Written by AbangNara | February 14th, 2014

Wow. Ini satu berita menarik untuk dikongsikan. Siti Nurhaliza tidak menghalang anak tirinya, Adib Khalid sekiranya benar-benar bercinta dengan Ummi Nazeera. Kisah percintaan ini timbul apabila Adib dan Ummi dilihat hadir bersama-sama ke konsert amal Siti Nurhaliza “Where The Heart Is’ yang berlangsung di Plenary Hall, Pusat Konvensyen Kuala Lumur (KLCC) pada 7 dan 8 Februari lalu.

adib khalid dan ummi nazeera bercinta

Menariknya menurut Siti Nurhaliza, Adib Khalid dan Ummi Nazeera telah berkawan rapat kerana mereka berdua belajar bersama di Australia dulu. Kata Siti kepada Mstar Online:-

Saya tahu mereka berkawan rapat semenjak belajar di Australia tetapi sekiranya mereka bercinta ia bukan satu masalah kerana masing-masing sudah besar dan boleh membuat keputusan sendiri

adib khalid dan ummi nazeera bercinta
Sebelum ini Adib Khalid pernah digosipkan mempunyai hubungan cinta dengan pelakon baru dari Brunei iaitu Nina Iskandar. Apa pendapat anda? Nampak macam sesuai kan Adib dan Ummi? Kalau bercinta mesti nampak sesuai sangat. Apa pun sama-sama kita nantikan perkembangan kisah mereka.

P.S: Perang sindir antara MAS dan AirAsia

58 responses to Adib & Ummi Nazeera Bercinta? Siti Nurhaliza Tak Halang

  1. […] Adib & Ummi Nazeera Bercinta? Siti Nurhaliza Tak Halang […]

    0

    0
    • Aaron Aziz says:

      siapa adib? femes sangat ke?
      perlu ke msuk dlm bn?

      0

      0
      • Me says:

        bangang jugak ko ni..
        adib tu kan anak tiri siti nurhaliza..
        kalau anak tiri ko mmg la x femes langsung..
        siti pun x hingin nak komen anak tiri ko nak bercinta dgn sape..

        0

        0
        • Datuk K mengila- mengila says:

          daddy tak halang adib..buat lah apa yg adib nak asal kan bahagia.
          daddy sebenarnya nak cari awek dalam lingkungan 17- 21 tahun..yg aktif lagi daddy suka. TO girls out there, here is my number 019-789659993, don’t forget to contact me ya babeh

          0

          0
        • nellysa says:

          Hahahahahhaha….sentappz

          0

          0
        • Olga says:

          Adib ni mmg playboy so aku x heran la..
          tp anak tiri ct lg sorang Asyraf yg gemuk2 sikit tu kalau keluar citer bercinta tu yg aku heran… dia tu kan ala2 Bapok sikit..
          temanye impian menjadi kenyataan bila Siti jd mak tiri dia.. sbb selalu dia berangan nak jd mcm Siti!

          0

          0
      • Datuk K mengila- mengila says:

        daddy tak halang adib..buat lah apa yg adib nak asal kan bahagia.
        daddy sebenarnya nak cari awek dalam lingkungan 17- 21 tahun..yg aktif lagi daddy suka. TO girls out there, here is my number 019-789659993, don’t forget to contact me ya babeh,

        0

        0
    • Neelofa says:

      buat apa bercinta, kawin la terus, baru halal..

      0

      0
    • Wawa Zainal says:

      datuk k halang tak?
      krik3

      0

      0
    • babbab says:

      asal era.fm xhbs2 wish slmat hari valentino…tah apa2

      0

      0
    • jeny says:

      ehhh.. bukan si adib ni playboy thap hantu ke?
      siap diriba riba lg awek-2 hott.. kaki clubbing kan diaa?
      tngok insta pun dah tahu kaki clubbing . xyah la umi.. merana ko nnti .

