Written by AbangNara | March 27th, 2015

Setelah membiarkan para peminat berteka-teki, akhirnya Tasha Shila membuat pengakuan yang dirinya sudah putus cinta dengan Hans. Pengakuan tersebut dilakukan menerusi program H!Live semalam. Rupa-rupanya Tasha dan Hans sudah sebulan ‘clash’. Namun punca perpisahan tidak dimaklumkan oleh Tasha. Apa pun, Tasha Shila kini single dan available. Ada can la jejaka-jejaka kat luar sana nak mengorat.
tasha shila putus hans Walaupun ada desas-desus menyatakan perpisahan mereka disebabkan kehadiran orang ketiga, Tash Shila enggan mengulas perkara tersebut. Kata Tasha Shila:-

Kami dah tiada apa-apa hubungan, sebelum ini pun kami berkawan rapat saya anggap ini adalah suratan takdir dan masing-masing telah pun buat haluan sendiri. Kalau perpisahan kami disebabkan oleh orang ketiga, hal itu saya saya enggan komen dan tidak mahu mengulas lanjut, itu semua hanya ‘rumors’.

Dah hampir sebulan kami bukan lagi pasangan kekasih, ini semua pengajaran buat saya, untuk bercinta dan berkasih sayang kita perlu berkorban dan jujur antara satu sama lain. Saya dengan Hans masih baik, tiada perasaan dengki mahupun berdendam dengannya, saya dah berusaha tapi Tuhan telah menentukannya

tasha

Abang Nara percaya ramai lelaki yang jujur, baik hati dan ikhlas mahu bercinta dan menyunting Tasha Shila sebagai kekasih dan seterusnya menjadi seorang isteri. Cuma Tasha kenalah cari di tempat yang betul. Awal-awal ‘clash’ ini mungkin boleh rileks tenangkan diri terlebih dahulu. Jangan tergesa-gesa mencari pengganti. Satu hari nanti, pasti akan ketemu jua insan yang sesuai dengan anda. Good luck Tasha Shila. Sumber portal Murai.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to Akhirnya, Tasha Shila Akui Sudah Putus Cinta Dengan Hans

  1. Kiah says:

    yes no…yes no…akhirnya putus juga.

    0

    0
  2. Kunta Kinte says:

    who cares?

    0

    0
    • anon says:

      Oh come on, if you dont care, you wont read the article or post yr comments….
      i d i o t.

      0

      0
  3. aku says:

    kurrr…kurrr…kurrr

    0

    0
  4. Anonymous says:

    whatever lah

    0

    0
  5. hati suci says:

    cari yg melayu je lah…senang…xbanyak kerja…….

    0

    0
  6. jambusangat says:

    Habis takde ape lg yg tinggal..org melayu bahagian cuci mangkuk je laa..hurrrmm

    0

    0
  7. ain suzana says:

    sblm ni kawan rapat je? lol

    0

    0
  8. Anonymous says:

    maybe dh putus dulu pastu hans pujuk si baik smula tpi kantoi lg agaknya.. nk tggu apa lg angkat kaki sudah.. sbb kenyataan yg lpas tasha ada ckp biasa la pasangan ada pasang surutnya.. xpe cri je la yg mlayu.. susah nk ajar masuk islam semata2 nk kawin tpi hatinya xde kt agama islam… nnti ic islam cara idup barat.. buat apa kn..

    0

    0
  9. tahppetah says:

    aku da agk da mse minah ni ngn mule2 kapel ngn mamat ni.confirm xsmpi jinjang pelamin.tp sjk clash sexy minah ni smkin mnjadi2..fesyen tunjuk perot…ko igt ko artis hollywood bollywood??pigidah….

    0

    0
  10. weng weng says:

    aset dah terjejas

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Dengarnye clash sbb si retis pompuan ada skandal dgn vip, betoi ka? Gatai betoi… gila gedik hang, tasa sila.

    0

    0
  12. nok gebuzzz says:

    aku suka nengok cite Nasuha tv9 tu sbb jln cerita yg agak best jugak….kalo x best x ingin nak tgk sbb ko yg belakon…

    0

    0
  13. lemon says:

    cerita ni 2nd paling bosan selepas kisah emma kembong n jijan…
    2 couple ni yg paling aku jemu
    sorry

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Abg nara tanak buat story ke mahali jasuli da bertunang?

    0

    0
  15. Mak Jemah Pemalu says:

    tidak kah berasa merugikan wahai perempuan….

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Kan dah cakap, artis semua ni beria nafikan sekali betul jugak. Pffft. Sebab tu dekat kalau ada rumors je mesti ada something punya.

    0

    0
  17. sheena kebal says:

    next!!
    baik layan citer lana nordin dgn daud! rembezzz

    0

    0
  18. Linzy Longkang says:

    sayang nyer tak jadi dia nak bersuamikan non malay hesben tk dapat jadi mrs han-cheng

    0

    0
  19. melati biru says:

    separuh sayang mu dihati separuh lagi kau bawa pergi…tiada arah jodoh kita Tuhan teeeeeeeeennnnnntuuuuuuuuuu kannyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……………….

    0

    0
  20. Beautiful Norra says:

    clash sebab Hans taknak sunat kowt…?? (berfikiran positif)….kikiki

    0

    0