Written by AbangNara | January 5th, 2011

gambar kekasih shaheizy sam

Dari gaya-gaya manja, memang nampak macam betul ini adalah gambar kekasih Shaheizy Sam. Comel jugak orangnya. Memang sesuai dan sama padan dengan Shaheizy Sam. Kami tak berani nak confirmkan 100% si wanita dalam gambar ini adalah awek Shaheizy Sam. Kita tunggu apa kata Shaheizy Sam nanti.

Lagi gambar si dia yang berkemungkinan kekasih Shaheizy Sam dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Izyan.

P.S: Hidup ini terlalu singkat

gambar kekasih shaheizy sam

gambar kekasih shaheizy sam

gambar kekasih shaheizy sam

gambar kekasih shaheizy sam

gambar kekasih shaheizy sam

gambar kekasih shaheizy sam

172 responses to Adakah Ini Gambar Kekasih Shaheizy Sam?

  1. Lynn says:

    comel. tp sexy jugak yer

    0

    0
  2. Liyana Lunia says:

    HAMPA :(

    dia kata dia tak ada GF :((((

    Click sini utk baca wuwuw

    0

    0
  3. idam says:

    wow cun gak

    0

    0
  4. riza says:

    seksi…. tak suka… :(

    0

    0
  5. eliz says:

    cmni ke taste die?

    0

    0
  6. chaoi says:

    agagaga….haha

    0

    0
  7. Meluat says:

    Xcantik pon, seksi je lebih.

    0

    0
    • mokcik says:

      a’ah..x cantek..terseksa mokcik nengoknyer
      tersembul2..pastu nmpk dia tergedik lbh kat sam tuh

      0

      0
      • Ryta says:

        Sokong mokcik 100%!!
        Mmg tak cantik, tersembul2, tergedik2 kat sebelah Sam…teringat pulak sorang lagi minah camni…saper tu…aha si Freda Noordin…sama je kekdahnya! Huhuhu…
        :-P

        0

        0
    • Muak says:

      setuju sesangat …

      0

      0
  8. Firas says:

    Seksanya

    0

    0
  9. octopus says:

    ishh…

    0

    0
  10. ummie says:

    wah..suka shaheizy sam! sgt baguss.. gulfren dia eh?? huhu….

    0

    0
  11. myra says:

    seksi x hengat…

    0

    0
  12. ayam serama says:

    first..haha

    0

    0
  13. seksi dan terseksa. shaheizy kena cari awek lg seksi dari kakak dia. tp jgn sampai abg bung pon tersangkut kat awek adik ipar dia lak. huhu

    0

    0
  14. zullwell says:

    rajin betul si izyan mengumpul gambor dorg.. cun apa… okayla tu…

    0

    0
  15. biskut says:

    seksinya…huhu

    0

    0
  16. awex says:

    eeeeeee…….
    xsesuai nye…
    mcm jalang je pmpn ni…
    shahizy ni sesuai ngn org baik2 jela….

    0

    0
    • mys abby says:

      kita je yg ckp dye sesuai ngn org baik2 jer..
      tp hati empunya diri tu sape tahu kan taste yg mcm mne…..

      0

      0
    • missyqaldina says:

      sedap2 je ckp orang jalang…tak baik tau….nape lak si sam ni sesuai ngn org baik2 je?tau ke perangai sebenar die?pelakon kot…name pon pelakon…yg nmpk baik x sebenarnye baik…yg nmpak jahat tak sebenarnye jahat…

      0

      0
    • sukeatiaku says:

      hahahaha…baik ke sam tuh….statement xbley blah…

      0

      0
    • ATTENTION says:

      shahizy sesuai gn org yg bebaik??? apela awex ni bg komen…xsesuwaiii

      wanita yg baik utk laki yg baik.. so blum tentu sam ni baik, mgkn dat girl tu sesuai gn dia, tp mmg nmpk girl tu over sgt la…mlt klu x mcm cencorot x bole ker? skali pndg mcm memey plak. 2x pndg mcm pompn gadis melayu yg hos AUTO tv3 tu, jasmin soraya kot.

