Written by AbangNara | February 21st, 2013

Ingat tak lagi dengan entri “Mungkin Aidil Mahu Kahwini Zarema Zainal Selepas Ceraikan Saya” yang dikeluarkan di sini baru-baru ini? Hari ini Aidil tampil di Berita Harian untuk menafikan perkara tersebut dan menyatakan tuduhan Rita Rudaini adalah tidak berasas.

rita aidil zaremaNamun begitu, Aidil tidak menafikan yang dia mengenali Zarema setelah diperkenalkan oleh abang Zarema yang merupakan pengurus pasukan ATM. Kata Aidil:-

Saya mengaku mengenali Zarema. Tetapi bagaimana boleh timbulnya cerita kononnya kami akan berkahwin tidak lama lagi? Memang kami berkawan tetapi tidaklah sampai ke tahap kenal hati budi. Saya baik dengan Zarema disebabkan saya berkawan dengan abang dia. Tapi bukan Zarema seorang yang saya kenal, sebaliknya semua ahli keluarganya yang lain. Saya mengaku pernah bertandang ke rumahnya tetapi tidaklah selalu seperti yang didakwa.

zarema baru

Aidil juga turut menafikan dakwaan yang Zarema menggunakan kereta miliknya seperti yang ditulis menerusi sebuah email yang dikirim kepada Rita Rudaini. Menurut Aidil, dia sentiasa menggunakan kereta tersebut dan tak mungkin Zarema memandunya. Kata Aidil:-

Saya tak faham kenapa pengirim itu mendakwa Zarema pandu kereta saya. Buat apalah dia nak guna kereta saya sedangkan dia anak orang berada. Dia mampu memiliki apa jenis kenderaan yang dia mahu, takkanlah sampai mahu pakai kereta saya.

zarema baru

Ada logiknya juga kata-kata daripada Aidil ini kan? Kalau dah kaya, baik pakai kereta sendiri daripada pinjam kereta orang lain. Macam-macam betul cerita rumahtangga Aidil dan Rita ini. Nampak gaya macam lebih elok masing-masing berpisah daripada timbul pelbagai lagi kontroversi selepas ini. Apa kata anda?

P.S: Cuba korang tengok video di atas. Sungguh pelik sekali. Apakah cahaya yang kelihatan bergerak dengan begitu pantas mengejar sebuah kereta di dalam terowong tersebut? Menurut laporan, kereta tersebut adalah isi sebuah trak kargo yang hilang ditelan cahaya beberapa hari lepas. Mengapakah cahaya misteri tersebut mengejar kenderaan itu? Ada sesuatu yang istimewa ke pada kereta tersebut? Misteri nusantara sungguh!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

114 responses to Aidil Zafuan Nafi Mahu Kahwini Zarema, Tuduhan Rita Rudaini Tak Berasas

  1. Anonymous says:

    ni pun belit

    0

    0
    • skillex says:

      hmm hmm

      aku lebih berminat tengok video dekat bawah tu. hehe

      0

      0
      • aNak Hayam says:

        alahaiii….kan rita cakap org emailkan cerita itu…itu pun nk kecoh

        0

        0
        • Aidil Sotong Kurita says:

          video bawah tu lagi best!! dari layankan si sotong ni….

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          Aik..ada balik cerita jantan ni?aduhh..tak habis2 lagi ker?celebriti semua macam ni..mula2 kawan sahaja laa,kenal dari abang kawan laa,takder apa2 laa..last2 couple..pastu putus di pertengahan,takdak jodoh..same lame cliche story laaa..bosan!!!!

          0

          0
        • sang says:

          booo aidil zafuannn!!

          0

          0
        • CIK JAH says:

          alahai aidil ni dan dan je. cite nak bunga bunga… takpa kita tgk je nanti.. tup tup ko bercicit dgn si zarema pe tah nama dia…. baik aku layan video kat bwh tu lagi pekdahnya

          0

          0
        • Olga says:

          sekarang ni aku dh x percaya apa pun statement yg sama ada retis atau pemain bola cakap. kalau dorang MENAFIKAN maknanya benda tu betul!

