Written by serenity | October 8th, 2012

Kebelakangan ini, muncul desas desus mengenai Jue Aziz menjalinkan hubungan cinta dengan Aidil Zafuan, pemain bola sepak terkenal. Kalau Aidil masih single, mungkin ramai yang merestuinya, tetapi atlet kacak ini masih bergelar suami kepada pelakon Rita Rudaini dan mempunyai dua anak dengan pelakon itu.

Aidil masih belum memberikan sebarang kenyataan berkenaan desas desus ini, tetapi Jue Aziz telah menafikannya. Menurut khabar angin, pelakon ini pernah dilihat menaiki kereta bersama Aidil dan Aidil juga dikatakan telah menghadiahkan seutas jam tangan kepada Jue Aziz untuk memujuknya di sebuah pusat membeli belah terkemuka.

Laporan Sinar Harian hari ini memberitahu yang Aidil Zafuan telah menghantar surat permohonan cerai kepada peguam Rita sekali lagi dan ini juga disahkan oleh Rita.

Rita bagaimanapun mengelak dari memberikan sebarang komen. Perkembangan terbaru ini seolah-olah mengiyakan desas desus percintaan dengan Jue Aziz, namun hanya mereka yang terbabit dan Tuhan mengetahui kebenarannya.

Diharap pihak terbabit dapat bersabar supaya isu ini dapat diselesaikan dengan aman. Mungkin juga bagi yang terlibat, ini ialah jalan penyelesaian terbaik untuk mereka.  Kita sebagai orang luar hanya boleh memerhati (dan memberikan komen. LOL).

jubah

P.S: Atas permintaan ramai (memang sudah ramai yang membeli), Gudang.My membawakan anda jubah muslimah dengan corak yang terkini untuk anda. Hanya dengan RM79, anda pasti akan kelihatan lebih ayu dan sedap mata memandang pada Hari Raya Haji kelak. Klik di sini untuk membuat pilihan dan membelinya sekarang!!!

129 responses to Aidil Zafuan Hantar Surat Permohonan Cerai Sekali Lagi

  1. lisa says:

    aptb la..

    0

    0
  2. talam besi says:

    aidil gilo!!! suke sgt pmpuan yg seksi meksi tuh…huh!!!

    0

    0
    • dah barai dowhh!!!! says:

      pmpuan ni dh rabak terok kowtt….bodohnya jantan

      0

      0
      • K says:

        si jue ni sjrh dia dgn jehan dulu teruk..berkepit 24 jam..bertahun kapel n mcm2 citer keluar..bile dah putus berkepit plak dgn ako..teruk minah nih..stkt touch n go ok lah..dia sendiri x pnh portray imej baik utk diri dia..too badddddddd!!

        0

        0
      • kecoh siak says:

        wei K. aku rasa sejarah kau dah terbalik lah.

        0

        0
      • talam besi says:

        a’ah la,die kapel ngn ako dlu bru ngn jehan la….last2 ako dh kwin,ko yg meroyan ngn laki org….last2 aidil pn meroyan ngn ko jue…haha

        0

        0
    • torpedo =.= says:

      ok ar tu, sepadan sgt dorg ni…layak dapat sisa2 peninggalan org laen…xkan org cm jue nk dpt lelaki spt Aaron kot??? oh tidak!!!! aidil xgilo,tp dlm hal ni dia pndai sbb dpt carik jodoh yg sekufu dengannya…

      0

      0
  3. anzalnyah says:

    udah udah lettu aidil oi. kesian kan anak hengko tu kalau ye pon tergila gila kan si jue tetek tersembul tu. adoi

    0

    0
  4. No Need says:

    atlet kacak?? phhuuii..tgk guna lutut ke??

    0

    0
  5. gambar aidil xleh blah tol siap angkat good2 je kat gmbr jue yg kat sebelah tu…pandai nara terjah gambo camtu

    0

    0
  6. limah kembang says:

    kalau aku x amik minah kembang setaman neh, dah ler tayang buah dada terang2…pastu ada hati nak amik laki orang
    yang laki orang tu plak tunggu masa ja nak terkam

    0

    0
  7. hunny says:

    hukum karma

    0

    0
    • talam besi says:

      ha3,skang nie sdg kdgrn lgu hukum karma dr kump.wings kt THR Gegar Permata Pantai Timurrrr…..gud2…haha

      0

      0
  8. kesian rita...kalau kau terus2 seksa batin dn jiwany.... says:

    ah cepat2 aidil oiii..lepaskn sirita tu cara elok2 lg bagus klau dah tk ada rasa cinta..jgn biarkn zahir,batin dn jiwa rita terseksa…tau tak…lepas tu kau nk buat apa gasak kaulh kan…rita pn tknk harapkn kau lg…dia pn nk mulakn hidup baru yg lebih baik…ah jgn tanguh2 lg ya…..