      0

      0
  17. z says:

    ishk3

    0

    0
  18. Dauspozi says:

    Wahh.. ‘pandai’ Sam pilih awek… bajut sempit… seluar sempit… senang nak berkepit-kepit…

    0

    0
  19. MIN says:

    SEKSA GIRL 2…

    0

    0
  20. tijah says:

    lagi suka klu dia bercinta dgn yana sudin….

    0

    0
  21. gorgeous says:

    sngat tak sesuai……boleh dapat yg lagi better than this one!!tapi apapun prempuan murah mmg sesuai untuk llaki murah…peace!!!

    0

    0
  22. seksanyer ai tengok awek dier nih…..

    0

    0
  23. uhukhukhuk.... says:

    duhh… nape ar begini..

    0

    0
  24. Lolito says:

    PEH GUWA JELEZ BEB..

    0

    0
  25. rembat says:

    wowww…..ni nk buat wife kaaaaaaaaah?

    0

    0
  26. lia says:

    frust nya tgk awek die..ingat ayu cam lisa surihani! Hurm ni seksa ak tgk..tp sy rasa ni nak wat gf ok la tp nak wat bini ‘lu pikirlah sndiri’!!

    0

    0
  27. sue says:

    sexychik..
    okey la tu..die pny selera kannn..

    kowt law pmpuan gni d jadikan bini~!! law x pon kowt habis madu sepah d buang~!!

    selalu laki mmg cenggini~!! Law nk awex yang kebabomm~!! tp law nk amek wat bini kompom2 yang baik pekerti la ape lah..huh~!!!

    0

    0
    • Muak says:

      btl ,, semua llki kalau blh nk bini yang baik2 .. kalau blh pki tudung kuat iman …
      kalau mcm gini selalu jadi gf jek ,,, rasa dah xnk .. say selamat tiggal jek lah kn ….

      0

      0
      • sukeatiaku says:

        itula…pompuan gak yg bodo…jage diri elok2…last2 dpt lelaki xde klass….dh barai anak dare org brape kali dah….

        0

        0
  28. leha says:

    Tak sesuai la dengan Shaheizy Sam.. sudah la tak cantik.. seksi tak ingat. Ish jelous i… klu lawa tu tak la sakit hati sgt… yana lebih sesuai.

    0

    0
  29. perrrgghh…aweknya. berbogel setiap masa tak kira siang mlm. sesuailah p.s abg nara: hidup ini terlalu singkat!

    0

    0
  30. Reena says:

    Stok gegeli ke stok wat bini der? Cam wuwu pun ada sket..huhuhu..

    0

    0
  31. zaza90 says:

    seksi bangat seyhhh….!!! hmmm….. seksa mate nengoknyer…!!!

    0

    0
  32. zeze says:

    nape if nk jd gf je,,xkesahla sexy gle ke,,pompuan x bek ke,,pompuan gtal ke,,tp kalo nk wt bini je mesti nk cri yg bek2 je,,,its not fair to woman yg bek2 yg kt luar sne,,ingt dorng nk ke lek jnis cm ni,,kalo nk pompuan bek,,perangai pn kne bek jg la,,ni perangai xsnonoh,,tp nk pompuan bek,,xdptlaa

    0

    0
  33. leha says:

    Baju hitam tu mcm perempuan tepi lorong je

    0

    0
  34. bakawali girls says:

    lawa luaran nyer…dalaman nyer tak taw ar…kalau nie calon utk dijadikan isteri payah sok “adnan sempit” nie nak menjawab kat akhirat sok…kalau boleh biar lah cari yg menutup aurat sikit “adnan sempit” oiiiii….

    0

    0
  35. Ratu Jamu says:

    ni mcam muka Nora Danish punya kaum kerabat jer..sebab muke same..Cuba tgk Erra puna FB page time Umie Aida engage..cam ade muke minah ni la..ke pelanduk dua supa..