          0

          0
        • Mak Jah says:

          hahaha.. boring dah kisah diorang nihhh. yang si isteri apesal gi kecoh-kecohkan cerita tu.diam-diam sudehhhhh. Yang si suami pulakk nafikan je la selagi boleh ye dokkk? Kot2 la lepas kontroversi terus terjatuh chentaaaaaa.. biaselaaa retissss. Kawen lepas kontroversiii gituuuuu….puiiiii

          0

          0
        • orang nak membina masjid, buat benda baik pun korang maki. bodoh. berak di tepi pantai please

          0

          0
      • Rita vs Ayu says:

        Aidil…walaupon hati i kata i xnak kat u, tapi Allah jer yg tau betapa sayangnya i pada u… Betapa i mengharap u turunkan ego u… dan i berdoa semoga u kembali pd i dan anak2… Rumahtangga kita hancur berkecai krn ego kita berdua… Anak2 pn kurang kasih-sayang… i pon kena hadapi hidup ni sendirian…Tapi sbb u buat hal, segala rahsia dan kesenangan u, i xakan berdiam diri… i akan follow y hingga ke lubang cacing!

        0

        0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          Abg Aidil nk masuk emmeinang kak cham la.. korang ni ketinggalan keretapi betol! zarema tu stok2 coverina je!

          0

          0
      • ckp jer says:

        ko nk kawen je ngn zerema tu, ko xmau menikah kan aidil?
        habis madu sepah dibuang..
        HUH

        0

        0
      • sang says:

        ahhh! propa la kau aidil! dah terkantoi dah laa…proopaaaa!! boooo!!!

        0

        0
      • n says:

        Overprotective lah tu..Sembang je lebih..

        0

        0
    • amoi says:

      Aidil…ko pk org lain caye ke dgn kata2 ko??pigidah..

      INI SEMUA POYO…

      0

      0
    • bukan fanatik says:

      sudah2 lah…xhabis2 cerita diorang ni…simpan jelah cerita anda berdua..bukan menarik sgt pun..c zafuan pun bukan hot n popular sgt, rita plak janda tua sama dgn che ta..adoi…

      0

      0
    • lisa ray says:

      dah la aidil n rita,, jgn cerai, pikir ank2, n pergi honeymoon balik…lupakan kan citer lame, mulakan yg baru, korban kan cikit ego tok ank2.

      0

      0
      • luv rita Aidil says:

        yer, betul tu, better buang yg keruh, amik yg jernih… kesian kat anak-anak… byk kesan buruk terhadap anak atas penceraian yg berlaku…

        0

        0
    • kak timah says:

      NAMPAK MCM DUA2 XMATANG . . .RITA KALAU XTAW KESAHIHAN CERITA TU JGN WT ANDAIAN,JGN DGR CKP ORG JE . . YG AIDIL PON 1 BENGONG . .JANTAN DAYUS XMATANG . .KAKI BETINA . .

      0

      0
  2. hijau says:

    kalau dah tak suka cerai jelah cara baik, kalau sayang jaga elok2…ape susah. lelaki lelaki…

    0

    0
  3. eh..eh..eh... says:

    ni sorang lg.rita pun jgn la main agak2 je.kalau benda x sahih tu jgn kuarkan kenyataan la.diam2 sudah.buat cam almy…lantak ko la.

    0

    0
  4. miamor says:

    eh eh..udah2 la korang ni..sikit2 sudahla..baik rita or aidil..
    move on la wei..bosan aku..
    tak habis2 dgn kenyataan balas membalas korang..apela.seronok sgt ke cerita hal peribadi korang dekat public.. -.-

    0

    0
  5. janda baik says:

    wakkk luuuu sembang byk tipuuuuu!!! esok lusa nikah,taw2 dapt anak satuuuu

    0

    0
  6. kukumalu says:

    abg nara xmo dh baca citer rita-aidil…buhsan…

    0

    0
  7. . says:

    Rita ni pn satu…mulut tu kena la zipppppppp…….

