Written by Bella | April 13th, 2017

Umum mengetahui pelakon Adi Putra sudah tiada kaitan lagi dengan dua orang isterinya, Aida Yusof dan Norshahida. Sehingga hari ini, Adi masih berkunci mulut mengenai punca beliau mengambil tindakan yang agak drastik dan mengejutkan ramai pihal.

Hari ini, Adi mencuri perhatian ramai apabila memuat naik sebuah foto di akaun Instagramnya yang menunjukkan mesej Norshahida kepadanya. Didalam mesej tersebut, Norshahida mengucapkan terima kasih kepada pelakon itu yang akhirnya menunjukkan perangainya yang sebenar.

Norshahida juga memberitahu rasa cintanya sudah tiada dan hanya ada kebencian di dalam hatinya kini terhadap Adi.

Mungkin menyedari isu ini sudah hangat, Adi telah memadam  foto berkenaan. Buat kami, Adi cubalah menyelesaikan setiap masalah bersama isteri-isterinya dengan baik. Janganlah api berlawan dengan api kerana ia hanya akan memburukkan keadaan.

Sumber Berita : Media Hiburan

74 responses to Adi Putra Muat Naik Mesej Isteri Kedua Yang Penuh Kebencian Terhadap Dirinya

  1. minah jambu suka sahara yaakop says:

    peduli kan kate2 msg dari bini kedua u tu…..kesah lama dhbis ..move on ..bukak buku baru humbankan buku lama yg tkde faedah Nye tu n buat sakit hati aje….lov u adi putraaaaa jangan berenti berlakon yeeeee….

    0

    78
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      kalau jadi perampas laki orang ha macm gitu la ..gatal sangat nak ngan laki orang kalau jambu takpe la jugak huh !! muka macm suka control laki menyampah tengok huh !! helo adi u jangan nak gatal lagi nak balas2 dia punye msg biarkn aje ape yg dia nak msg ..u buat bodoh aje k lov u…kalau boleh tukar hp no habis cerita…

      2

      31
      • Anonymous says:

        Dua dua pun sama! Bertemulah buku dgn ruas.

        49

        1
        • minah jambu suka sahara yaakop says:

          bagos ! jadi janda lagi bagos hepi n hepening tk stress…..

          16

          1
        • Mat Ronggeng says:

          Rasa nya seronok ke jadi no 2?
          Kalau kahwin kerana agama, insyaallah takde issue. Ni kahwin ada udang disebalik mee….Ni lah jadinya. KARMA will get you back.

          10

          0
    • Mak Becok says:

      SingaPORK, SingaPORK, SingaPORK!Memang laknat si penjilat2 bontot si playboy keparat SingaPORK-muka mcm. penagih dadah lu ni!

      Yg. lu si penyamaq2 kapir laknat burit asyik dok hina sampai mcm. tu wanita Islam kami yg. dianaiya mcm. ni, apahal si kapir2 laknat DAPig/PAPig SingaPORK homo pelac*r tertonggeng jub*q tepi longkang busuk?!! Jilaka lu!

      Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sakit2 otak Homo/porno puaka Zionis Penyamaq kapir laknat si pemakan2 dedak penjajah parasit lanun perasuah DAPig/PAPig SingaPORK oi!

      1

      39
      • Anonymous says:

        ATTENTION SEMUA!!!! ..PENGOMEN MAK BECOK..YG MAKI HAMUN ORANG SPORE..AKU PERCAYA ADALAH DARI SPECIES HARAMJAT..SEMUA KOMEN DIA SETAKAT COPY PASTE..BALIK2 ITU ITU ITU…
        KESIAN NAKKAN PERHATIAN..KERANA KURANG KASIH SAYANG..MAKLUMLAH ANAK HARAMJAT..
        TAK CAYA TGK AJER LEPAS NI DIA BALAS KOMEN AKU DGN COPY PASTE..TAKE NOTE SEMUA..KT RUANG NAJIP ALI DAN ZED ZAIDI PUN PENUH DGN KOMEN YG SERUPA..BALIK2 ITU JER..PHUIIIH..

