Written by Bella | April 27th, 2016

Telah diperintahkan mahkamah untuk membayar nafkah tertunggak sebanyak RM 68, 530 serta segala kos guaman Rita Rudaini sepanjang tempoh perbicaraan berlangsung, Aidil Zafuan Abdul Razak menjelaskan beliau menerima keputusan tersebut dengan hati yang terbuka dan menganggap ia rezeki bekas isterinya.

Aidil sebelum ini hanya membantah jumlah mutaah yang berjumlah RM300,000 yang dituntut oleh Rita.

Saya terima dengan hati terbuka dan saya berpuas hati dengan keputusan hakim. Saya bukan membantah untuk tuntutan dikemukakan, tetapi membantah jumlah yang dikemukakan sebelum ini.

Mahkamah memberikan tempoh 45 hari  bermula semalam kepada Aidil untuk menjelaskan bayaran nafkah serta kos guaman tersebut.

Rita sebelum ini memfailkan tuntutan mutaah RM300,000 daripada Aidil, pada 7 Julai 2014 mengikut Seksyen 58 Enakmen Undang-Undang Keluarga Islam (Negeri Selangor) 2003.  Walaubagaimanapun, pada Oktober tahun lalu, pihak mahkamah memutuskan Aidil hanya perlu membayar RM30,000 tuntutan mutaah terbabit.

Aidil Zafuan dan Rita Rudiani berkahwin secara senyap di Songkhla, Thailand pada 25 Februari 2008 sebelum Aidil menceraikan Rita melalui SMS pada 4 Ogos 2013. Lafaz cerai tersebut disahkan pada  September 2013.

Hasil perkahwinan mereka dikurniakan dua orang anak lelaki iaitu Airit Rayyan Rizqin, 7, dan Airit Qaqa Arjuna, 5.

Aidil kemudian berkahwin dengan Zarema Zainal sekitar bulan Mac 2014. Mereka dikurniakan seorang anak lelaki bernama Ayden Zeeyad pada bulan Februari 2015.

Sumber Berita : Harian Metro

74 responses to Aidil Terima Keputusan Mahkamah Dengan Hati Terbuka, Anggap Sudah Rezeki Rita Rudaini

  1. aku jg mangsa says:

    bila kebenaran terbukti, ALLAH pasti bersama kita.. perjuangan rita demi anak2 sbb tu ALLAH berikan ganjaran.. pada wanita2 di luar sana jgn malu tuntut hak anda, krn tnpa berbuat apa2 kita xkan tahu kita mampu menuntut hak kita.. tahniah rita..

    0

    0
    • Rima says:

      Tahniah rita.. and alhamdulillah terbuka hati aidil utk terima this time. Bayarlah.. dan tutup buku. Berbaik2 lah demi anak2. Kesian budak2 tu.. zareema pun sudah2 la.. jgn dok buat musuh.

      0

      0
    • joyah says:

      itu hak die abang aidil oii. HAK MENDAPAT NAFKAH isteri ada dalam Quran & Hadis. kadang2 kite tak perasan benda2 kecik macam ni (or actually tak la kecik pun ni benda besar je aku rasa) yg boleh menyebabkan rezeki / hidup kite kurang keberkatan. benda dah lepas tu betul. tapi Allah bagi peluang kt dunia utk kau betulkan balik kesilapan kau. setidak tidaknya Allah gerakkan hati hakim tu utk putuskan yg kau kena bayar balik nafkah tertunggak, supaya x byk sgt yg kau kena kumpul masa akhirat nnt. aku doakan yg terbaik utk korang berdua

      0

      0
  2. laila says:

    bukan rezeki ngeng!! tu tanggungjawab yg ko abaikan …nafkah kan tanggungjawab,,,mcm mane ko jd suami tp x tau

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ha’aahh…rezeki kepala hotak ko…dah memang nafkah yg ko kena bayar la dol.. kalau ko bercerai ngan zareema pon dia akan tuntut byk jugak…sampai ko bogel..bodo punya jantan…buat anak je pandai…

      0

      0
  3. Sang says:

    Anak aidil zafuan dgn zarema ni tak berapa comel kan. Anak dia dgn rita comel2, anak sulung dia memang copycat abes muka aidil. Allahuakhbar!