    0

    0
  8. mak jemah says:

    yg aku pelik dgn si aidil ni… ko dah x nk rita cerai je la.. yg ko g gantung x bertali tu nape? nafkah ank pun x bg… kucing pn pandai jaga ank dia.. dah byk pahala sgt ke aidil smpai buat ank bini mcm tu? x igt dosa ek?

    0

    0
  9. adah says:

    terlalu banyak drama lah thn ni… aish!!!

    0

    0
  10. dia says:

    JANDA BAIK…..bukan ank 1 je…tau2 dh beranak pinak

    0

    0
  11. Anonymous says:

    kalo da cinta kan suka bertukar2 harta benda cm hp, kereta n sbgainya..huhu

    0

    0
  12. dania says:

    hahaha…rita jeles latewW

    0

    0
  13. saya lalala... says:

    alahaiii aidil… citer2 cmni tau plak ko nak jawab… tp ko gntung rita tak bertali tak bg nafkah kat anak2 ngn bini ko tu ko tak nak jawab plak!! mende yg wajib ko pandang ringan je ehh… gosip2 mcm ni tau plak ko nak cover2… lebih baek ko pntgkan ape yg wajib tuk ko la aidil…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    bang naraaaaaaaaaa….aku sakit hati btl la ngan binatang Mobile Site Preview ni….cuba la settle kan….bang naraaaaaa…dengar x….sakit hati…sakit hati…sakit hatiiiiiiii la….

    0

    0
  15. kak yah says:

    rita oii… dh2 la tu… apa perlu rita nk cte kt media, bg email kt media, bgtau aidil de skandal dgn jue aziz, skandal dgn zarema, skandal dgn pompm itu, skandal dgn pompn ni?? apa motipnye?? nk bg peminat nmpk yg aidil salah 100%?? aidil jahat gile2?? walaupun aidil salah 100% & ko x bersalah sikit pun, bkn tiket utk ko kuakan semua buruk2 aidil tu.. plss la rita… mkin ko tnjuk salah aidil, makin ko tu nmpk pompn x baik…

    0

    0
  16. Nadrah says:

    WHATEVER!

    0

    0
  17. Anonymous says:

    klu ak jdi rita,ak dok diam2 je
    lntak pi la die nk tonggeng,nk terbalek ke..
    ad plak ak kesah..

    0

    0
  18. ikan buntal says:

    nafi..nafi..nafi… skali dgr dh nikah kat thailand. hang mcm xde kes dulu2.. eleh! propa lebih.

    0

    0
  19. Hairan says:

    kalu bab awek cepat je dia jawab..kalu bab nafkah..hurm….diammmmm je ko ek aidil!! APTB!! ko g terus tgk anak2 ko xpyh nak bdolak-dalik sgtlah!

    0

    0
  20. Lelaki Ego x membawa bahagia says:

    Ini lg sekor! Sudah2 la tu…
    Ceraikan je Rita n elok la move on with ur life.
    xyah nk rebut2 anak sgt. Aku tgk elok jer Rita jaga anak2 dia tu.
    Nmpk diaorg blh survive n biasa dgn xkewujudan ko tu!

    Jgn la ko nak seksa Rita. Dulu ko cinta dia sgt sampai sanggup ke Thailand.
    Mmg yer Rita byk ckp. Tp ko rasa seksa yg dia tanggung ker?

    JANGAN DAYUS SGT!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    satu lg kisah masyarakat skang…yg agak2 telenovella… bpe kli turunaik mahkamah tp xsetel2 lg kes depa ni…ape punya hati laa korg ni xkecian ka kat org len yg dok kat skiling hampa…depa ofkos malu nk2 anak hampa dua org tu malu beb makpak aku sek dok gaduh nk tegakkan ego masing2…eiiiiii apa nk jadik laaa donia skang ni buduh piang!