        27

        1
        • Mak Becok says:

          Itu bini atau suami lu dah dibut*hkan di jub*q oleh si DAPig/PAPig SingaPORK tu kah, sampai lu terlalak & copy-paste mcm. si sewel-pelahap taik aaahhh?! Terlepas dr. Tg. Rambutan ka lu si spesis anjing kurap anak haramHOMO penyamaq Zionis yg. dilahirkan dr. mak sundal terkangkang/bapa homo tertonggeng tepi longkang busuk oi?!!!

          Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sakit otak Homo/porno puaka Zionis Penyamaq si pemakan dedak penjajah parasit lanun perasuah DAPig/PAPig SingaPORK oi!

          1

          18
        • minah jambu suka sahara yaakop says:

          itu laaaa kesian kan ngan mak becok ni …tak tau la pulak beras ape yg dia makan sampai macm ni asek2 maki2 spore aje …ape mak becok ni dulu dia berlakikn Singaporean ke mungkin kena tingal ngan laki Singaporean dia kesiannnnnnnnnnnnn………kesiannnnn…kesiannnnnnn

          17

          0
      • Anonymous says:

        Takde orang layan kau…perasan tk..cuma aku jer..good luck mak becak..

        5

        0
      • mak burit says:

        ko ni x lebih mcm burit ayammmm… dan lebih teruk… ada tahi selepet

        3

        1
        • Mak Becok says:

          lu ni mesti si jantan pelac*r homo tertonggeng pungkoq, si burit kapir laknat berlendir hanyir-pelahap taik sewel DAPig/PAPig SingaPORK oi! Yg. lu nak hina Islam/umatnya, tak pa pula ya?! Jilaka lu!

          1

          8
      • lynn says:

        Jangan nak sibuk allign kan diri ko dengan org Islam dengan mulut busuk ko tu.
        Ingat Nabi suka ke makhluk mcm ko ni?

        1

        0
    • telur ayam says:

      Mak oiiiii English macam bangsat gila…kalau tak reti tak yah tulis le menyemak mata aku tengok, ini sama level baghal yg bagi ucapan kat UN

      8

      1
  2. -_- says:

    RIP english.

    13

    0
  3. Shhh says:

    rasanya bini kedua dia ni lbh bermasalah berbanding yg pertama..dlm ig aida minggu lepas..dia wish stay strong kat Adi..tu beza nya org dh lama sama senang susah dgn org yg bru muncl dlm hidup ko Adi..

    67

    0
  4. Anonymous says:

    Whenever you feel like making dua, remind yourself that this could be Allah inspiring your heart to talk to Him. Pour it all our in dua for He responds to the call of every caller.
    #adi putra

    12

    0
  5. Jangankacauakubiniorg says:

    Nape tak dedah skali msg berpacaran SMS ex bini tu bini org lain..
    Please lah adi putra.. Control your emotion..
    Musahabah diri sendiri..

    38

    0
  6. Mak Becok says:

    Tengklah betap KEPARATnya si jantan hodoh SingaPORK ni – mendeahkan mesej peribadi dr. bekas isteri dia; dahlah si jantan playboy adiBangsat ni asyik lari dr. Mahkamah Syariah – si jantan SingaPORK memang keparat betul! Kalau aku pun dah maki hamun sampai mampos jantan ni dpt. sakit jantung!

    Tau mempermainkan kaum wanita kita sewenangnya – patut diharamkan terus masuk Malaysia kita ni! Tak bertanggung jawab lansung; muka si jantan SingaPORK ni dahlah mcm. penagih dadah!

    Mana waran tangkap dia?!!! Kalau tidak SPRM kena siasat!

    6

    12
    • Anonymous says:

      Mak becok..kau masih bernyawa lagi rupanya..kt ruang komen kisah najip ali dan jed jaidi kau merepek macm anak haramjat..kt sini pun kau nk muncul jugak..nonok kau berlendirlah mak becok..

