Written by AbangNara | September 17th, 2010

siti nurhaliza mengandung

Khabarnya konsert Datuk Siti Nurhaliza di Pulau Pinang dibatalkan atas nasihat daripada pakar Perbidanan dan Sakit Puan, Pusat Perubatan Prince Court, Kuala Lumpur. Mungkinkah impian Datuk Siti untuk menimang anak akhirnya sudah tercapai? Benarkah Datuk Siti Nurhaliza sedang mengandung?

Mengikut kata-kata kaum ibu yang kami kenali, sememangnya masa permulaan mengandung adalah sangat kritikal untuk kesihatan bayi. Tak boleh kerja berat sangat. Dan daripada surat akuan yang diterima oleh Ketua Menteri Pulau Pinang, tertulis yang Datuk Siti digalakkan agar tidak membuat perjalanan jauh dan sebarang aktiviti fizikal.

Kalau benarlah Datuk Siti Nurhaliza mengandung kali ini, kami ucapkan jutaan tahniah. Rasanya ramai sangat peminat-peminat yang ternanti-nanti berita gembira ini. Tapi apa pun kita kena tunggu penjelasan daripada Datuk Siti. Mungkin doktor suruh berehat sebab dia sedang menerima rawatan kesuburan dan bukannya mengandung.

Oh ye ada satu lagi perkara yang sangat kami kagumi berkaitan dengan pembatalan konsert ini. Datuk Siti bukan sahaja memulang RM60,000 yang diterima sebagai bayarannya, malah dia akan bertanggungjawap atas segala kerugian yang bakal ditanggung oleh pihak penganjur. Baik kan?

Semoga rezeki Datuk Siti dan Datuk K untuk menimang cahaya mata akan terkabul jua. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Gelakkan diri anda dengan lawak pagi Jumaat ini.

218 responses to Adakah Kerana Mengandung, Siti Nurhaliza Batalkan Konsert Di Pulau Pinang?

  1. myne says:

    “baiknye” datuk ct.

  2. Azfarul says:

    O.O
    Baiknnya dia ….

  3. […] Panas, Adakah Kerana Mengandung, Siti Nurhaliza Batalkan Konsert Di Pulau Pinang? Submitted by selebriti on September 17, 2010 […]

  4. insuraya says:

    betul ke pun..

  5. siti pencen jelah jadi artis…tumpukan pada keluarga,jd isteri solehah.

  6. qistina says:

    tahniah jika benar2 dato’ ct ngndung. Sya tmpang gembira n x sbr tgk anak ct yg comel :-)

  7. Bom aTOM says:

    Siti, janganlah jadi hipokrit. Mula2terima tawaran konsert dari negeri pembangkang, mcm tak kisah. Lepas tu batalkan. Tak fikir perasaan peminat & penganjur.

    Proses kehamilan IVF bukan sehari dua macam suami isteri yang tak de masaalah.
    Doktor akan menerangkan prosedur & komitmen kedua-dua suami isteri masa mula-mula ambil keputusan buat IVF. Sudah tentu, masa terima tawaran konsert tu, Siti dah tahu semua ini.

    Kalau betul mangandung, TAHNIAH diucapkan.

    • cik lopes says:

      kau ni kenape?

      • Methylbenzene says:

        ntahnye…kalau siti nak buat perangai..dah lama dulu die buat perangai..nih mesti sbb bende yg betul2 penting sampai siti terpaksa tarik diri…ape ntah cakap mcm tuh…igt senang ke nak buat ivf..kene jaga elok2..takleh terhentak2 sket….mungkin dah nak menjadik la tuh dr suruh jaga elok2…igt senang ke nak dpt anak dri ivf..cube ratus kalik baru leh berjaya..dah berjaya kene la jaga elok2…aish… cakap gune otak sikit….

        • Bom aTOM says:

          Meth ada pengalaman ke buat ivf?citer lah sikit..

        • alahai...kesian says:

          xde..xde..yg penting aku nk ucap TAHNIAH awal2 kt DCT & DK ..sbb hamil la tu..aku xnk kena tipu lg mcm dulu2..makin dinafi sebenarnya makin betul..ahhhh xde xde,aku xnk kena tipu lg..tahniahh

        • Methylbenzene says:

          takde pengalaman..tapi belajar pasal ivf..bukan senang….bukan skalik buat je boleh terus jadik…boleh bace kat internet kalau tak tau..dunia serba moden..knowledge hujung jari..jgn hanya tau nak gossip je…

        • alam says:

          tumpang gembira

        • Bom aTOM says:

          Meth, memang maklumat dihujung jari, tapi awak faham x maklumat tu?

          1) Kalau 1 kali ivf, 2x sehari x 10 hari cucuk hormon kat perut, RATUS KALIK buat, perut siti mestilah dah macam lengan mat gian
          2) Kalau 1 kali ivf,kos RM35k, RATUS KALIK buat mestilah siti dah habis 3 juta. Pernah dgr ke org M’sia abis duit 3 juta buat ivf?
          3) Kalau 1 kali ivf doktor keluarkan 10 telur dari ovari, RATUS KALIK buat, mestilah x takde telur.Tu yg betul2 mandul.
          4) Kalau 1 kali ivf, x jadi, ulang lagi lps 2 bln, RATUS KALIK buat, 200 bln. Siti baru kawin tak sampai 60 bulan.
          5) Kalau 1 kali ivf, kena bagi sperm manual, RATUS KALI buat, penatnya nak syok sendiri.
          6) Kalau SEBELUM ivf rehat 2 minggu nak bagi perhatian cucuk & scan, RATUS KALIK buat mestilah dah 4 thn siti tak buat konsert.
          7) Kalau 1 kali ivf, dapat 7 embrio,RATUS KALIK mestilah banyak beratus2 embrio. Kat oversea boleh jual tu. Konfirm anak rupa siti.

    • kiah letopp says:

      bodo tau kau ni bom atom..
      da sah2 ct tu x ngandong lagik..
      ape kne-mngene dgn ivf plak nih…
      molot ko tu mmg molot kangkang…
      busok tau tak…
      p gosok gigi sane..

      sebok,
      org nk gosip, dye pon nk gosip..

      to dct, smoga cpat semboh. LETOPP!

      • Bom aTOM says:

        1) Mengkritik/menegur bukanlah bermaksud seseorang itu bukan peminat/Anti Siti Nurhaliza.
        2) Rasanya komen saya tak ada pun menghina/mencaci Siti sampai membuat peminat2 mengeluarkan kata2 yang lebih kesat. Janganlah terlalu beremosi mempertahankan artis. Bukan dpt % dari royalti pun.
        3) Sepatutnya peminat2 Siti lebih berfikiran terbuka, bukan terus mengampu sebab mengampu & mengiakan boleh buat Siti lagi cepat jatuh.
        Mcm BN kalah dlm PRU, sebab org sekeliling kata semua ok(sori msk politik, cuma nak bagi contoh).

