Written by Bella | February 22nd, 2016

Melalui satu foto yang dimuat naik oleh Datuk Seri Adnan Abu ataupun lebih dikenali sebagai Dato Red di akaun Instagram miliknya, ahli perniagaan itu seolah-olah memberikan gambaran bahawa bakal menimang cahaya mata bersama Adira tidak lama lagi.

Malah, Dato Red juga ada meletakkan icon botol susu di ruangan komen Instagram Adira.

Selain daripada itu, menerusi komen di foto Adira bersama jururawat Hospital KPJ Tawakal, nampaknya Dato Red menyuruh mereka untuk merahsiakan sesuatu, tetapi tidak pasti pula berkaitan apa.

Kini Instagram Adira dan Dato Red mula dipenuhi dengan ucapan tahniah daripada peminat.

Walaubagaimanapun, tiada sebarang kenyataan yang dikeluarkan oleh pihak Adira ataupun suaminya buat masa ini dan masih belum tahu kebenaran disebalik spekulasi berkenaan. Jika benar Adira sudah mengandung, tahniah kami ucapkan.

28 responses to Adira AF Sudah Hamil?

  1. Anonymous says:

    Tahniah Adira.. ^_^

    0

    0
  2. minah jambu terlajak habis says:

    emmmm dia ni lagi …pes ke ni ?

    0

    0
  3. Lorat says:

    Tolong la jangan up cerita dia ni lagi, tak relevan dah tittle dia bukan retis lagi.. cuma la perampas..menambahkan dosa kami dengan sia2 jer mengutuk depa.

    0

    0
  4. Anti poligami says:

    Betul la…muak..kt rotikaya dh teruk org kutuk 2 makhluk ni .nara ni benda camni pun nk up…x de faedah la mangkuk berdua ni. Kami x nak tau..cuma tggu bercerai atau keguguran je br la jd viral.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Boikottt

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Nyampah la ko. Akak lebih hormati Stacy!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    who cares?!

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Bosaaaaaaan!

    0

    0
  9. Zzzz says:

    Peduli apa…botol kicap ke….botol todi ke….rimas haku dgn perampas neh!

    0

    0
  10. Nanhado says:

    Rahsiakan rahsiakan tapi komen2 dgn bini die macam bagi hint. Phuii kalau nak rahsiakan rahsiakan betul2???

    0

    0
  11. Nanhado says:

    Rahsiakan rahsiakan tapi komen2 dgn bini die macam bagi hint. Phuii kalau nak rahsiakan rahsiakan betul2???

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Adira red? mana datin red……

    0

    0
  13. Miss Unibes says:

    Dah jodoh oi! Jodoh kan Allah yg tentukan. Elak mcmana pun kalau dah jodoh tetap jodoh. Takde istilah rampas merampas. Doa kan yg baik2 lagi bagus.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    X sangka hantu ju on pun boleh mgandung..,

    0

    0
    • agak2 k says:

      mengata adira ye… kau tunggu plak giliran kau nanti beranak anak ju on. tu pun kalau kau pompuan la. ke kau ni pondan tua. kesian makbapak kau. whoops!

      0

      0
  15. Anonymous says:

    Next?????

    0

    0
  16. Anonymous says:

    #bakared? erk

    0

    0
  17. Pandan Kaya says:

    Apa apa jelah !

    0

    0