Written by Bella | November 7th, 2015

Aidil Zafuan dalam kenyataan beliau sebelum ini memberitahu akan membayar tuntutan mutaah sebanyak RM 30,000 kepada bekas isterinya Rita Rudaini sekaligus. Namun, beliau kini sedang menunggu surat perintah mahkamah  untuk membuat bayaran tersebut.

Susulan itu, Rita menerusi portal mStar berkata Aidil tidak perlu menunggu surat daripada mana-mana pihak untuk melangsaikan bayaran berkenaan.

Rasanya dia (Aidil) perlu mendapatkan nasihat daripada peguamnya. Jika mengikut prosiding mahkamah, sekiranya dia hadir pada prosiding berkenaan, maka mahkamah tidak perlu mengeluarkan surat bertulis kepadanya.

Jadi, dia tidak perlu menunggu surat daripada mana-mana pihak untuk menjelaskan bayaran mutaah berkenaan.

Berbicara mengenai luahan Aidil di Instagram yang mempersoalkan Rita berjuang demi maruah ataupun duit, aktres itu berkata apa yang beliau lakukan selama ini hanya kerana anak-anak.

Malah, beliau juga redha jika Aidil tidak mahu membayar tuntutan tersebut.

Dia marah dan persoalkan adakah saya mahukan duit atau maruah. Kenyataan yang keluar di media pun berdasarkan pertanyaan daripada pihak media. Macam inilah, kalau dia nak bagi (bayaran mutaah), saya terima. Kalau tak nak pun tak apa. Itu urusan dia dengan Allah.

Rita Rudaini dan Aidil Zafuan berkahwin secara senyap di Thailand. Selepas menghadapi beberapa kontroversi mengenai perkahwinan mereka, pasangan ini akhirnya berpisah pada tahun 2013.

Hasil perkahwinan mereka dikurniakan dua orang anak lelaki iaitu Airit Rayyan Rizqin dan Airit Qaqa Arjuna.

Sumber Berita: mStar Online

103 responses to Aidil Tidak Perlu Tunggu Apa- apa Surat Untuk Jelaskan Bayaran Mutaah – Rita Rudaini

  1. nur kaseh says:

    Eh..eh…banyak nya ads kat betipolnara ni…sampai nak leave comment pon susah. Bang Nara ni mata duitan. Ads berterabor sana sini. Nyampah..

    0

    0
    • Mat Sahdo says:

      Si tong taikk ni x habis2 kecoh pasal duit…mcm 3 juta duit mutaah tu. Ko dah kenapa? Coli, spender …dah habis semua terkoyak ke? *yawn*

      0

      0
      • Anonymous says:

        kecoh betul la. hak, maruah konon!

        “Rita Rudaini dan Aidil Zafuan berkahwin secara senyap di Thailand. Selepas menghadapi beberapa kontroversi mengenai perkahwinan mereka, pasangan ini akhirnya berpisah pada tahun”

        0

        0
        • Kak Nam says:

          hasil perkahwinan siam…ni la penyudahnya. bergadoh-gadoh mcm kena sawan!

          0

          0
        • Pekerja Romen says:

          drp layan gossip ni, baik layan isu vape.
          kaw dpt 30k bukan vape turun harga pun.
          nak naik lagi adalah.
          puiih.

          0

          0
        • Anonymous says:

          nk cepat duit pergi la berlakon. kerja ko asyik bselfie je. bengap!

          0

          0
        • melati says:

          ayooo…pompuan mata juling ni. x habis2 memekak.

          0

          0
        • Elise says:

          heyyy rita, sabar sikit boleh tak. tak sudah2 menggorek jubur sendiri kasi wartawan hidu. heboh teramat. heyyyy, at least aidil tu walaupun muda, dia kerja tau…kerja! yg ko tua bangka, zaman kegemilang mami jarum pun dah lama terkapan, buat apa kat rumatu weih? nak $ cepat, buat la sesuatu. kalau x, duduk diam jlahe. loser! bila haters cakap ko bahlul, fans ko meroyan mcm ko juga. fans ko pun sama. tolol nak mampos!!!

          0

          0
        • Pekerja Gomen says:

          Dulu mmg aku meluat giler ngan pmpn ni.. takde kije lain… asyik memekak je mcm la dia satu2nya janda teraniaya dalam dunia ni.