        • Methylbenzene says:

          cara kau mengkritik lebih kepada menuduh..kritik biar membangun bukan menjatuhkan atau mengaibkan…kalau kau faham yg kat dunia tak semua nya terjadi seperti yg kita rancang…..ada masa2 kita ada masalah yg tak boleh elak..kau kene faham..kau takleh nak anggap sume org kene jadik perfect..sampai tak boleh ade cacat cela…fikir2kan… dan aku tak paham kenapa kau nak kaitkan negeri pembangkang tak pembangkang dgn pengunduran siti..kau tetibe saja nak berpolitik bagai..kau rasa cara kau kritik siti tuh betul ke…

        • Methylbenzene says:

          betul lah org cakap..yg kalau kita buat baek org tak pernah nampak..tapi kalau sekali terbuat salah..yg tuh org nampak dulu dan ungkit2 seperti dia tak pernah buat baik sblm ni..manusia mmg suka menghukum…fikir2 kan

        • kiah letopp says:

          oii cik bom atom oiii…
          nk mnyakitkan hati org, xpayah ppakai caci maki..
          laa…
          kadang2, cakap ‘hoii’ pon.
          org da boleh saket hati…
          tpulang la pade org yg nk trase tuh…

          dlm kes ko ni plak..
          penggunaan kosa kata (wahh!) kau tu,
          macam taik lembu tau?
          belepek-lepek bunyik dye..

          euwwww… xdap la…
          busok lagi tu, cam molot kau

          hahaha letop!!!

        • Hani Bunny says:

          dear Bom aTOM,
          jgn dilayan sgt dgn fanatic fan ct nurhaliza.. golongan fanatic ni mmg mcm nih.. pantang tersilap kate, mulalah keluar semua bahase kesat yg entah ape ape ntah… bahase orang takde etika and tak bertamadun…

          sm nasarudin pewaris NAZA
          sekali abang tweet terus jatuh sakit
          tak tidur siang, tak tidur malam
          kalau nk comment pasal ct nurhaliza
          berhati hati sikit cos pantang tersilap kate sikit
          alamat berperanglah saudara seislam

        • Bom aTOM says:

          To Meth & Kiah Letop

          1) Saya tulis “Siti Janganlah…” Saya tak kata Siti kau ni hipokrit
          2) Mana kosa kata “Wah” tu? tak jumpa pun.
          3) Saya tak menghina pun, IVF kehamilan dirancang , maksudnya Siti dah tahu.Jadi tak payah terima tawaran atau buat konsert dulu pastu IVF buat next period cycle. Susah sgt ke nak faham?

        • SWEET says:

          KALAU ARTIS LAIN
          JADI PERAMPAS LAKI ORANG
          SEMUA ARTIS KENA KUTUK & DIHINA
          TAPI KALAU CT JADI PERAMPAS LAKI ORANG
          OK JE PEMINAT FANATIK DIA KATA
          CT BAIK

        • SWEET says:

          KESIAN TENGKU ZAWIAH

    • oren84 says:

      weii.. ko nk kritik artis ka ko nk kritik pasal politik ni? salah chanel ke ape?

  8. appledia says:

    Perrrgh,nam ploh ribu???
    Satu show ke tuk satu lagu tu??

  9. wawa says:

    tak habis2 bersangka buruk je la korang nih. haiiii…dunia,dunia.

  10. erisaamieza says:

    taniahh tapi jgn la buat gimit lg mcm selalu

  11. fuyooo tok k, selalu bayar bil air…taniah akhirnya…

  12. Hajimaru says:

    i luv u dato ct…..

  13. abangnara says:

    alamak dah confirm rupanya bukan sebab mengandung
    sebab dato ct tak sihat sangat rupanya
    berusahalah lagi Dato k

    • Bom aTOM says:

      Tak salah Nara atau org lain membuat andaian sebab yang diattach to surat doktor gynae. Kalau betul tak sihat selain dari masalah perempuan, attachlah surat dari physician. Dah tentu org kaya ada family physician sendiri, bkn mcm kita, jumpa doktor GP je.

  14. amber says:

    tok ti nie… tak baik kalu slalu buat cam gini.. nanti owang tak pecaya dah

    • alahai...kesian says:

      isshh dah selalulah terkena..bknnya kalu selalu tp mmg selalu..xde,xde nk ucap tahniah jugak..xnk kena tipu lg mcm dulu2

  15. aries_april says:

    CT mmg cam ni…x mau lgsg bt kat png..
    klau ada pn..konpon batal….

    • Kasih says:

      btl tu mira…. mmy payah la ct nk wt show kt sini… cm ingt lg masa alumuni usm, kami jmpt dia wt show, 4 lagu 70k, perghhhhhh xhengat…

      tp sbb dh usm nk sgt, terpaksa gak teerbangkan dia kesini…

  16. nightmare says:

    duda tua jadi pilihan
    anak tak ada dikata mandul
    sebab pembangkang konsert dibatalkan
    ingatkan siti nie lurus bendul

  17. Pergh... says:

    CT hanya akan buat konsert untuk negeri bawah pentadbiran kerajaan sahaja.. CT Barisan Nasianal yang punya k…

    Mau terlingkup periuk nasi DK kalau CT wat wat konsert de negeri pembangkang…

    CT maybe antara punca kau sukar mengandung sbb ko mempermainkan bab agama (janji lepas kawin nak bertudung, then cakap nak berselendang but now just cekup kepala), Allah beri ujian agar CT sedar, so insaflah…

    Buat yang nak kata hak bertudung tu hak masing2 or kubur masing2 sila rujuk Quran, bertudung itu wajib untuk seorang wanita, jangan tolak hukum even korang peminat fanatik CT…

    • cik lopes says:

      “CT maybe antara punca kau sukar mengandung sbb ko mempermainkan bab agama (janji lepas kawin nak bertudung, then cakap nak berselendang but now just cekup kepala), Allah beri ujian agar CT sedar, so insaflah…

      Buat yang nak kata hak bertudung tu hak masing2 or kubur masing2 sila rujuk Quran, bertudung itu wajib untuk seorang wanita, jangan tolak hukum even korang peminat fanatik CT…”

      bab SUKAR MENGANDUNG SBB MAINKAN BAB AGAMA TU.. pandai2 ko je kan. ko tau pulak hal2 Allah ni.

      bab kedua tu.. betul.

      • alahai...kesian says:

        perenggan yg mempermainkan agama tu la sbb xleh mengandung lgsg xleh pakai..kita siapa nk mempersoalkn rahsia dan hikmah tuhan..
        tp perenggan last mmg setuju 100% jgn ada lg yg kata yg penting niat/hati baik bla bla bla

        • ain says:

          mengandung tu rezeki laa..
          hampeh betol

          ko sape nak jatuh kan hukuman nih ha? kompem la siti masuk neraka ek.. kompem?

          – bukan peminat siti.. nyampah org hukum2 manusia ni..

        • Pergh... says:

          Sebab tu aku telak perkataan MAYBE = berkemungkinan.

          CT maybe antara punca kau sukar mengandung sbb ko mempermainkan bab agama (janji lepas kawin nak bertudung, then cakap nak berselendang but now just cekup kepala), Allah beri ujian agar CT sedar, so insaflah…

          Lainlah aku tulih

          CT antara punca kau sukar mengandung sbb ko mempermainkan bab agama (janji lepas kawin nak bertudung, then cakap nak berselendang but now just cekup kepala), Allah beri ujian agar CT sedar, so insaflah…

          Ain yang …

          Aku tak letak hukum as your statement;
          “ko sape nak jatuh kan hukuman nih ha? kompem la siti masuk neraka ek.. kompem”.

          Ada aku kata tulih perkataan syurga or neraka??? Aku minta CT insaf dan muhasabah diri jer…

          Bukan nak buat hukum manusia wahai Ain yang …… when i said bertudug itu wajib untuk seorang wanita….