      0

      0
    • abang yang tak bangang says:

      ni sekor lagi nedim version muka xpecah rumah. mentang2 la bapak kau kaya enjoy menghabis kan duit je kau ni adib. mana minah salleh si sophia yasmin tu? xkan dah tinggal kau kowt.

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        mungkin si adib ni nk pileh muka kampong pulak macm muka si ummi nazeera ni ! mungkin adib dh tkde taste dengan minah salleh lagi…skali2 nk taste kampong ape salah Nye tkde sape yg nk marahhhhh……

        0

        0
  2. Shhh says:

    Baguslah dua2 pun educated…dua2 pun single..apa da hal…ummi ni cantik orgnya…

    0

    0
  3. kuat bebel says:

    abang nara ni sibuk je.biarlah diaorang bercinta pon.sampai ke anak abang nara nak korek cite.
    btw, comel gambar siti.

    0

    0
  4. Blueberry says:

    9-9=0
    ok la tue. untung dpt anak org kaya. kiut jer Umi nazira nie

    0

    0
  5. citi says:

    bukanke si adib ni playboy ker??? lps sorg2.. hrp muke jerk ensem

    0

    0
  6. Anonymous says:

    orait…so lpas ni sape lak?

    0

    0
  7. Anonymous says:

    ct tak halang??? who ct nurhaliza…? mak tiri je kot….mak kandung adib nie masih hidup,,dia yg paling lyk bersuara,,bkn siti….

    0

    0
    • totok says:

      anom si ct nurhaliza pun tak heran lah anak tiri dia nak bercinta dgn sape. bodoh lah kau ni. baca habis dulu sebelum komen. phuiii. ko ingat ct terhegeh-hegeh ke dengan anak tiri dia tu. perangai cam hantu pity tgk anak org kaya sekarang belajar bodoh pun leh g obersea bapak banyak duit kan. kesian mak kandung dia gagal mendidik anak dengan baik. aku rasa kalau ct ada anak mesti sopan santun anak ct ikut perangai ct nurhaliza.

      0

      0
      • apple says:

        kalau ct ada anak mesti sopan santun ikut perangai ct
        hahahaha
        jokers
        sopan santun la sangat, sampai rampas laki orang

        0

        0
        • eheh says:

          kejam gilerr komen kowang , takda signal langsung .. anak tiri siti yg bercinta , ct lak yg kena bahan .. skt2 dah ler … org tu pun ada perasaan jgk mcm kowang ..

          0

          0
      • HoneyB says:

        Erk..kalau siti ada anak…sopan santun? Entah2 perosak rumah tangga orang macam siti…kenapa kau nak salahkan mak kandung dier?bapak kandung dier baik sangat ke?anak hantu…mana boleh salahkan mak sorang je…

        0

        0
        • s m salim lepat pisang says:

          perampas kepala atok engko anom bodoh. dah bini dia tak pandai jaga laki nak salahkan ct pulak!. memang psycolah kau ni. of course sopan santun pandai hormat orang tua. compared kau dgn ct ko tu takde apa apa lah. dok mengutuk org kan BN ni aje kerja. pergi mampos lah ko setan. ntah-ntah anak engko bohsia gila laki org kat kl ni. ko ni kapir kot nak lawan kuasa Allah!

          0

          0
    • pis says:

      dah wartawan tanya nak buat mcm mana.

      0

      0
  8. lol says:

    Adib pun tak berjaya meghalang tok ti mencantas..
    Siapa tok t nak halang2 pulak

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    sama2 org berada,ape salahnyer….
    kalau dah suke kawin jer terus….

    0

    0
  10. kak bedah says:

    eh ct bkn x halang, mmg XDE hak pn nk halang
    ape kena mengena.pi main jejauh tangkap gamba selfie bebyk dgn duckface bajet muda.

    0

    0
    • Benci selfie says:

      Hahahahahaha suka comment kak bedah. Perasan jugak siti ni kuat selfie duckface dan seangkatan dengannya. Sikit sikit dah lah.