    0

    0
    • Nyah says:

      Dgn Rita comel belaka…Dgn yg tuu…erm…sorry to say la muka x comel

      0

      0
      • Sigh says:

        Korang ni kenapa? Anak tak bersalah tu yg kena. Tahpape kot marah sgt pun.

        0

        0
        • Aku says:

          Btul tu kalau menyampah makbapak pun jgn lah anak nk dikutuk…budak tk berdosa… Aku tgk comel jer anak dia yg nie… Cuma bila aku tgk gambar aidil dukung anak dia tu… Hati aku rasa sayu kan anak2 dia ngan rita tu…haiz…

          0

          0
    • Anonymous says:

      bawa bertenang, semua itu ciptaan Allah… Islam kah? menghina rupa orang? boleh di ubahkan ciptaan Allah… bertenang peminat semua……… sebut nama Allah tapi pertikaikan rupa anak orang ( chillll bukan peminat, bukan juga keluraga isteri bekas suami Rita)

      0

      0
      • Sang says:

        Astaghfirullah..maafkan saya atas kekhilafan saya..astagfirullah..terlalu emosi hingga mempertikaikan ciptaan Allah..maafkan aku ya Allah..terima kasih kerana menegur.

        0

        0
      • anon says:

        ltu namanya kenyataan, bukannya menghina…..Mmg betol pun anak2 dia dgn bini baru kurang lawa….

        0

        0
        • greenfingers says:

          Wah,,, sedap nya ko mengomen yaa…Jaga2 na.. Jgn Allah UJI hang baru hang tau mulut hang tu mcm mulut PUAKA.. Anak tak bersalah, yg pi kait ngan anak tak comel IMAN letak kat lutut ka apa ni?? Termasuk la orang yang like komen2 hampa semua ni, mesti ada yg ada anak kan? Hampa jawabla no..

          0

          0
  4. Nyah says:

    Comel sungguh anak-anak dengan Rita Rudaini…
    Tapi gmbar yg si aidil dukung tu anak siapa? Sbb muka lain ckit

    0

    0
    • Sang says:

      yg dia dukung tu mmg anak dia..anak dia dgn zarema. tula..muka anak dia dgn zarema lain btol..xde rupa aidil..

      0

      0
  5. Bunga cengkih says:

    Bodo jantan ni. Tanggungjawab berbeza la dengan rezeki. Ni lg teruk dari pondan. X da teloq. Pengecut

    0

    0
  6. Sang says:

    Anak aidil zafuan dgn zarema ni tak berapa comel kan. Anak dia dgn rita comel2, lagi2 anak sulung dia, mmg sebijik copycat muka aidil. Allahuakhbar!

    0

    0
    • Harap Berubah! says:

      Ya Allah malunya aku baca komen kau.
      Kot ye pun benci kat aidil & zarema takyah la sampai perangai mcm ni kot? Memalukan. Kutuk rupa anak org, tapi guna “Allahuakbar”!
      Weh aku Melayu aku Islam aku malu wehhhh…! Mmg aku pun tak sempurna tapi tak la smpai tahap kau kutuk2 org pastu sebut Allahuakbar.
      Aku terpggil nak komen ni pun sbb tgk kau komen smpai 2x. Aku pun tak support aidil/zarema/rita tapi geram pulak dgn koman kau ni.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Btl tu…anak2 x salah. Kesian deorang…

        0

        0
      • Sang says:

        Astaghfirullah..maafkan saya atas kekhilafan saya..astagfirullah..terlalu emosi hingga mempertikaikan ciptaan Allah..maafkan aku ya Allah..terima kasih kerana menegur.

