Written by AbangNara | September 21st, 2011

Ingat lagi tak entri Abang Nara pasal The Cube baru-baru nie? Ramai yang cuba meneka apakah The Cube ini sebenarnya. Masing-masing nampaknya keliru sampai ada yang pening memikirkannya. Kemisterian The Cube ini bertambah-tambah dengan kehadiran video-video yang menunjukkan The Cube shuffling di merata-rata tempat.

Jadi untuk mengetahui identiti sebenar The Cube, Abang Nara telah pun pergi ke Red Carpet Avenue, The Strand Kota Damansara pada 15 September lalu. Mengikut info yang diberi, majlis pelancaran The Cube telah diadakan pada tarikh tersebut. Memang meriah sungguh malam tersebut. Ada pertunjukan bunga api, persembahan marching band dan nyanyian daripada Aizad, Bunkface, Noh Hujan dan ramai lagilah.

thecube

So apakah sebenarnya The Cube ini?

The Cube ialah the only mobile content portal yang memberikan anda lagu yang terhangat, info yang terkini, mobile game yang terbaru dan macam-macam lagilah. Nak download latest ringtones? The Cube ada. Nak download wallpaper Liverpool untuk handphone anda? The Cube pun ada yang tue. Kiranya semualah ada kat The Cube nie.

Bukan sahaja boleh dapatkan Call Me Tones, Songs, Mobile Games ataupun Wallpapers di The Cube ini, anda juga berpeluang memenangi hadiah melalui contest yang dianjurkan. Malah ada movie extra, info tentang bola sepak yang sentiasa up to date untuk tatapan anda. Kesimpulannya, The Cube is everything you need.

Ok Abang Nara saya dah tak sabar dah nak download lagu Bruno Mars yang terbaru. Boleh bagitau tak camner saya nak gunakan The Cube nie?

thecube

Mudah sangat jawapan untuk soalan tue. Kalau anda sedang menggunakan komputer, sila layari www.thecube.my dan kalau anda sedang online menggunakan handphone, sila layari http://m.thecube.my.  Jangan segan jangan malu untuk download lagu-lagu, wallpaper dan macam-macam lagi yang anda inginkan. Segalanya ada di The Cube.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to Akhirnya Misteri The Cube Terbongkar Jua, Abang Nara Teruja

  1. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    pes ! pes ! hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaiii !!!

    0

    0
    • Pondan Cover says:

      huhai minah!.. pes gitewww… kelassss ko jah….

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        ye la….hahahahahahaaaaaaa ………….itu pn 24jam ngadap computer pn bukan selalu dapat pessssss sejok ibu mengandong gak nye……………..! selamat pagi pondan cover minah jambu nk gi keja ni jumpa nanti petang kt ruangan BN okkkkkkkkkkkkk……adiosssssssss…

        0

        0
  2. lili putih says:

    mcm bes je the cube nih…bole try download nnt

    0

    0
  3. ROJAK says:

    dulu masa kecik2 memang bestla masuk kotak dalam kepala lepas tu joget..kalau dah besar pun nak buat macam tu..macam orang gila lak ahahahahah

    0

    0
  4. abang nara lucah says:

    iklan sidebar abang nara model nye mcm abang nara

    0

    0