      0

      0
    • eheh says:

      gelabah la ko ni kak bedah .. dah la nama mcm makcik belakang umah aku , tiap2 hari dok ngumpat . pantang nampak org lalu skt , ade je nak d ngumpat nya . . aku nak lalu depan umah dia pun pk 2 3 kali , haha .. seram ~ ais ! ko ni kak bedah oiii !!! ape yg takda haknya ? ct tu kan mak dia , walaupun mak tiri , ibarat mcm mak btl jgk .. kalau dia nak kahwin , dia kena mintak restu ct ,, lg pun komen ct ok ape , xde pun dia halang , lg dia setuju ada la .. gitu `

      0

      0
      • kak bedah tua kerepot says:

        kak bedah ni cuba kalau artis yang dia minat buat muka selfie. puji habiss doh. ok lah kak bedah drp ko yg muka tua tu takde orang nak tengok nok. muka macam ketupat basi. mesti stok minah kampung 24jam kat BN ni mengutuk artis. siti nurhaliza jutawan banyak tolong orang-orang yang susah. ada company sendiri bagi peluang pekerjaan kepada bangsa melayu. ko ada apa? ke ko nak berlagak kaya gaji 100k tak usik langsung. tapi sebenarnya papa kedana. buweeekkkk.

        0

        0
  11. ali says:

    biarla diorg nak bercinta..jodoh ditentukan tuhan..
    korang mati ke diorg nk bercinta …

    0

    0
  12. ABC says:

    Aku tak jumpa pon satu perkataan ‘tak halang’ dlm statement ct..itu rumusan abg nara jer tu..

    0

    0
  13. KOKOT says:

    TU la pasal, nara ni pon , berhagak la na gosip bagai… huh !!!!!

    0

    0
  14. inaa says:

    mmg x knal la.. femes pn sbb dato ct kot.. tpi nk npe nk kna tnya dato ct??? g la tnya mak dia kndung dia… g tnya dato k… ni g tnya mak tiri… x kna la nara ni.. lain la tajuk ” ank tiri dato k bcinta.. komen dato ct” baru btoiii

    0

    0
  15. inaa says:

    eh silap ” anak dato k bercinta… komen dato siti?”

    0

    0
  16. apple says:

    sibuk je tok ti ni
    patutnya yg utama bagi komen datuk k atau tengku zawiyah
    si nara ni pun satu

    0

    0
  17. amy says:

    nina iskandar tu dah gi menyambar anak orang kaya lain dah. anak owner ingress. untung jadi pompuan cantik.

    0

    0
  18. ABU says:

    memrlukan jodoh dengan segera sebelum sy kena kawin ngan owang tua..please contact 0172767603

    0

    0
  19. bobo says:

    kalo betul hrap adib ubah perangai lah ye..agi satu kalo betul la ni keciwa la peminat2 shilalat yg tak habes2 nak mengkenen2 shila ngan adib ni…pantang nampak shila bgambo ngan laki ganteng ckit mulalah nak mngkenen2kan.kuikuikui

    0

    0
  20. anon says:

    Kenapa dgn statement “siti tak halang…”??? What the heck?? Ape kene mengene dgn makcik ni.. Bukan anak dia pun. Dia tak penting pun dlm hidup adib ni, cume mak tiri gedik je. Menyampah…buat je anak sendiri, jgn nak menyibuk dgn anak org. .

    0

    0
    • abang beca says:

      anon. sitiey tak pernah nak menyibuk pasal anak tiri diri dia. wartawan yang tanya. kau tak payah nak sakit hati sangat dengan tok ti ni. aku doakan tok ti dapat anak. tok ti tanpa dato k pun harta dah berkepuk. anak tiri dia tak de cakap apa pun ko yang emo sangat kenapa. dah buang tebiat ke.

      0

      0
  21. semalu says:

    Penyeknya muka org yg dlm gambar paling bawah tu, perasan lawa lah tu….pui…Kat mana2 ade je minah ni….gih bertapa kat gua and jgn keluar2.

