Written by AbangNara | December 23rd, 2013

Memang ramai sungguh selebriti-selebriti tempatan menamatkan zaman bujang/gadis mereka di bulan Disember ini. Memang tak cukup tangan untuk mengira. Pada 21 Disember yang lalu, pelakon yang pernah popular menerusi filem Tentang Bulan iaitu Fatin Nur Afifah bersama seorang lagi pelakon iaitu Adam Shah.

gambar perkahwinan adam shah dan fatin nur afifah

Pasangan sama cantik sama padan ini sah menjadi suami isteri dengan hanya sekali lafaz sahaja.  Sekali pandang, wajah mereka memang nampak seiras. Semoga masjid yang dibina akan berkekalan sehingga ke akhir hayat.. Sama-samalah kita doakan.

gambar perkahwinan adam shah dan fatin nur afifah

Beberapa lagi gambar pasangan pengantin baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


gambar perkahwinan adam shah dan fatin nur afifah
gambar perkahwinan adam shah dan fatin nur afifah
gambar perkahwinan adam shah dan fatin nur afifah
gambar perkahwinan adam shah dan fatin nur afifah

45 responses to (TAHNIAH)Adam Shah & Fatin Nur Afeefa Selamat Bergelar Suami Isteri

  1. saya ok jer!! says:

    Tahniah.. suka tengok Wedding ni.. tak perlu grand2 untuk bahagia kan.. Alhamdulillah.. semoga hubungan kekal hingga ke akhir hayat :)

    0

    0
    • blurkk says:

      sapa ni? artis suam-suam kuku ni.. tak kenal pun. tapi hensem. yang perempuannya pun cun gak la. apa-apapun semoga korang berbahagia la until jannah :)

      0

      0
    • as says:

      mcm penah tengok pelakon ni .. tp ingat2 lupe .. lau tk silap aku , dia ni pelakon drama juvana tu kan ?? lau tak silap la … papepun taniah .. semoga bebahagia keanak cucu

      0

      0
      • dena says:

        adam shah ni pelakon juvana yg namenye ‘ayam’ tu.. selalu tengok die blakon tp x tahu name die adam shah…lebih glamer dgn name ‘ayam’ rasenye… fatin ni mmg tak kenal..tapi cantik.. dua2 nampak muda sgt n majlis pun macam majlis org kebanyakan… tak de poyo feeling retis lebih sgt kan. great!

        0

        0
    • me says:

      eh aku rasa pengantin perempuan tu muda lagi la kan? muda sangat2.budak lagi tu kalau tak silap la.

      0

      0
    • minah jambu merah biru says:

      bini dia muka jambu laki muka rabak sehhhhh ape2 pon semoga bahgia..jangan marah ye minah jambu gurau aje….marah2 nanti kena juallllll baik jangan marahhhhh…

      0

      0
  2. ExAdamShah says:

    AMboi boi boiii! Beso semacam. nasi lemak berapa posen tu nokss ?

    0

    0
  3. papa3bayz says:

    Semakin ramai anak-anak sekarang dah tak tahu apa itu aurat!

    0

    0
  4. yuhuuu says:

    fatin nie bukan dlu ngn kaum sjenis 2 ke?

    0

    0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Ya ampun si Yuhuuu….!!!

      Ko dah kenape..?? Meroyan ker..??

      Orang tu dah kawen , tak payah la di ungkit DULU2 punye cerita. Sejenis ker, lima jenis ker tak baik buak aib orang kot2 benda tak betol akan jadi fitnah..
      Orang tu buat Masjid ko doa je la benda baik2..

      Moga pasangan ni bahagia ok..

      Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

      0

      0
      • budak pandai says:

        betul tu… janganlah kita ungkit kisah lama!! kita bukak buku baru, selamat pengantin baru buat fatin dan adam shah!!! semoga dapat anak yang comel-comel!! :D

        0

        0
  5. ena says:

    orgnya bkn x cantik.. manis.. tpi konsep tu x kna… warna pn kureng.. bju pn.. rmbut dh style org dlm pantang… syg sgt… (pendapat jer)

    0

    0
  6. yuhuuu says:

    bukan ke fatin ngn kaum sjnis dlu? siap brtatu bagai..apapn tahniah sebab dh berubah..

    0

    0
  7. aihh says:

    ok. buah dada besar… untung kepada suaminya… apa2 pun, lain kali tutup aurat.. supaya para lelaki tak onani dgn menggunakan imej anda dan aset anda.. sekian..

    0

    0
  8. aihh says:

    apa2 pun.. buah dada besar.. untung pada suami… lain kali cover sikit untuk mengelakkan para lelaki onani menggunan imej anda dan aset..

    0

    0
  9. dia says:

    lee dah kawen…. masih dok teringat citer tentang bulan & dok terbayang2 depa nee masih budak2 lg.. Alhamdulilllah, semoga ia kekal hingga hujung nwaya.

    0

    0
  10. zaia says:

    cute je muka kedua-dua pengantin nie

    0

    0
  11. adaakukesah says:

    adam shah – ayam dalam juvana.
    fatin afifah – shahila@ila dalam movie kanak2 tentang bulan.
    dulu2 punya cerita. moga kekal hingga jannah ~

    0

    0
  12. kerabu mangga says:

    sumpah x cantik model tudung zaharah kat sebelah ni…xtaw x cantik belah mana tp disturbing gile tgok muke dia…model2 tudung lain cun jer..yg ini aq xtawla..
    sori off topic

    0

    0
  13. mypapit says:

    Tahniahhh

    0

    0
    • Aku says:

      ye la mypapit n setuju…aku baru nk ckp ko org dh cakap..aku dh tengok dh iklan tudung ni…tudung dia semua aku x berkenan n satu lagi nape model dia x lawa..biasanya model tudung cantik n menawan..ni dari org hingga ke tudung dua2 x lawa….bukan nk mengata tpi memg jujur aku cakap….

      0

      0
  14. peanut says:

    mcm muda jer pengantin perempuan. harap2 kekal sehingga ke akhir hayat.
    Tahniah..!

    0

    0
  15. Mak Temah says:

    tak kenal pun…

    0

    0
  16. chacha says:

    fatin afifah ni umur 19

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Cantik…. tapi kalau tutup sikit baju tu kat belah atas lagi cantik….

    0

    0
  18. lara_hati says:

    Hmm Si pengantin perempuan ni masa kecik2 selalu berlakon , ada juga drama2 dia bila besar skit tp tk banyak…dulu masa tentang bulan dia berlakon dengan erin malik kan…masa tu Nampak dia hitam manis….”belemoih” je..skrg mak aiii cun…., anyway tahniah…semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa

    0

    0
  19. kertu says:

    dulu mase layan cerita tentang bulan tu aku rase si erin malek tu cun lagi , skrg ni aku nengok minah ni maken cun . huhu . pape pon xyah la korg nak ungket kisah lame die ni, nak cakap muke laki die rabak la hapela, tu kan ketentuan tuhan .. doakan dorg baek2 je, amiin:)

    0

    0
  20. miss whatever says:

    Korang ni kenapa?? tak payah la nak cakap pasal aurat. kita doakan jela supaya pintu hati dia terbukak nak tutup aurat. tak payah nak kutuk bagai.

    0

    0
  21. Ida says:

    Lorr..slalu jmpa dia ni,mak dia niaga kt uptown puchong 2..xtau plak dia ni retis tntang bln 2..hukhuk
    *maaf mkcik x g kenduri ni..kete buat hal..huhu

    0

    0
  22. Iza says:

    semoga kekal hingga akhir hayat

    0

    0