        0

        0
    • Anonymous says:

      Walaupun kita marahkn si aidil dayus tu, jgn la kutuk ank yg tak bersalah. Kesian budak tu. Rupa kan Allah jadikan…..tlg jgn hina rupa

      0

      0
      • Sang says:

        Astaghfirullah..maafkan saya atas kekhilafan saya..astagfirullah..terlalu emosi hingga mempertikaikan ciptaan Allah..maafkan aku ya Allah..terima kasih kerana menegur.

        0

        0
  7. Anonymous says:

    Oh klu ko xnk bayar tu bkn rezeki lah namanya ye? Tu bkn rezeki tpi wajip bayar hokeyy.. Klu rezeki xkn ko dpt notis 45 hari tu.. Kehkehhh apo punye jawapan daa..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    aidil oii..walaupun aku xsuka rita tu tapi fikir le cara logik..tu bukan rezki rita tapi tu ‘hak’ anak2 ko..jangan lepas bayar yang tertunggak ni yang depan2 tu ko tak bayar pulak..asyik turun naik mahkamah le korang t..kalu camni le kan pemikiran korang takut t anak2 dengan rita & anak2 dengan zarema jumpa kat luar pun xkenal/xtahu mereka adik beradik..jangan sampai terkawin sudah

    0

    0
  9. Miss Unibes says:

    Menyampah plak aku Aidil acah2 redha dgn ketupusan ehhh keputusan mahkamah. Zarema duduk diam2 ok. Family Aidil TERUTAMA bapak, kakak2 dan Zaquan padan muka korang! Acah2 pihak yg benar konon! Tengok! Nampak tak semua ni? Dah bagus RR dah berbaik ngan makpak korang, korang membutuh ehhh membatu api! Kau ingat semudah tu ke RR nak terima korang? Sedang RR dah pernah melutut kat family korang. Boleh plak korang cakap bukan2 pasal RR. Dulu siapa yg tak sabar nak tengok RR menjanda kali kedua? Aidil mungkin belum matang sampai bawa RR nikah Songkhla tapi dah pandai kot bikin anak! Tapi RR ke yg bawak Aidil pi Songkhla? RR sbg wanita & tak sempurna mungkin tu yg buat dia terima Aidil. Dah pernah RR tolak Aidil. Aidil tetap nak. Aidil dah boleh pikir nak halalkan hubungan cuma jalan ada sedikit salah iaitu membelakangkan family. Tapi takkan korang tak boleh fikir kesungguhan Aidil? Mmg tak mudah nak terima & redha semunya. Sama jugaklah mcm RR tak semudah tu dia nak terima segala hinaan korang kat dia. Siap kata Rayyan anak jantan lain. Zaquan plak entah kenapa benci sgt kat RR. Sedang RR tak ganggu kau kecuali masalah kawin lari je kot tapi Zaquan lebih2. Nah! Sekali RR buka isu kau ngandungkan Melly, padan muka! Aku dah lama ikut perkembangan korang dari twitter dulu2. Cuma Aidil pun satu. Tak ubah macam lalang. Tak jantan! Bapak Aidil plak entahlah. Dah tua kot. Pernah muda kot. Aku rasa jugak Aidil jenis nak sedapkan hati family je. Aku rasa mesti dia cakap bukan2 pasal RR kat family dia. Tu yg satu family meroyan! Aidil terpaksa. Takut hilang keluarga. Kan bagus bincang betul2 dulu. Lapangkan dada fikiran kalau betul nak berbaik. Ni tak…. Pot pet pot pet! Zaquan tunggu masa kau plak ye.

