Written by AbangNara | February 12th, 2014

Kadang-kadang “haters” ini melampau juga tindakan mereka. Semua benda nak dikritik, dikecam dan dihina. Abang Nara pun pelik kenapa “haters-haters” ini tak boleh melihat kebahagiaan orang lain. Kesian Adira mendapat komen-komen negatif apabila berkongsi gambarnya dengan Shahrul sehingga terpaksa membuang gambar-gambar tersebut. Mungkinkah “haters” ini sebenarnya menyimpan perasaan kepada Adira?
adira shahrulPembuangan gambar dirinya bersama Shahrul menyebabkan ramai orang menyangka hubungan mereka sudah berakhir. Kata Adira kepada Kosmo:-

Berita tersebut tidak betul. Hubungan kami masih baik. Mungkin orang salah sangka. Saya buang gambar dia sebab komen-komen negatif daripada golongan pembenci (haters). Saya mahu mengelak daripada ia menjadi lebih buruk. Disebabkan itu, saya terpaksa memadam gambar tersebut. Bagaimanapun, masih terdapat beberapa gambar Shahrul yang tidak dipadamkan.

adira shahrul

Nasihat Abang Nara, pedulikanlah “haters-haters” ini. Mereka ini kalau buat apa-apa pun memang takkan makan saman. Senang cerita kalau nak “upload” gambar, jangan baca ruangan komen. Buat tak tahu je. Yang penting, Adira tahu perkara sebenar antara dirinya dan Shahrul. Kata orang lain, pedulikanlah.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to Adira Buang Gambar Shahrul Kerana “Haters”

  1. Anonymous says:

    alahaiiii boring laa ngn minah ni gossip je memanjang…award tk penah dpt pun aku tgk…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 3
    • Bikin panas says:

      CERITA BASI!!!!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
      • miss ynwa says:

        delete? URMM..belom cukup cinta ni…kalau cinta sanggup renang lawan jer lautan berapi (haters). keep gambar, buat bodoh ape haters nak cakap, that is love!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
    • senah binti awang says:

      bosan……… feeling budak semenanjung c adira ni. hish.
      hantu pun takut npk die. nara next…. cerita orang lain pula hahaha
      c adira ni dah bosan aku dengar.
      puihhhhh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
    • putihnya says:

      bang nara, sebagai cikgu english, mohon guna sama ada “haters” sahaja. haters tu dah plural. haters-haters tu dah melampau sangat pulak plural nya. in a wrong way pulak tu.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
    • Olga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 20
    • izzy says:

      adira, p balik kg tanam teh

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  2. semek says:

    sendu sgt..like i care ??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  3. […] Adira Buang Gambar Shahrul Kerana “Haters” […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  4. Hati Panas says:

    Jgn duk sibuk upload gmbr klau blum khwn, mmg la jd bahan mulut.. just save as privacy sudah la.. tkut ade sesetengah manusia yg xblh trima.. manusia ni pnuh sifat hasad dengki.. awk tu artis.. so pndai2 la jga diri supaya xmnimbulkn byk kontroversi..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
  5. Bedah says:

    ala Nara.. you lambat lah.. gossip ni mcm dah basi..
    ce kuar cite pasal gossip si zubir wartawan feeling diva tuh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  6. dino says:

    x menarik.. next.. nara skun da lmbat post berita…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
    • Elleehhh… cam ler kami pembaca nara tak tahu, ngko tu penulis blog hiburan lain yang tak laku. Isi perut membusuk dengan perasaan iri hati berulatkan dengki. Datang beri komen pun berbentuk menghina seolah-olah Nara lambat nak keluarkan gossip…

      Oii… Nara tu berhati-hati, tak main redah letak jer… cam korang, langsung tak nak semak kebenaran. Kemudian, bila nak kena saman… baru nak mengetik panas…