          Tp skang ni aku cuba setting balik mindset aku.. bahawa… rita ni adalah jenis pmpn yg frankly speaking and outspoken. Malang bagi Aidil sbb buat naya kat pmpn spesies mcm ni… maka mendapat la ko..

          BTw… gambar 1st tu tak mcm muka Rita la.. lain sgt… mcm muka ex-gf aku plak. Tanjat boboi bila masuk2 tgk gambar tu td…. fuhhhhh

          0

          0
        • ais kepal says:

          mati-mati aku ingat gambar first tu KAREENA KAPOOR..

          0

          0
        • Gang Mak Jemah says:

          Fuyooh gang mak jemah (Zarema) and Aidil bermati-matian kutuk Rita kat sini. Gigih sungguh tulis komen-komen…avatar pun sama je…mesti dari orang yang sama….

          0

          0
      • Rita says:

        korang x paham. spender aku dah penuh taikkkk. x sabar nk shopping!

        0

        0
        • Anonymous says:

          malu la jd betina mcm ni. sori. seluar dlm pun nk canang satu msia.
          mcm xder maruah je. pernagai kampung ulu perlis tu x habis2.
          eee…yuck.

          0

          0
      • Anonymous says:

        Yg tong taik tu kau…mulut busuk bau bangkai…tak kena pada kau.. kau tak rasakan..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Ko jgn nk bangga sgt status sado ko tu…sado tu bermaksud bdn beso yg bodoh…..sama la mcm stmt ko kt sni. Klw x percaya…cer gugle maksud sado tu. Pokcik kt opis aku yg gtau……

        0

        0
      • Kak Mah says:

        Drama kat tv sume dok ckp laki cute, anak dato, romantik, baik penyayang, jatuh cinta gadis kampung, kawen, buat kisah sweet2, gado baik gado baik, happy ending.. Hakikat, bnyk laki kat Malaysia ni jauh menyimpang dari cite kat tv.. Kbnyakkan nye mmg jenis si “bin” ni lah.. Cume wanita kat Malaysia ni x bnyak yg berjiwa kental segigih Rita ni.. Bnyk cume jenis diam, pasrah dan redha.. Cume Kak Mah nk cakap, kenapa hanya wanita dipersalahkan ketika bernikah kat Thailand sbg “tiada maruah”? Yg goncang tangan kadi kat Thailand tu tinggi sangat ke martabat maruah nye sampai x berani nak goncang tangan imam yg diwakil-walikan oleh saudara perempuan nya secara SAH?
        Soalan KBAT, sama2 kita pikirkan ye..

        0

        0
    • Anonymous says:

      sabar je lah…kami anak 5 pun x bising. ingat ko sorang je ke yg bercerai?!

      0

      0
      • Aurora says:

        Mungkin nasib kau baik, tak dpt ex husband mcm si aidil ni.

        0

        0
        • dr kacak says:

          berani kangkang..berani tanggung la.

          0

          0
        • poraaaahhhhhh says:

          kannn. dulu ko yg terhegeh-hegeh lari nikah ke siam tu….sekarang mendapat la. nak kesian dah x boleh. waktu ko tengah kesedapan tu, macam beruk lari ke sempadan. ambek la. makamah syariah malaysia juga ko carik akhirnya. :(

          0

          0
      • kas says:

        sbb ko buta hak….

        0

        0
      • Anonymous says:

        Ko tu pompuan bengap….sbb tu kne bodoh dgn laki. Rita cerdik pertahankn hak dia. Semua pimpuan ptt buat mcm rita ni. Jgn bg muka langsung kt jantan dayus…..ingat, apa yg ko buat kt rita, ko x kn selmt aidil….ingat tu

        0

        0
    • Dato' La Vida Luka says:

      Tuntut 300k dapat 10 persent je.

      Qu Putih…Qu Putih…barulah putih. Ha ha ha hak!

      0

      0
    • Zack says:

      Gossip si lebih tahi drp jubur ni x habis2 lagi ke?! Ni sekor lagi Kamal Adli….

      0

      0
    • Anonymous says:

      layan isu dua2 ekor ni..otak pun jdi lembap. next?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Duit oh duit. Tanpa duit hidup melarat tapi sebab duit hidup kucar kacir. Nasib kaulah duit.