    0

    0
  10. AKU says:

    rasekan..tanggungjawab..sila langsaikan

    0

    0
  11. I luv rita says:

    Tahniah rita. akhirnya berjaya juga. Tp kan….nmpk x hikmah bercerai dgn jantan bangsat tu? Ada ka ckp rezeki rita? Bangang ka apa…..yg itu hak rita n anak2 yg ko.zalimi la…pondan btl perangai. Elok la.kwin dgn zarema tu. Biaq dia control teloq hg….sbb sendiri pun x pandai jaga. Bangsat punya jantan……

    0

    0
  12. Miss Unibes says:

    Bodoh gila punya jantan! Tu ‘hutang’ kau lah! Bukan pasal rezeki ke tak. Yg kau abaikan. Patutlah RR pernah kata Aidil ni buta IT. Nak buka blog pun minta ajar kat RR. Nak.unblock whatsapp pun minta ajar dari RR. Dulu sekolah Aidil ni cemerlang sukan je kot. Sama macam Zaquan tapi berusaha keras nak berbahasa english. Kah kah kah. Sama mcm Ayu Rodok “im in nice Italy”. Kah kah kah. Zaquan tu je tau “be strong”. Kah kah kah. Menyampah plak aku Aidil acah2 redha dgn ketupusan ehhh keputusan mahkamah. Zarema duduk diam2 ok. Family Aidil TERUTAMA bapak, kakak2 dan Zaquan padan muka korang! Acah2 pihak yg benar konon! Tengok! Nampak tak semua ni? Dah bagus RR dah berbaik ngan makpak korang, korang membutuh ehhh membatu api! Kau ingat semudah tu ke RR nak terima korang? Sedang RR dah pernah melutut kat family korang. Boleh plak korang cakap bukan2 pasal RR. Dulu siapa yg tak sabar nak tengok RR menjanda kali kedua? Aidil mungkin belum matang sampai bawa RR nikah Songkhla tapi dah pandai kot bikin anak! Tapi RR ke yg bawak Aidil pi Songkhla? RR sbg wanita & tak sempurna mungkin tu yg buat dia terima Aidil. Dah pernah RR tolak Aidil. Aidil tetap nak. Aidil dah boleh pikir nak halalkan hubungan cuma jalan ada sedikit salah iaitu membelakangkan family. Tapi takkan korang tak boleh fikir kesungguhan Aidil? Mmg tak mudah nak terima & redha semunya. Sama jugaklah mcm RR tak semudah tu dia nak terima segala hinaan korang kat dia. Siap kata Rayyan anak jantan lain. Zaquan plak entah kenapa benci sgt kat RR. Sedang RR tak ganggu kau kecuali masalah kawin lari je kot tapi Zaquan lebih2. Nah! Sekali RR buka isu kau ngandungkan Melly, padan muka! Aku dah lama ikut perkembangan korang dari twitter dulu2. Cuma Aidil pun satu. Tak ubah macam lalang. Tak jantan! Bapak Aidil plak entahlah. Dah tua kot. Pernah muda kot. Aku rasa jugak Aidil jenis nak sedapkan hati family je. Aku rasa mesti dia cakap bukan2 pasal RR kat family dia. Tu yg satu family meroyan! Aidil terpaksa. Takut hilang keluarga. Kan bagus bincang betul2 dulu. Lapangkan dada fikiran kalau betul nak berbaik. Ni tak…. Pot pet pot pet! Zaquan tunggu masa kau plak ye.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    rita sudah cakap dulu, duit tu dia tak kan pakai, satu sen pun, duit tu untuk anak2 dia

    0

    0
    • Anonymous says:

      Anak2 memang perlukn banyak duit.. aku ada 2 anak aku tahulah…makan pakai,sekolah,sakit jangan cakaplah… budak immune system belum kuat,sakit je lah..

      0

      0
  14. case closed says:

    ookkk nara..pasni blog ko dh bole tutup kes psl diorg…jgn asyik cite diorg je ko buka artikel berpuluh2 lak pas ni….

