Written by AbangNara | October 20th, 2014

Tajuk di atas adalah 2 perkembangan berbeza untuk pelakon jelita, Nur Fazura. Berita pertama yang amat menyedihkan ialah akaun Facebook miliki Fazura telah pun digodam. Berdasarkan pemerhatian Abang Nara, kini akaun Facebook tersebut digunakan untuk bekongsi pautan ke laman blog tertentu yang memaparkan artikel agak mengarut. Pasti Fazura amat kecewa kerana jumlah ‘LIKE’ di akaun Facebooknya itu sudah hampir mencecah angka 800,000. Banyak tue.

fazura juri maharaja lawak mega

Kita tinggalkan berita sedih tersebut. Ini ada berita gembira buat anda yang mahu melihat kejelitaan Fazura setiap minggu. Ada desas-desus menyatakan Fazura akan menjadi salah seorang juri tetap untuk program Maharaja Lawak Mega 2014 yang akan ke udara tidak lama lagi. Sebelum ini Lisa Surihani, Luna Maya dan Nora Danish pernah menduduki kerusi tersebut. Kalau desas-desus ini benar, Abang Nara pasti tak akan terlepas menonton MLM2014 setiap minggu. Sambil bergelak ketawa, sambil dapat menikmati kecantikan Fazura. Hehehe.

fazura juri maharaja lawak mega

Sama-samalah kita berdoa agar desas-desus ini benar dan Fazura akan muncul sebagai salah seorang juri untuk Maharaja Lawak Mega 2014. Tak sabar nak tengok gaya Fazura setiap minggu. Pasti vas ke da bom. Go Fazura go!!!

P.S: Jambatan di London ini amat unik

16 responses to Akaun Facebook Digodam, Nur Fazura Bakal Jadi Juri Maharaja Lawak Mega 2014?

  1. nok gebuzzz says:

    jadi juri??hmmm boley kew..

    0

    0
  2. catt says:

    Abang Nara…. ayat gedik tak leh blah. Nak melakukan zina mata ker? :)

    0

    0
  3. ck says:

    ohhh, padan la aku tgk merepek btul post ntah pape je…ok, unlike trus

    0

    0
  4. Anonymous says:

    mmm…. juri??
    krik krikk

    0

    0
  5. noknokgorgeous says:

    nara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bini kau dah cantik kot, beriya pulak nak tengok fazura kejadahnya? gggrrrr .. please la nara jangan buat ayat macam tu, kalau bujang lagi xpe la .. ni dah ada anak kot .. geram lak aku ..

    0

    0
  6. SaraNinja says:

    Wahai Nara, perlu ke buat ayat “Kalau desas-desus ini benar, Abang Nara pasti tak akan terlepas menonton MLM2014 setiap minggu. Sambil bergelak ketawa, sambil dapat menikmati kecantikan Fazura. Hehehe. ” Dah berbini dan beranak kot, ayat seolah-olah mcm lelaki desperate. Please la Nara.
    Walaupun blog kau ni bukan kategori blog akademik, tapi please show you brain before write up. Tak semestinya penulis blog hiburan kena menulis mcm org desperate.

    0

    0
  7. aku says:

    Kira ok la ni.. nara dan gatal berpisah tiada.. tp at least xde ayat ‘tak gitu?’ dia tu… kalu ayat tu kuar lg la muak..

    0

    0
  8. badang says:

    dia nie mesti selalu main kan…kau org ingat mcmana….tapi dh x best dia nie…dah lias lubang tu

    0

    0
  9. Ieza says:

    If akaun fb kita disyaki kena godam, buat aduan dgn polis or skmm terus?

    0

    0
  10. ronaldo says:

    zizan bergabung dgn jambu memang serasilh tu…sebab mereka datang dpd program raja lawak musim pertama dimana pak yus juara dn Zizan naib juara …tauke lak peserta finalis….mereka antara peserta raja lawak paling senior….virus punya peluang jjuara kerana mereka mempunyai pengikut paling ramai….zizan ada sejuta pengikut dan akan mendapat undi siimpati dpd mereka apabila zizan disaman bekas pengurusnya sebanyak setengah juta ringgit….bersabarlah kau zizan moga bertambah rezeki kau!

    0

    0
  11. kak kiah says:

    kesian virus bergelut mencari sentuhan…jelas zizan belum lagi pulih dpd masalahnya kena saman bekas pengurusnya…wajahnya tak ceria dan serba tak kena…harap virus dapatkan kembali sentuhan juara seperti masa2 lalu…kenalah buat home work sikit…insyallah virus lebih berjaya!

    0

    0