          Pandai tak pe jangan memandai…

        • kiah letopp says:

          perghh,,
          ko pnah dgar pkataan sensitiviti x??
          ape yg ko cakap, sme snsitifnye klu aku ckap,

          “org india yg bunuh datok sosilawati” (contoh)

          statement btol, isi btol, tapi RACIST!
          paham x?
          cube kau ltakkan diri kau kat tmpat para sahabat n nabi2.
          kau rase, ade diorang bdakwah dgn care kau nih??
          xde laa…

          sbab tu la,
          nabi dlu, org buat onar, die xpnahnye nak buat assumption (maybe kau tuh)
          cara die, tunjuk akhlak baik, sopan, adab..

          adoyaiii kau ni pon satu…
          blaja dlu camner nk tarbiah org kay,

          LETOPP!

  18. pinkypanthers says:

    pe2 pun wat siti brsabar dn cuba lg…..

  19. rakyat malaysia says:

    Siti pulangkan 60 ribu tak banyak sebab no plet kct1 pun dah berapa datuk k ni bayar

    penang kerajaan pakatan rakyat jadi jika dia perform juga ertinya dia korek lubang kubur sendiri. pasal nak sep 60 ribu tapi masa depa takdak projek apa2. pasai mengandung tu penipu. kawan bini aku pun buat ivf reja lasak takdak apa2 masalah

    alasan manusia bodoh macam tu la. alasan doktor tak bagi. macam kita gak. jika malas p kerja p klinik minta mc so majikan tak boleh kata apa2.

    oh siti. janganlah dok jadi kaki ampu macam laki ko

    • kiah letopp says:

      ko ni mmg rakyat malaysia yg bute akal tau..
      hahah
      kan dct da ckap,
      ” i x ngandong la..”
      kelas tau kau, anak malaysia..
      pandai buat citer sendri..
      molot bau cam loji..

      LETOPP!!

      • alahai...kesian says:

        tp dulu ct jugak pernah ckp ..i dgn datuk k kawan perniagaan saja…

        pastu ade lg..lps gi Mekah i nk bertudung..

        pastu lg..tu rombongan ziarah je bkn rombongan merisik….

        dah lah malazzzzz..i nk letupkn diri sendirilah camni

        • adoyai says:

          mungkin ini yg dinamakan cakap beralas

        • kiah letopp says:

          cik alahaiii…
          mmg la dlu kwn peniagaan…
          abis tu, dorang tu robot ke???
          keje aje??
          dct wanita sjati, datok k superhunk,
          x bley jatoh cinta ka??
          lg pon,, mse tu datok k bbini lagi…
          xkan la nk feeling2 ngan laki org plak..
          tahan je la..
          auwww

          LETOPP!

        • sodap says:

          time tu da pakai baju sama kaler pun

          Letop!

        • kiah letopp says:

          baju same kaler kon boley jadik isu ke sodapp??
          ntah2 rmaaaaaaaaaaaaaaaaaiiii lagik yg pakai baju kaler same pd event tu,
          tp saje highlight kat tok ti n tok k
          (ye la.. dorang kan populerrr, xcam hang, kurap je..)
          hahaha

          LETOPP!

        • SWEET says:

          Cakap x serupa bikin
          Nak cover line bercinta dgn Tok K
          sebab masa tu Tok K masih ada bini

        • shizuka says:

          hahahha…betul sgt2, lagipun jarang wartawan nk bukak citer buruk pasal siti w/pun ada…pilih kasih kot sbb suara dia sedap…huhuhuhu

        • Kasih says:

          sbnrnya ramai wartawan yg x suka kan siti ni.. kalo lah ada yg perasan slalu nya di ruangan sembang2 warrtawan ni ada jer kisah2 ttg ct yg ditulis secara kiasan dan lps2…

  20. dag dig dug says:

    org busyness mmglah kuat mengampu kerajaan huhuhu ..

  21. geletek says:

    pasangan suami isteri yg suka menunjuk nunjuk ..

  22. bella luna says:

    biaq p r dia…duit dia..bukan duit hangpa….

  23. Dee says:

    Abang Nara pls be careful with what you said, your wordings show as though it is confirmed that she’s pregnant. If this is not true, legal action(s) can be taken against you.

  24. nanaTHeWitch says:

    bia la dy nk tarik dri ke ape..
    sebok btol..
    plik2….

  25. aien 91 says:

    x baik menuduh..ape kne mgene x pkai tdung n x bole ngandung..???even pelacur yg lg teruk tu pn bole mgandung..apedaa…men sdap mlut je..ya Allah..ampuni dose2 hambamu ini tmasuk akku..amin…

  26. BLaCK MaMBa says:

    gimik murahan lgi ke ni? dlu brcinta dgn datuk k pun cmni gak .. duk nafi sana sini wlpn pnh hadir mjlis siap pkai bju kaler sama ..
    klau ngandung .. ckp je lah .. snang kt pminat2 yg setia tu mndoakn .. dh bnda baik .. apa yg nk gimik..

    • alahai...kesian says:

      kannn….setuju! xnk kena tipu lg dah

      • Methylbenzene says:

        korang ni..die tanak la kecoh2 karang tak jadik..tunggu la bila betul2 melekat dulu..kang heboh2 cakap ngandung..sekalik tak lekat..korang jugak yg nak ejek2 dier…rilek2 sudah la…itu pon nak kecoh…

        • BLaCK MaMBa says:

          nafi n x nk kecoh .. 2 bnda yg brbeza daaa…

        • Methylbenzene says:

          skalik dier mmg tak ngandung pon..sbb sakit perempuan yg laen..pakar sakit puan bukan utk org mengandung je….korang jugak dpt dosa dok pikir buruk2 pasal org..tuduh2 dpt dosa free…dok diam2 sudah..kalau nak doa..takyah tunggu dier nak announce pon korang leh doa agar dier dapat anak cepat…

  27. Reena says:

    Maunya tak baik..no show, no money. Pasal 60k nanti sesia je kena saman.

  28. doc says:

    dato siti kena rest lepas buat IUI or IVF kot?usually di nasihatkan berehat lepas IUI seminggu dan 3 minggu for IVF..

  29. dunia akhir zaman.. says:

    siti nurkhalidah…..

  30. pascual says:

    BN ni ntah pape je..kecoh je lbih..

  31. katak kodok says:

    Apa2 pun… silalah baca kat The Star online utk penjelasan Datuk Siti mengenai pekara ni. Jgn comment ikut sedap mulut je. Kita doakan yg terbaik utk Tok Ti…

  32. pretty says:

    apalah korang ni… bersangka buruk jer… nanti dia buat show pat singapura, korang kata dia bodek PAP plak…. haizzzzzz

  33. alahai says:

    siti..siti..Allah dah bukakan rezeki yg banyak utk kamu di bidang lain selain bidang hiburan yg memerlukan kamu mendedahkan aurat..sungguh terasa seolah2 hukum menutup aurat dipermainkan..ada pulak yg mengikut trend siti..janganlah memperkotak-katikkan hukum tutup aurat..nak tutup,tutup betul2..tak nak tutup,bukak ajelah..jangan sampai siti dapat saham dosa bila ada yg terikut2 gaya tu..sekadar teguran..