      0

      0
  2. yuna says:

    ‘kalau dia nak bagi (bayaran mutaah), saya terima. Kalau tak nak pun tak apa. Itu urusan dia dengan Allah.’

    banyak duit rita ni senanye. dia tak hadap ke duit aidil tu pun. cuma dia nak bagi pengajaran ke aidil, jgn dah sakitkan hati & buat hal, senang2 je nak lepas tgn gembira2 pulak.kalau bkn sebab nak bg pengajaran kat aidil, rita pun xnak turun naik mahkamah buat tuntutan padahal duit dia berkepok

    0

    0
  3. Lolita says:

    Kasi settle cepat cepat la Aidil then dua dua bole move on lepas ni.

    0

    0
  4. nyonya says:

    nk jalankn perintah Allah tunggu surat. nk bg nafkah anak tunggu surat.

    bapak aper nh.

    stakat nk bangga dgn “bin”. buat ketawa org.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Bising la…ko pun bukan baik sangat. Asyik memekak je..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Bosan nya…x habis2!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Shuddup la. Tunggu je lah…..

    0

    0
  8. lala says:

    x perlu kecoh sgt la, bukan femes pun. :(

    0

    0
  9. dr kacak says:

    retis dah expired, malas dh nk komen. dah liat.

    0

    0
    • Wateva says:

      Malas nak komen tapi ko komen gak. Bengap.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ada aku mintak duit BR1M opah kau ke? Tolol.

        0

        0
        • Senyum says:

          Masalahnya opah aku tak masuk pun senarai penerima BR1M mcm opah kau. Kesian kena menagih belas ehsan gomen.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Suka hati akulah nak post apa pun kat fb aku nong.. Aku nak post pic makanan ka pic minuman ka pic muka aku beselpi ka ya hak aku.. Aku sekda post ngaco urang,beranok ngan urang kohhhhh.. ada aku ngaco kau sik? Ada nyusah kau sik? Ada nyakit kau sik? Ada mintak duit ngan kau sik pake meli semua ya? Ada sik? Sekda nak? Nak? Semadi ko gago sakit ati ngan apa di polah aku lam fb tok yang sikit pun sekda ngaco kau apatah lagik bekait sangkut paut ngan kau better ko carik keja nok berfaedah! Bejual cucor ka jompot ka apa ka rindok juak ati semadi ko poret gago hal urang nok sekda pekdah2! Mun ko rasa aku tok tetap juak nyuroh ko rimas ngan apa2 benda yang aku post dipersilakan kau unfren or block aku.. Or paling bagus ko boleh pegi mampus!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ape la kimak anon 8 nov 2015 : 1.15am ni mencarut.
          Mcm shiyaaaalll

          0

          0
      • Anonymous says:

        X tau ke?? Geng2 jemah n rodoh mmg bengap…..hahaha

        0

        0
  10. abang says:

    isteri macam rita rudani perangai menjatuhkan meruah wanita hebuh sana sini nak duit…duit… habis duit nak minta lagi dengan dengan berbagai bagai tuntutan terkeluar lah macam-macam cerita daripada seluar dalam dan cerita-cerita selanjutnya akan kita dengar nanti kalau duit nya hampir habis……malanglah lelaki beristerikan si rita. si rita ni akan mengikis harta sehingga bekas suami bertelanjang bulat baru dia puas hati. Peace not war….

    0

    0
    • Anonymous says:

      buat malu je. nasib baik la aku bukan fans dia ni. kesian pun dh x boleh. perangai dia pun x betul. tanya la org perlis kampung dia tu. smua tahu betapa x boleh pakai. org kl je sibuk dok kesian. gi tanya bekas laki dia sebelum aidil ni. tahu lah jawapannya.

      0

      0
      • mimi says:

        sbb ko buta ….x tau apa2 tentang hak wanita…hello aku pun org perlis satu kampung lah bodoh….