    0

    0
  9. anti-klimaks says:

    iklan apa ni???

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Jue tu sebiji mcm bapok thailand….dgn pakaian cam tu cam tak laku… Tk de maruah langsung…so cheap…

    0

    0
  11. Johnjeninz says:

    Gile babi tetek ju….kalo lelaki tgk ckp lelaki gatal…..padahal dia belanja lelaki tgk tetek dia…….

    0

    0
  12. fify says:

    cepat2 la leraikan kekusutan ni…. klu aidil ngn jue pun.. biarkan je la.. baru buku bertemu dgn ruas… playboy with playgirl.. :p

    “lelaki yang baik untuk wanita yang baik, dan juga sebaliknya…”

    Wallahu’alam bissawab

    0

    0
  13. Virtual Agent says:

    jue cantik. aidil bodoh. kesian rita.

    0

    0
  14. honey802 says:

    elok sgt la tu…. dr ko biar kn Rita cmtu.. ko yg dpt dosa…
    pe2 pon nsht aku INGT ANAK ko tu… jgn tau buat tp xreti nk jaga…
    p/s : kpd klrga adil… ingt2 si aidil tu tntng t/jwb dia trhadap ank2 di tu yer…
    jgn tau nk menuduh/mngata org jee.. :)

    0

    0
    • farra says:

      Honey..cer u try comment cmtu kt adk bradik c aidil ni..cmpom kne smash dgn dorg..pd dorg,fmily dorg tu.je yg trbaik.perfect..kita ni hancus..i dh kena dh aritu..fmily dia backup bsar c rodah..

      0

      0
      • honey28 says:

        i tau sgtttt… nk plak kakak si kmbr ni… mnyampah la!!!
        eh!! farra u penah kene smash ngn dorg…. cecete??

        0

        0
      • syoknyaarampaslakiorg says:

        ha..ceciter..nk gak tau..nmpknya sudh berlampu, highlight lagi kannn..fmili dieorg memg skg je c rodah tu mjahanankn rita, kra orgtengah mporakperandakan hidup rita-sebab tu rodah senyum memnjg jer, kabel die besr..hai aidil, pompuan cmni jugak yg ko nak ye?famili xmrh ke? dgn histori koyakrabak cmtu nnti restu ke makbapak ko???orr famili xkish asalkan status ankdara yg xbrpa nk dara gitewww??

        0

        0
  15. Selitone says:

    Sorang tunjuk kacang cap tangan… sorang lagi terjojol plak…

    Semiotik apakah ini? ada udang sebalik mi kah? hahahah…

    0

    0
  16. beauty as always says:

    si bodoh ni da pk msak2 ke nk kat slut ni?

    0

    0
  17. kan? says:

    tolonglah ceraikan je cepat2..dr dulu si rita du dah xnak kan kau yg kau nk fail kembali taat la apekebende nye kalau dah mcm ni..patut pun si rita buat bantahan..suami yg patut ditaat adalah suami yg bertanggungjawab.. bukan pandai buat anak je pastu gagah mencari betina lain

    0

    0
  18. meluat says:

    inilah dia,,kahwin dulu bukan main sakan. smpai ke seberang. anak dh 2,3 org bosan,carik pmpuan tetek besor. anak bini tinggalkan. si aidil ni kompem mnyesal ! ary nnty.tgklah.