      4

      0
      • Mak Becok says:

        Itu bini atau suami lu dah dibutohkan di jub*q oleh si DAPig/PAPig SingaPORK tu kah, sampai lu terlalak & copy-paste mcm. si sewel-pelahap taik butoh hanyir oi?! Terlepas dr. Tg. Rambutan ka lu si spesis anjing kurap anak haramHOMO penyamaq Zionis yg. dilahirkan dr. mak sundal terkangkang/bapa homo tertonggeng tepi longkang busuk oi?!!!

        Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sakit otak Homo/porno puaka Zionis Penyamaq si pemakan dedak penjajah parasit lanun perasuah DAPig/PAPig SingaPORK oi!

        0

        11
        • hamba allah says:

          woiiii!!!kau xde maruah dri keerr..nk maki hamun bgai..????

          3

          0
        • Mak becok says:

          Hamba Allah…aku memang tkde maruah..nama pun mak becok..pasal pepek aku pun busuk..jantan pun tk heran..pepek aku tk laku..free pun orang tknak

          0

          8
        • Mak Becok says:

          Tu dia; punya penakut si kapir laknat ni sampai curi identiti Mak Becok!

          Itu bini atau suami lu dah dibutohkan di jub*q oleh si DAPig/PAPig SingaPORK tu kah, sampai lu terlalak & copy-paste mcm. si sewel-pelahap taik, pelac*r homo butoh hanyir oi?! Terlepas dr. Tg. Rambutan ka lu si spesis anjing kurap anak haramHOMO penyamaq Zionis yg. dilahirkan dr. mak sundal terkangkang/bapa homo tertonggeng tepi longkang busuk oi?!!!

          Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sakit otak Homo/porno puaka Zionis Penyamaq si pemakan dedak penjajah parasit lanun perasuah DAPig/PAPig SingaPORK oi!

          0

          4
        • Mak Becok says:

          aku nak masuk Singapore pun tak mampu.jangan S’pore semua reject aku sebab muka aku berkedut haprak sama macam mulut aku so aku damn semua Singaporean.keja aku jual jubo pat lorong bab tu mulut aku macam puaka aper aku peduli korang nak cakap aper. Ok bye aku nak service isap batang jantan sekarang

          0

          3
        • Mak Becok says:

          Tu dia; punya penakut spesis kapir laknat homo penjilat butoh ni sampai curi identiti Mak Becok!

          Itu bini atau suami lu dah dibutohkan di jub*q oleh si DAPig/PAPig SingaPORK tu kah, sampai lu terlalak & copy-paste mcm. si sewel-pelahap taik, pelac*r homo butoh hanyir oi?! Terlepas dr. Tg. Rambutan ka lu si spesis anjing kurap anak haramHOMO penyamaq Zionis yg. dilahirkan dr. mak sundal terkangkang/bapa homo tertonggeng tepi longkang busuk oi?!!!

          Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sakit otak Homo/porno puaka Zionis Penyamaq si pemakan dedak penjajah parasit lanun perasuah DAPig/PAPig SingaPORK oi!

          0

          0
  7. zoOO says:

    hutang nafkah.hutang didik isteri. hutang berlaku adil.adi buat2 tanya punya pulak.

    39

    0
  8. minah jambu suka sahara yaakop says:

