Written by AbangNara | January 4th, 2013

Sebenarnya Abang Nara memang sangat kecewa apabila Yuna menarik diri daripada menyanyikan lagu Terukir Di Bintang di AJL27. Bagi Abang Nara, lagu tersebut ada harapan tinggi untuk bergelar juara sekiranya tuan punya badan sendiri mendendangkan lagu tersebut.

aizat ganti yuna

Setelah ura-ura menyatakan Uji Rashid bakal menggantikan Yuna, hari ini telah disahkan yang Aizat secara rasminya akan menyanyikan lagu Terukir Di Bintang di AJL27 kelak. Diharap Aizat sempat membuat persiapan memandangkan AJL27 hanya tinggal 2 hari sahaja lagi. Kata Aizat kepada Sinar Harian:-

Memang tak sangka sebenarnya. Apa pun, saya kena hafal lirik dulu dan sesuaikan diri dengan lagu itu cepat. Tinggal dua hari saja sebelum AJL27. Persediaan belum mula apa-apa lagi. Cuma, saya akan cuba untuk beri yang terbaik… kawan dah minta tolongkan.

Diharap Aizat sempat mengubah sedikit susunan lagu dan rentak supaya bersesuaian dengan tona suaranya. Good luck and all the best untuk Aizat. Jangan tertekan dan buat habis sebaik ye!!!

P.S: Video perpecahan ummah oleh Matluthfi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 responses to Aizat Ganti Yuna Nyanyikan Terukir Di Bintang Di AJL27

  1. azie says:

    first…second..third

    0
    0
  2. cip says:

    Terbaekk la…

    0
    0
  3. nafies says:

    oklah aizat
    ok dari diandra. kot (:

    0
    0
  4. yunafan says:

    Gudluck aizat..do the best..xkisahla sape pon yg nyanyi yang pnting lagu ni bertanding…

    0
    0
  5. Yuna's Fan Club says:

    Tak Sabo, tak sabo….. harap2 Aizat wat yg terbaik

    0
    0
  6. mak jemah says:

    buat yang terbaik aizat. good luck :D

    0
    0
  7. Anonymous says:

    tpi kan..lagu ni kalau pompuan y nyanyi lgi best la…

    0
    0
  8. Menyampah says:

    nasib baik bkn diandra y nyanyi..kalau diandra y nyanyi x best la sb dia tu cam takut2 jer…mula2 kan lagu ni kak uji y nk nyanyi…tpi kalau kak uji y nyanyi suara dia dh x berapa best cam dulu la… mgkn ada problem kot sb tu d tukar ngan aizat…

    0
    0
  9. teruna kampung says:

    Gile aperr nak suh uji rashid ganti… hahahah.. sibbek aizat..

    0
    0
  10. kak leha says:

    alah aizat yang ganti, kak leha ingat kak ogy yang ganti..

    0
    0
  11. siakap senohong says:

    aizat nyani lg bgs dr yunaa kot….sore yuna ni mendatar je

    0
    0
  12. Pak Parjo says:

    Aku lebih suka aizat yg nyanyi lgu tu. coz aku suke dgr sore dy.. unik.. Ok dri diandra tu

    0
    0
  13. kak timah says:

    mane taw kot2 nanti ada kejutan aizat berduet ngn uji rashid nyanyi lagu terukir di bintang kt AJL ????????? mane tw kan

    0
    0
  14. nenek kebayan says:

    terukir di burit ..oleh aizat

    0
    0
    • Anonymous says:

      Nenek kebayan mangkok hayun…. x mencarut sehari x senang duduk gamaknya.

      0
      0
    • inilah perangai sebenar pembenci Yuna mencarut bagai. patutlah buta seni.

      0
      0
      • sis says:

        jalakepalatokti, haters yuna ni = fans tok ti. so besa r, x dpt trima pamor idola dia da ilang dimakan dtk k. album inggeris tok ti pn layak msuk tong recycle je. berkurun da blajar inggeris,x reti2 gak..lol pelik2

        0
        0
  15. Anonymous says:

    Yakin Aizat dpt nyanyikan lagu Yuna dgn baik mengikut caranya yg tersendiri.

    0
    0
  16. BEBEBEBE says:

    BENCI TENGOK PIC YUNA YANG NI.. BAJU TAKLEH KETAT LAGI KE.. DAH LA FLAT CHEST.. ADOIYAIIIIIIIIIIIIII YUNA YUNA. TENGKUK TU JANGAN LUPA TUTUP YER.. AURAT JUGAK TU.. BUKAN SEKADAR TUTUP RAMBUT KEMBANG KAU TUH…

    0
    0
  17. Anonymous says:

    Yuna lepasni takpayah balik msia ddk terus dkt us tu

    0
    0
    • sis says:

      ape mslhnya dia berkarya kt sane? x bangga ke dia da mula diterima kt sane? Mustahil weh sbnrnya org asia nk berkarya kt sne klu x seksi smua..tp yuna diterima sbb suara dia unik. tgk kt u tube komen pharell kt dia…mmg dia impress ngan yuna n dia nk org len leh tgk bakat/lagu yuna. org sane puji. org kita keji.