    • apa da says:

      lari topik da…ni pasal mengandung hang cerita lain pulak

    • SWEET says:

      TUTUP AURAT WAJIB
      KENA JUGA TUTUP AURAT SUARA WANITA
      MELALAK LALAK DEPAN ORANG RAMAI
      DGN PAKAI BAJU KETAT
      SAMPAI NAMPAK SUSUK TUBUH
      PUN HARAM JUGA
      LAKI DIA LA KENA TANGGUNG DOSA
      BINI DIA

  34. jonah says:

    BODOH BETUL SAPA YANG GILA TAKSUB POLITIK LAGI2 KAT PEMBANGKANG.SAIKOOOO JE LEBIH.
    BIARLAH DIA DUIT DIA BUKAN DUIT KORANG.
    REZEKI MASING MASING.TAK PAYAH LA NAK BRLASER TAK TENTU PASAL ALIH ALIH DIRI TU MACAM TU JUGAKK PUIHH..-_-
    ELOK JUGAK DIA TAK BUAT KAT NEGERI PEMBANGKANG

  35. eszol says:

    artis yg x sdar diri

    byar juta2 biar org lain tgok muka die time raya

    sume channel pompan ni je yg nyanyi

    da x laku tu terima jela

    sekarang ni gosip murahan plak

    datu k dah sah2 mati pucuk da

    silap2 mandul

    kah kah kah

    • ct says:

      dato k mana ada mandul.. lg pun da terbukti ank dia 4org dgn bekas isteri..pasangan dia yg baru tu yg xpasti?!

    • kiah letopp says:

      eii cik eszol…
      mak ko pon mandol sbenarnye…
      dye pungot ko tu dari tong sampah…
      bsyukorla ko dapat tgk dunia oiii..

      ntah2, anak ko nanti pon jadi jalang cam kau gak agaknye..
      molot cam taik..
      hahahha

      LETOPP!

      • x kenal maka x cinta says:

        ntahnye… tak sayang mulut btl, ckp lepas saje… jgn mudah berkate org, awk tu dah beranak pinak blm? kalo blm,lbh baikla jgn ckp yg bkn2, takot nti tkena batang idung sendiri…

      • alahai says:

        ksian sgt kat kiah letup ni..nk ckp org lain mulut mcm taik..lupanya dlm mulut sdiri ada taik tp xperasan..baik amik cermin tengok muka awk tu btol2..pas tu tgk komen2 awk tu..memg lg hina dr taik..tu lah..sblum hina org mcm2 tgk dulu diri sdiri..tkt thina diri sdiri tp xperasan..tu yg kesian..

        • kiah letopp says:

          aku lagik kesian kat kau alahaii,,
          aku cakap camtu sebab adenye org mcm kau lah,
          asyik nk jolok sarang tebuan je..
          biarlah ct ngan idop dye..
          kau sebok apahal?
          dia ade kacau idop ko?
          xde kan?
          hahahah

          dah2, pi menyundal sane..

          LETOPP!

        • Hani Bunny says:

          saye pun kesian kat kiah letop.. bahasa dia tak melambangkan bangsa.. malu ade saudara seislam mcm nih.. asal kite comment yg tak se’tune dgn dia, mula lah keluar ayat-ayat kesat yg sangat annoying.. pastu mak mak kite pun terlibat same… keji sungguh bahasa mu wahai kiah letop….

  36. alahai...kesian says:

    PEMINAT SEKARANG BUKANNYA BODOH DAN X AKAN SEKALI2 DIPERBODOHKAN LAGI!!

  37. sha says:

    pada datuk ct,suda2la menyanyi tu,duit da banyak,.tumpukan kepada keluarga plak..macamana nak mengandung kalau asyik nak jaga badan jer..aku rase dia tengah buat permanian beradas la..org2 kaya selalu buat tu,kalau takde anak…tp kan,org tua2 ada cakap,kalau pakai ‘sesuatu’memang susah dapat anak…betul ker?..allahuallam

  38. Reena says:

    Daaahhh..tak pepasal kang jadi cam ceta yg eja & arash berlakon kat tv3 tu. Wallahua’lam ct ni ada pakai atau tak. Dlm ceta cerekarama tu, eja tak leh ngandung selagi dia kena bagi ‘mek siti’ makan. Hiissh nauzubillah…

  39. mrpink says:

    auk lah kitak org tok gago gilak jak ya bah,,,,,tunggu jak dolok benar sik kah ct gandung jgn dolok bising bah,,jgn gago gilak kitak urang ya,hihihihi slmt hari raya maaf zahir and batin dr mrpink auk

  40. anyss says:

    ct o ct…duit ko dh bnyk…rajin2 lah bsedekah..aku tgk kt prog Bersamamu rmai sgt idop melarat…ko kan ank jati melayu..tolong2 la ringankan beban…jgn pikir nk cri harta dunia jerr…buat la amal jariah…n jadilah isteri solehah… malu benar aku tgk cre ko yg xreti tutup aurat 2..dh jd Hajah ct oiii…xkan x hengat!!! heiii….

    • kiah letopp says:

      oii anyss longkang,
      kang, klu dct tunjok kat paper, ty
      yg dye bsedekah, ko kate dye mnunjok plak..

      alah..
      mulot jalang cam ko ni ape tau?
      mnyundal je la…

  41. korang ktala apepun…aku tetap sayang kat ct…bukan senang nk cari diva mcm dia..bukak mulut je terus aku asyik maksyuk dgr lagu2 die…korang boleh bygkan kalo ct ni xde…hilng seri industri kite tau…luv u muahhhhhh..
    biorle beribu2 yg benci tp sygku tetap unggul pd mu tok ti….

    • ha ha ha says:

      bol ct bol

      • alahai...kesian says:

        kannn….kalau ct xde, xdela lagu2 malaysia dimainkn sejauh US nun..dgn rekod yg meriah,silap2 leh masuk list org malaysia terkaya dunia..

        cumanya kalau ada terkurang tak manis sana sini, peminat nk jugak tegur,utk kemajuan jugakk..

  42. dia says:

    harus diingat..tok ti pun insan biasa…ada slik mana2…tp rasanya sebagai artis [email protected]…cara penampilan ct perlu perubahan ….segalanya daripada niat yg ikhlas….ada org pakai tudung kononnya tutup aurat…tp hanya aurat di kepala yg tutup…aurat yg lain2 mengalahkan org yg tak pakai tudung langsung….so apa hukumnya????……mgkn ada yg pakai tudung pun hanya nak publisiti diri….ada yg kjp pakai kjp buka….siapa nak jawap ni…..

    • Methylbenzene says:

      kadang2 org yg dok mengutuk siti nih..cuba anda lihat adik2 kakak2 kamu..atau mungkin mak kamu…mungkin mereka bertudung….tapi pakaian…pakai seluar ketat…baju singkat…nampak punggung…baju melekat kat badan..tangan suku..tudung pulak selepang nampak dada…yg tuh jgn luper lak nak tegur….takut dok nampak org laen yg jauh2..org yg terdekat kite tak nampak..atau buat2 tak nampak..atau takut nak tegur..atau mmg kite meredhakan…maklumla..org sekarang ni asal pakai tudung je cukup….kira die tuh bagus tutup aurat..tapi pakaian…mcm bogel..fikir2 kan…

      • dia says:

        cukupkah menutup aurat dgn bertudung sahaja…tp aurat yg lain2 ditonjolkan?….tudung sebagai fesyen semata2…tu psl lah org gelarkan tudung dgn mcm2 nama artis..psl bila artis ja pakai tudung pasti ada ja trend tudung yg diperkenalkan…jadi apa niat bertudung tu sebenarnya….

