Written by AbangNara | July 31st, 2013

Abang Nara perasan sekarang jawapan selamat para artis apabila ditanya mengenai cinta ialah “si dia ialah lelaki/wanita paling rapat“. Dah agak klise dah bunyinya. Kalau dulu “teman tapi mesra“, nampak gayanya tahun 2013 ungkapan tersebut sudah pun berubah sesuai dengan peredaran zaman.

wawa zainal dan aeril

Jawapan yang sama juga turut diberikan oleh Wawa Zainal apabila ditanya mengenai hubungannya dengan Aeril Zafrel. Kata Wawa kepada Sinar Harian:-

Sebenarnya tiada apa yang kami sorokkan kerana kami memang sudah lama berkawan rapat dan dia lelaki yang paling rapat dalam hidup saya kini. Saya tak mahu uar-uarkan kami bercinta, tapi bila tak menjadi, kami juga yang mendapat malu. Cukuplah saya katakan kami rapat dan saya amat senang berkawan dengannya,

wawa zainal dan aeril

Kalau Wawa taknak mengaku Abang Nara boleh terima lagi. Perempuan kenalah malu-malu. Si Aeril perlu tampil ke depan dan bersikap gentleman. Kalau betul Wawa itu kekasihnya, buat sahaja pengakuan. Bukan apa, kalau dah chop, tak adalah Abang Nara nak ngorat Wawa. Takut-takut Wawa cair dengan ayat manis Abang Nara nanti. Tak pasal-pasal Aeril yang kecewa nanti. Hehehe.

P.S: Ford sertai Rally Dakar 2014

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to Aeril Lelaki Yang Paling Rapat Dalam Hidup Saya – Wawa Zainal

  1. anynamous says:

    sesuai

    0

    0
  2. ok. says:

    ok!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Ko xde ayah atau adik beradik lelaki yg lebih rapat eh?

    0

    0
  4. Anonymous says:

    memanglah rapat…ambik gambar pon pegang2
    stim la tu….gatal
    mana ustazah2 dgn ostad2 segera ni…????

    0

    0
  5. anonymous says:

    masa “dialah paling rapat dengan saya” boleh pegang2, rasa2, macam2..esok2 bila “dia org terakhir saya nak buat laki” time tu maruah kau pun ke laut..tak reti2 nak jaga diri?..tergadai body aje artist2 ni..mual !!

    0

    0
  6. Anonymous says:

    nape aku tgk wawa ni cam berisi je gayenye…tang pipi tu..

    0

    0
  7. wawang says:

    artis…pegang2kan dah lumrah..ltu masalahnya

    0

    0
  8. Nak jadi ustaz.. says:

    if i’m not mistaken Aeril Zafriel ni dah pernah menghafal satu juzuk Al-Quran kalau xsilap..sayangnya satu juzuk dlm dadatu..tapi duk pegang2 mcmni..haram hukumnya..’Di nikahi wanita kerana empat perkara, agamanya,keturunannya,kecantikanya dan hartanya’ maka nikahilah dia kerana agamanya nescaya kau akan bahagia di dunia dan akhirat..kecantikan hanya sementara akan luntur bila di mamah usia…

    0

    0
  9. selitashima says:

    wah jantan ni…katenye da tobat…blaja sekolah pondok sume…tp hadooooo….dpt awek cantekkk…serban trus terbangggg……hipokrit sungguhhh…patot la david teoh bengang..katenye nk kuar mig sbb nak blaja agama…….even mig tu sampah…tp jantan ni x patot bagi alasan nak blaja agama bagai sume……jantan x guna…jantan x guna….artis malaysia ni mmg hipokrit….choyyyyy

    0

    0
    • krikkk says:

      gambar tu da lama la mase dieorang jadi cover untuk majalah yezz julai 2012..

      0

      0
    • Anonymous says:

      betul gambar ni dah lame…

      0

      0
    • xxx says:

      maafkan saya. bukan nak bekap aeril ni. cuma nak betulkan persepsi awak. kdg2 kita manusia ni suka terlepas pandang. gambar dorang berdua tu, gambar lama. rasanya tahun lepas. masa tu dia belum berubah. tu gambar lama.

      0

      0
  10. adie says:

    Encik Aeril hari tu…dengar2 mendalami ilmu agama sebab tu taknak join David Teo dah…pastu gi Hollywood……saki baki Hollywood masih melanda kah??

    0

    0
  11. cricket says:

    Wawa cantek & manis, lebih2 lagi dgn dimple dia tu. Untonglah Aeril…

    0

    0
  12. ok jerrr says:

    wlaupon film david teo cm entah apa2..x mbina..kdg2 cm bodoh2 lawaknya..tp stu aku respect dia..wlau pon dia cina..tp dia tolong org melayu..artis2 di bwh dia smua dia nasihat suh beli aset bila dpt duit..jgn mbazir..contohnya yana..sam..nora danish..smua tu dah ada umah u..pelaburan jangka panjang..ya la mse dpn apa nak jd x tau kn..bila dia larang artis dia bcinta bkn sbb apa..dia x nak artis dia lupa diri..sosial tlebih..pandai jge diri..tp lau artis tu serius..dia ok jer..siap bila dah kwin bg hdiah lg..tp mslh artis2 muda nie plk..bila dpt bos cm bapak2 sikit..yg suka beri nsiht..mnegur bila x btol.. cnpm la x suka..x kongkong katanya..pdhl niat org tu nk bg korg bjaya jer..apa2 pon tpulg pada artis tu sndri lau niat tu x melencong sng jer berjaya..yana tu dr xde apa2..skrg dah tkenal..SAM tu suam2 kuku skrg meletop..Lisa Surihani antara artis yg dikenali..diana amer wlaupon dah berubah..bos dia sntiasa sokong dr blkg..skrg bt bizns plk..bgus..bgus..

    0

    0
  13. JARIDIHANTUISETAN says:

    wawawawa !! wawa so kawaii ~ :)

    wawa sangat cumil…

    0

    0
  14. jemah says:

    elok la kwin cepat..peluk2 ni..tw la retis..kau dh kwin lantak pi la nk wt ape kt ank dara org tu..skrg bkn hak kau lg..salam tgn tok kadi dlu.. :)

    0

    0
  15. dulu lain skng lain says:

    ni gmbar lame..mase wawa berisi dulu..cantik..body pon mantap..skng dah kurus sbb kene buatan org..kesian…

    0

    0
  16. jenab g says:

    bukan ke aeril ni kata nk berubah jd warak tp bukan main lg pegang2 wawa…. ckp x serupa bikin ea.

    0

    0
    • xxx says:

      maafkan saya. bukan nak bekap aeril ni. cuma nak betulkan persepsi awak. kdg2 kita manusia ni suka terlepas pandang. gambar dorang berdua tu, gambar lama. rasanya tahun lepas. masa tu dia belum berubah. tu gambar lama.

      0

      0
  17. secret says:

    dorang sebenarnya dah kawen laa..bln 2 aritu..

    0

    0
  18. kiah propa says:

    si nara ni kan…bini dia x pantau ke ayat2 dlm blog ni? choi sgt tau!

    0

    0
  19. sha says:

    itu gambar lama.. #sarcasm

    0

    0
  20. bungaa says:

    kau bukan hnsem pun nara. nk ngorat si wawa ni. wawa tgk ko pon tanak.

    0

    0
  21. confuse says:

    ayat xleh blah…..sdgkna dh jadi laki bini dok nafikan…ape nk jadi artis skg….

    0

    0