    0

    0
  15. Qasih Ariana says:

    ni bkn rezeki bekas isteri lahh aidil, sepatutnyaa kau cakap ni dah tanggungjawab sya utk bayar nafkah sebagai bapa kepada 2 org anak di bawah jagaan bekas isteri, xkan kau xtau nk beza kot rezeki ngn tanggungjawab?? rita tuntutt nafkah ni bkn hanya utk diri sendiri tp utkk perjuangkan hak anak2 kau jugak tau,kau ada x cuba selami perasaan anak2 kau selama ni yg xmerasa kasih syg seorang bapa yg mereka ada hanya lah rita sebagai mak n merangkap ayah, masa sakit anak2 kau ada x kau kat sisi dorang? masa sesi persekolahan anak kau berapa kali dlm seminggu kau hantar /ambil anak kt sekolah? dlm sebulan berapa kali kau ajak anak2 kau keluar mkn kat luar? dlm setahun berapa kali kau luang masa bercuti ngn anak masa cuti sekolah?ada x kau penuhi keinginan anak2 kau? anak2 tu ber bin kan kau aidil dah mmg sah2 tu tanggungjawab kau, kalau kau xmampu nk bg kasih syg yg sempurna utk ank kau apa salahnyaa kau tunaikan tanggungjawb dlm pemberian nafkah anak, itu hak merekaa,,

    0

    0
  16. anje says:

    mohon ot lebih sket bulan ni ngn tmj.. takpon pinjam copot hahahah

    0

    0
  17. Hamba Allah says:

    Alhamdulillah..rezeki anak2 Rita.

    0

    0
  18. melati says:

    tak mo campor kisah korang, janji jgn menipu mcm Neelofa & Uqasha…k…bai.

    0

    0
  19. LOL says:

    apa punya statement. dah tu mmg tanggungjawab hg

    0

    0
  20. kaki tabur says:

    masa tengah sedap,sampai ke thailand pun sanggup….tahniah rita….

    0

    0
  21. Anonymous says:

    punya syok baca tu ayat ko.. “anggap sdh rezeki rita” itu tanggungjawab ko lah.. nafkah kan.. bengap ni org..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Aku rs Aidil msh mcintai Rita

    0

    0
  23. xanadu says:

    just shut the F up and pay your ex wife. poyo!

    0

    0
  24. cik nin says:

    Alhamdulillah akhirnya u menang Rita..tapi kenyataan si bapak tu mcm org tak sedar diri je…itu tanggungjawab namanye ok aidil ngap ngap… and lastly, handsomenya anak2 u, Rita and i suka tgk u dlm Ahli Mesyuarat Tingkap – tak over tak sah…haha best la drama tu

    0

    0
    • Peminat Tegar AMT says:

      hahaha.. sama … i pun suka cerita tu .. AMT ( tak over taakkkkkkkk sah) hahahaha… bagus btol produksi sheila rusly dengan jinggo ni.. semua cerita dorang best best and penuh pengajaran. . Pape pun.. Alhamdulillah and Tahniah rita sebab ,menang dlm kes tu ..

      0

      0
  25. cik nin says:

    Alhamdulillah akhirnya…tapi statement si bapak tu mcm org tak sedar diri jer..itu tanggungjawab namanye ok Aidil ngap ngap..by the way anak2 u handsome la Rita..and i suke tgk u dlm Ahli Mesyuarat Tingkap – tak over tak sah hahaha mmg best..

    0

    0
  26. bodopiang says:

    tuntut 300k … kena bayo 30k ..
    ok ah tu..

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Mau x meroyan c rodah pasni. Hahaha. Makan hati la ko rodah

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Aidil dan Rita muka sepasang dan ank2 diaorg mmg copy paste muka mix diaorg.

