Written by AbangNara | August 19th, 2010

siti nurhaliza sharifah aini

Rasanya semua orang yang mengikuti perkembangan dunia hiburan tanah air tahu punca kerenggangan hubungan Siti Nurhaliza dan Sharifah Aini. Hampir 6 tahun jugak diorang berdua nie berkonfrontasi sesama sendiri. Lama tue beb. Kalau kahwin dah boleh keluar 3 orang anak dah tue.

Alhamdulillah sempena Ramadhan kali ini Siti dan Sharifah Aini dipertemukan untuk satu sesi fotografi khas sempena Hari Raya yang akan datang. Siti pun sudah mengakui yang dia sudah melupakan kisah lama. Dan tak mahu mengungkit cerita-cerita dahulu lagi. Kata Siti:-

[note]Siti tak pernah berdendam atau simpan apa-apa perasaan selepas melalui semua ini dulu. Bila ia selesai, Siti pun anggap semuanya selesai dan memulakan semua yang baru.[/note]

siti nurhaliza sharifah aini

Dan Sharifah Aini siap keluar air mata sebab sedih sangat dengan perjumpaan kali ini. Moga-moga Kak Pah dan Tok Ti betul-betul berbaik semula. Kisah yang lama janganlah dikenang. Lagi-lagi di bulan Ramadhan ini.

118 responses to Akhirnya Siti Nurhaliza Dan Sharifah Aini Berbaik-Baik Semula

  1. budakbaik says:

    alhamdulillah..sempena bulan puasa ni
    mana yang keruh ktu jernihkan semula

    yes 1st :)

    0
    0
  2. tokcu says:

    alhamdulillah

    0
    0
  3. nini says:

    hmmm..nape dulu2 dia xbaik??

    0
    0
  4. erisaamieza says:

    ni berbaik untuk majalah je ker @ iklas

    0
    0
  5. fifie says:

    oooo dorang gaduh ke??
    xtau pon..pasal ape ek??

    0
    0
    • [email protected] says:

      DAH BERTAHUN LE PP
      PASAL TOK PAH KENER BELASAH 2,

      tok pah n tok ti..ok le dah ber baik balik

      0
      0
      • fifie says:

        oooo yeke..
        ntahnye..memasing dh atok2 dah..toksah le gado2..
        hehe

        0
        0
        • [email protected] says:

          TIME TU TOK TI X DATO LAGI

          0
          0
  6. [email protected] says:

    tajam dagu tok pah

    0
    0
    • natts says:

      ha3..baru perasan ke? dah lama.. makin tegang kulit tu..

      0
      0
      • [email protected] says:

        dah lama. tp bila ambik pic mcm ni lagi nampak tajam kener kulit boleh bedarah ni

        0
        0
        • fifie says:

          hahah bedarah ke pet???

          0
          0
        • [email protected] says:

          MENCURAH2

          0
          0
    • Aprikotmanis says:

      Tajam menikam, idung tajam, dagu tajam, awwww….

      0
      0
  7. kiah says:

    dorang gaudh ke sebelum nie.. tak tau pun.

    0
    0
  8. betul2 berbaik ker?musykil2..tapi baik ke xbaik ker xda kena mengena ngan aku.. ;)

    0
    0
  9. sukasuki says:

    bgusla gitu. . .
    d bln baik ni elokla berbaik2. . .

    0
    0
  10. nurasyikin bt. hashim says:

    kenapa mak pah muka cam tak mandi je….

    0
    0
  11. sebokmama says:

    baguslah…….minat sngt kat CT…lov u lah CT…respect kat Kak Aini…dpt jadikan anaknya tahfiz…

    0
    0
  12. sya ibrahim says:

    kes apa yang diorang bergaduh dulu ye??

    0
    0
    • [email protected] says:

      kes kapah kener belasah dalam keter 2, sesetengah pihak buat tuduhan tok ti yang buat,,, tp xder keputusan apa pun kes dorang ni

      0
      0
      • semah says:

        yg tok pah dakwa dia kena belasah tu …kan depan gate TV3…tapi kamera litar tertutup cuma nmpak kereta tok pah berhenti n takder org keluar or tahan pun…bila masa plak org tuduh siti yang buat?case file siasatan pun x cakap…nie pasal kes emel layang tu lar…yang IP address dier emel tersebut dihantar datang dari umah tok pah…

        0
        0
  13. adie says:

    terharunya tgk gmbr tok ti & tok pah ni…
    *besarnya rambut tok pah…muka edgy giler…cucuk ker (sempat lagi tu…) (^_^)V pisnowar…

    0
    0
    • [email protected] says:

      dia memang sajak rambut mcm ni… kalo buat rambut lurus kelakar, tp lagi cantik kalo pakai tudung