    0

    0
  36. kimmy says:

    this is no girl..this is bullshit!!

    0

    0
  37. mata kucing says:

    stock geli2 je ke ni??????awkk, pilihla yang sesuai dunia dan akhirat

    0

    0
  38. petra_dubies says:

    dah xgaya melayu dah,,, nak cakap Islam segan lak aku rasa…
    ke bukan Muslim minah ni

    0

    0
  39. Reena says:

    Sue: Tanya Nan Sempit sapa Wuwu..

    0

    0
  40. Akoo says:

    Mmg comell tapi sahsiah diri uh3 terukkkknyerrrr!
    Sam, cari yg buleh buat bini bukan cenni nyer pompuan ..

    0

    0
  41. abanguda says:

    Lemeh teman nengok camtu gaye GF2 deme ni,gerunnnn!!!

    0

    0
  42. AnneDeSilva says:

    Saya peminat SAM!!!!
    wargghh!!..
    sedihnya tgok..
    nape la yg mcm gini kamu cr sam?
    kan selambak lg wanita dlm Malayisia nie ada..
    hope bkn yg nie..

    0

    0
  43. Ola Oli says:

    seksi mana pun org tu mati nnt kai kain warna putih juga…

    0

    0
  44. oren says:

    sorry ye.. x cun langsung.. nasib touch up muka tu.. dan berpakaian menjolok mata. kalau x??????? xde maknenye……

    0

    0
  45. wani says:

    sukenye pakai cam ni…knp lelaki suka pada p’puam seksi…..spttnye crlah p’puan y boleh jd isteri….

    0

    0
  46. tah!..planet mana… sam kutip pompuan tu….

    0

    0
  47. donut_cute says:

    tak dek la cantik mana pun seksi jer lebih..

    0

    0
  48. luar nmpak cantik semua nya..mmang ciri2 idaman laki miang..huhuhu..tp dlm x tw lh cm mne kn…kadang2 manusia ni luar je semua sempit,dlm elok,tp awek dia ni x tw lh elok g ke x…hemmm wt lh pilihan yg tepat,wt lh pilihan yg sejuk mate org tua kte memandang..ape pn doakan yg terbaik utk nye..

    0

    0
  49. belalang says:

    ni nama dia farisya azlin. orang ipoh. search la kat fb and twitter. hehe

    0

    0
  50. tyra says:

    biarla dier dgn spe pn…2plhn dier…kte spe utk m’kritik

    0

    0
  51. sweet sour says:

    very the sexy….tutup2 la skit mana yang tak cukup kain tu..

    0

    0
  52. hotnyaaaa

    belogapasajajadi.blogspot.com

    0

    0
  53. kak Timah says:

    masyallah..muka dah lawa tp seksi giler la pulak..tul ke awek dia..aku suka tgk lakonan dia je..kt dia xmnat pom..huhuhu

    0

    0
  54. dun says:

    waaaa….t*t*k free!!!peluang yg jarang2 sekali kita jumpa!!waw!!…

    p/s : haizz…cemane la depa leh pakai baju ketat2 camtu…aku yg jantan ni pun rimas pakai baju ketat2 sampai puting pun tersembul2..haizz..

    0

    0
  55. girlikeme says:

    macam pakai bra je tu..ish malu2

    0

    0
  56. nanako says:

    ari tu kata dgn fara fauzana. yang mana satu tak betul ni

    0

    0
  57. Miss pocO says:

    sexy giler…

    0

    0
  58. Nainasya Asya says:

    bogel trus lg bagus lah adoihh setaraf lah dgn artis t’sebut. hidup nk sosial jek, lupa esok2 nk kiamat dah

    0

    0
  59. miss annur says:

    x sesuai.. sexy giler gila babas..