    jangan marah kalau ada orang yg nak berteduh di hospital punye masjid ..kena halau kerana budak tu tak pakai tudung ..ujan lebat budak tu ngan mak bapak dia hanye tompang berteduh sampai ujan kembali reda…tapi ada pulak polis bantuan yg memarahi dorang n halau dorang keluar dari masjid tersebut…orang yg halau tu dia nak kena belajar macmana nak cakap cara yg sopan n cakap baik2 dengan orang…takde courtesy langsung.ini police bantuan !!!! terjadi di HKL.pehak hospital nak kena ambek tindakan tatatertip kt police bantuan tu…nak kena blaja macmna nak cakap ngan orang ngan cara baik…kesian tiga beranak tu kena tengking ngan itu police bantuan….dia tkde hak nak halau itu tiga beranak…….nak kena tunjok duit banyak ke baru nak cakap baik2 ngan orang ????? respek orang sikit laaa….helo pak najib …u nak kena pantau ini perkara yg terjadi di HKL jangan ada terjadi yg memalu kan di Negara Malaysia ..courtesy is our way of life…lov u pak najibbbb…eemmuah…….!

    0

    0
  9. Mak Becok says:

    Heran betul aku si An ni: tak pula dia tapis komen2 si butoh2 homo SingaPORK yg. asyik copy-paste hina Islam/umatnya?!!!

    1

    9
  10. Anonymous says:

    Dulu sggup sgt nk jntan lain sggup curang dgn laki sendiri.. skrg amik blk.. bile seseorg yg kite cintai tikam blkng.. mcm Tula laki ko rase dulu!! Bcinta dgn kawin x sama.. x psl2 menjanda..

    33

    0
  11. Ex-Amnet Forumer says:

    Bahasa Inggeris boleh diperbaiki lg…

    8

    0
  12. iken says:

    klu aku jadi bini yg asek kene tipu, pastu tiba2 kene cerai.pun aku marah. mgkin lagi mcm2 aku maki. sbb tu msg. adi x patut screenshot msg personal dia paste kat media sosial. nak screenshot sgt, paste the whole conversation. tah2 adi yg maki dulu.

    7

    0
  13. hamba allah says:

    klw nk komen ponnn komen lh leklok skit…ni komen pon mcm xde maruah diri…xtahu malu lansung…p blah lh weyy…*mak becok*laki ka pmpn nih..dweji!!!

    3

    1
    • Anonymous says:

      Mak becok ni sebenarnya pondan lorong!…bodek melayut…dh tk laku berlagak lebih..

      2

      0
      • Mak Becok says:

        lu ni mesti si jantan2 pelac*r homo tertonggeng pungkoq tepi longkang busuk, si butoh2 berlendir hanyir si kapir laknat -pelahap taik sewel DAPig/PAPig SingaPORK oi! Lu hina Islam/umatnya tak pa pula ya?! Jilaka lu!

        0

        4
    • Anonymous says:

      Aku pun tertanya2 siapa mak becok sebenarnya..dlm firasat aku mungkin dia ni pondan tua yg kurang vitamin..dah bau tanah masih blum insaf2

      6

      1
    • Mak Becok says:

      Yg. lu dok hina Islam/umatnya, tak pa pula ya?!!

      Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sakit2 otak Homo/porno puaka Zionis Penyamaq kapir laknat si pemakan2 dedak penjajah parasit lanun perasuah DAPig/PAPig SingaPORK oi!

      0

      4
    • Anonymous says:

      aku rs mak becok ni azwan ali..hnya azwan je mulut cam longkang ske menghina,maki hamun org…plus pondan tua y x laku…kahkahkah

      3

      1
      • Anonymous says:

        aku baru nk komen benda yg sama…haha

        1

        1
      • Mak Becok says:

        Itu bini atau suami lu dah dibutohkan di jub*q oleh si DAPig/PAPig SingaPORK tu kah, sampai lu terlalak & copy-paste mcm. si sewel-pelahap taik, pelac*r homo butoh hanyir oi?! Terlepas dr. Tg. Rambutan ka lu si spesis anjing kurap anak haramHOMO penyamaq Zionis yg. dilahirkan dr. mak sundal terkangkang/bapa homo tertonggeng tepi longkang busuk oi?!!!

        Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sakit otak Homo/porno puaka Zionis Penyamaq si pemakan dedak penjajah parasit lanun perasuah DAPig/PAPig SingaPORK oi!