    0

    0
  19. najwa letihhhh says:

    aidil buat simbol “good” tu utk tetek si jue yg tersembul tu…goreng pun sodappppp.kekkekeke….elok la si aidil amik si jue bapok ni buat jadi bini.dah terang2 tunjuk tetak kat public.dah xde keistimewaan utk suami nti dah kawin…low curlasssss punya bapok…hahhaha

    0

    0
  20. jue aziz says:

    korang ni jeles ngn i…. makna nyer i lg hotz dr rita rudaini.. sbb tu aidil pilih i..i mls nk bising2 skrg..tunggu diorg selesai hal cerai berai ni dulu..okayhhh :)

    0

    0
    • apa2 aje.. says:

      owh..hotz ker?mana lagi hot?api neraka ker gambar di atas?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Jeles ke ape mcm bapok thailand tak laku jer…tayang kan FOC…sickening… Kesian mak bapak dia ajar anak dia elok2 beri kan pelajaran but anak tgk… Tak sehaluan… Tgk lah diri dia terek pun tayng kan… Kesian… Bapok thailand nie…

      0

      0
  21. Prince Noob says:

    mak aih tetekkkk… mantop nya… kalau taknak kena komen mcm ni jgn la dedah2 sgt tetek tu ye

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Konon besar lah sgt tetek tu… Padahal pushup pakai corset smua…sudah sudah lah tu….tk seksi pun aku tgk.. Seksa ade lah tersendat mcm sarung nangka…. Ko ibgat sekso mcm gini terbonjol-bonjol.. Lelaki suka ke…
    Lelaki pervert jer suka… Lelaki ade maryah n akal will tink ko nie yk de maruak tayang tetek ko… Bitch mothafcuker….

    0

    0
  23. aborigin_kacak says:

    i dah pernah geledah tetek si jue ni. mantap gak la. tp masin sikit..

    0

    0
    • anti-klimaks says:

      masin?..cettttttt…sepatutnya harum semerbak kasturi..ni kalau masin mesti peluh ketiak dia yg turun dulu kan?…hahaha..tak rela makkkkkkk

      0

      0
      • kha....khhaa........khhhhaaaaaaa.......... says:

        kha….khhaa……khhhaaaa………khhhhaaaaaaa……………gelihati dgn korang pnya komen yg melucukan hati perut seperti rasa nk terkeluar isi perut semua pagi2 nilh……buat lawak..buat lawak gila2 dn yg sepontan lg cakap kotoran lepasan yg habis2an lgi yeeeee…..hilang sekejap tekanan2 yg ada untuk orng2 yg ada mcm2 masaalahh dunia..terbaikkkkkk punya kutukan khasss untuk jueeeee yg perasan dn penipu besarrr……………….cuci kaw2 lg samaaa diaaa………amekkk kauuu…………..kha….khhaa….. khhhaaaa……. khhhhaaaaaaa…………..

        0

        0
  24. Nur says:

    Salam,
    Utk Rita, pada pandangan sy this kind of man x layak jadi suami atau ayah..cerai jer la..anak2 skrg pun pandai..nanti dah besar, baca gosip2 etc, pandai la dia judge sndr..gd luck to you…

    0

    0
  25. pehhhhhh…pakaian ko jue aziz…
    pengsan lau dato nik aziz tgk…
    subhanalllah!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tu pasal sebab RR tk pakai terjojol mcm c Jue tu .. Sebab tu aidil cari pompan tk de maruah tu.. Cuba RR kai mcm pompan tk de maruah tu confirm aidil tu tk cari pompan tk de maruah tu… But too bad…Jue… RR still ade maruah N still cantik n still maintain walaupun dah beranak 2 so tk perlu baju terbonjol mcm tu dia pun pikir rugi seorang wanita tayang kan tetek….

      0

      0
    • RajaEmaCuteSgt says:

      ciktaa..skrg ciktaa kena main jauh2 sket tauuu..skrg Raja Ema yg in-trend meletop kebabommm! kalah ciktaa tauuu.ala bucuk2..

      0

      0
  26. errrkkkk says:

    hancur aty RR kao but dy cm tu aidil,jgn salah kn dy kalo dy tak mampu nk cintakn kao lg aidil oiii …
    dy sorg2 bela anak kao ,kao dok syok2 nk betina lain .cube kao pk kalo kao jdk RR ,sebak aty dy .laky dy perlakukn dy cm ni..

    0

    0
  27. fatin says:

    abg nara , tak elok letak gmbr jus aziz yang seksi tu..
    ish..
    kesian hasil blog nie bg kat anak bini makan..
    tunjuk la gmbr jue aziz seksi..
    nak tunjuk jue aziz tu jahat ke or apa2 je la.
    baik tutup aib jue aziz dgn tak yah papar gmbr dia..

    kecian dgn abg nara..

