Written by AbangNara | August 12th, 2010

aida gadis melayu

Oh ciannya. Ada jugak orang yang tak ada kerja nak meng”hack” akaun Facebook orang lain. Kesian sungguh kat Aida Gadis Melayu nie. Terpaksa dia tutup akaun Facebook ngan email dia sekali akibat kejahatan orang-orang nie.

Satu nasihat dari kami kepada anda semua yang menggunakan perkhidmatan online seperti Maybank, CIMB dan lain-lain. Sila jangan klik mana-mana link daripada email yang dihantar. Selalunya email-email tue kononnya kata akaun Maybank anda dah ditukar password dan mintak anda klik email tersebut. Kalau anda klik dan masukkan username serta password anda, maka jawapannya akaun anda akan di”hack”.

Berhati-hatilah terutamanya semasa melakukan benda online nie. Nasib baik si Aida Gadis Melayu nie cepat sedar akaun dia kena hack. Kalau tak naya jugak. Konfirm orang tue akan menyamar sepuas hati dan buat naya kepada Aida.

30 responses to Akaun Facebook Aida Gadis Melayu Kena Ceroboh

  1. milixs says:

    ank sapela punye kj..xbek tau..ramdahanni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. fifie says:

    ISH ISH ISH…SIAN DIE TAU…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. JMR says:

    mcm2 la skang ni..takleh tgk org senang sket..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. natts says:

    eeiii, xde kerja tul.byk lagi kerja berfaedah….takut lak aku..manusia dah terlampau cerdik pandai.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. sms says:

    congrates milixs..
    dapat 1st pun rileks je..
    aku mmg sentap dgn manusia jakun yg asik bising2 dpt 1st..
    kalau exam dapat 1st ke, degree 1st class ke, takpe la gak..btw, sian aida..mcm2 dugaan drpd kes MLM sampai la kes kena hack…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. emilda says:

    hahahahaahaa….perihatin jugak si sms ni….btol2..bising je 1st2 kan…hebohhhh sekampung….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. SWEET says:

    INI MESTI ORANG MARAH
    PASAL SAHAM TU KOT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mzaiemo says:

    tu namanya phishing mail…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Little Mama says:

    hacker tak de keje la tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. ex-hacker says:

    e2 namenye hacker low-class…bodoh nye keje

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. gosipgurl_fea says:

    aku suka kalau hacker hac bank ke atau yang sewaktu dgnnya..barulah dikatakan hacker bijak!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. appledia says:

    Apela yang “dicarik” agaknya eh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. bukan hacker says:

    ish2…susah bila diminati ramai..sian dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. bel says:

    bukan kn hack tu…
    facebook ni kadang2 gelong kut..
    saya dah byk kali “TERMASUK” @ LOGIN AUTOMATICALLY account orang laen..
    macam2 bangsa ada…. tp hati ni baek( hahaha).. so xda nk tgk lama2 or wat jahat kt acc org.. trus logout….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. diet beb says:

    aku yang x fofular nie pon, kena hack jugak !!!!! nak bwat mcm maner da setan2 kt luar tu xde keje ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. emalin says:

    kena ceroboh?teruk ke acc dia kucar kacir kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. open mind says:

    sabar ye .. satu satu ujian dtg lepas kahwin .. ingat Allah byk2 ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. aries_april says:

    cian..biasa la jd arts ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Ryta says:

    Sabar ye Aida…
    Lepas satu, satu ujian menimpa Aida….
    Dulu kes MLM kena tipu ribu-riban gak la…sekarang ni akaun fb kena hack plak!
    Iskh….anak sapa la punya keja tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Hello.This post was really remarkable, especially since I was browsing for thoughts on this topic last Friday.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. some times its a pain in the ass to read what people wrote but this website is very user genial ! .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. This really is a good posting, i’m lucky I discovered. I’ve been trying to find visitor writters for my blogs so if you ever decide thats something you are interested in please feel free to contact me. I will be back to check out more of your articles later!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0