Written by Bella | December 9th, 2016

Kalau anda perasan, sejak kebelakangan ini badan pelakon Aeril Zafrel kelihatan agak sado. Kata orang memang “taste” lah.  Ramai yang tertarik dengan susuk tubuh Aeril yang terbaru terutama sekali wanita-wanita diluar sana.

Untuk pengetahuan anda, isterinya, Wawa Zainal yang meminta agar Aeril tampil lebih sado dan sering menggalakkan Aeril untuk membina badan di gimnasium. Wawa sedikit pun tidak cemburu apabila badan suaminya itu membuat wanita lain “tergoda”.

Dia yang suruh saya besarkan badan selain push saya untuk ke gym sebab katanya saya kurus. Jadi demi mengikutkan kehendak dia saya turuti.

Buat setakat ini, saya tak jaga makan dan memang saya nak gemuk. Saya pula jenis cepat besar dan kurus. Bukan setakat itu sahaja saya buat badan ini untuk kerjaya supaya padan dengan heroin, lagipun untuk lelaki biar besar sikit.

Bertuah betul Aeril Zafrel mendapat seorang isteri yang cukup memahami seperti Wawa Zainal. Terus-terang, memang pelakon zaman sekarang kena jaga badan untuk  watak sebagai hero didalam mana-mana drama ataupun filem. Ia adalah bonus buat mereka.

Sumber Berita : Media Hiburan

22 responses to Aeril Zafrel Mahu Tampil Sado Kerana Wawa Zainal

  1. Fidot says:

    Cite mcm ni pun nk bg tau org ke? Bosan weh.

    20

    0
  2. Anonymous says:

    Asyik up cerita dia ni je dua tiga menjak ni. Cerita semua tahpape pulak tu. Nak kejar ranking Che Ta dengan Kak Lina Pom Pom dalam BN ni ke?

    13

    0
  3. lily says:

    buruk lah sado sado. kurus macam sekarang dah okay kot. sado sado ni ramai gay je datang dekat nanti.

    5

    2
  4. Man istiqamah says:

    “Bukan setakat itu sahaja saya buat badan ini untuk kerjaya supaya padan dengan heroin”

    Perghh.. lepastu heroin pon syok ngan ko.. Kalo aku jadi Wawa, aku dah bagi kaki jer kat laki macam ni.. SUPAYA PADAN DENGAN HEROIN.. Kaum pompuan sebagai isteri, tak rasa pape ke kalo laki cakap mcm ni??..

    HAHAHA..

    9

    0
    • pengkaji manusia says:

      dh dia orang dua2 pelakon, tahan aje la demi sesuap nasi. ko mkn gaji, ikut ckp bos kan? same aje la konsepnya. moral of story jgn sibuk sgt hal org. yg sewajarnya, x perlu buat utk org lain, tp dia perlu bg nafkah kat anak bini dia. kalo dia membutae je kerja nya korang gak bising nnti kan.

      1

      0
  5. Bosan suck says:

    Jgn lpas ni wawa mkn ati pulak.asal bnda2 bdoh dn pribadi nk share kt suma?nk tnjuk kbaikan bini ko lbih2,knp?wawa suh sy sado sbb kurus sgt..stupid baik wartwan baik lki bni tu.pgi cri duit brlakon lg elok dr jja cerita mrepek.

    5

    0
  6. izzy says:

    poyo la kau suhairil sunari!

    3

    1
  7. Larat says:

    Masalahnya.. dia ni bukan pendek ker? Katik. Aura bila jadi hero ala boss boss besar tu macam kureng, karisma yillek sebab bila tengok dia berjalan nampak nau katiknya, macam budak2 sekolah rendah. Kalau berlakon as kampung kampung ok la kot.

    13

    1
  8. cikpropa gebu gebas says:

    Die ni sesuai belakon watak wolf

    2

    2
  9. amin says:

    kang nti lps ni ade peminat y gurau2 manja dgn ko jgn wawa sentap pulak…mne laa tau post gmbr g gym kat ig ade laa tu nti org komen “wow,sedap bdn u nk peluk blh??”….bkn leh caye pompuan skrg ni…wawa jgn sentap pulak yee….kahkahkah….x sesuai btl nk sado…dh laa katek…ko pegang watak jd wolf sesuai sbb muke pn dh mcm serigala jadian…hahahaha…

    4

    0
  10. kutu says:

    tak paham yg nak badan sado2 ni..
    rasenye tak perlu kot.badan tegap & kemas dah cukup perfek kat TV.

    3

    0
  11. jurgen klopp says:

    apesal korg tak puas ati ni
    nak bdan tegap dan cntik kna la g gym…sado tu akan dtg kemudian.
    lgpon bnd tu utk kshatan apa.
    aku trasa ni sbb aku sado.

    0

    4
  12. Cococokelatcelupcelup says:

    Tolonglah abam2 yang katik tu tak payah nak sado….pelik jer aku nengok..dah pendek badan beso kat atas….nampak tak belen mcm bahu yang berjalan.

    6

    1
  13. nok gebuzzz says:

    nak sado!!dah la pendek kalau sado betambah la pendek…jgn ikutkan sgt la bini ko tu…

    2

    0
  14. Mak Becok says:

    Makin meluat aku dgn. mamat makin bongkak dan miang ni! JUga asyik berselfie; kalah pompuan! Memuakkan!

    2

    0
  15. Anonymous says:

    artis lelaki skrg berlumba2 nak badan sado…sebab takde talent lah tu…lol
    kalau yg ada talent mcm Harith Iskander baru best!!

    1

    0