    0

    0
    • lolla says:

      walopon aku sokong ngan nasihat ko,,tp brdasarkan hasil carian google image (yg clear) jue aziz mmg penoh ngan aksi membonjol bonjolan……

      0

      0
  28. cik kiah says:

    Tak ade citer lain ke bang nara oi.. Asyik2 kua citer si bebal n bengap nih.. Adui apa pon tak boleh la abg nara nih… :P:D:)

    0

    0
  29. mak ngah says:

    aku bkn nk sokong aidil tp kalo aku jd lelaki,aku sendri pun rimas kot bile rita asyik nk cerita sume hal kt press..mmg aidil pun salah jugak sbb xbertanggungjawab ngn anak2 tp bile rita asyik meroyan je aidil pun bosan jugak kot..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kenapa tak tunaikan tanggungjawab sebelum bini meroyan? jantan x berakal je pikir mcm tu…

      0

      0
    • Anonymous says:

      org pompuan takkan jeroyan klu lelaki 2 bagus,,,,,,,

      0

      0
    • Anonymous says:

      pompuan mana x meroyan klu dpt jantan mcm ni?? ko nak kata ko x meroyan klu dpt berlakikan aidil?? ko mmg la pompuan x laku, xkawen lagi bleh la ckp!! cuba klu ko dh kawen, baru tau langit tggi rendah…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ma ngah cuba ko letak kat RR tu mesti ko meroyan kan? Silap2 ko lebih dari meroyan… Aku rasa ko nie bapok tk? Cz tk de perasaan.. Helloooo bapok tepi jln pun ade perasaan seorang pompan gak lah… Ko jgn ckp mcm tu mak ngah nanti silap2 terkena kat ko…
      N agi ko nie pak ngah ke mak ngah or mak ngap…

      0

      0
    • aex says:

      makngah ni bapok kot…hahahhaah

      0

      0
  30. gersang says:

    TETEK JUE BESOR WEEHHHHHH………SLURRRPPPPP….MAU ISAP…HHHAA

    0

    0
  31. Laila majnun says:

    Macam haram jadah jaa jantan sekoq ni!!! Nyampah aku

    0

    0
  32. aku says:

    mmm..cerai je k rita,,tak yah tunggu-tunggu da,,tak yah tanya nape dah.. padan la tu jue dgn c aidil..jue tu tua juga dr aidil..buwekkk

    0

    0
  33. wan says:

    senang je benda ni what goes around comes around….

    0

    0
  34. x semenggah says:

    cerai je r…… buat susah2 kak rita trun naik makamah………kesian tau…..lelaki yg x leh buat keputusan sendiri nie umpama lelaki yang dayus…..

    0

    0
  35. qq says:

    aku x sabar nk tgk seluruh family aidil terlangkup sbb aniaya ibu tunggal & anak2 kecil yg x berdosa. backing sgt ank tu, biar kne kt ank sndr plakkk

    0

    0
  36. huha says:

    Pic tu mengatakan…. “ini lh pilihanku yg kucari2… mantap lemak berkrim… best2….” smbil mngayakn tgn….hahaha

    0

    0
  37. kelopak says:

    aidil : ini lah besttttt..montokkkkk

    jue: ye ke bang ???suka eh??? malu la jue bang

    0

    0
  38. Abah Hensem says:

    paling aku kesian 2 anak kecil yg masih tak tahu apa2 tu.. nak cerai buatla mcm cara org nak bercerai, lepaskan Rita tu elok2.. bagi nafkah kat anak2 n bini ko tu dulu, selagi masih bergelar suami n bapa mmg tggjwb ko bg nafkah.. abai tggjwb n mmg betul2 bengonglah ko ni, memalukan kaun bapa yg baik je org mcm ko ni.. asyik dok sibuk nak cari publisiti murahan betul lahhh mamat ni…!!! main bola bukan best pun, main2 je mamat sial nih… bila bercakap tanak kalah, time prosiding kat mahkamah tak dtg…. aku rasa dah sesuai kalau ko 2 ekor couple/kawin.. tp sblm apa2pun baik selesaikan dulu kes kau dgn Rita… taiklah ko 2 ekor ni, sekor jadi laki pun mcm bapok tak reti nak buat keputusan… sekor lagi betina murah, dah brp balak dah minah ni rembat last2 jumpa bapok nih… haahhhh eloklah tu ko 2 ekor…….