      0
      0
  14. aries_april says:

    alhamdulillah..
    hope ni bkn pblsiti yg dia orng cri..
    smpai bla pn kna la baik
    jgn dpn media ja

    0
    0
  15. beautiful nara ni macam banyak cilok dari forum cari je… anyway.. kalau betul cilok..just give some credit la.. kalau betul tak..bagus la

    0
    0
    • [email protected] says:

      cilok ke apa, janji ader yang komen kat cini…. cilok2 pun 7 blog paling populer kat Malaysia… jadi no hal le… tetap populerkan

      0
      0
      • hello sedara.. saya disini bukan nak carik pasal ke hape.. tapi dah terang lagi bersuloh.. most of the posts on BN adalah copycat dari forum.cari.. and for ur info..

        forum cari , most of the posts dalam board gossip adalah first hand source bukan main cilok2..

        tak best la, KALAU BETUL BN ni cilok dari sane, dok tayang dalam blog, dun give credit, buang watermark gambar orang letak watermark sendiri.. its no joke ok!!.. blogging generate money and money that u spend ur food etc.. dun u think its some sorta cheating ..

        BN is a popular gossip blog IMO, tidak akan tercalit reputasi nya kalau die give credit…

        so please take note…

        selamat berpuasa

        0
        0
        • nuri says:

          alaa nak masuk cari pun kene ada level² dia baru leh access..aku dulu ada register kat cari pastu tgk banyak sekatan ,kene aktif berforum dulu baru leh tgk.. leceh arr…baik bace kat sini.. puas hati.. tapi kalo abg nara cilok kat tmpt lain kan dia bg kredit kat dorang..so sbnrnnya takde issue la

          0
          0
    • kikilala says:

      setuju…ape yg aku bace kat sini,kebanyakannya ade kat cari,tapi xleh nak kate nara cilok kat carii jugek,yelah kan..gosip dan cerita artis mcm ni mane2 pom boleh dapat

      0
      0
    • SWEET says:

      BETUL3
      BANG NARA SELALU CILOK
      KAT CARI FORUM

      0
      0
  16. fcuk says:

    besar nya buah ct… ni kalau dapat ramas best nya..

    0
    0
    • [email protected] says:

      kat cini xleh komen bukan2….

      dulu sebesar kurma sekarang sebesar kelapa jer

      0
      0
    • SWEET says:

      CAMNER BOLEH BESAR BUAH
      KAT ATAS TU
      KALAU PAKAI BAJU TU KETAT
      CAM IKAN DUYUNG

      0
      0
  17. budak 16 tahun 5a 3b jer pmr says:

    saye baru berusia 16 tahun…….so… so…… please dot said anything %$^*^^,annoying that doesnt have any knowledge to bring………..
    HARAP MAKLUM…. especially to FCK,CTK,NATTS……….above…..
    GOD always seeeeeee… what you say and do……
    wassalammmmmmmmm……

    0
    0
  18. mamat sempoi says:

    em itulah yang sepatutnya,,keberkatan bulan ramadhan

    0
    0
  19. elya says:

    ok la tu..

    0
    0
  20. senduk nasi says:

    ooo…emel layang yg kutuk siti ..senduk penyek tu ke??? baguih..x yah gado2 ..dua2 dh jadi tok..
    kalo tok pah pake tudung mesti lg cantikkan…rambut tu x sesuai dh zaman skrang….ampun tok…

    0
    0
  21. JMR says:

    baguslah kalo diorg dh berbaik..

    0
    0
  22. love says:

    err nape baju tok t macam ketat semacam je..lepas kawen ni makin seksi la..ermm tak mau la mcam tu tok t..labuh sket ae baju tu len kali…

    0
    0
  23. akem says:

    alhamdullilah. bagusla kalo camtu.

    0
    0
  24. minat ct/kakpah says:

    dua2 nya aku suka…..bila berbaik2 semula….lagi aku suka
    yg senior dihormati, yg junior dikasihi
    moga hidup kalian diberkati

    0
    0
  25. budin says:

    siti comey lotte.

    0
    0
  26. jimmy says:

    siut apsal aku duk asyik tenung ct ni.. bini org mcm ank dara.. kurus pahala.. astaghfirullah..

    ps: still tenung :P

    0
    0
  27. ema malchik says:

    hurmm..bgs la dorang dh bebaik..p aku prasan ct da mcm berisi ckit..

    0
    0
  28. kutu says:

    harap ia berkekalan jgn sampai org ketiga lak jadi dalang pergaduhan… yg salah kat akhirat tau kelak…. semoga mereka insaf ngan perangai memasing…

    0
    0
  29. Upin&Ipin says:

    Alhamdulillah… setiap yang berlaku tu ada hikmahnya…!! Betol tak..?? BETOL3X

    Aik..! aku tanya aku jawap..?