    0

    0
  22. mulut celupar says:

    sebenor nyer,aku harap jodoh diaorg panjang..

    0

    0
  23. skandal mak jemah says:

    poyo la ko ni aidil…xpyh propa lbih2 sgt…mse ngn rita pn yer2 jgak ko nafi xde pape kn…last2 kuar cite ko kwin ngn die kt smpadan thailand 2…sotong sgt….

    p/s: ehh!! btol ke nyahh story ni ( tbe2 hlang ingtan plakkk )

    0

    0
  24. guli pecah says:

    kesian aku tgok ank2 couple ni…mak bapak “berperang” ank jdi mangsa. Smgo ada jln penyelesaian…Doakan yg terbaik 4 them.

    0

    0
  25. kiah propang says:

    mamat ni cakap seribu, satu pon susah nak percaya. kenal sangat dia ni. dia dengan kemba dia duk main pompuan je. bodo la kalau mana mana perempuan buat lelaki. main bola kaya sekejap je dik oi.

    0

    0
  26. iris says:

    rita pun la…dpt email yg mcm gitu terus kecoh…kekadang org luar saja nak kasi korang lagi panas…kekadang rita ni terlebih kecoh pulak…

    0

    0
  27. Anonymous says:

    agak2nye la pls nie sape plak yg timbul yek…..

    0

    0
  28. NINI says:

    RAMBUT DIA DAH KURANG. TAK LAMA LAGI BOTAK LAH TU

    0

    0
  29. khadeeja says:

    rasanya org luar xpyh la htr email bgi ke rita.. cian rita tuhz, klu btl pn xpyh la bgtaw… anyway if uols free visit la my blog ye http://www.little-queen-qkhadeeja.blogspot.com . tqvm

    0

    0
  30. Lyss says:

    aper kata..tunggu hingga kes selesai baru leh update ….ulang2 kat situ gak dorang ni…kalau ada perasaan malu, tidak akan jadi macam ni..tuduh menuduh…hormatilah pasangan masing2….

    0

    0
  31. Zachary says:

    hais..man up boleh x?pondan sgt!

    0

    0
  32. gigi emas says:

    Minah Rita ni tergugat dengan awek lebih muda daripada dia…..cerai cepat2 yahooooooo

    0

    0
  33. ssshhh says:

    dahx ske 2,cerai jew..
    dah lah ceraikan rita mse ulang thn prkahwinan ko..
    klu x de angin,mse kan pokok akn bergoyang..
    ko mmg kaki betina..

    0

    0
  34. grrr says:

    si aidil ni tarik tali biar rita ni mintak cerai dulu..ni sume kes tkut tuntut hartala ni..
    time nak beriyala..time dah xsuka buang tepi cam org tu xde value..apa punya jantan tah

    0

    0
  35. Anonymous says:

    mula2 kesian & simpati kt rita…tp lelama bosan…better rita zipp mulut tu dulu biar sume selesai dulu…skrg da aibkan cik somi…mmm…ontahlah!!tp aku suke kalu dorg ni baik2 balik..ketepi ego masing..rita,better u follow ur husband and stay at johor..tkyahla belakon dulu…lgpon jauh skit dr umah mk metuakan…?

    0

    0
  36. Anonymous says:

    prob dorg ni tk le besa sgt pon..tp masing2 ego je lebih….rita dgn kepala batu..aidil lak byk gf..tp bile fikir2 balik agaknyer aidil tu bengang tgk rita asyik pegang tgn,lentok2 ngan jantan lain wlaupon dlm drama…jeles kot..?hati masing2 sape taukan,,..buang yg keroh,amek yg jernih

    0

    0
  37. Asraf says:

    kisah rita ni nanti jadi ala ala sehangat asmara.. isteri yg ditinggal suami then jumpa balik tapi x de perasaan benci cuma rindu membara yang tidak dapat diucapkan.. ceh ceh.. haha

