Written by AbangNara | January 9th, 2013

Hebat. Abang Nara merupakan salah seorang daripada 6 juta penonton yang menonton AJL27 sama ada secara langsung menerusi televisyen ataupun internet. Angka yang dikeluarkan oleh Nielsen Audience Measurement ini merupakan angka tertinggi untuk acara hiburan di Malaysia.

ajl27

Secara jujur, acara yang ditunggu oleh Abang Nara setiap tahun hanyalah Anugerah Juara Lagu dan ABPBH. Yang lain tue tak adalah beria sangat. Bagi Abang Nara, kedua-dua acara ini memang berprestij dan berada di tahapnya yang tersendiri.

abpbh

Petang ini, Top 5 untuk ABPBH akan diumumkan di Holiday Villa, Subang. Jika tiada halangan, Abang Nara akan bawakan kepada anda update secara live. Apa pun tahniah diucapkan kepada produksi AJL27 yang berjaya mencipta rekod dengan angka 6 juta penonton.

P.S: Yamaha YZF hadir dengan warna lebih garang

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 responses to AJL27 Raih Angka 6 Juta Penonton

  1. mayo says:

    hebat ~ Tahniah la …

    0

    0
  2. Adriany Chong says:

    Hebatnyerrr…

    Abang Nara, ada pembetulan ayat sedikit
    “Hebat. Abang Nara merupakan salah seorang daripada”
    Sepatut ditulis begini :
    “Hebat. Abang Nara merupakan seorang daripada”

    Maaf, jangan marah ye.. ;D

    0

    0
  3. lembu pakai stokin!! says:

    alaa..rncangan kemah keming ust azhar idrus lg ramai org tgk kot !!!

    0

    0
  4. Pening says:

    I was surprised with AJL’s result for the winner…
    Yuna’s song to me, although pleasing to the ear, is really nothing original.
    It sounds very much like a few old songs combined.

    0

    0
  5. Menyampah says:

    AJL x membosankan..x mcm anugerah skrin…..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    sy suka FBI…walaupn dulu abg nara kata dia x ensem tpi dlm bab mengacara dia memg terbaik..x boring….

    0

    0
  7. mama gangnam says:

    tahniah utk krew produksi AJL 27…smoga isu berbangkit yg timbul akn dpt diperbaiki pd masa hdpn….btw kualiti sesuatu rancangan bergantung kpd rating penonton….betul ke bohong???

    0

    0
  8. Propa says:

    entah2 tak cecah 6 juta pun.. propa je lebih..!!

    0

    0
  9. missa says:

    wow… hebatnye (eeerrrkkkk????)

    0

    0
  10. missa says:

    yekerrr… wow.. hebatnye (errkkkk??)

    0

    0
  11. kimdrinho says:

    wOw..!! fantastic baby..!!! 6 million tgk AJL~ 6 JUTA TU JUGAK DPT DOSA TGK PROGRAM MAKSIAT~ TUMBS UP..!! TERUSKAN USAHA ANDA SEHINGGA KIAMAT TIBA.. TIME MALAIKAT ISRAFIL NK TIUP ANGIN SANGKAKALA BARU TOBAT YER~

    *** ayt penuh sindiran..kalo x phm mmg x tahulah~ kah kah kah kah

    0

    0
    • Gaun Biru says:

      Kimdrinho, Ko layan Beautiful Nara pon layan maksiat jugak kirenyer.Ni blog hiburan tak gitu bedah? Jgn pulak kata saja nk menjenguk buat ceramah ugama sikit. Lemau udah alasan gitu.Ko ada ke jwpn tok malaikat nanti?

      0

      0
      • gaun biru sokong maksiat eh..! says:

        tulis tak igt dunia gaun biru ni~ ko ni sokong sangat maksiat kenapa? teringin nk melawat neraka ker? weh gaun biru ~ aku rasa nasihat kimdrinho tu bagus~ org nk sebar dakwah tmpt cmni la~ kasi pembaca tahu halal haram.. ni dok asyik lalai dgn hiburan. 7 ekor yg like tu semua x diberi taufik hidayah ek? takpe meh aku doakan korang lebih baik dari mualaf islam tu. amin..

        0

        0
  12. lia says:

    Ustaz Azhar Idrus penonton 600k x kecoh pn

    0

    0
  13. lia says:

    Ustaz Azhar Idrus penonton 600 juta x kecoh pn

    0

    0
  14. nafies says:

    suka kalau pengacara dia faizal.
    best.
    tak nmpak mcm dia syok sendiri.
    (;

    0

    0
  15. juri tak berapa professional says:

    oi tv3 korang kira camana ha? teringin gak aku nak tau. korang g rumah ke rumah ketuk pintu & buat banci ke? kalo stakat kira guna mende auto2 takyah kabo le. kot2 ada yg bukak tv3 tapi tengah memasak kat dapur, kot2 ada yg bukak tv pastu klua shopping lupa nak tutup tv ke kan LOL syok sendiri je korang bila statistik tunjuk 6 juta

    0

    0
    • nuna says:

      kira sume yg on tv time tu la kot, tgh bayangkan semua kedai TV on pada masa yang sama mana rating xnaik hihi

      0

      0
  16. mimie says:

    rancangan tv yg sia2…Be End cakap mereka parti membela agama, tp hiburan2 mcm ni diorg kasi lepas kuar tv. “hiburan yg takde manfaat diakhirat. “

    0

    0
  17. kak ain says:

    tahniah TV3, kali ni AJL memang lain dari lain, saya suka tengok backdrop, teknologi ape yg TV3 pakai ni, byknya grafik2, something fresh.

    abg nara, boleh tolong educate kita ni macam mana sesebuah rancangan tv dpt tau berape penonton…. teringin nak tau sgt, macam anugerah2 prestig yg lain samada dlm atau luar negara selalu sebut pasal jumlah penonton tv utk sesebuah rancangan, cara ape yg digunakan ye?

    0

    0
  18. Lagubestbest says:

    Populasi manusia makin bertambah, so makin ramai la audience, siap masuk skali online viewers ke?. Berkadar terus jer.. takdelah bangga sangat.

    0

    0
  19. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    kalau rancangan tu sia2 tkan sampai 6 juta penonton !

    0

    0
  20. biol says:

    perasan x lagu KU AKUI ciptaan ajai nyanyian hafiz tu lirik dia mcm nk di tujukan pada ex wife dia nurul. dlam lirik tu mengambrkan kekesalan seorang lelaki terhdp psangan.

    0

    0