    0
    0
  30. Masquerade Q says:

    Salam..alhamdulillah..dah elok dah..nanti boleh buat konsert atas 1 pentas..2 diva bergabung.. :D

    0
    0
  31. shizuka says:

    ye ke dh berbaik…artis ni x leh caya pandai mcm wayang…

    0
    0
  32. amoi sarawak says:

    berbaik berpada2 dibulan yang mulia ini…..cantik & manis…..

    0
    0
  33. ld says:

    kak pah dah mcm perempuan hutan je rupanya…inject n operate sini sana…tak nampak cun pun

    0
    0
  34. ana says:

    siti comeinyaa la haiii..
    abg nara..letak byk2 gambar ct…

    0
    0
  35. Za za gabor says:

    Alhamdulilah. Tp lps 6th wajah kak pah dh tak sejelita dan asli mcm dulu. Ct pn dh tak mcm princess lg. Dua2 dh berubah fizikal. Lps ni ada la konsert tu nk tolong ank tahfiz. Mesti meriah kan

    0
    0
  36. lalalulu says:

    e.. ketatla bju ct.. mcm susuh je nak duduk.. die nmpak xslesa je,,, if pkai bju yg longgar cket.. msti cantik…

    0
    0
    • muiz says:

      tokti pakai korset sbb tu nampak cam susah nk duduk…lgpun tokti punya tu sampai atas dada.. tinggi sangat push-up laa……..

      0
      0
  37. merpati putih says:

    alhamdulillah dah berbaik sempena bulan ramadan yang mulia ni baguslah,dua2 ada nama besar dalam industri ini.Semoga tiada lagi sengketa.Cutenya siti.

    0
    0
  38. atan ahmad says:

    bagus la….. buat ape nak dengki khianat sesama melayu, yg untung org lain…………….

    peace…

    0
    0
  39. TABUAN says:

    SYUKURLAH KALO DUA2 DAH BERBAIK.. BAGUSLAH!

    AMBOI AMBOI SITI… BAJU DAH MAKIN KETAT !

    SEJAK DAH MAMPU BELI COLI MAHAL..
    BUKAN MAIN TERJUNGKIT LAGI DADANYA !

    :D

    0
    0
  40. miszhelena says:

    Buang yang keruh amek yang jernih. :)

    0
    0
  41. jonah says:

    kak pah punya?????

    terkezut mAKK

    0
    0
    • TABUAN says:

      Kak Pah punya tu dari anak dara sampai ke lah ni memang selambak… membuak2.. :D

      0
      0
      • kak nam says:

        hish…. masa muda2 mana ada selambak…. tgk dia berlakon citer hapuslah air matamu dengan brorey tu kecik ja……

        0
        0
        • TABUAN says:

          ish… mana ada kecik… cuba tgk balik.. kira bleh tahan tau… lak2 dia tak pakai push up bra …tak berpadding lagi. hehe! :)

          0
          0
        • zaihas says:

          basuslah besar boleh buat tmpt baring dan tidur…..hehehe..kalau kecil mana puas hati…

          0
          0
  42. milA says:

    siti akan menjadi sharifah aini 20tahun dari sekarang.

    0
    0
  43. mamaHom says:

    dh tau gemuk,pakailah bju longgar ckit..nak jgk pakai baju ketat,apelagi…nmpklah laksam2 tuh..adoi..ct ct..

    0
    0
  44. rocco says:

    mak oiii…buah kak pah…beso giler beb…lemas tu klu kne tembam kt muke..mantap giler…aaahhhh

    0
    0
  45. Firas says:

    selalunya perempuan bila dah kawin .. sudah hilang akan kemaluannya ..hi .. hi ..

    0
    0
  46. mogadishu says:

    alhamdulillah…

    0
    0
  47. kak pah says:

    ALAHAI KAK PAH..
    baguihla tu..
    tp tektek kak pah tu obvious betoi!
    mcm air soya 3ringgit sebungkus u!
    aww!mengancam!selambak mek!

    0
    0
  48. setan says:

    dada ct da smakin hot woa……………

    0
    0
  49. blackberry says:

    kak pah…..pamela anderson m’sia….hu….hu….

    0
    0
  50. fanatik KakPah says:

    apa cerita pasal lucah2 ni…ingatlah kpd ALLAH selalu….

    0
    0
  51. scha says:

    ok lah tu ..

    0
    0
  52. […] Akhirnya Siti Nurhaliza Dan Sharifah Aini Berbaik-Baik Semula (116) […]

    0
    0
  53. I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up the good work.

    0
    0