    0

    0
  39. ......... says:

    sudah terang lagi bersuluh…

    0

    0
  40. nz says:

    amboi2..beli jam tgnlah, beli beg lah kalu jue merajuk yea..aidil2 dulu mase nk kan si rita tggu dpn umah siap bw bungalah, bile dah berank dua ko lari tgglkn umah.sampai hntr surt cerai 2 kali, tp ko jugak yg selalu xdtg ke makamah.lepas nie ape pulak ko nk buat, mesti ko nk khwen dgn jue seksi seksa nie kan..eloklah tue sorg playgirl n sorg lg playboy..sesuaiiiiiiiiiiiiiii sgtlah..mesti zaquan n ayu rodoh suke kan kan, leh duk semeja borak2 sambil minum kopi..

    0

    0
  41. anita says:

    si jue ni klu satu hari esok kuar berita dia kena rogol aku gelakkan kuat2!!!!!

    0

    0
  42. kiah propa says:

    dah macam apa je aku tengok si jue ni ..tangkap gambar semua nk dada kedepan ..kau ingat mantap sangat ke kau punya tu..seksa gila aku tengok kau pakai macam tu.. mula2 rita ..nnti kau tunggu lah ye jue..nasib kau nnti macam rita..aidil ni memang x blh pakai punya orang… dia dah sedap nnti dia tinggal kan lah kau macam dia buat kat rita dulu..puuuiiihhh.. 1 family termasuk menantu skali x leh pakai .. x de otak…….puiihhh..pape pun aku tetap sokong k.rita.. bagi aku lah k.rita lagi cantik dari jue ni…geli geliman aku dengar suara jue yang macam gersang tu..hahaha

    0

    0
  43. uwekk!!!! says:

    hahahahahaha….yg 2 klakar…sape la yg nak rogol c jue 2….kmbang smacam je..hilg selera…kot ade yg rogol pn rase mnyesal je…sbb 2 c kmbar b2 je main serentak ngan jue…

    0

    0
  44. Cik Nad says:

    Jue Aziz is barang baik.. is barang baik.. is barang basi? eh? waka-waka

    Cepat lah aidil oit kau lepaskan je rita. Walaupun ceraiberai itu suatu yg menyedihkan.. tetapi lagi sedih kalau kau duk simpan..

    to Rita: Be strong!

    0

    0
  45. Burita alwida says:

    Cepat ceraikan aku..
    Aku x sabar nak tuntut ratusan ribu dari ko..

    0

    0
  46. Anonymous says:

    nasihat buat rita ..

    lepaskan je laki macam aidil tu .. tak yah nak tangguh2 lagi . pasal nafkah anak tu ..biarlah dia .. rita lebih dan mampu .. tak yah diharap laki macam tu .. sekali dayus .. selamanya dayus ..

    0

    0
  47. dynos says:

    Saya lebih percaya kata2 wartawan.. Tapi wartawan kite nih masih takut2 snap pic..
    Nk nyatakan kebenaran bglh bukti bergmbr
    jd kite yg kat bn nih bolelh bg kutuk kawkaw nye..kuikuikui

    0

    0
  48. eja says:

    rita n aidil lau nk bercerai,cerai je la xyah nk wat kontroversi la…kontroversi murahan..lp

    0

    0
  49. cikgi says:

    syaitan menghias dada2 wanita dengan mawar2…. dalam al-quran ada ayat mengenai ini….

    tinggalkan isteri, pergi pada wanita yg tidak memelihara iman lelaki dan dirinya sendiri ibarat kerja sia2…..

    0

    0
  50. farrahana says:

    Assalam
    …..aku harap kak rita, si aidil n si jue baca komen ikhlas aku ni….
    woi aidil…buatlah apa yang ko nak buat, nak bercinta ngan jue ke nak bercinta ngan beruk ke….ada aku kisah…tapi ko jangan lupa ya….bagi nafkah kat rita dan anak2 ko…..jangan sampai nanti mati kubur ko sempit…..to jue: kelakar lah, kelas aidil je ke ko punya taste? tak kelas langsung….takat main bola(tu pun tak kemana)….susahpayah ko seksi2, dedah sana dedah sini.. dapat aidil je ker????buang masa….tangkaplah dato’ ke at least yang berhormat……ni aidil???yuks ..dia anak ayam ok…ayam serama…kecut, penakut, cariklah ayam jantan…..jalak!! barulah ko selamat….dia protact ko…. to kak rita: takpa, allah tu maha mengetahui apa yang terbaik buat hambanya…..tabahkan hati banyakkan berdoa+zikir….pasti ada jalan bahagia….jaga anak2 elok2…k….me will always support n dua’ for ur happiness…ameeen

