

    0
  10. pinkypanthers says:

    hmm…..
    akim ni org johorkan…
    budak Bandar Baru Uda ni…
    xkan ar kecik2 jadi gay plak…
    ni gosip jerk ni…
    pe2 pun Akim all the best…

    0

    0
  11. laracroft says:

    Hai-dy-hooooooo….. ni citer tak der citer saja buat citer jer ni…

    0

    0
  12. Kylesa says:

    cite gay je…

    0

    0
  13. sakura says:

    kwn2 2day my besday…hehe doakn kura2 epy slalu ye..

    =)

    0

    0
  14. iz says:

    im lol-ed

    0

    0
  15. ada aku kisah says:

    gay gay gay gay gay gay gay gay !!!!! lantak dia lah nak jadi gay, bapok, gigolo, elton john ke…. tak skolah punya waltawan!!!

    0

    0
  16. anti word 'gay' says:

    gay gay gay gay gay gay gay gay !!!!! lantak dia lah nak jadi gay, bapok, gigolo, elton john ke…. tak skolah punya waltawan!!!

    0

    0
  17. ayuni says:

    oiit…sape ckp akim gay hah?????!!!!!!
    memndai jer korng nie…..

    0

    0
  18. oh man says:

    jom kawen…….

    0

    0
  19. Intan Syahirah Abdul Talib says:

    Hahahahah… :D skit perot gelakkan akim… memang patot dia nyanyi lgu bengang coz muka dia memang mke mat indon bengang!!!!!!

    0

    0
  20. pencinta haiwan says:

    hangpa antar komen ni dah solat ka?

    0

    0
  21. bad boys says:

    cek uzur…

    0

    0
  22. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0

    0
  23. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0

    0
  24. Niki Taecker says:

    What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0

    0
  25. porno izle says:

    Thanks for sharing, please keep an update about this info. love to read it more. i like this site too much. Good theme ;).

    0

    0
  26. Andra Mussen says:

    I enjoy what you guys tend to be up too. This kind of clever work and exposure! Keep up the amazing works guys I’ve added you guys to blogroll.

    0

    0