    0

    0
  38. Anonymous says:

    I think xtually Dlm hati masing2 masih Ada cinta n syg…cuma ego mengatasi segalanya…n Rita mayb masih syg kat aidil tk byk pun pasti Ada sekelumit cz ank kan bukti cinta Suami isteri…cuma mayb kepercayaan tu dh tk Ada….n dh tk berani nk mengharapkan aidil…sumtim sekali hilang kepercayaan…nk dptkan blk kercayaan tu kpd pasangan tu agak Susah…so bla Ada org ketika menyampaikan sesuatu mengenai aidil Rita mudah percaya cz it happened b4…tats y komunikasi tu penting…if both blh jumpa n bincang secara baik everything could b solve…if tk Akan muncul la org ke3,4 5 n sebagainya…yg Akan memburukkan keadaan…if dh tk Ada harapan nk bersama just pisah je…bw haluan masing2 but ank2 jgn diabaikan…Rita pun xtually tk perlula minta alasan y aidil nk ceraikan Rita cz org if dh tk suka mcm2 alasan mrk blh beri…dgn nk ke tknk buka mulut je…yg penting Rita tau Rita tk bersalah..I faham y u done all tis…I’m Oso a woman,a wife n a mother but 1 je jgn buang masa n duit Turun naik mahkamah lg Utk prove u r right to others..cz yg penting tuhan tau

    0

    0
  39. Shiha says:

    Dont trust a football player, they treat everything like a ball.
    Because theyre a player, they play with woman’s heart too :'(

    0

    0
  40. beedah says:

    rita gila meroyan weh…

    0

    0
  41. abg cik says:

    kuasa tuhan semua tu

    0

    0
  42. papamok says:

    SAYA BERDOA AGAR ABG NARA TIDAK AKAN MENSIARKAN LAGI BERITA MEREKA BERDUA INI. KAMI DAH BOSAN DENGAN NYONYA TUA DAN ANAK IKAN TU. NO HEART FEELINGS. K BAI.

    0

    0
  43. Mona Rahman says:

    sebiji muka si Rayyan kan Aidil ni.
    Tak rindu ke erk kat anak anak dia?

    aku rasalah kan, Rita sengaja public kan dia py Instagram.
    Atleast bapak budak2 tu boleh tgk anak anak.
    Even kalau tgk Rita ni mcm ego kan.
    Tapi sebenarnya dalam hati kita tak tahu..

    Just said…

    0

    0
  44. Anonymous says:

    gosip itu benar.. dan aidil itu menipu…

    0

    0
  45. gabanbersara says:

    Ni lah kalau dah banyak sangat campur tangan orang luar..cerita pun dah pandai ubah2…elok ja tercalar tangan ,skali cerita dah patah tangan….bagus kita jangan kecoh2 pasal hal rumah tangga mereka…skali kena batang idung sindri….

    0

    0
  46. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    hawat teruk sgt rambut mamat nie dlm pic nie?…watever

    yg oenting rita punya hidung ttp serombong titanic…

    0

    0
  47. Anonymous says:

    tu lah masaalh nya klu kawin ikut nafsu nak pilih yg cantik je bukan yg beragama, biasa org yg cantik ni luar je tapi dlm busuk… kesian gak ngan aidil asik je kena blasah ngan rr ni….yg rr ni plk pantang dgr cita psl laki dia yg entah betul ke tidak kesahihan berita tu terus nk kecoh kat media…klu mcn ni lah mcm mana la si aidil tu nak bebaik balik dgn rr asik nk memalukan suami je…cuba lah berperasangka baik sikit…

    0

    0
  48. Anonymous says:

    klu bab2 cita pasal laki dia cpt je si rita ni nak serang balik kat media…tapi masa fauzi nawawi komen pasal dia aritu tu senyap je napa x serang hendap balik takut tekantoi la tu org tau perangai sebenar rr ni…aku dah x suka la si rr ni byk sgt bukak mulut…contohi lah Almy Nadia tu xde nk sakit kan hati sesapa…

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul la kata ko….kalau nak pegi mahkamah je mulalah si rr tu meroyan…gamaknya dia ni tak nak kena cerai…tu pasal minta simpati.kat laki dia….