      Pirahhh…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  7. kasabian says:

    gambar first yang laki tu..muka dia ala-ala izzue islam

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
  8. nok gebuzzz says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 30
  9. Anonymous says:

    so funny la si gedik tu…perasaan abis kat sharul…da la miang semua lelaki dia nk rasa…huh…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
  10. paukaya says:

    ckp je la dh tak kawan ngn mamat tu..kan sng..pastu nk slhkn haters2 pulak..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  11. baby says:

    retis sendu ni watpe masok bn.. xde org nk tau pon.. ada ke xde ker sama jer.. xde effect kt mn2 pon…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  12. Anonymous says:

    bosan le citr pasal dia ni…asyik brcinta memanjang j…putus..bercinta…putus..bercinta..tu jer kjenya…naik menyampah plk aku..mcm playgirl la plk aku tengok…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  13. abc says:

    adira buang gambar shahrul dari purse ke beg tangan dia jer

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  14. sukati aku says:

    alahai kenapa laaa .macam macam hal dah terjadi kat dunia ni .. hidup sbagai artis penuh dugaan .

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  15. syah says:

    adoiiii biar la dia nak buang ke dia nak putus ke apa ker….dia punya pasal la…tak yah sibuk.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  16. PercyPierce says:

    lawa la die ni.. ekekekeke

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  17. sotong hitam says:

    kesian si LN, tak2 pasal2 die pulak dikaitkan…mcm mane si KAPOTER boleh masok kan si LN dlm frame eh??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. markonah ronggeng says:

    adira ni ada nafsu ke kat lelaki? tak mungkin la…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  19. mak cik dara says:

    terkemut kemut cipap mak cik tengok bf dia. hotttt

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  20. Talong says:

    Alahai..ramai naw ker haters ko Adira.. perasan hot gitew.. sendu jer aku nengok.. nanti cer try audition gambar hantu..mana tau david teo amik jadi watak hantu.. at least ada jg job. Sekurang2nya bila ada job ko tak la gelojoh sgt dgn lelaki atau pengkid. Asal rapat dgn lelaki ko peluk,raba, sondol bagai.. bangga erkk dapat tayang? Kesian aku dgn budak ni.. teruk sgt aku tgk dia skrg. Nasib baik putih.. so kalau perangai mcm hantu pun ok la sebab hantu ingat geng dia.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  21. Haters mmg tak boleh dilayan sangat..kalau dilayan sakit jiwa jer kan abang nara? hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  22. Haters ni mmg tak boleh dilayan sangat, bukan sakit hati jer, yang penting sabo jela..kan abang nara? hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  23. malebes says:

    Nampaknya memang betul statement Adira yg mengatakan dia ramai haters. Tengok je siapa yg komen di sini pun dah membuktikan.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
    • gigiemas says:

      Seblm nak salahkan haters cuba nilai diri sendiri..kenapa byk haters..sebab perangai gedik..murahan sangat.. sebab tu org meluat

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  24. minah jambu merah biru says:

    yg u buang gambar sharol tu kenape adira ????????? cepat sangat dengar cakap orang n u ni cepat sangat tepengaroh cakap orang ! biar la ape yg dorang nk cakapkn peduli happe !! dorang nk benci tu dorang punye pasal la ! eeeeeeeeeeeeeee apeeeeeeee punye selenge u ni adiraaaaaaaaaaaaa huh !!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  25. zaza says:

    adira ni suara sedap.tp syg, sombong. kalaw nk dgn pminat jmpa dia wat tktaw je.dgn mke ketat dia tu.susah sgt ke nk senyum?
    btw, adira,lepas ko kawen dgn Presiden Gerakan Belia Gagasan 1Malaysia ni.. ko pon kene jadi macai jgk taw. kalaw ada event hari makan kangkung semalaysia, jgn lupa turun ya!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  26. mia says:

    Kesian adira. .ape pun. .u tetap de bez. .tanpa kontroversi. .dan haters. .u tak x jadi artis.hihi . Fighting!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


× 2 = 10