    0

    0
  29. Roy S says:

    Seolah-olah ‘bodoh’ dan ‘dungu’ je Mamat ni!! Jahil

    0

    0
  30. bubuu says:

    Rezeki tok cik ang la aidil tu namanya tanggungjawab

    0

    0
  31. Biskut says:

    sebenci2 aku ngn hanez suraya n romi, bila smpai part anak, anak2 romi dgn bekas isteri mmg selalu ada dgn dorg. masa dorg 2 hanez kawen pun anak2 romi mmg ‘org penting’ masa majlis tu. tp kalo si aidil n zarema ni, mmg haram nk tgk anak2 aidil ada bersama. masa dorg 2 zarema kawen pun langsung tak nmpak bayang anak2 aidil. nk bergambar sama 1 keluarga jauh sekali. dr situ dh boleh tgk zarema jenis pompuan mcm mana

    0

    0
  32. Anonymous says:

    court decide that much because u can afford to pay so please pay .. dont just talk and show ur ego but never pay.. may ALLAH forgive all of us << isabel basha

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Dia tau main bola jerrrr

    0

    0
  34. Janna Syurga says:

    Ini bukan rezeki Rita, tapi hak Rita. Nafkah tetap kena bayar. Sebab tu bila nak bercerai pun bukanlah perkara mudah, dan boleh dibuat main. Jalankan tanggungjawab anda sebagai Bapa kepada anak-anak. Jangan takut kekurangan duit, malah yakinlah rezeki itu dari Allah.

    0

    0
  35. penyokong aidil says:

    aku tak leh bayang betapa seksa selama ang jadi suami rita aidil..ada sebab jugak minah tu berapa kali dah bercerai….elok la ko dgn isteri baru ni lebih murah rezeki idop…aku yakin anak anak ko dgn rita mesti dah ditanam macam macam kebencian kat ko…tapi esok camne pun diorang akan cari jugak bapak diorang bile dah besar…just enjoy ur life aidil

    0

    0
    • Ya lah, jgn pulak nanti ko dah tua jadi sebalik nya ….. kau baru nak mengaku anak. Kalau bapak nya bertgjawab, tak tinggal kan mereka bertiga di gantung tak bertali, boleh pulak ikut kehendak keluarga begitu je mcm takde perasaan tgjawab pada keluarga sendiri kemudian main pompuan lain di belakang, kau rasa patut tak anak2 dia sendiri benci bapak sendiri??? Aku rasa kalau pun nanti anak2 masih cari dia di kemudian hari, itu bererti ia nya hasil berkat didikan si ibu yg telah terapkan nilai2 murni pada anak2 dan beri kan mereka cukup didikan agama. Kalau aku malu jadi bapak kalau setakat sumbang air mani je tapi tak pernah pikul tgjawan didik anak inikan pula dgn didkan agama. Blahhhh la luuuu!!! Pandai cakap, org yg tanggung ko tak pernah ambik kisah!!! Yahhhh go n enjoy yr material life, cos at the end of it, segala harta benda ko pun takde harga. Go answer to Allah what hv u done to yr own children!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Enjoy ke????? Buat aniaya kt org n ank kandung sendiri…..leh bahagia ke???? Ni mesti kwn2 aidil dak pun si zarema….stmt bangang serupa aidil pondan…..

      0

      0
    • Anonymous says:

      LET SEE KALAU DIAORG CARI TAPI RS AKU TAK AKAN CARI SBB MAK AKU DULU NASIB SAMA CAM RITA DULU OK, MAK XPERNAH NAK TANAM KEBENCIAN PD AYAH. DR KECIK LAGI SAMPAI ADIK YG BONGSU TU KLUAR DR PERUT MAK XPERNAH DPT KASIH SYG AYAH AND NOW SEMUA DAH KEJA BARULAH DGR BAPA MLUAH YG KTORG NI XPEDULIKAN DIA, HAIH MANA ANAK DGN BINI NO. 2.

      0

      0
    • penyokong aidil says:

      lagipun rita pun dah tua..elok jugak aidil tinggalkan dia…nanti dia dah tak leh cari makan dalam industri baru la peluang aidil utk dekat diri ngan anak anak..skarang rita tgh banyak duit dan ada pengaruh kuat dari fans bodoh dia..so enjoy ur life jela aidil

      0

      0
  36. aidil bodoh says:

    jangan la nampakkan sgt kebodohan awak tu aidil..aku percaya esok ko akn menyesal sbb dh persiakan anak2 ko tu..tu anak ko jgk la bodoh….