    0

    0
  22. lihat says:

    Alahai.. gebusssss nye kulit siti ni. anyway good luck ya dato’ for final nomination in International Song Contest. waahhhhh :)

    0

    0
  23. Anonymous says:

    macam2 la korang ni. pasal siti komen pun nak kecoh. dah siti tu artis, sebab tu la pandangan siti yang masuk bn ni. bukan pandangan tengku zawiyah. kalu kuar cita bukan artis kat bn ni, ada yang akan persoal “sapa ni? artis ke? perlu ke masuk cita kat bn?” mungkin sebab tu pandangan siti yg masuk bn bukan pandangan tengku zawiyah.

    9 – 2 = 7

    0

    0
  24. nomy says:

    ala dorg kwn je kot…tu pun nk kecoh

    0

    0
  25. Nyah kolop ludin says:

    Napa takde cerita pasal ank tok ti si Asyraf tu ?

    Abg nara ni cuma suka yg sensasi aje la ..
    Fed up tau..!!!!
    Takde berita tentang BAPOK langsung

    0

    0
  26. aku says:

    mmg la si adib ni playboy..rupa ada , harta ada…
    lelaki yang bijak akan pilih seorang ISTERI juga akhirnya..

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Assalamualaikum … mgpa menwarkan kbrukn owg sdgkn kt sma hamba Allah.
    Yg mnjdkn kt adlh Dia dn spalh kta.

    0

    0
  28. Siti Hawa Dinie says:

    Kpd saudaraku yg disygi, Hawa ign bkgsi dlm 1 ayt yg ttlis dlm mjlh nie.
    Bruknya amalan mgmpt dn cfat tajassus ini shgga Rasullullah s.a.w tlh mgigatkn
    kt spy mnjhinya mnrusi sabda Baginda yg driwaytkan olh at-Tarmizi yg bmksd :
    ”Wahai glogan yg brimn dgn lisannya, ttp tdk brman dgn htinya, jgnlh km mgumpt kaum mslimn dn jgnlh km mgintp keaibn mrk. Maka brg spa keaiban sdrnya , nescya
    Allah akn mgintip keaibnya, dn siapa yg diintip Allah akn keaibanya mk Allah akn
    mmbka keaibannya wlupun drhsiakan di lubang kenderaanya.”
    Last, stp org duji dgnNya dgn pelbagai cara n kt x thu ujn yg akn kt hadapi d ms akn dtg, Islam kn brsaudara, jd sga kt smua dpt mndoakan saudara kt agr sjhtera.

    0

    0
  29. saja says:

    apalah korang ni…ni pun nak gaduh..
    baca ja lah hahahah

    0

    0
  30. Adib Khalid says:

    Kepada Semua,

    Terima kasih sebab mengambil berat pasal diri saya. Saya tahu ada diantara pembaca yang mengetahui dan mengenali diri saya. Saya dilahirkan dikalangan keluarga berada dan cara saya bersosial mungkin sedikit kebaratan. Saya mengaku saya ramai kenalan wanita dan suka ke kelab malam. Tetapi itu tidak menggambarkan siapa diri saya yang sebenar.
    Saya tegas, sombong dan poyo sedikit jika merasakan seseorang itu boleh menandingi saya. Bagi yang bertanya mengenai sophia yasmin, ye saya sudah break off dengan perempuan tersebut dan beliau sudah mempunyai teman lelaki mat salleh sekarang ini. Bagi saya sophia mempunyai susuk tubuh yang sedap dan sememangnya menyedapkan untuk dihidang waktu breakfast dan dinner. Tapi apa ada hal. Ramai lagi perempuan diluar sana yang sanggup menggantikan tempat sophia. Apa yang saya merepek ni. Maafkan saya jika terlanjur kata dan perbuatan.

    Adios Amigos
    AK

    0

    0
  31. […] Adib & Ummi Nazeera Bercinta? Siti Nurhaliza Tak Halang (56) […]

    0

    0
  32. […] Adib & Ummi Nazeera Bercinta? Siti Nurhaliza Tak Halang (57) […]

    0

    0