        0

        0
      • Anonymous says:

        Wah dasyat sungguh geng2 jemah memaki hamun rita..satu kampung turun padang..biarkan dorng tu rita..kalau dah keturunan dorng macm tu..kau redha jelah..yg penting tuhan tu ada tahu sapa salh sapa benar..yg aidil pun kau jgn nak mengadu domba kt rita plk kalau jemah baling pinggan..sudahlah rita lepas ni kalau adil tak bayr..biar dia jwb dgn Allah..org2 macm gini memang liat..tuhan bagi akal tak pakai.tahu nak melawan je…

        0

        0
    • osman says:

      tuntut hak apa salahnya…aku pun lelaki tetap sokong rita…,memang patut pun dia berjuang tuk dpt kan haknya dr ex dia klu lari dr tanggong jawab…undang2 kan dah ada,,,,

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ko tu mata duitan..mmglah ko nmpk rita cm tuntut wang. Kalau ko tak buta hati dgn duit, ko akan nmpk rita sebenarnya pertikaikan tanggungjawab jantan dayus tu n hak2 dia n anak2 mrk…FAHAM!!!!….nilaian duit tu hanyalah sebagai nilaian…ko fhm x ni??? Ke sama bebal mcm jantan dayus n d gang……..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Kaji dlu nape rita jd mcmtu……jgn nk berperangai jemah sgt naa

      0

      0
  11. lalalalala says:

    Ratu 10 Persen !!!

    0

    0
  12. Anonymous says:

    azwan ali juga dia nk. dasar x reti nk ubah perangai sundal dia ni.

    0

    0
  13. kak nam says:

    siapa la yg nk jd laki dia seterusnya. mulut kalah jamban awam. kesian siapa jd laki dia. cerai besok, kecoh mcm murai cabut ekor.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mmmmboiiii…mulut jgn longkang sgt ye….opsss lupa…..korang mmg longkang…hahhahaha

      0

      0
    • linda says:

      kak nam saper ko yg menidakkan jodoh manusia,,,kesian laki ko kan dpt manusia cam ko hati busuk dicabut lipas…

      0

      0
  14. annoyma says:

    Aidil seronok agaknye baca orang maki ex-wife dia dan sokong dia..dia tak sedar yg si rita tu masih ibu kpd anak2 dia… anak2 sure sedih kalo tahu orang maki mak dia…sedar le wahai haters dosa2 yg u ols buat..kalo tak tahu perihal rumahtangga orang jgn komen lebih2

    0

    0
  15. Anonymous says:

    2 kali dah janda…. masih x berubah perangai hanjjjjing tu. enough lah.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    kamal adli versi bangka ….n wanita.

    0

    0
  17. KakLeena says:

    30k je kot..bukan 3 juta..

    0

    0
  18. Koko says:

    astaghfirullahalazim. ya Allah engkau ampunkan lah dosa2 mereka yang mencaci ini ya Allah. Walaupun mereka tidak tau kebenarannya mereka lantang sekali terus mencaci si Rita. Semoga mereka sentiasa dlm lindunganmu ya Allah.

    Wahai manusia bertaubatlah kamu, jgn esok kamu menyesal merangkak lah kamu mencari Rita di akhirat kelak.

    penulis blog ini sudah2 lah memberi platform utk org berbuat dosa dgn menghina dan mengutuk org lain yg diaorg x pasti kebenarannya.

    Semoga anda semua tidak merasa apa yg si Rita ni rasa, di cerai, di kutuk, di hina, di benci, hanya krn dia lantang bersuara mempertahankan maruahnya sbg seorg isteri dan juga ibu.

    Ya Allah engkau tunjukkanlah kebenaran siapa yg teraniaya dan siapa yg menganiaya. Moga mulut2 manusia ini dpt berhenti dr mengeluarkan benda yg negatif.

    amin ya rabbal al amin.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Rita sabar ye…..bersabar di atas kutukan, sindiran etc dr mulut2 longkang itu. Mrk sedang memberi pahala kepada rita. Bersyukurlah. Semoga Allah membalas segala perbuatan mrk. #AllahMahaMengetahui #BeStrongRita #wesupportyoudear

    0

    0
  20. Anonymous says:

    femes pun sbb cerai n gadoh…hampehhh.

    0

    0
  21. Lara says:

    Am not ur fan Rita, but as a fellow wanita… I sokong u. U go girl!

    0

    0
  22. zabedah says:

    rita tidak perlu tunggu apa apa jantan, sebab xde siapa yg nk masuk meminang.

    ciau!

    0

    0
  23. kak pah says:

    x sokong rita, sbb fans dia IQ selevel unta.xmk jd macam they olss.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    hmmmm

    0

    0
  25. bella says:

    rita tuntut hak demi masa depan anak2nya…

    0

    0
  26. melati says:

    Boring dh….nyesal aku baca selepas balik dr Club….