    0

    0
  60. cikhuhu says:

    lorh……
    bukan ngn kak fafau ke?
    erm…

    0

    0
  61. huha says:

    terlebih sudaa…

    0

    0
  62. wanz says:

    sempit!!….a’alaa…sempit fikiran…..

    0

    0
  63. kaylakenzo says:

    dah teste dia cam tu….ok lah kot…

    0

    0
  64. Dealova.. says:

    SEXSA!

    0

    0
  65. irdzwa88 says:

    seksi gler…..
    suke kalu shaheizy sam ngn lisa surihani …
    jgn mrah yew abg nara..he3….

    0

    0
  66. suzi says:

    alahai apasal seksi sgt makwe si sam nihhh….:(

    0

    0
  67. jus mangga says:

    budak ni x cantik la.. tgk betol2.. xde make up.. idung besau. ops terlebey suda..

    0

    0
  68. kura2 kecil says:

    baru isnin lepas jumpa diorg kat curve. dgn pompuan ni la.tapi time tu tak sexy sgt.stakat top putih n jeans.cntik sgt girl ni.kitorg siap mintak nk bgamba dgn shaheizy sam ni lg.suka sgt…

    0

    0
    • kantoi says:

      hari isnin lepas? nampak dia jugak kat curve…. kat cineleisure. tapi dgn awek lain. awek tu pakai baju warna kelabu dgn skinny jeans hitam… bleh tahan gak sam ni dalam masa sehari boleh keluar dgn dua perempuan ye….

      0

      0
  69. Tiffany says:

    So, what’s left for Sam IF they get married?? Semua orang dah tengok apa yang suami sahaja patut tengok.

    No more exclusive…

    0

    0
    • Hantu Mak Limah says:

      tinggal sisa

      0

      0
    • sukeatiaku says:

      sam tu pun…ade lg ke yg tertinggal…bukan dah abis jugak ke….sudahlah cakap psl peribadi org lain…yg kite suke, kite puji tanpa tahu latar belakangnye…yg kite xsuke, org baik2 pun kite tuduh jahat…

      0

      0
    • sukeatiaku says:

      si sam tu pun…ade lg ke yg tertinggal…bukan dah abis jugak ke….sudahlah cakap psl peribadi org lain…yg kite suke, kite puji tanpa tahu latar belakangnye…yg kite xsuke, org baik2 pun kite tuduh jahat…

      0

      0
  70. hehe says:

    baik dia amik ak jd bini dia..hahak

    0

    0
  71. anabobo says:

    canik.tapi xde moral . sorry ;)

    0

    0
  72. cikgu says:

    makanan yg terdedah dan dihinggapi lalat kalau makan nanti sakit perut..perempuan yg auratnya terdedah nanti bila kawin suami sakit hati.. pilihlah perempuan mengikut yg disyariatkan.. didiklah ia sebaik mungkin kerana perempuan ni dijadikan dari tulang yg bengkok.. hati2 takut patah nanti.. pandai2 mendidiknya kalau ini pompuan yg shaheizy pilih, tepuk dada tanya iman…

    0

    0
  73. Fedzmy says:

    seksi ler dik….. tutup sikit… lagi comey

    0

    0
  74. Hantu Mak Limah says:

    Mekap je tebal 18 inci. pakai baju tapi hakikatnya bertelanjang.peha besau lutut hitam lagi nak tunjuk.

    0

    0
  75. geli says:

    BESAR NYA HIDUNG!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  76. elly says:

    mak aih! sheksa tak hengat you!

    0

    0
  77. blur says:

    bogel trus je la…senang ckit…xyah susah2 nk panas2 pakai kain….mcm haram~tah hape2….

    0

    0
  78. lylyezora says:

    aku cuma suka lakonan dia jerrrrrrrrr………..
    tp live dia mmg x minat langsung…..heheheheeee……………

    0

    0
  79. sssss says:

    seksenyeeee….tersekse rse..hakkk222…
    um,papepown congrats2….kwenlaaa cpat2…=)

    0

    0
  80. kakchubby says:

    alahai brother sam…..x ade yg senonoh lagi nak buat awek turn to bini ke? anyway, suke ati ko la.