        0

        0
  14. vroom says:

    aku nak ckp satu ja kt isteri no 2 dia, padan muka! dulu suami ko puteh tu punyalah baik, ko sanggup tgglkan demi si penipu ni.. itu lah karma..

    22

    0
  15. Anonymous says:

    x tau la kenapa tp dr dulu lagi kalau aku tgok je muka bini no2 adiputra ni mesti aku rasa muka dia mcm zaibo versi perempuan? ade yg setuju x? hee

    26

    0
  16. Anonymous says:

    Dah tak best ada carut n maki… Semakla..

    7

    0
  17. Yekeni says:

    Kenapalah semuanya nak upload di media social. Hal rumahtangga, cerai berai, tak boleh ke direct message kepada org yg tertentu? Nak communicate with ex husband, message direct lah…

    These are all attention seekers. Really pity their lives…. mcm pathetic gitu.

    22

    0
    • senjakala says:

      ex wife no 2 adi putra ni bukan setakat tertekan jiwanya tapi amat marah dan sedih dgn tindak tanduk adi. mungkin dgn upload sedikit cerita peribadi dia rasa lapang dada.

      tapi kalau hari2 upload cerita peribadi cpt2 lah jumpa pakar jiwa.

      4

      0
    • mimi says:

      i salah tengok ke? tapi kalau tengok screenshot tu macam exwife mesej adi secara personal, by email perhaps? Adi yang upload ke laman sosial. kenapa? maybe to gain support from his loyal follower :)

      1

      0
    • Anonymous says:

      Ex-wife dia direct massage.
      Adi tu yg screenshot upload kat IG dia.

      So sapa yg pathetic?

      0

      0
  18. aaakulahhh says:

    stupid la..camni ke nk jadi ketua keluarga…
    sbb pn x dpt anak lg..tuhan x kasi sbb nampak sangat x matangnye.
    perangai cam bapak2 yg kaki botol n kaki judi dlm drama..
    last2 utang banyak nk jual anak bini suruh pi rogol oleh along.
    nampak ada gaya perangai camni la si adi ni..
    sungguh x matang

    32

    0
  19. jiran melati rumah depan says:

    aku rase mostly yang komen dalam ni ..bukan pasal post si nara ..tapi komen ke atas mak becok py komen..hehehee,,femes dah mak becok haaa…

    2

    0
  20. mak c kina says:

    segala yg buruk baik la disimpan..mgkn mse ni org lain nmpk lbh buruk,tp bila di publish,semua org dah tau,tunjuk kan kita jugak buruk..sbb tu la bila kita tutup aib org,Allah akn ttp aib kita..lbh baik adi settle secara tertutup..xkisah la dimana silap nya..mengalah bkn bermakna kita kalah..tp kita menang melawan desakan syaitan..

    9

    0
  21. pembela aida says:

    aku tak rasa mesej tu penuh dengan kebencian. tapi penuh dengan kehampaan, dan kesedihan. ngaku je lah, Adi tu memang bermasalah pun. Tak payah nak salahkan perempuan tu, ko yang setuju nak kawin, hadap je la perangai. skrg nak bukak aib dia, secara tak langsung ko bukak aib ko sendiri yang ko memang bermasalah dari awal. kesian Aida kene hadap dengan perangai korang dua.

    23

    0
  22. izzy says:

    kahkahkah… lawak ex-bini no.2 dia ni. hadap la sgt kt laki org sebelum ni kan..? sampai abai laki dan anak sndiri. mendapat la….

    8

    0
  23. Miss Ruler says:

    hukum karma dunia…setiap kebaikkan akan dibalas kebaikkan dan setiap kejahatan akan dibalas dengan kejahatan….

    2

    0
  24. Tak boleh nak kata apa sbb ini masalah rumahtangga org, Tapi apa yang kita boleh buat adalah berdoa agar perkara ini selesai dengan baik.