    0

    0
  27. Tonton.my says:

    Sudah2 la canang citer gini masuk berita/citer gossip..xde org yg menang..xde yg dpt belaan..
    Menang/kalah Semua org rugi especially anak2…

    Nk gaduh2 n cari penyelesaian buat la privately..xperlu khabar kat semua org..jaga aib masing2 n keluarga

    Move on

    0

    0
  28. ganukite says:

    memalukan.. ni sebab dendam rita atau ikhlas nak bagi anak2.. masa bahagia semua ok.. bila bercerai anak jadi mangsa.. shame on you aidli.

    0

    0
  29. Miss Y says:

    Kesian kat anak2
    X merasa kasih seorang ayah.
    Rita jgn la serik nak berkahwin.
    Byk la bdoa semoga ditemukan lekas dgn lelaki yg bertanggungjqwab n bole mjadi bapa yg baik utk anak2 you.

    0

    0
    • Anonymous says:

      minnn…hope rita dpt pengganti yg lebih baik n bertanggungjwb. Bolehlah anak2 menumpang kasih nnti. Kesian ank2 you dpt ayah sang dayus tu… .jwb kt akhirat nnti taw aidil. Ms tu xde dah si rodoh laki n si zarema tu boleh nk tlg ko mcm skg ni…..ingat tu…

      0

      0
  30. Anonymous says:

    “Even if things dont go how you hope, dont ever let anyone take your worth from you.”

    0

    0
  31. Fed up says:

    Boleh x korang xyah berbalas2 statement?si aidil ni dh kena bayau tu bayau je la..xyah la nak ckp pe2..yg rita pon xsemestinye media tanya ko kena bgtau semuanye..sama la dgn aidil tu…korang settle sendri2 dah lerr…1malaysia dh tau dh kes korang so xyah la nak ckp mcm2 lg..sudah2 la tu..aduiii…dua2 sama je laaa…!!!!!!

    0

    0
    • mimi says:

      ex ko yg curang tu x yah layan sangat…..biarkan dia jer buat jer kerja2 ko rita….jgn pedulikan dia…

      0

      0
  32. tuan penasihat says:

    Rodoh, laki dia n zarema….korang siap…ingat ye, Allah tahu apa yg korang buat sampai rumah tangga org bercerai berai. Jgn benda tu berbalik kt korang nnti cukuplah….#AllahMahaAdil #AllahMahaMengetahui……

    0

    0
  33. jojo says:

    anak rita yg sulung tu sebijik muka bapa dia….pandai rita didik anak2 dia ..

    0

    0
  34. klon ritut says:

    kesian kt anak2..kamu bedua gaduh anak2 mangsanya tau..apelah salahnya bebaik aje..demi anak2 dan hidup yg lebih aman..bila la agaknya nak habis kisah pergaduhan kamu berdua ni..hmmmmm

    0

    0
    • pemerhati PBB says:

      Rita n aidil sebenarnya x de masalah….masalah ni berpunca dr pihak ketiga…..mak,ayah aidil,rodoh,somi rodoh, jemah n d gang…..tu je. Sian rita n ank2…semoga Allah kurniakn kwhidupn lebih baik kpd mrk…aaminn

      0

      0
      • ayoyo says:

        itu kesilapan umum tentang perkawinan. kawin tu bknsekadar kahwin bersedapan suami isteri semata2. dh kawin tu buat cara kawin sekali ngn kuarga nya.

        0

        0
  35. sakit plak ati aku says:

    Aidil dayus mmg bengap. Klw mahkamah dh putuskn n ko ada skali, maknanya ko mmg kne byr. X perlu nk tunggu surat la mangkuk tingkat….hai la rita…awat la pi kwin dgn mangkaq ni???? Elok la dia kwin jemah…kne la buku ngan ruas…..

    0

    0
  36. Senasib says:

    Tahniah pada rita kerana memperjuangkan hak sendiri dan anak-anak. setakat 30 ribu tu bayar je la. aku yg keja kilang ni pun boleh kumpul sebanyak tu dalam masa 3 tahun. pung pang pung pang 3 tahun tak setel setel, ko aidil kalo bayar bulan selama 3 tahun dah solosai. tak payahlah nak buat rita meroyan. bayar je, kalau tak de duit, nah aku pinjamkan.