    • alahai says:

      bkn sbgai artis atau idola..tp ubah penampilan demi Allah taala..manusia ni pada benda lain takut..tp kurang ajar dengan Allah dgn mlanggar suruhanya tu xtkut plak..dah emg tmaktub suruh pakai tudung..xda nanti2 ke..esok2 ke

  43. Maimon says:

    Biasa la tu. Ct dah makin tue. Org tue byk penyakit dia. Rajin2 jumpe doc ye makcik

    • Maimunah says:

      btl tu maimon…sakit tak kira tua atau muda…mati pun mcm tu kan?….termasuklah saya dan nak maimon…setiap kita pasti melalui fasa kelahiran, bayi, muda, tua dan akhirnya mati….sakit dan berpenyakit perkara biasa…mgkn ada diantara kalian yg tak pernah sakit kot…itu suatu anugerah juga kan pandai jaga kesihatan..tahniah lah utk anda…

  44. anyss says:

    korang nk menyokong ct korang punya pasal laa.. ada aku kesah?? klu nk jd artis dh tau status Hajah n paling penting bini orang pandai2 la jge penampilan!! memang ramai gk yg xtutup aurat..tp kes makcik ct ni lain…cz dia dh jd Hajah..igt2 yer mkcik ct??

    • kiah letopp says:

      oiii nenek anyss,
      deja moss
      tok pah
      dan ramai lg umat manusia atas bumi ni,
      ko xnk tego skali??

      alah, kalau spesis molot kangkang cam ko ni, xpayah byk alasan lah!

      LETOPP GITEWW!

    • dia says:

      hahaha..ada btl kata anyss tu…dia ni mgkn fanatik ct …tp byk jg hjh di Mlysia yg tak pakai tudung termasuklah isteri pemimpin dan bekas isteri pemimpin…apa brg tu? nak ikut bertudung ni diharuskan kepada semua wanita muslim tanpa mengira status….mgkn ct akan berbuat demikian jika telah bersara dari dunia hiburan agaknya lah…..siapa tahu kan?….

    • BagiPendapatJe says:

      Siti bukan sahaja Hajjah
      tapi, setiap thn pergi Umrah
      patutnya iman makin bertambah
      tapi, tudung makin kecut lah sudah
      bukan sahaja leher makin terdedah
      aset didada pun makin menyerlah
      dahlah makin ranum bagai dibaja tak sudah-sudah

      • SWEET says:

        Pernah tengok CT nyanyi kat TV
        Pakai baju ketat terlampau ketat
        Bila dia berjalan ke depan
        Kamera dari belakang
        Nampak punggung CT bergegar2
        Hajjah ooooo Hajjah

  45. guest says:

    korang ne ape hal ah? tiap x psal ct korang kutuk habis2n. mmg patut dtegur kalau ada yg salah tapi bkn ngan cara kutuk2. tegur lh dgan cara yg sesuai. kita hormat kn org, org pun hormat kn kita juga. syukurlh ct dh pulang kn balik duit tu, kalau dia tak balik kn gerenti makin kuat korg kutuk kn. cukup2 lh, mmg ada segelintir org ska dan ada yg tak suka. kalau tak suka, kata je tak suka sudah cukup tak perlu lebih2. mungkin belum tia masany ct mengandung, hanya Allah yg maha berkuasa. tak perlu kita buat andaian yg aherny boleh jadii fitnah

  46. kiah letopp says:

    eiiii
    lembu2 yg mngutok ct..
    stop la..
    kiah kesian la kat korg..
    molot korang busok…
    xgosok gg ea??
    xde duit?? alalla
    ksian korg bkn cam dct yg kaye tu..
    beli ubat gg pon xmmpu…
    adoiii…
    longkang2! ouchh

    LETOPP!

  47. MASIHSEDARDIRI says:

    NAMPAK GAYANYA NIE RUANGAN MENCIPTAKAN DOSA SENDIRI. ORANG LAIN YANG BATAL KONSERT, ORANG LAIN YANG PUNYA HAL TAPI KORANG SEMUA SAMPAI BERGADUH KAT SINI. MASING-MASING NAK MENYATAKAN BEGITU BEGINI, MENYALAHKAN ORANG ITU, MENYALAHKAN ORANG INI. SERONOK SANGAT KE MENYAKITI HATI ORANG LAIN? DAN SERONOK SANGAT KE MEMBIARKAN HATI DISAKITI ORANG LAIN? ITU HAL SITI, DIA ADA PENYELESAIAN DIA SENDIRI. SATU PERKARA YANG KORANG PATUT TAHU, DISAAT KORANG BERTELAGAH PASAL KOMEN KORANG DAN KAWAN-KAWAN YANG LAIN KAT SINI, IBLIS KAT BELAKANG BERSORAK KEGEMBIRAAN BILA TENGOK KORANG BERGADUH, MENGELUARKAN KATA-KATA KESAT, BERMAKI-MAKIAN KAT SINI. SO, SENDIRI MAU INGAT LAHHH!!!!

  48. anyss says:

    weii niyang rapik kiah letopp…aku bkn nk kutuk jz tegur jerr..yg ko geram n marah smpai nk terberak 2 knpe?? klu ko fanatik sgt ngn mkcik ct 2 ko punya pasal laa…lantak la dorg deja moss n kak pah xpakai tdung…sbb dorg 2 xd rmai peminat…ct ni rmai sgt yg sayang n ramai sgt yg minat.. so tunjukkanlah teladan yg mulia sesuai dgn sifatnyer yg lemah lembut…
    bkn mcm niyang rapik kiah letopp nih..asyik nk melolong mcm anjing…menyalak xtentu pasal… idiot!!!
    ckp orang mcm lembu ko lg la mak segala lembu.. ikut sokong artis yg xbetul…bodoh punya pempuan!!
    ct memang bnyk duit tp dia bg ko duit x?? keh..keh..keh.. nk mengadu domba xperlu lak niyang rapik oii…lebih baik ko blik kt utan..kwn ngn puaka2 kt utan 2..perangai dorg sebijik cm ko!! bahalul!

    • kikilala says:

      ai rase kiah letop ni janet kots…larikkk sebelum diletop oleh kiah letop

    • anang says:

      ko tu lagi bahlul,tolol..bengong nyer pompuan.komen ko suma tak leh pakai..budus..stop bitching okay..

    • kiah letopp says:

      ANIS,
      ko jgn banyak citer,
      ko da sundal tu, sundal je la..
      mak ko tu dulu makan daging anjing byk sgt..
      pastu tkenan dgn ko..
      molot cam anjing,
      hahhaha

      kau yg cakap, btudung kwajipan utk perempuan islam,
      maksodnye, deja moss ke, tok pah ke,, sume2 kne tutop aurat cik anis oii..
      yg ko double standard aphal??

      sbab ct popular, dye kne jadik “malaikat” (kiasan)??
      pleaseee la, wujud la plak org hipokrit atas cadangan ko tu..

      so, bitch,
      stop eating dogs kay?
      try la mkan babi plak, bru bagi akal sket kat ko nih..

      LETOPP!

      • ali says:

        jahatnye mulut kiah letop

        • ...... says:

          astaghfirullah al azim… bwk2 mengucap cik kiah oii.. ingat tuhan… kita ni sma2 islam jgn la sampai binatang haram pun nak masuk sekali….

        • kiah letopp says:

          ali n …….,
          kan tuan guru nik aziz da ‘halal’kan carut2 nih,,

          LETOPP!

