Written by Bella | March 12th, 2016

Kejelitaan dan populariti Mira Filzah membuatkan beliau kini menjadi perhatian ramai, selepas terkenal menerusi drama Cinta Si Wedding Planner,  Mira ditawarkan untuk menjadi model serta jurucakap kepada beberapa buah produk.

Terbaru, pelakon popular Adi Putra pula menawarkan Mira untuk menjadi duta bagi agensi umrahnya yang dikenali sebagai Hadid Travel and Tours. Khabarnya Mira bakal mengikuti program umrah bersama selebriti dan bakal terbang ke tanah suci Mekah pada awal bulan Ramadan nanti.

Rupa-rupanya Mira sudah lama merencana untuk menunaikan umrah bersama keluarganya, tidak sangka beliau akan ditawarkan peluang tersebut.

Sebenarnya, sejak awal lagi saya dan keluarga telah merancang untuk mengerjakan umrah pada Ramadan nanti. Secara kebetulan, tarikh 1 Ramadan jatuh pada hari lahir ibu saya, jadi kami merancang untuk menyambutnya di sana.

Perancangan itu dibuat sejak Disember lalu ketika saya sedang menjalani penggambaran drama CSWP. Semasa sibuk mencari agensi yang sesuai, Adi Putra pula menawarkan pakej mengerjakan umrah bersama agensinya.

Apabila difikirkan ini merupakan peluang terbaik buat saya, maka saya menerima tawaran tersebut. Insya-Allah saya akan ke sana bersama ibu, ayah serta adik.

Ini lah yang dikatakan rezeki dan harap Mira Filzah akan menggunakan peluang yang beliau ada sekarang ini untuk menjadi seorang artis yang lebih baik. Iyalah, boleh kata beliau ini dah lebih  popular daripada Zahirah MacWilson, Ayda Jebat, Janna Nick dan beberapa pelakon lain. Peminat beliau pun semakin bertambah.

Sumber Berita : Kosmo!

37 responses to Adi Putra Tawar Mira Filzah Jadi Duta Agensi Umrah Miliknya

  1. Anonymous says:

    Ehem ehem..

    0

    0
    • Looking says:

      Eh ayat last bella tu nampak sgt bias nya! Puji mira ni semacam pastu down kan janna nick / ayda / zahira whatever tu. Kalau suka skali pon awak sbgai blogger jgn la bagi nampak sgt bella oiii.
      Plus mira ni tak cantik mana and tak talented pon

      0

      0
      • Anonymous says:

        eh apa org cakap ekk.. gedik versi muslimah?? perwatakkan tu kena selari dgn imej kot. org free hair pun segan nak posing ngan laki org rapat2 cmtu.

        0

        0
    • Murah says:

      Aku baca komen dari atas sampai bawah semua either kata tak kenal ataupun kutuk si Murah ni. Popular celah mana Bella oiiii? Ko ni BFF dgn dia ke duk puji melangit.
      Tengok artikel2 yg lepas pasal dia pun semua mengutuk je.
      Ramai yg tak kenal. Dan dua tiga orang yg kenal dia semua kata dia berlagak, poyo dan kutuk je.

      0

      0
  2. annoyma says:

    kalo nk bergambar takyah duduk/diri rapat2 sgt dgn si Adi tu…nk promote pakej umrah…nampak cam couple pulak…tak islamik langsung….sape nk pileh pakej umrah camtu?

    0

    0
    • LOLA says:

      ni gambar diorg shoot cinta si wedding planner la..
      sape yg tgok cite cinta si wedding planner mesti familiar ngan tempat2 dlm gambar ni…

      yg tukang post gambar ni pn…haihh!!

      0

      0
  3. makcik sg. derhaka says:

    hurmmm makcik nk ingatkan je. jika buat baik berpada2. buat jht jgn sekali. mmg bagus dpt rezeki gi umrah dan jd duta utk syarikat abg ni. tp jaga hati bini nya ye sbb walaupun kita bertermakasih pd boss, jgn smpai trlupa batasan sbb jiwa lelaki ni x mcm pompuan…makcik x nk la terang byk3 lu pikir la sndiri.