    0

    0
  51. nyah kebaya says:

    aidil tu gilerkan tetek si jue jer
    pas dia dah puas isap tetek jue dia blah ar cari sundal lain
    sian ko jue…silly lilly

    0

    0
  52. hantu susu says:

    baguslah tu. Ader kemajuan wpun tahap kelajuan tahap siput sedut. Dh x cinta n tiada kasih sayang antara duanya..asyik kutuk mengutuk peribadi dan keluarga saudara mara semua terpalit..maka cerailah jln terbaik. Moga selepas ini masing2 blh menjalani kehidupan sdr n biarlah kenangan kalian bersama menjadi legasi dan rekod thread beautifoool-lagha

    0

    0
  53. Raja minah jambu 24jam mengadap cmputer says:

    bagos !!!! cepat2 sikit hantar surat cerai tu rita pon dh penat nk layan kerenah kau aidil yg tk habis2 ngan kau punye kau punye ntah ape lah minah jambu pon dh lupa lah !! cerai aje lah rita si aidil ni dh kemarok terok ngan si jue runcing ……lov u rita…….be coolllllllll ok….

    0

    0
  54. adudu says:

    Mcm cibai la jantan keparat ni! Dah la dayus, elok lah tu nak bercinta ke hapa ke dgn jue aziz yg dah kena perah dgn jehan miskin+ako mustapa..huhuu..mmg padan ! Bongok punya aidil !

    0

    0
  55. Wan Z says:

    Another dumb blonde to the collection of evil twin brothers….move on Rita. She doesnt’ need the garbage in her life.

    0

    0
  56. lililola says:

    Sayonara Rita…!! Welcome Jue..! I like

    0

    0
  57. anon says:

    kawan kawan kawan jerrr rapat jerrr manede bercinta,pastu kawen

    0

    0
  58. no one says:

    “Laporan Sinar Harian hari ini memberitahu yang Aidil Zafuan telah menghantar surat permohonan cerai kepada peguam Rita sekali lagi dan ini juga disahkan oleh Rita. Rita bagaimanapun mengelak dari memberikan sebarang komen.”

    pelik ye napa x komen, bkn ke rita sblm ni nk sgt minta di lepaskan… bila aidil dh buat apa yg sepattnya napa diam plk…tekedu kot… mesti lps ni rita hantar bantahan cerai plk…

    0

    0
    • sj menyinggah... says:

      rita dh malas nak layan.. dh naik bosan… ppuan ni..bila hati dia dh disakiti tahap maksimum..akan smpi waktunya dia dh malas nak amik tau… ikutlah apa yg nak jadi pun… org cakap apapun dia wat dekkkk jer… dh kebal hati perasaannya.. apa yg dia tau.. dia akan move on

      0

      0
    • tk faham2 rita tk komen pasal apa.....ngoookkkk sngatlh tu....... says:

      rita tk nk komen pasal si jue yg sindir2 dia sebab konon hebohkn cerita pasal apa2 yg berlaku antara sijue dgn siaidillh…kau tk faham ke mak enon anon oiii atau lembabb mcmm keldaii ahhh…ngookk betull aaahhhh…sirita pn mmg dh tk sabar nk siaidil jantan tk boleh pakai tu lepaskn dia tau takk…tp siadil gokkk mcmm kauu tuuulh jggakk ada je alasan ngokkk yg diberi bila disuruh dtg kemakamahhhh..kess mcm ni mesti ada prosesssny…jgn siaidil ngookkkk tu bagi alasann ngokkkk dia lg sudahhh bla mahkamahh suruh datanggg buat dekkk ngokkkk dia dgn alasann22 ngoookkk dia jgk jee….tauuuu….fahammm….ok ngoookkkk… sorrryy ya…… ngoooookkkkkkkkkk………………………………………… peace………………………………………………………………………………………..

      0

      0
      • tk faham2 rita tk komen pasal apa.....ngoookkkk sngatlh tu....... says:

        sorryy atas kesilapan yg tk disengajakn bukan untuk mak anon enon…tp untukkk si no one yg ngoookkkkk tu ya…tk fahamm2 tu…..

