Written by AbangNara | February 22nd, 2012

Memang satu idea yang bijak untuk menggabungkan Adi Putra dan Izara Aishah untuk dijadikan cover majalah Media Hiburan Edisi Mac 2012. Kedua-duanya ada aura dan pengikut yang tersendiri. Adi Putra dengan populariti drama Tentang Dhia manakalah Izara dengan drama paling hangat sekarang ini, Vanilla Coklat.

adi putra dan izara aishah

Kalau anda seorang jejaka dan berminat untuk menackle Izara, lupakanlah sahaja hasrat itu. Melalui pembacaan Abang Nara, Izara mengakui yang dia sudah memiliki kekasih hati. Khabarnya mereka sudah lama bercinta sejak zaman sekolah lagi. Abang Nara faham kalau anda kecewa, siapa yang tak jatuh hati dengan kemanjaan yang ditunjukkan oleh Izara di dalam Vanilla Coklat.

Apa pun jangan lupa dapatkan naskhah Media Hiburan di kedai buku berhampiran anda sekiranya anda peminat Adi Putra ataupun Izara Aishah.

P.S: Potret haiwan yang super cute mute.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to Adi Putra Dan Izara Aishah Hiasi Majalah Media Hiburan Mac 2012

  1. aku hantu TV says:

    ~~ sweet ^^

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • DinDa says:

      Baguslah x berkemban… x perlu jadi seksi utk glamour…
      mcm neelopak tu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 1
      • Selitone says:

        Gua tak tertarik dgn pic 2 artis tu… yang menarik hati aku… tajuk “Botak lebih Macho”…

        Pernah berlaku xcident depan rumah aku… seorang penunggang motor botak terbabas lalu langgar pagar rumah jiran depan… kepala dua berdarah dan nampak terkoyak nyer…

        Aku plak yang ganas fizikalnyer, bertaman dalam hati keluar nak membantu… nampak sahaja kulit kepala yang terkopak berdarah tu… terus longlai… kena papah plak dengan jiran aku.

        Moralnyer…

        1. Botak hanya macho bile tak tercedera… sekali tercedera… erkh!!! sendiri mau tau.

        2. Guna ler topi keledar walaupun menunggang dalam taman / kampung.

        3. Puas ke mandi kalau botak nih? aku sendiri yang pernah botak 3 kali pun tak puas. Air lekas turun bawah, kemudian cepat panas. hahaha.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 0
      • Selitone says:

        *kepala DUA berdarah dan nampak terkoyaknyer…

        Typo aku yang perkataan DUA tu, sepatutnyer kepala DIA…

        Hahaha… lain bbenor bunyi KEPALA DUA tu… hahaha.

        Maap… typo.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
      • olala says:

        Tak berkemban, tapi still sexy aper. Still membuka aurat. Tiap miggu nampak peha melepak dalam tv. Men peluk2 sakan gitu. Aku akui aku fan Vanila Cokelat. Tapi aku anti bile babak Izara gedik2 n selambe men peluk2 laki gitu. Pastu tgok vid kt YouTube, ade satu tu, yang sambut birthday sape tah. Men peluk pegan selambe Memang aku jadi susah sikit nak respek wlupun die comel. Pastu dress perlu ke sexy nmpk peha. Sapelah sponser baju2 dlm cite VC tu. Sakit jugak mate tengok majoriti pelakon pompuan dlm tu pakai sexy2 ikot body.

        And that cover! OMG. What’s wrong dgn kaler rambot si Adi Putra? Marilah aku bersangke baik yang kau gune inai *cough* untuk warne rambut kau jadi blond. Sbb kalau tak, wuduk kau tak sah. Bile wuduk tak sah, macam2 bende leh jadi tak sah. Aku Cik Izara pun same jugak yer…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 9
      • sour says:

        erm…’baguslah x sexy’…setau aku sama sexy je neelofa ngn izara nih…biasa la..bila dah minat sgt sexypn nmpak sopan klau dah benci buat baik mcm mn pn ttp benci sebencinya…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • emy lee_BadgaL says:

      o,0″
      err… klw i jdi wife adi putra.. jealous nye..