        • Hani Bunny says:

          abang nara, please restrict access ‘kiah letopp’ dlm forum nih.. bahasa dia teramat kasar dan kesat.. nak menangis rasenye tgk comment2 dia.. bahase yg dilontarkan sangat jahat dan tak melambangkan seorang manusia yg berfikiran waras… saye malu membace comment2 dia… so as others…tolong abang nara tolong………………………….

        • sweet dreams says:

          setuju…even ct sendiri pun tak akan hargai peminat sebegini…ayoh kasi letop ip add dia

      • basshunter says:

        ct ade peminat haprak mcmni ker??? kesian2…shame on u LOSER! ang sanjung idola ang tu, ada dia bg ang gji bulan2 ka??loqlaq tul..sanjung melangit kemain lagi…

  49. detective conan says:

    aku peminat dato siti..tahniah siti..semoga impian anda tercapai..siti ni low profile bukan mcm sesetengah artis dan bagus tindakan siti untuk undur diri dari abp..to anyss ko tu mmg nak kena pelempang sulung jantan aku…atau pun ko nk rasa penyepak berapi aku..hal tudung atau tak itu hal dia dgn ALLAH SWT..klu ko tak puas hati ko pergi kat dato ct ko hambur dia macam2..setakat kutuk belakang mcm betina sundal baik tak yah la wooii..sekurang-kurangnya ct tu kaya dan berdato lagi..tak mcm bapak ko..ntah2 kerja estate

  50. anyss says:

    DC ade ker aku kutuk ct jz tegur jer.. kn?? kte ni biarlah tegur menegur..yg ko mengamuk mcm babi xdpt makanan tu knpe??klu ko nk sepak aku leh jer dpersilakan…aku xtakut sebarang ancaman..cz aku xsalah pape…jz nk tegur jerr..klu bapak aku jge estet ade aku kesah?? hina orang krn pekerjaan orang xpe…jnj dri tidak sehina insan mcm ko yg terlalu taksub dengan duniawi…ko kte aku betina sundal 1 mse nt mak ko, adik ko o sedare mara ko akn menyundal ngn lelaki lain malah lebih teruk lagi..ntah2 mse tu pepek dh hancur busuk benanah mengalahkan bangkai …kah..kah..kah..!

    • detective conan says:

      cara ko ckp ni tak melambangkan kesundalan ke hah?bukan hal duniawi tapi ko tu tak sedar yg ko tu lagi teruk..aku da baca suma komen ko suma nye busuk macam ko gak..aku tak kata hina kerja kat estate tp aku nk suruh ko bandingkan diri ko tu..klu ko tu perfect sgt baik sgt, or bertudung litup ke ko tak senang2 nk maki dato ct..ko ni mmg pompuan tak guna..ko tak malu ke sebut barang ko sendiri kat publik hah??mak bapak tak hantar gi sekolah ek??kesian…

    • anang says:

      mmg bangsat tul dia ni cakap hal dalam kat org ramai..woi budak kalau ko nk tgur pi dpn2 ni bukan menegur tp kau mengata kat belakang datuk ct..sedar2 la woi..ko kata org taksub duniawi, ko tu tak taksub sampai jg tepi kain org klu ko nk wat pahala gi jumpa ct trus,bagi tazkirah ke apa ke..ada gak faedah dari ko dok mengutuk suruh dia bagi derma..kau nmpak ke yg dia langsung tak bg derma?tau menuduh jer..aku bg penampar sebijik baru tau

      • anang says:

        detective conan relax aku kutuk annyss tu..hehe sbb apa yg kau ckp tu betul cuma kau tak mention yg diorg patut kata dpn2..

        • diva says:

          derma pun jadi isu juga ka? setahu saya ct lah yg kerap menderma secara senyap…tp pihak media lah selalu pecah lubang…

    • kiah letopp says:

      hahah babi xdapat makanan??
      sah2 kau tau mcm mane kan
      sbb kau pon spesis babi hutan
      hahaha
      xbtamadun..
      huhuhu

      get a life la…
      ke xde jantan nk kat ko??
      hahaha
      xpe2..
      ko mnyundal la dgn anjing..
      kalau anjing tu nak kat kau la..

      LETOPP!

  51. alahai says:

    kesian pun aku ada tgk dkt pminat dato siti ni..bkn pe..tgila-gila sgt minat sampai org tegur ct sikit,msg2 dah mcm kena rasuk hantu..kalo korang ckp atau kutuk psl artis lain xkesah..ni tegur n ckp tntg dato siti sume naik hantu..haha..kdg2 yg pelik kalo dato ct buat silap pun sume mcm buta je…mcm artis lain rmpas suami org,siap maki2..time dato ct..sume kelu xbbahasa..dato siti tu mualaf ke xreti2 pakai tudung??kalo xnak pakai jgn lah cari publisiti lbh ckp ni ckp tu..kalo nk ubah xpyh ckp2..buat yg suka ckp tu urusan dia dgn Allah..kubur masing2..pikir2 lah..kita ni sesama islam kena tegur mnegur..adalah hak sseorang islam menjaga tepi kain org skiranya pbuatan tu xbtol..

    • anang says:

      aku tak rasa dia nk canang tp pihak media yg uar-uarkan so nk tak nk dia kena la pakai..aku sokong detective conan cz apa yg dia ckp btul pe..itu hal dia dgn ALLAH..klu korang nk tgur buat apa tgur dlm ni gi la ckp dpn2..itu baru boleh dikatakan tegur menegur untuk kebaikan..btul kan cik alahai dari awak tulis dlm ni baik pi jumpa ct trus

    • kiah letopp says:

      wahai alahai…
      kau ni bodo ke ape?
      nk mnegur, g la jmpe dye, cakap terang2
      yg ko tepekik tlolong cam anjing ni apsal??
      mcm dye layan kan?
      da la pnggunaan ayat ko tu xmcm bdakwah..
      camner la org nk dgr..

      bodo tahap israel ko ni tau..

      LETOPP!

      • wak dol says:

        eh ksian kat kiah ni kn..amik cermin n tgok sape yg mcm anjing myalak bukit..
        ko sesuka ati nk maki org pehal..ko pandai sgt ke..uneducated punya org mcm ko je suka ckp sambil maki n guna bahasa kasar..ko mgkin kna sdiakan cermin besar n tgok..dr atas td ko maki2 sbnrnya sume ada pda diri ko..ptotnya bdoh bkn mcm israel..org israel tnyata pandai2..tp bodoh tu mcm sape??amik cermin n tgk sape dpn cermin ok.

  52. diva says:

    siapa ckp ct tak dimaki kerana merampas suami org dan pakai tudung separuh ja…..tp bilangan yg benci ct tak dpt kalahkan bilangan org yg suka ct…. kerana org pandang bakat ct dan penampilan serta cara ct bw diri..mulut tak laser dan hormat org. Tak adalah ct bergaya seksi kan?..Soal hipokrit dan peribadinya peminat tolak tepi dulu….mcm artis yg lain tu dahlah bakat ntah apa2 perangai pun tak jaga dpn publik mcm mana org nak back up….tak hipokrit lah konon tp siapa yg tau dia hipokrit ke tidak?.. psl tudung ni….ada yg pakai pas tu buka balik…mcm mana nak tegur tu sebagai sesama islam..masa nak pakai dia canang satu dunia…tp bila dah buka dia bagi mcm2 alasan…rasanya itulah sebab knp ct berhati2 dlm bab ini…

  53. diva says:

    saya sebnrnya smpi skrg tak pasti betulkah ct rampas dtk k tu atau dtk yg dah bermslh dgn isterinya dan dia dipertemukan dgn ct akhirnya….hanya dtk k yg boleh menjwp persoalan ini…mestilah bagi yg tak suka ct pasti akan hentam terus…inilah peluang terbaik mereka…tp org ckp setiap perbuatan pasti ada balasannya…kalau nak ckp ct tak dpt anak sebagai cash tak juga kot sbb ramai lagi isteri2 diluar sana yg tak mengandung lagi dan usia perkawinan pun lebih lama….

