Written by Bella | March 24th, 2016

Rasanya semua boleh perasan bahawa Shah Jaszle nampak lebih berisi berbanding sebelumnya. Mungkin kerana Shah bahagia disamping isteri dan anaknya.

Malah, ketika Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL 2016) mingg lepas, ada penerbit menegur beliau semakin berisi dan menasihati beliau untuk menurukan berat badan.

Shah mengakui perkara berkenaan dan kini dalam proses untuk menurukan berat badannya.  Ini kerana, Shah sudah mahu kembali aktif dalam dunia lakonan dan tampak lebih sihat.

Ya betul saya nampak berisi sebab bahagia, berat dalam 80 kilogram. Bagaimanapun, ya saya sedang menjalani proses untuk menurunkan berat badan.

Biasalah kalau seseorang lelaki itu mula berisi sedikit selepas berkahwin. Walaubagaimanapun, pada kami berat badan Shah Jaszle tidak lah keterlaluan.

Sumber Berita : Media Hiburan

11 responses to Agak Berisi : Penerbit Tegur Shah Jaszle Untuk Turunkan Berat Badan

  1. Anonymous says:

    mari kita berselawat ke atas Nabi Muhammad s.a.w

    0

    1
  2. Wawa says:

    Mcm muka keith foo plk..

    0

    0
  3. Rahman jelatek says:

    Hensem nya yang tengah tu..

    0

    0
  4. rahman keramat says:

    aah cm rabbit..

    0

    0
  5. kite tanye jee says:

    asal bini dia nmpak kurus pic yang ni dan lain ? tapi asal time kawin tu kemain berisi lagi ? ooo lupa kan time kawin tu nk buat simple2 je so pakai laa baju mak nyee. Satu je nak tanya anak korang minum susu cap ape cepat nauu nauu besar nyee kalau lahir bulan 1 ?

    0

    0
    • Anonymous says:

      assalm di hari jumaat ni sy nak nasihatkan jgnla membuat persepsi yg boleh membuka aib org. sekian,

      0

      0
    • Anonymous says:

      tak habis2 lagi ke ko ni. Jgn esok lusa berbalik dekat diri sendiri udah lerrr ye

      0

      0
  6. kakmona says:

    Haihhh sedapnye yg tgh tu meluk bini org… rilek je laki org tu.. terbaikkkk bro jazelll

    0

    0
  7. coppp says:

    nak tanya bukan wife dia pakai tudung ke? ke aku yang salah baca artikel sebelum ni? maaf la kot tersalah.

    0

    0
    • NANA says:

      YANG PELIK….bkn si jantan ni pernah ckp ke nk dalami ilmu agama…tak mo berlakon lg? mn tudung tu nk ttp perut besor…dh keluar baby seksi la balik sbb badan hot.

      0

      0