      0

      0
  49. ditto says:

    aidil… ko baik sama adik sbb abg sama main bola???
    alasan.. klu mcm tu, berapa ramai abg dlm atm yg ada adik? xnk berbaik2 jugak ke?
    abg aku pun main bola gak.. tp main utk segambut je.. meh la kenal ngn family aku.

    0

    0
  50. yaya says:

    aduzzz..bile laa kes dorg ni nak selesai agak nyer..xabiz2!

    0

    0
  51. jesy says:

    bagus la kalau tu sume khabar angin jek.. selesaikan dulu nafkah tertunggak pada anak2… baru pikir nk cari yg lain.. tp harap2 kalau dah sah cerai, jangan la tetibe lak kluar paper, kami (aidil+zarema) jd lebih rapat lepas sy cerai… teringat citer waheeda+akil hayy, norman+memey, fasha +jejai..

    0

    0
  52. LAKI AKU NAMA AIDIL JUGA TAU says:

    EDEL NI BERANI BERSUARA BILA RITA TAK DE KAT MALAYSIA SAJO

    0

    0
  53. GadisSunti murahan says:

    hansem nyer si aidil nih manalah si zarema tuh tak syok kat dia kan

    0

    0
  54. Mat K says:

    bro, bini secantik Rita tu kau tinggalkan, rugi woh. rugi! kalau aku, aku simpan. tak kasi org tengok. #Joking. KAHKAHKAH!

    0

    0
  55. aku says:

    Erm..baru hari tu aku nampak si aidil ni bawa kete dia masa training,huhuhu.adalah menjadi tanggungjawab seorg isteri menjaga maruah suami dan diri sendiri. dan lagi bagus si isteri menjaga keaiban suami, begitu juga suami. Tak perlu nak heboh kat media pasal urusan dalaman rumahtangga.tak kiralah artis ke, org kebiasaan ke, atau vvip ke. selesai kat mahkamah sudah. dan media, tak perlu jadi batu api ye..

    0

    0
  56. rosli says:

    rita yg dh hampir meroyan…

    0

    0
  57. Anonymous says:

    dulu ngan ju aziz,pastu ngan awek nazmi,skrg ngan zarema pulak…tp sume tk jd betol…nyata gosip dn fitnah jer..biasalah org populerkan…cuma pada rita dinasihatkn contohilah victoria…engt tk dulu beckham teruk kena hentam sbb ad scandal ngan byk pompuan…tp berkat kesabaran,ketaatan akhirnya bahagia jg smpai skrg….rita,jgn lyan anasir2 jahat yg cuba musnahkn rumhtgga anda………

    0

    0
  58. bukan rita tapi rudaini says:

    rita: jika sudah kau mencintai diaaa..putuskan aku dengan baikkk carannyaaaaaa…walaupun sakit hati ku rasaaa…sesungguhnyaaa aku xreeelaaaa…

    aidil: bukan tiada cinta lagi..ku xingin sakit hati….

    0

    0
  59. WHATEVER says:

    ala…sama je dua2 laki bini meroyan…

    0

    0
  60. Darby says:

    It’s wonderful that you are getting thoughts from this paragraph as well as from our argument made here.

    0

    0
  61. Anonymous says:

    Rita terlalu banyak buka mulut dekat public. Suami mn yg x hancur hati, klu semua keburukkan rumahtangga nak cita dekat org. Mungkin Aidil salah dan x matang tp matang ka Rita klu slalu menghina suami kat public. Klu nak berlaki org muda, kn la byk2 sabar. Klu x cari la org yg sepadan dengan umur awak yg dah tua tu.