    • detective conan says:

      btul tu..anak dapt ke tak itu hal peribadi dia yg org ramai nk tuduh dia mandul ni apsal lak..itu suma rezeki yg ALLAH nk bg

  54. 1malaysia says:

    kt cni suma dh mcm kne rasuk.. lantak la korang… ape daaa…

  55. dunia akhir zaman.. says:

    rezeki,ajal,maut,jdh..semuanya ditangan Allah…hanya Allah yg tahu, hanya Allah yang berkuasa utk menentukan rezeki seseorang…x kira la rezeki anak ke apa…jd sbg seorang wanita sudah tentu ct akan kecil hati bila ada pihak yg pertikaikan dirinya man#&@&….jd andai kita wanita …cb elakkan berckp psl rezeki anak pd wanita lain…kita doakan jer la….yang lain sy x tahu nak komen…kita x leh menghukum seseorg itu apbl belum masih belum dikurniakan zuriat dgn punca yg bukan2..krn itu urusan ALLAH..mgkin ada hikmahnya.mgkin Allah nk bg ct rezeki len dulu ke….( bukan peminat ct…tp suka ngn bakat siti) that’s all……juz nk berkongsi part ni shj….:)

  56. bunga dahlia says:

    biar la dia ct ni…dah besar, dah jadi bini org, malah dah boleh jadi mak org da…lagi pun laki dia yang tanggung dosa dia. kita sebagai penonton je. artis ni sama je cam kita, manusia biasa gak. yang membezakan, cuma selalu keluar kat media cetak & media elektronik. aku memang tak heran langsung pasal artis ni. dah baca, dah…yang lain-lain, lantak depa. kang cakap banyak, tambah dosa je. bukan aku nak back-up…artis pun manusia jugak. kalau aku terserempak ngan artis kat luar pun, aku buat tatau je. takkan la nak tunjuk obvious. kang lagi laaa depa perasan. lantak la…janji jaga diri semasing. kalau dah berlaki, jaga umahtangga masing-masing. dah, abis citer…

  57. anyss says:

    mak aihhh..kiah letop ni..xleh tegur cket ct tu..mula naik angin n sampai buang angin terkentut2..hehe… ape2 la kiah…cuma aku nk tny ko sokong bagai artis ni per yg ko dpt??dia kenal ko ker?? ade x dia offer ko jd model kosmetik dia?? keh..keh,.keh.. tau nk letop jer..

    • BagiPendapatJe says:

      Siti penyanyi berhemah tinggi
      Kiah letup memuja sampai lupa diri
      Kalau Siti baik sekali
      Cuba Kiah praktikkan pada diri sendiri
      Jawapan tak payahlah caci maki
      Taklah malu Siti berpeminat begini

    • kiah letopp says:

      cik anyss,
      ko ingat org minat ct, sokong ct utk mintak balasan ke??
      ade org yg ikhlas lagi la kat bumi nih..
      aku ikhlas mnyokong dye..

      cbe tgk kat fb dye,
      ramai yg tegor pnampilan dye..
      tapi xde la gune ayat ‘mengapi-api’kan org mcm ko..

      kpt bagi pndapat je,
      i x memuja ct ok,
      syirik gitewwww..

      LETOPP!

  58. gamei.. says:

    kalo mengandung alhamdulilah…kalo tak berusaha lagi sampai dapat…kalo tak dapat gak pasrah je pada tuhan..Dia lah yang menentukan qada dan qadar hamba-hambanya..doakan yang terbaik untuk mereka2 yang belum ada zuriat lagi…amin

  59. anyss says:

    kiah letop aku xckp minat artis krna nk dpt blsan…klu ko ikhlas minat dia aku nk kesah aper?? itu ko pnya pasal lahh..tp minat 2 bpada2 lah..jgn smpai caci maki n hina2 org..sedih ct ade peminat cm ko…
    kpd ct, elok jd kan iktibar klu rmai yg tegur dlm fb.. maknanya sume peminat ingin melihat ct lebih sempurna dr sume segi..tegur menegur adlh amalan sume umat..tq

    • Hani Bunny says:

      biase la anyss.. peminat fanatic mmg mudah kena rasuk klau kite ter’slip kate sket… bg diorang, ape yg diorang cakap semuanye betul, bende buruk pun boleh buat2 tak nampak… tapi klau dah melibatkan mak bapak, tu yg hangin and panasss je bace.. kurang ajar la ayat2 kiah letop tu.. tak tahan membacenye…

    • anang says:

      yg kau anyss dok maki2 ct tu kau tak ingat..kau tu bukan menegur tp tahap menghina..klu tegur bahasa dia lembut..

  60. ME says:

    apela korang nie,asl cita sl siti semua dok pakat berperang mulut,ntah ape korang dpt dr dia pun aku xtaula,erm..dia bg korang mkn kot kn?minat,minat jugak,tp jgn smpai naik taksub jadinye,siti nurhaliza bknla manusia yg sempurna,so wtpe nk dibangga2kn sgt?minat biase2 sudahla…nie di sebabkn dia kena kutuk msg2 nk naik minyak pertahankan dia,erm..pe kata korang jd je la bodyguard dia…muskil aku.

  61. shizuka says:

    apa kene mengena Ketua Menteri Pulau Pinang a.k.a Lim Guan Eng dgn siti nurhaliza dlm kes ni….x paham…

  62. shizuka says:

    sabar korang…bab mengandung ni sape2 pun x boleh komen sbb tu rezeki tuhan bagi…kalau ada rezeki, ada lah…kalau xde, buat la ivf ker, haper ke…mmg xde la….kuasa tuhan, mana boleh lawan…lagipun ada la sebab dan hikmah kenapa tuhan x bagi dia mengandung…kita je yg x tau….maybe dia x boleh jd ibu yg baik atau maybe sbb dia rampas suami org or mcm2 lagi…lagipun kita x kenal rapat dgn dia…siti penyanyi no. 1, xkan la dia kene jd bini no. 2 pulak….so, kalau datuk K nk dia jugak kene ceraikan isteri pertama…bukannya datuk K tu x mampu nk beristeri dua, cuma dia x mo jd no. 2 tu aje…mcm waheeda punya kes la…

  63. fbi says:

    wah kalu dah citer bab Siti Nurhaliza memang kecoh semua..masing2 sediakn ayat tersndiri untuk ditulis sama ada kritik atau sokong(termasuk aku). yg penting Siti sentiasa meletop n berjaya dalam kerjaya..apa org nak ckp, ct adala kesah ckt2 kot. amik point2 yg penting2 jer..to ct, sy doakan semoga Allah mengurniakn ct dgn cahaya mata yg diidam-idamkan. apa org nak ckp biarlah,ct kan artis glamor memang org nak selalu komen. yg berguna tu amik, yg ayat2 yg kotor n xda kaitan tu..anggap jelah syaitan2 yg menyamar jd manusia gitu.hehehe

  64. anyss says:

    anang… bile plak aku maki c ct ni?? ko ni buta ker?? xbace ker?? kesian…sblum bckp wt research dlu yer ape daaa…cube bce btul2..yg aku maki adelah org yg mengata aku..skli lg cube bce btul2 buka mata besar2..
    jgn tuduh melulu jerr…aduhaiii..manusia klu dh taksub cmni laaa…

  65. anyss says:

    hani bunny…tau xper..pelik laa makhluk fanatik cmni…”overdose”…huhu

    • Hani Bunny says:

      “overdose” & “superdose”… rase nk muntah bace comment mention name mak & bapak… keji sungguh….. astaghfirurallahala’zeem….