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • like10000x……..!!!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • lia says:

        hahaha selitone ni kalo bg komen mmg wt sy gelak je..tgh tensyen ley ilang jap hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Azroy says:

      Best la adi kne pluk….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. bunga kertas says:

    suka adi putra ngn izara nih..suka la izara lgi dari neelofa.kihkih..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 4
  3. Amir Vanila Coklat says:

    pakai tutup x wajib,yang wajib tutup aurat.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  4. 1 helai rambut wanita bukan muhrim = digantung badan pada rambutnya dalam neraka sehingga mendidih otak selama 40 tahun.
    1 hari akhirat = 1000 tahun dunia
    40 tahun akhirat = 14 600 000 dunia
    Anggaran helaian rambut di kepala manusia = 100000 helai..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 1
    • MISYA OMAR says:

      HELLO KALIAN GAK SUKA SAMAK DIAK ATAU DIAK MAHUK BERPACARAN SIH SAMA ADY PUTRA ITUK ….. BYE BYE

      ADY PUTRA ZARA AISHAH

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  5. guatension says:

    dah kenapa ads kat bawah tu ?
    dah lama auto buffer ! streeess.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. biozipstar says:

    ok la ni kan rendah diri kate die tak setanding aaron…
    tapi die laaaagi ok dari remy ishak…hahahhaha!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  7. lala says:

    perlu ke peluk2 ni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  8. isteri orang awam says:

    tetibe aku terbayang kalau laki aku retis amik gambo peluk2 ngan pompuan kat majalah camni.. menggeletar kejelesan aku.. nasib bek laki aku bukan retis.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
  9. alololo says:

    alamak kenapa rambut ady warna giteww. ternampak awww sikit

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  10. Raymee says:

    Izara, klu setakat bercinta dr bangku sekolah, belum tau lg ada jodoh ke tak …. Awie dan Erra dulu pun bercinta bagai nak rak, tak kawin jugak.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  11. suka suki says:

    i love adiputra..the only one my local fav actor …and Izara bakat baru yg semakin menyinar..wajah persis pelakon bollywood…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  12. neelopak says:

    tak perlu la peluk..tp adyputra buat rambut camni sbb time ni dia tgh shooting kl gangster 2 tak silap..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  13. fifi lofa says:

    aunty ziela jalil bole tak labuhkan tudung melepasi dada….malu laa saya tengok

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  14. what the? says:

    yela .. berpelok camtu, pose biasa tak boley ke? gila ziela jalil, baik hang cabut jek tudung tu .. dada hang agik mantap mo?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  15. makcik sebelah rumah says:

    bajet ustaz/ustazah tapi tak sedar diri sendiri :P

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  16. tak suke rambut celup says:

    elok2 rambut hitam dah celup ngan warna pelik2. haih

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  17. JEJARI KONTOT says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 14
    • benci bapok says:

      wei jejari kontot, yg ko emo lebih2 ni pehal?? aku cume cakap aku x suke warna rambut die je. tu pon salah ke. kecoh la bapok ni.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • olala says:

      Adekah komitmen die pade kl gangster lagi ebat dari komitmen die kepada Allah? Kaler rambut tak sah wuduk wahai cik Jejari Kontot. Jangan pura2 tutup sebelah mata bab2 camni. Adekah die dibolehkan qada solat die sbb berlakon KL gangster? Fikir2kan. Peace.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  18. hehehe says:

    sweet btl gambar nie…aku sk…lantak la pe org nak kt tp mmg nampak sweet…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
  19. beta draconis says:

    menolak adegan berkemban..tapi tak menolak utk memeluk orang..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
  20. melody says:

    salam…sebaiknya x pyh ler nk pegang2 kalau nk bergambar…sentuh laki pompuan yg bkn muhrim kn haram, berdosa……
    x pegang pon tetap cantik….
    sah ke mndi wajib si adi putra? rambut dh x mcm org melayu….dh mcm bulu dog agayanya….kalau rambut hitam kn lg hensem

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  21. JEJARI KONTOT says:

    berapa kali nak ckp, dia kaler sebab kl gengster2,takkan gengster rambut itam.hadoiii

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
  22. ngehe says:

    amboi syoknya peluk laki orang. aida…. tengok izara ni~~~

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  23. jealouus says:

    asal si zara tu peluk adiputra aku? tahulah dia lawa,tak yah nak peluk bagai. dia dah ada isteri kot. fain,aku jealous! sangat!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  24. meroyan says:

    Izara xtau batas ngn suami orang
    adi putra xreti jaga perasaan isteri main pegang je tangan pompuan lain

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  25. vc says:

    npe tgk gmbr lisa surihani tu cm gemok jek.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. noname says:

    cm bapak ngan anak jer cover tue…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  27. angsana says:

    Funny la…mcm budak je komen. .Diorg nie kalau izara sume indah dimata. ..Klau lofa sume jahat. .Msih awal lagi nak judge org. Masih jauh perjalanan mereka. .human change ok. .Life is so misery. .

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  28. manusia taubat says:

    yg haram tetap haram.tak perlu menidakkannye..
    comei tudung ziela jalil.mcm tudung budak 3-4 tahun je dia pakai.
    sesuai sgt dgn badan yg XL tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. FDdO3sGc says:

    62554 494414No more s . All posts of this qaulity from now on 234965

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0