    0

    0
  4. Puteri says:

    Rasanya lbih manis klu amik gmbr x terlalu rapat.. harus lbih mjaga pgaulan & tgkahlaku sesuai sbagai duta & pgasas kpd pakej Islamic yg ditawarkn…
    #sekadarteguran
    #maafandaitersinggung

    0

    0
  5. Hafiz says:

    Sape mirafilzah ni??asyik keluar je kt nara?
    Lg femes Dr ayda Dan janna??siyes xkenal..

    0

    0
  6. pp says:

    haihhh lain mcm je tgk. jgn nnt ada berita adi putra kwen 2. haaaaaa jgn la yeeee

    0

    0
  7. Mcmgedikjek says:

    X mustahil jadi bini kedua ni.hehe
    Lg pun adi putra ni kan da ad kes ngan bini org dlu…ni anak dara dpn mata…anak dara pulak nmpk mcm ad ati jek ..nmpk mcm melayan jek…birah pijah ni x tau malu ke ea???dok asyk upload gmbr ngan adi putra ni…dah sah2 laki org…ke mmg birah pijah ni prwatakan dan prangai mcm cite yg dia brlakon dlu??cite abg haji…da brtukar jadi abg adi…

    0

    0
  8. Who mira says:

    MIRA filzah ni sape? First time dgr nama dia..Kalo nama ayda dan janna tu slalu la dgr n tgok dorg dlm TV..dia ni artis ke??sori la mmg x familiar..

    0

    0
    • Anonymous says:

      sama je 2 x 5 tu. sume bdk baru naik. boleh dilatih utk jd pelapis ogy ahmad daud, elly suriati, lisdawati, dan yg dh veteran.

      0

      0
  9. Adi putra says says:

    Serious ke lg famous dr ayda dan janna???
    Kalo Zahirah logik lg rasanye..x famous mana pon gamaknye..

    0

    0
  10. Tell the truth says:

    Xyah la nk melampau admin lg famous Dr ayda jebat dan janna..mcm xkena je statement tu..mira filzah ni bukan based on bakat pon dpt jd heroin akasia sbb bf dia kaya si Ben Ali tu..xkn dia nk berlakon kalo channel RTM..kalo mira filzah ni pon kire pelakon berbakat mmg nazak la industri kite skrg..

    0

    0
  11. amri says:

    Kejelitaan????biase je ak tgok..xde la popular mana pon abg nara oi.ramai je membe ak x kenal dia ni bile ak tanye..Ramai g kenal ayda dan janna tu..fans dorg lg ramai..

    0

    0
  12. Nanhado says:

    Mira filzah janganlah gedik sangat.
    Tengok video dekat instagram die miming lagu ayda jebat lentuk2 kepala badan bagai
    Xde beza pon dengan pelakon yg x pakai tudung. Nampak dia teruja sangat dan kejutan budaya sbb baru dikenali. #saynotomirahfilzah

    0

    0
  13. no name says:

    nookkkkk rapat benoar kau amik gambar…jaga sikit noookkkk

    0

    0
  14. anon says:

    Hmm….bakal isteri kedua adi putra…

    0

    0
  15. Lois Lain says:

    Yang ni nak jadi duta umrah ngn tangkap gambar badan dekat2 ngn badan laki orang? Rapat sgt tu dik.

    0

    0
  16. Hamba says:

    Awat la gmbr dkt sgt tu.. klu islamik tu.. jga la batas tu.. jarakla skit. Dkt sgt tu ngn lelaki bukan muhrim. Segan la skit. Klu dh pkai tdug tu. Islam kn. Cnfirm tahu dh batas sume tu.. xyah la semua org nk ingtkn kn.. br berlakon dh bajet famous. Mcmla berlakon hebat sgt..