      0
      0
      • akirakaede says:

        komen pharell tu bukan nak membina ISLAM disana.toksah lah nak bangga sgt..kalau betul yuna nak bw imej muslimah,takdenya tukar bersarang tebuan,baju mengikut body,legging,jaket lengan tiga suku,tu kau fikir kita sepatutnya KEKALKAN identiti atau TERPAKSA BERKORBAN MEMENUHI apa yang diaorang nak?.aku bukanlah membenci yuna tapi aku lagi suka masa dia di laundry,CM dulu..sekarang ni,MASYA-ALLAH..aku pun dah tak tahu nak cakap apa..kalau diperhatikan,yuna terpaksa akur kehendak YAHUDI di sana bagi mampu berdiri dan duduk pukul sama rata..apa-apalah yuna..lagi satu imej beliau lg menjelikkan dan mengaku ikon bertudung,what the heck?

        0
        0
        • sis says:

          mmg r komen pharell 2 bkn mmbina islam sbb nape nye ttber dia nk komen psl islam plak. dia komen suara yuna..benda ke bengong ko ni. ak bangga ngan yuna sbb pncapaian dia kat sane bukan penampilan dia. klu nk ckp psl agama, nape x kondem smua penyanyi wanita kt m’sia ni sbb suara 2 kn da aurat. n lg 1 da mmg dia ttp kepala dia so mmg la dia ikon bertudung wlpun dia pakai turban..

          0
          0
  18. nazra says:

    ekceli tak dpt nk bayangkan klau aizat nyanyi camna. oh yuna -_-

    0
    0
  19. Din says:

    x sbr nak tgk cmana aizat nyanyi wlupun aku x minat ngan lagu ni.

    0
    0
  20. Ratu minah jambu merah / biru says:

    Aizat !!!!!!!!! eeeeeeeeeeeeeeeeeee si mat pendek ni tk bekenan minah jambu lah !! dia nk nyanyi kan lagu si yuna !!!!!!! tk payah lah susah2 Aizatttttttttttttttttttttttttttt jangan nk seksa kn diri nk nyanyi kn lagu si yuna tu ! minah jambu yakin lagu Andai ku bercinta lagi nyanyian Mojo tu yg menang huh !!!

    0
    0
  21. fahri eryna says:

    sokong aizat.. da yuna xnk nyanyi sgt.. huh!!!!!!!

    0
    0
  22. Anonymous says:

    Bagus yuna lepasni jgn balik msia lg ddk je terus dkt us tu

    0
    0
  23. Ruki says:

    mungkin ada alasan t’sendiri knp yuna pilih aizat utk nyanyi lagu ni. vokal aizat pn bukannya x best. tggu & lihat je la p4mance aizat nnt. :)

    0
    0
  24. yuni says:

    buruk gilerr dressing yuna

    0
    0
  25. mak c kina says:

    aku xminat yuna tp xtau nape,aku suke lagu ni…n aku suke aizat…so harap aizat dpt bg yg terbaik…tutup bayang2 yuna dlm lagu tu…

    0
    0
  26. anonymous says:

    Korang, it’s better to have a male singer nyanyi lagu ni. kalau ambik perempuan, nanti takut terikut cara yuna. especially diandra, bcos suara dia halus mcm yuna juga. but i adore diandra it’s just that kalau ambik male singer, confirm takkan sama suaranya ye ke dok? lol

    0
    0
  27. anonymous says:

    Memang patut pun yuna choose a male singer because kalau ambik perempuan takut nanti terikut cara yuna pulak. especially singers baru-baru sekarang ni. kalau ambik lelaki yang nyanyi kan senang, confirm suara takkan sama ye ke dok? lol

    0
    0
  28. HIJAU says:

    Gudluk Aizat.. :)

    0
    0
  29. bucutt says:

    aizat best ape…suara dia ok..tp nape lagu aizat x masuk……xpaham dgn pilihan juri,,,dr segi ape ntah d pilih nya…lagu yuna dop ulang yg sama j…ape bnda pom xde best….anak kg tu pom sekali…lg satu yg laki ntah apa tu…..papepom gud luck shila amzah.!!

    0
    0
  30. bucutt says:

    y

    0
    0
  31. Roundtable says:

    Kepada artis-artis yang bertanding dalam AJL,kalau dah ditentukan Allah rezeki bukan berpihak kepada kita …kena le redha pada ketentuan .Walau bagus macamanapun kalau tiada rezeki…macam-macam boleh jadi…kuasa Allah tiada siapa dapat menghalang…

    0
    0
  32. Ramiro says:

    We stumbled over here different page and thought I should check things out.
    I like what I see so i am just following you.

    Look forward to finding out about your web page again.

    0
    0
  33. Denny says:

    Asking questions are really nice thing if you are not understanding anything
    fully, except this paragraph provides nice understanding yet.

    0
    0
  34. I simply couldn’t depart your web site before suggesting that I extremely loved the usual info an individual provide on your guests? Is gonna be again steadily to investigate cross-check new posts

    0
    0
  35. Adolph says:

    Hi there, You have done a fantastic job. I will certainly
    digg it and personally suggest to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this website.

    0
    0
  36. Why viewers still make use of to read news papers when in this technological globe the whole thing is accessible on web?

    0
    0
  37. Hi, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the favor”.
    I’m attempting to find things to enhance my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0