    0

    0
  25. zupzapzupzap says:

    Segala kebaikan adalah dari Allah…
    Segala keburukan adalah dari kelemahan diri sendiri…oleh itu kak byk lah luangkan masa mengadu dgn Allah..hanya Allah shj yg Maha Berkuasa mengubah hati manusia…

    1

    0
  26. hrmmm.. says:

    tapi kan ex adi putra yg no. 2 ni bnyk mngadu kt instagram. acaner tu. kate dh mcm menci sgt tpi dlm ig ayat2 masih mngharap…hrmmmm…

    2

    0
  27. Al says:

    Macam mana boleh dapat kerja kat immigration.. Sedangkan simple English pun berterabur. My mum tears tu apa ke jadah? Patut la. Sama sama bodoh… Kalau kau tu bijak kau tak tinggal laki n anak kau. Gila kat mamat muka bangla ni. Served you right.

    6

    1
  28. Jojo says:

    Jantan Singapore semer muka tempeh.

    1

    0
  29. Anonymous says:

    Hahahaa … banjor….

    1

    0
  30. Ayob Keling says:

    Who cares, semua org peduli diri sendiri je.
    Adi punya hal. Sebulan dua senyap la.
    Bini 1 ke bini 3 ke.
    At the end of the day people just care their own shit.
    Go f#&k yourself

    1

    0
  31. Anonymous says:

    manusia yg x pernah nmpk kesalahan diri sendiri ni ramai termsklah adi putra nih…walau apapun jgnlah perlekeh dn mempermainkan hal rumah tangga ni..lau dh btl nk bercerai buatla ikut peraturan,g la mahkamah nuh settle hal cerai dgn isteri pertama /kedua tu..x yah duk upload bagai lam ig ke apa..settle dl benda penting..

    8

    0
  32. ohyeah.. says:

    apa motif adi kongsi msg x no.2 ni?

    makhamah tk nk hadir tapi sibuk ajer kt media sosial.
    be a man lah adi. g ngadap tuan hakim kt makhamah syariah tu…setakat lafaz cerai kt tangan ko jgn lagak mcm hero!

    8

    0
  33. Mak Becok says:

    Tu dia; punya penakut spesis kapir2 laknat homo si penjilat2 butoh ni sampai curi identiti Mak Becok!

    Itu bini2 atau suami2 lu dah dibutohkan di jub*q oleh si DAPig/PAPig SingaPORK tu kah, sampai lu terlalak & copy-paste mcm. si sewel-pelahap2 taik, pelac*r homo butoh hanyir oi?! Terlepas dr. Tg. Rambutan ka lu si spesis anjing kurap anak haramHOMO penyamaq Zionis yg. dilahirkan dr. mak2 sundal terkangkang/bapa2 homo tertonggeng tepi longkang busuk oi?!!!

    Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sakit2 otak Homo/porno puaka Zionis Penyamaq si pemakan2 dedak penjajah parasit lanun perasuah DAPig/PAPig SingaPORK oi!

    0

    0
  34. randomgirl says:

    segala sesuatu pasti ada balasan nya..kau menduakan si isteri yang sekian lama bersama kau..begitu juga dgn si wanita menduakan si suami untuk berkahwin baru..masing2 ada salahnya..hmm

    0

    0
  35. jejai says:

    Sepatutnya Adi Putra ni yg patut byk2 muhasabah diri, blajar mcm mn nak jadi lelaki/suami/ketua yg beriman untuk seorg wanita. Klu bab ni pn ko fail, baik jgn kawin la Adi, mereput la ko membujang lbh baik….mahkamah dh tetapkan tarikh untuk dtg bicara kes cerai ko, ko xdtg, ko ni lah jenis client2 bangang yg menyusahkan mahkamah yg membanyakkan kes2 tergendala mcm ni dlm malaysia, jenis lelaki yg xtahu bersyukur betul la

    0

    0
  36. LIM GUAN ENG says:

    MAK BECOK NI MCM AZWAN ALI PON ADA HAHAHAHA

    0

    0

Leave a Comment

Optional