Written by Bella | February 10th, 2015

Jika sebelum ini kita dengar berita Ainan Tasneem dan kekasihnya berkelakuan tidak senonoh di dalam kereta dihadapan khalayak ramai, kini penyanyi remaja itu didakwa telah mula berlagak diva dan susah untuk memberikan kerjasama dalam sesuatu urusan.

Ainan yang kini sedang belajar di tahun akhir dalam jurusan Kejuruteraan Bioproses di Universiti Malaysia Perlis telah menepis gosip tersebut.

Siapalah saya untuk berlagak diva. Saya hanya penyanyi separuh masa dan bukannya penyanyi hebat. Rasanya, perkara itu timbul disebabkan masalah saya yang sukar menjawab panggilan telefon. Diakui, saya jarang menjawab panggilan telefon dengan segera kerana kesibukan sebagai pelajar tahun akhir.

Ainan pada masa yang sama sudah bersedia baik dari segi mental mahupun fizikal untu berhadapan dengan dugaan dan cabaran jika ditakdirkan menceburi industri hiburan tanah air secara sepenuh masa.

Bukan mudah untuk survive dalam industri hiburan tanah air, seseorang itu harus mempunyai hati yang cekal untuk menghadapai kontroversi atau apa jenis cabaran sekalipun. Buat Ainan Tasneem yang kini hampir selangkah untuk mendapatkan segulung ijazah ianya satu kelebihan untuk beliau mencebruti bidang lain sekiranya tidak mahu menjadi artis lagi.

Sumber Berita: Kosmo!

18 responses to Ainan Tasneem Berlagak Diva?

  1. LESONG says:

    mencebruti?

    HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA!!!

    0

    0
  2. […] Sumber: Beautifulnara […]

    0

    0
  3. Joyah Pok Pek says:

    Biorlah dia nak belajo!!! bkn Glam mana pn nak Diva

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Ada la yang cemburu tu. Buat tak tau je . Yang penting fokuskan pada final year ni. Bila dah dapat Ijazah , baru la aktif nyanyi semula. Kalau asyik nak fikirkan apa orang2 sekeliling cakap, nanti tak boleh nak tumpukan pada pelajaran. Lebih baik biarkan je . Bila penat dan tak ada response , senyap la dia orang semua. Itu pun kalau betul la Ainan di pihak yang benar.

    0

    0
  5. kak gayah says:

    Mngkin ainam btol2 busy…lgpn dia study engineering & tahun akhir lg2..mesti la busy…xpew ainam fokus pd stdy dlu…lg penting ;)

    0

    0
  6. capebanget says:

    manis betol lah kamu itu… muaachh

    0

    0
  7. kelas mengaji says:

    kalu muke cantik..perangai x semenggah wat pe dik noooonnn…x yh lah nyni.keje bidang ko tuh..penat mk ayah kuar duit..las2 nk jadi penyanyi..ape pye anak ko nih

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Dia ni ada menulis lagu kan? Saya suka lagu-lagu nyanyian dia, tapi saya tak happy dengan persembahan vocal beliau, TAK SEDAP!

    0

    0
  9. kawan ainan tasmania says:

    ainan ni suara tak sedap…tak minat aku

    0

    0
  10. kawan ainan tasmania says:

    ainan ni tak pernah cuci gigi dia lepas pakai braces..sebab tu dia stop menyanyi kejap

    0

    0