    0

    0
  17. Jid says:

    Mcm x kena je imej pakej umrah ni. Pakej umrah ke pakej murah?

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Lakonan Mira biasa saja. Banyak lagi Pelakon yang membawa Watak lakonan yang lebih berkesan.

    0

    0
  19. Doktor gigi suka gosip haha says:

    betul aku bukan nk mengutuk tp biasa je lakonan mira filzah ni. dpat watak mcm tu yg light tk berat rasa ramai org boleh bawak. aku pun boleh kot haha serious aku dkt tempat study ni siap berlakon jadi bomoh weh slang indonesia gua pakai sampai dinobat pelakon terbaik oleh batch aku haha. hm boleh tak si mira ni bawal watak bomoh gila? mesti tak nakkk hilang cover cun nya. zz

    0

    0
  20. misskimk says:

    tgk trek selebritu mira ni,..hurm cntik plk dia..tak tau plk mak ayh dia keje best..ank org kaya rupanya..dhla cerdik, cntik plak tu

    0

    0
  21. Milah says:

    Beginning of a beautiful affair lah kata org..selamat bekerjasama :)

    0

    0
  22. mf is MunaFik says:

    Jadi duta agensi umrah?aurat tangan dan kaki pun asyik duk tayang je..bukan x de yang menegur dan bukan dia x tahu,tapi makin lama makin galak..yg penting org puji kn?dasar lapar pujian Dan gila popular..dkt ig tergedik2 mcm itik..pakai tudung of courselah nk tunjuk alim wlupun diri tu munafik..

    0

    0
  23. Rasa annoying says:

    Bole stop bajet2 comel x pompuan ni..ak yg tgok ni rasa annoying..n nara stop la kuarkn ntah ap2 cte pasal artis x glemer ni..sape nama pon susah nk ingt..naik bosan ak tgok kuar cte pasal ceruk mana artis pon ak xtau..

    0

    0
  24. gatai says:

    nak try ler ni hati2 beb nanti ko dpt sms pic anu…. lol

    0

    0
  25. Sam says:

    Alololo abang Adi dah terpukau keww??? Hahahaha.

    0

    0
  26. si badut mirafilzah says:

    Mcm org terencat akal je bila tgk si munafik ni berlakon..lebih2 lg babak cemas,gelabah,terkejut yg sdg hangat Dan terbaru dkt IG dia.nampak Sgt x pandai berlakon.x pandai berlakon tp gatal burit Nk berlakon..nampak mcm badut pun x pe.asalkan popular..nampak Sgt berusaha keras untuk popular..hrp2 pengacara qari junior thn ni bukan dia.x sesuai JD contoh teladan untuk adik2..artist lain bila dh bertudung lebih ke arah program islamik,tp dia dr program islamik pergi ke arah program hiburan.

    0

    0
  27. Bedah says:

    Jgn jadik mcn norman dan memy sudah..seorang kat tingkat atas, seorang kat tingkat bawah. Ni dah bertudung kena jagalah yer, kalau x xpasl-pasal kena berpurdah utk tunjuk diri dah berubah.

    0

    0
    • kan says:

      Jangan jugak jadi macam waheeda Dan akhil hayy..nampak alim ulama tp perampas.yg dirampas pulak bercakap x de hati perut dekat bekas isteri..iyelah berselindungkan imej Muslim muslimah

      0

      0
  28. Anonymous says:

    Ni apa?..nak jual pakej umrah ke nak tunjuk couple or scandal?…kemain bergambor…smp nenen nk melekat kat tangan mamat tu jek…

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Nampak sangat commenters kat cni teramat jeles dgn our miracle mirafilzah #letitbe hitam sangat hati uols, kbai!

    0

    0
    • what says:

      Aku x jeles dgn mirafilzah tp aku kasihan dekat dia…sikap gila popular membuatkan dia tidak kisah kelihatan seperti badut..mmg jelas x pandai berlakon tp paksa diri berlakon.yg penting popular…mmg kesian dgn dia..

      0

      0