    0

    0
  37. Bee says:

    AiyoooooooooH….dah msuk court….dah jtuh hukum….lgi2 Perintah Bayaran Mutaah…bukan lma sngt pun nk tnggu court keluarkan…day itself lepas jtuh hukum….pling lmbt a few hours Perintah dah keluar Cik Rita ooiittt….of coz laa nk tnggu Perintah….nak settle in court so follo la procedure smpi tamat….dah confirm dpt 30k…so tnggu je lah Cik Rita…x yah nak dok ckap memacam lgi….who is your lawyer….ajar laa proceeding sket Cik Rita ni….sorry to say lah sbb sy pun single mother yg menang tuntutan mutaah…bila dah menang tu…x yah laaa mcm langau….malu laaa as a women….

    0

    0
  38. merah says:

    sejujurnya…lelaki yg paling bodoh adalah aidil.kalau ko bertanggugjawab dr awal smua ni xjadi mslh la..smua org dh bosanla dgn kes ni…xsalah rita buat smua ni.
    ko byr je then rita pun x carik mslh dgn ko.lau ko masih berkeras cmni,mesti hidup ko xkan damai slps ni..even dgn new wife pun..karma!

    0

    0
  39. pening! says:

    Udah2 ler saling berbalas kata. takda pekdah pun! buat tambah dosa2 kering org yg mengumpat caci je. pengaruh media social ni sgt kuat! sgt talam dua muka! krn nk lariskan product cucuk org sana cucuk org sini smpi kiamat pun xabis kot cerita depa berdua ni! rita & aidil…berdiam itu lebih baik! tutup segala lompang2 msg2 utk pengetahuan sendiri. takda faedahnya korg nk kecoh2 lg buka pekung didada msg2. makin la org makin benci bkn mkn syg pun. msg2 dh dewasa dh ada kehidupan msg2..bermuhasabah lah…..

    0

    0
  40. Min Mentol says:

    Cerita dia RR ni masih sayangkan ex suami…dan dia kecewa dengan segala yang berlaku..segala halangan yang dilalui akhirnya berjaya kahwin juga wpun terpaksa lari..n then dapat anak no 1 n gaduh lagik..campur tangan semua pihak yang of coz tak sukakan si RR ni..honestly saya tak nampak satu pn campur tangan dari belah keluarga RR tentang isu ni..terima Aidil seadanya..n dapat no 2 plak..gaduh lagi dan lagi..masih tak berbaik dengan mentua (salah di kedua2 pihak sebenarnya)..n Aidil ada orang lain plak (wpun mengaku tak kenai Zarema) alih2 dah cerai kenai plak Zarema nih (drama dah tang situ)..n masalah nafkah anak2 adalah punca terjadi semuanya..to Aidil kalau RR ni meroyan gila ke apa..dia tak jaga zuriat tu dengan baik sekali (of coz la anak dia mesti jaga)..tapi mau pompuan betui2 meroyan ni dah lama bunuh anak2 dia..sebab tension..bagi la sedikit perhatian kepada dia wpun hanya 10%..kalaupun dia ada halang tak bagi jumpa anak..ambik la hati dia bukan untuk merujuk semula..tapi berbaik demi anak2..n to Zarema ingat nih u tu kawin dengan duda anak 2..cuba jadi mak tiri yang baik..n to RR terima la qada dan qadar Allah..

    0

    0
  41. hakim tak bertauliah says:

    macam ni lah…rita i thk you shd stop making statement to press. Wartawan kat luar tu memang lah ngangga je nak tulis cerita sensasi. So you should stop this. kalau u diam wartawan takkan cungkil mulut u bagi ckap. whatever issue u between and ur ex, let the lawyers settle (dont worry…they get paid to do this job). Suatu hari anak anak akan terbaca semua cerita dan this is really not healthy ok. tak kira lah how they perceive about their father. Sedikit sebanyak akan terpalit sedih kat hati dia. also bila dia dah besar nanti dia org pun akan pandai menilai ibu dia yg tak berapa cerdik nak jaga aib keluarga. so renung renungkanlah. I am not siding any of you cuma i think someone really has to put an end to this. serius beb

    0

    0