    0

    0
  62. Hi there, I found your website by way of Google even as searching for a
    related subject, your website got here up, it
    seems good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
    Hi there, simply was alert to your weblog via Google, and found that it is truly informative. I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you happen to continue this in future. Many other people might be benefited from your writing. Cheers!

    0

    0
  63. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles?
    I mean, what you say is important and all. But think of if you added some great images or videos to give your posts more, “pop”!
    Your content is excellent but with pics and clips, this blog could definitely
    be one of the best in its field. Great blog!

    0

    0
  64. igt Casino says:

    I do not know whether it’s just me or if everyone else encountering problems with your blog. It appears as if some of the text in your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them too? This could be a problem with my internet browser because I’ve had this happen previously.
    Cheers

    0

    0
  65. igt casino says:

    Yes! Finally something about igt casino slots play free.

    0

    0
  66. Hi there every one, here every person is sharing such experience, so it’s fastidious to read this weblog, and I used to pay a visit this weblog every day.

    0

    0
  67. Since the admin of this website is working, no question very shortly
    it will be renowned, due to its quality contents.

    0

    0
  68. Hi, every time i used to check weblog posts here early in the break of day, since
    i enjoy to find out more and more.

    0

    0
  69. Helpful info. Fortunate me I found your site by accident,
    and I am surprised why this coincidence didn’t happened earlier! I bookmarked it.

    0

    0
  70. Mellisa says:

    I’m really enjoying the theme/design of your web site. Do you ever run into any web browser compatibility issues? A few of my blog readers have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any solutions to help fix this problem?

    0

    0
  71. Ian says:

    Hello mates, how is the whole thing, and what you want to say regarding this paragraph, in my view
    its really amazing in favor of me.

    0

    0
  72. Right now it sounds like BlogEngine is the best blogging platform
    available right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

    0

    0
  73. HTTP://Www.Beckett.com/users/ says:

    Hi, all the time i used to check blog posts here in the early hours in the break
    of day, as i love to find out more and more.

    0

    0
  74. null says:

    Just desire to say your article is as amazing.
    The clearness for your post is just excellent and i can think you’re knowledgeable in this subject. Well along with your permission let me to grab your feed to keep up to date with coming near near post. Thank you a million and please carry on the enjoyable work.

    0

    0
  75. Great site. A lot of helpful information here. I am sending it to several buddies ans additionally
    sharing in delicious. And of course, thank you to your sweat!

    0

    0
  76. If you want to take a good deal from this article then you have to apply such strategies to your won website.

    0

    0
  77. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say
    that I have really enjoyed surfing around your blog posts.
    After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

    0

    0
  78. I will immediately snatch your rss feed as I can
    not to find your email subscription link or e-newsletter service.

    Do you have any? Kindly allow me understand so that
    I may subscribe. Thanks.

    0

    0
  79. Consuelo says:

    I seriously love your website.. Very nice colors & theme.
    Did you build this site yourself? Please reply back as I’m trying to create my own personal site and would like to learn where you got this from or exactly what the theme is named. Thank you!

    0

    0
  80. Great, thanks for sharing this article.Really looking forward to read more. Want more.

    0

    0
  81. Hurrah, that’s what I was seeking for, what a stuff! existing here at this blog, thanks admin of this web site.

    0

    0
  82. Attractive section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
    Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you
    access consistently fast.

    0

    0
  83. Katja says:

    Thank you a bunch for sharing this with all folks you
    really realize what you are speaking approximately!
    Bookmarked. Please additionally visit my web site =). We could have a link alternate arrangement among us

    0

    0
  84. I’m not sure exactly why but this site is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll
    check back later and see if the problem still
    exists.

    0

    0
  85. pletchernzq says:

    These shoes are super comfy and look great! i’ve been christian louboutin uk sale
    looking around for a good tennis shoe to wear out and about and to wear when i run, and these shoes were it! Since they are running shoes, they do make ur jeremy scott 2013
    feet and legs sore if they are worn all day, but other than that, they are worth the money!

    0

    0