        0

        0
    • gaban says:

      dia x komen pun ko bising..lau dia komen ko cakap “dah2 la 2 rita bagi statement,meluat dah org dengar…” puiii…

      0

      0
      • heeee.....heeeeee...hhheeeeee.....hhhhheeeeeeeeeeeeeeee........................hhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeee.......................... says:

        kukkk…kukkk…kuuuukkkk….wei ayam dh mula nk berkokok dh… ada hati nk layan komen2 lama ya……aku thu kau ada disana…..aku nk dtg pd kau nnti gaban…tunnguuu…..aku……heeeee… heeeeee………hhheeeeee…………………………………………. hhhhhheeeeeeeeeeee………………………………………………………. hhhhhhhhheeeeeeeeeeee…………………………………………………………………………………………………

        0

        0
  59. zbm says:

    bla dh smpai tahap cam ni, x beri komen adalah yg terbaik.suka300X!!!! dh byk kali aidil mohon cerai tu, nti hakim jatuhkan talak 3 bru tau. hrp2 x de sape2 ler yg meroyan. klu, zaquan @ c rodoh yg meroyan…….mmg patutler.

    0

    0
  60. mak nk komen says:

    muda2 semua sonok nak tayang tetek
    ce tua pun tayang mcm ni jugak.. baru la hot sampai mati

    0

    0
  61. dang kembang says:

    bahlol tahap siput babi punya laki! kau tunggu je le balasannye..takpun di dunia,di akhirat ko kene!!

    0

    0
  62. perempuan melayu terakhir says:

    bila baca komen ramai btl pembela rr ni…korg kenal ke rr ni?? mungkin dia seorg ibu yg baik tapi bukan sebgai isteri yg baik…klu x napa 1st husban pon cerai kan dia walhal aku tgk 1st husban dia ok sesgt lah nk banding ngan aidil ni emmm….renung2 kan…

    0

    0
    • aex.... says:

      perempuan melayu terakhir….husband 1st dia pun da bercerai kali kedua ape..x kene btg hidung sendiri lehla cakap…ludah kelangit bila jatuh atas btg hidung sendiri gak….

      0

      0
    • Anonymous says:

      So perempuan melayu terakhir…u Kenal sgt ke 1st husband Rita rudaini?

      0

      0
  63. budi says:

    perempuan mcm ni kah citarasa mak aidil?..

    0

    0
  64. Anonymous says:

    Mmg sesuai sgt jantan n betina nie. Yg jantan tu dayus yg betina tu gedik. Bukan seksi sgt pn..over gedik je lebih. Si jantan tu ade mslh rumah tangga lari keluar rumah. Tanggung la dosa dunia akhirat..dosa ngn anak bini lg. Bagus sgt klu rita tu cerai ngn jantan nie. X guna sesen pn. Buat ape ade laki dayus mcm nie. X layak langsung untuk jd orang bapa. Sonok la family jantan nie blh runtuhkan rum ah tangga rita tepuk tangan sepuas2nya. Go to hell aidil dayus n jue gedik

    0

    0
  65. hmmm... says:

    Buat Rita,

    Kalau dh org dah tak sudi, hati pun dah kata pergi… buat apa nak tunggu lagi…
    Lepas kan…. penceraian adalah perkara yang paling dibenci ALLAH, tp apakan daya… klu dh tiada persefahaman, saling benci membenci… knp perlu teruskan sedang anak-anak yang jadi mangsa.

    Berhentilah buat kenyataan sana sini, tutup lah aib sendiri/keluarga… kerana semua ni adalah perkara peribadi yang tak perlu di kongsikan kepada umum yang mana hanya menambahkan kesulitan.

    Buat Aidil,

    Jadilah lelaki/suami yang mencintai wanita/isteri dan hormatilah mereka sedang mereka tu adalah sebaik-baik teman.

    0

    0
  66. lelaki sangapppp says:

    wohhhhh!!kopekkk mung mek jue aziz mace buohhh watermelonnn tersommbolll kluarr!!haha

    0

    0
  67. Puteri Kopek Gunung Kinabalu says:

    iiiiihhhh.. ihhiihhhh… iHihihiiii… Hihihihahhahaiiiihaahhahahahiiii… (mengilai)
    Juebor Aziz, kalau ko rasa kopek ko besar sgt.. meh sini challenge dgn i dulu, kita tgk kopek sape lagi montok dan lagi gebu……… setakat kopek ko sebesar kacang hijau pun nak berangan… sedeyhhhh…!!!

    0

    0
  68. yebba! says:

    si jue ni dh mcm pornstar pulak aku tengok..

    0

    0
  69. Amier says:

    Pakai baju apa mcm tu sampai nampak bertelor

    0

    0