Written by AbangNara | October 11th, 2017

Telah pun bertunang pada bulan Julai yang lalu, Adib Khalid dan Izara Aisha akhirnya bakal bernikah pada 17 November ini. Pengumuman tarikh penuh bermakna ini telah pun disahkan oleh Adib Khalid. Majlis akad nikah tersebut akan diadakan di dalam satu majlis tertutup dengan dihadiri oleh keluarga dan rakan-rakan terapat sahaja. Tahniah diucapkan!!!

adib khalid

Manakala majlis resepsi sebelah pengantin lelaki akan diadakan 2 hari selepas majlis pernikahan selesai. Kata Adib Khalid:-

Pada masa ini, segala persiapan sedang giat kami lakukan dan Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Doakan majlis kami berjalan sempurna seperti mana yang kami rancangkan

adib khalid

Tak sabar rasanya mahu melihat pasangan merpati dua sejoli ini bersanding di atas pelamin. Pasti sama cantik dan sama padan. Semoga segalanya berjalan dengan lancar. Tahniah diucapkan. Sumber Utusan Online.

19 responses to Adib Khalid & Izara Aishah Bakal Nikah 17 November Ini

    • Mat Ronggeng says:

      Majlis buat tertutup? Kau takut Izara pakai baju terbuka tayang side boobs ke ?? Masih terbayang aku tetek Izara buat free show.

      1

      3
  1. Anonymous says:

    Lepas ni nak pinang alicia amin pula

    1

    1
  2. wekkkkkkk says:

    tiada seorg retispun dlm malaysia ni nk buat kenduri “terbuka” semua tertutup. Biarpun bapak kaya, anak born dh kaya, atau antara yg terkaya, semua majlis tertutup..cubalah buat terbuka utk org2 biasa, sediakn khemah khas utk org terbuka tu..dpt pahala lagi sbb bagi org mkn free..asik2 tertutup je. Kalau gomen nyer..x kiralah raya apa je…semua rakyat di jemput..sbb itu adalah duit rakyat.
    wekkkkkkk

    0

    9
    • What da fark says:

      Nok…dulu Siti Norhaliza kahwin dgn Dato K tu kan open je. Yuri dgn Era pun ope n je. What da farkkk you talking about?

      11

      0
      • Anonymous says:

        Org kaya pun tau brjimat dlm ekonomi skrg..buat majlis kecik trtutup pun salah..buat majlis besar2an kata membazir & menunjuk..ssh2 buat jelh ikut suka tuan bdn..

        3

        0
        • minah jambu say NO to drugs says:

          itu la ini salah itu salah so buat yg so so aje lah peduli happe ngan orang ! tertutop ke terbukak ke diaorang punye suka la ! mana yg tk puas hati tu gi mampos..!

          1

          0
  3. Ex -Amnet Forumer says:

    Adib dah gemuk. But better dia lagi gemuk dari Izara.

    6

    1
  4. Tipah_Kepah says:

    Dan sebelum majlis pernikahan adib berlangsung Mak Iti akan buat pengunguman juga yg beliau akhirnya sudah 4 bulan hamil. Kita tunggu dan lihat. Hehehe

    7

    0
    • anak pertama says:

      dh tentu Mak Iti duduk je ada sepesial kerusi. Org dtgpun, org yg cari Mak Iti, bkn Mak Iti yg sambut org..sbb hamil sulongkan…

      3

      0
  5. makenon says:

    bontot izara dah berkulat.carik lain jew lah adib oiii

    0

    5
  6. nok gebuzzz says:

    alhamdulillah…adib terima izara seadanyer,walaupon ada setgh lelaki ni mmg nak amik kesempatan semata2..semoga berbahagia izara n adib.

    8

    0
  7. BOOOOOO says:

    WALAUPUN IZARA DIKUTUK KERANA TAMPIL SEXY… SEKURANGNYA ADA JUGA ORG DATANG MEMINANG, ANAK ORG KAYA LAGI TU.. UMUR BELUM SAMPAI 30THN LAGI LAKU KETIKA UMUR MASIH MUDA.. YG LOPA KONONNYA ALIM DAN KAYA TU BILA LAGI NAK KAWIN?? ASYIK KENA REJECT JER..

    4

    6
    • Muluthangbaulongkang says:

      Eh yg nak kahwin tu Izara ko nak babitkan Lofa tu dah kenapa? Busuknya hati kau ni.

      6

      0
      • 222222222222 says:

        TAKYAH SENTAP… KO LAFATAH KE?? OR SEPUPU SHANAZ AMAD?

        1

        1
        • MakJemah says:

          Eh eh ko tu yg sentap. Lepas petik Lofa ko petik lofattah pastu shahnaz. Udah2 le buat dosa . Ramai plak ko heret org tak bersalah terlibat dgn masalah mental busuk hati kau.. semoga hati ko diterangkan dpd dengki dgn org lain

          0

          0
  8. Anonymous says:

    dah berpegang2 dulu ni

    1

    0
  9. Enter your name says:

    Tahniah…
    perempuan keliling pinggang. Tp pilih yg kendur…

    0

    0

Leave a Comment

Optional