    0

    0
  37. yan says:

    bila rita cakap aidil dan keluarga dia kurang agama melenting masing-masing tp tengoklah rezeki dengan tanggungjawab pun tak tau beza.

    0

    0
  38. Beruk gatal says:

    pada minah2 yg sebuk nak kawen di Siam . Watch and learn. Dah banyak sangat contoh.Biasanya tak jauh ke mana. setakat nak menghalalkan si mamat masa kontol dia tengah mengatal tak terhingga nak rasa lubang. . Tup..tup ..cepat aje di cerai/tinggalkan. Dasar AYAM!

    0

    0
    • dexter says:

      komen yg bodoh……next time guna otak. Jodoh pertemuan di tangan sape????? Emma akma, erra, diana rafar, maya matahari, yatt hamzah, abby abadi, fasha, raja farah….dll….mereka semua yg bercerai ni kawen kat thailand ke??????????????// Dah jodoh dia org sampai takat tu je, nak wat camne…

      0

      0
  39. Sotong hitam says:

    Bottom line KENE bayar! Buat Rita berjimat2lah..duit kalau tk pandai jaga akan habis juga. Buat Zareema nah, ambek kau, nak laki org sangatkan!

    0

    0
  40. bulan says:

    Bodohnya jantan ni …hotak tarak ka yenade tambi ni bukan rezeki bodoh…ini hak rita ko wajib bagi bodo ceh!!! podah

    0

    0
  41. Sam says:

    Ala kato pemain bola sepak terkenal, lepas tu bini dri keluarga kaya plak tu. Pastu nama pon tanggungjawab lelaki. Stakat RM68k tu, celah gigi ko je kan Edel? Keh keh *sarcasm*

    0

    0
  42. Doa yang baik says:

    Ya Allah semoga rita dan aidil rujuk semula dan zarema dapat terima mereka. Suka sgt tengok dorang berdua suami isteri dulu, sweet couple.

    0

    0
  43. anon says:

    Takyah cakap banyak, bayar je lah. Dah lama rita tunggu… Mamat ni bknnya takde duit, bini baru dia pun dari keluarga kaya, tapi kenapa melambat2kan bayaran yg semmgnya menjadi hak rita. lngt duit tu utk anak2 ko jgk…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Pstttttt….wa rasa bini.baru dia kontrol duit dia kut…..hahahaha….barulah kena buku dgn ruas. Tp rita yg cantik, bijak tu, pandai wat hal kan….padan dgn muka ko pondan……

      0

      0
  44. dina says:

    omg ….statement bangang apa kah si aidil bagi ni….
    macam tak sedar2 lagi dia ni….

    0

    0
  45. Yekeni says:

    Dia dah tak boleh cakap apa2 negatif. Hakim dah siap kasi deadline lol. So nak sedapkan hati/ cover line/ air muka, terpaksalah keluarkan kenyataan positif.

    Tapi oleh kerana otak nya tak beberapa berfungi sebab hidup yg di dictate, maka keluarlah ayat bodoh.

    Begitu lama tak kasi nafkah? Sampai 68k tertunggak? Hebat!

    Anyway bila orang kata anak baru dia tak comel, i rasa itu bukan penghinaan. Sama juga seperti rupa seseorang, ada yg manis, garang, pleasant dll….

    0

    0
  46. Anonymous says:

    emmm jadi2 lah ngumpat.dh hakim dh tetapkan bayat dia bayar lah tu.aku rs elok aidil ni x yah ckp ape2 klau tak meroyan gile fans rita ni.ckp salah x ckp salah.sudah2 lah masuk campo rumahthga org

    0

    0