  66. peminat siti jugak says:

    Dalam hadisnya yang diriwayatkan oleh Abu Hurairah, Rasulullah s.a.w. bersabda:

    “Ada dua golongan dari ahli neraka yang belum pernah saya lihat keduanya itu: (l) Kaum yang membawa cambuk seperti ekor sapi yang mereka pakai buat memukul orang (penguasa yang kejam); (2) Perempuan-perempuan yang berpakaian tetapi telanjang, yang cenderung kepada perbuatan maksiat dan mencenderungkan orang lain kepada perbuatan maksiat, rambutnya sebesar punuk unta. Mereka ini tidak akan boleh masuk syurga, serta tidak dapat akan mencium bau syurga, padahal bau syurga itu tercium sejauh perjalanan demikian dan demikian.” (Riwayat Muslim)

  67. peminat siti jugak says:

    firman Allah SWT: ertinya :

    “Hendaknya mereka itu melabuhkan tudungnya sampai ke dadanya, dan JANGANLAH KAMU MENDEDAHAKN AURAT DAN PERHIASAN KAMU KECUALI APA YANG TERZAHIR.” (an-Nur: 31)

  68. kiah letopp says:

    hoii kambing2 prngutok ct,
    suda2 la tu…
    pegi jaga kurap sndiri suda…
    molot korang ni macam bontot ayam la…
    busok…
    eiiii…..

    LETOPP!

    • peminat siti jugak says:

      nak hina, keji, gelar saya apa2 pun saya tak kisah..cuma jgn hina ayat-ayat tuhan….saya peminat siti dan salahkah jika kita saling nasihat-menasihati…lagu2nya tetap menjadi pilihan saya dari dulu hingga sekarng…

      • Bom aTOM says:

        Kesian ngan Kiah ni. Kalau sumpah – seranah tu senang je keluar dari komen dia…mestilah perkataan2 tu senang gak keluar dari mulut dia. Tak fikir ke penilaian pembaca lain terhadap awak?

        Kalau dia ada anak, kesihan anak dia.Buat salah sikit kena maki hamun. Nanti anak pun jadi oink..oink..mcm Kiah selalu cakap. Kata2 ibu tu kan satu doa.

        • kiah letopp says:

          ble mse plak aku hina ayat suci quran nihh..
          memandai je ko kan??
          huhuhu

          oii bom atom,
          “penilaian pembaca lain terhadap awak?..”
          mmg korang ni manusia yg ske sgt menilai n mnghukom org kan??
          need i say more??

          sume cakap mcm bagos..
          padahal hapok pon tadak
          komen slendang ct la, baju ct la,,
          tuptup,
          korang yg keja “kangkang kaki”
          pirahh!
          bajet bagos

          LETOPP!

  69. anyss says:

    haha..btul 2 hani bunny…klu dh mlibatkan mak bapak memg nk kne pelempang…!
    kuang ajo!

  70. anyss says:

    klu aku kuang ajo,…ko 2 buta ati… jahil…
    xreti nk bce komen org..main hentam jerr.. bengong… ape daaa….g skolah dlu..blajr membaca..cuba fhm btul2 n paling penting bkak mata besar2…bodoooooooohhhhhh….

  71. kiah letopp says:

    ANYSS N HANI BUNNY,

    da mak korang mmg spesis berok pndengki,
    nk buat camner kan??
    klu korang jadik camtu, mmg sah la tu.. huhuhu

    anyss,
    ko bukan buta ati, jahil je..
    ko ni mmg lembu paling kuraaaaaaaaapppp,
    skalik kat alam nih,,
    mulot bau taik alien,, huh

    aku da bace komen ko 100kali da,
    mmg mesejnye nk menghentam org,
    kalau kau rse ape yg kau tulis tu utk mnasihatkan org,,

    ko lah yg kne g skolah, blajar dlu,,better,
    BLAJA ABC dlu okehh?

    LETOPP!

    • Hani Bunny says:

      Kiah Letopp,

      Kau tau tak, mak aku adalah orang yg paling aku respect dlm dunia ni. Oleh kerana kau dah mengata mak aku… Ape kau kate, erm.. Spesis berok pendengki kau kate? Astaghfirullahalz’zeem.. Aku tak pernah ngate kau dan mak kau mcm tu..

      Tapi takpelah, sekarang aku dan Anyss adalah manusia yg teraniaya. Aku doakan kate2 kau tu berbalik kat diri kau. Kalau iye satu hari nanti kau dapat bala, n kau teringat name Hani Bunny, aku mempersilakan kau minta maaf dr aku. Insya’allah aku maafkan. Tapi sekiranya kau atau aku pergi dulu, jumpe jelah kite kat akhirat kelak..

      P/s: Jangan buat bende ni main-main.

  72. anyss says:

    kiah letopp..xpelah..ko jer la yg paling betul..ko jer la yg paling sopan..ko jer la yg paling berbudi bahasa..n ko jer la yg paling terrer brkata2…its ok…asslamuallaikum…

  73. kiah letopp says:

    anyss,
    tau xpe

    LETOPP

  74. aku bkn aku says:

    bukan la..jgn nak memandai mandai..ct xmengandung.tp die ade masalah buku lali dan doc masihat kan die berehat..sbb 2-3 minggu lepas ak terserempak dgn die n datuk k kat glend eagles intan hospital.kebetulan jgk doc yg rawat ak lupe dh datuk pe name doc 2 yg bg thu knp ct dtg sna.

    • BagiPendapatJe says:

      Kalau skt kaki knp bkn srt skt puan?
      Srt dia dr Prince Court bkn Glenaegles
      Dktr tlg cover line ke?
      Ptt dktr x leh bagitau, maklumat pskt RAHSIA

  75. aku je says:

    kiah letop:

    sakit hati baca komen awak.. mulut jahat!

  76. malisa says:

    batal konsert bkn sbb sakit..tp sebab politik ..raikan hari malaysia di negeri pembangkang..Guan eng pun satu buatpe hbs duit rakyat byr artis hipokrit ni..kalau sakit dr suruh duk rmh rest..ni elok je jln2 sana sini..open house la..bkn bergerak aktif ke sana sini tu ct oooi..x takut plk nanti ganggu proses rawatan????
    mana la x dia ni no satu kalau semua org yg jahil memuja2 dan mendewa2 kan dia ni…x layak digelar ikon pun..jdkanla siti Khadijah sbg ikon sejati umat Muhammad (bg kaum muslimah)

    • peminat siti jugak says:

      minat lagu2 dia je….nak jadikan idola ramai lebih baik dr dia….mcm isteri2 rasulullah, fatimah….jgn minat sampai taksub sumer serba serbi….

  77. […] Adakah Kerana Mengandung, Siti Nurhaliza Batalkan Konsert Di Pulau Pinang? (210) […]

  78. linah says:

    sedap kek

  79. laurani ujung says:

    sedapnya kek,bagi kat kita orang