    0

    0
  81. Ji says:

    muke die mcm sipi sipi dengan muka Me*** jek. oppssi.

    0

    0
  82. DAN says:

    DIE NIE MMG JOHNY DEPP WANNA BE KAN………..

    0

    0
  83. Rayy says:

    sggop eik dia biar org tengok body awek dia…? tak cmburu ke..? slalu llki yg baek2 n ikhlas nk buat isteri xkn sggop biar org len tngok body awek sndri… tp xtau la kot lg bgga bla awek seksi n tyg body merata…

    0

    0
  84. ain says:

    islam ke..

    0

    0
  85. wawa says:

    sesuai ker wat bini kalo cenggini? mcm lebih kepada teman berseronok jer minah nih..huhu~.

    0

    0
  86. Syue Mustafa says:

    Seksinya…..

    0

    0
  87. tXo(the X one) says:

    lawonyer, leh thn…(gmbr 1)

    stat gmbr 2
    ; mak ai…gapo pki lagu tu…trkojut kojap…bonang naik hargo ke…
    reject lh…xleh wt bini..

    0

    0
  88. anita says:

    baik yg cari betul2 islam…..untuk kebahagiaan dunia dan akhirat…

    0

    0
  89. anita says:

    baik yg cari betul2 islam…..untuk kebahagiaan dunia dan akhirat…betul x Sam..

    0

    0
  90. perodua kelisa says:

    biase2 je. x comel mana.. biase pmpn yg x lawa ni terpaksa mengeupkan diri ngn tayang body

    0

    0
  91. gosipgurl_fea says:

    oh tidaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk =_=

    0

    0
  92. hyde says:

    cantik dan seksinyerrrrrr… gurlfren dier… mmmm:( takde can ar aku yg bertudung litup nie… kiciwa….

    0

    0
  93. Hotmama says:

    bawak jumpa ibu Katty pakai baju net kat atas tu… apa komen gamaknye

    0

    0
  94. besamaSAM says:

    secara rasionalnya.. gmbar nie menunjukkan sblm dan selepas pempuan ni kenal dgn our BEST SAM! mula2 seksi.. tapi lama kelamaan smakin baik.. kan? ;D

    0

    0
  95. honey says:

    mmm…

    0

    0
  96. Erin says:

    semua ‘ex’ Sam mmg cm 2 la.. I mmg xkisah pilihan dia asal dia xrosakkan kerjaya dia. But i think they made a cute couple..
    BTW, i’m very happy 2 watch his movies n drama…he is a great actor love to meet him one day..!!!

    0

    0
  97. kutu says:

    mak aii..x sojuk ko pakei baju tuh…nk wat tido pon sogan…angin masukk byk sgt…….wat maluu jek….

    p/s-weh ryta..Freda Noordin tu spe plaxs?

    0

    0
  98. cap ayam says:

    diorang nak sgt rase hidup macam kat amerikaa… amerika laaa sgtttt…

    0

    0
  99. barli suam says:

    HIDUNG KEMBANG!!! MANCUNG HIDUNG AKU LAGI!!! wakaka~

    0

    0
  100. risya says:

    WOOOOO~

    seksanyer i tgk
    hahahahaha
    nie ker gf sam??
    OMG~~

    x cukup kain ke kak…
    nie ha amik kt kedai berlambak
    mak sy leh tolong jahitkan…
    hehehe~~

    0

    0
  101. emica says:

    adoi.melepas.pffttt~

    0

    0
  102. MishaOmarr says:

    Ini bukan awek Shah :)

    0

    0
  103. iena says:

    seksinya…. mcm xberapa sesuai dgn muka sam yang nampak baik je tu..huhuuhuh..

    0

    0
  104. Kak Su says:

    Pelakon Indon ke gf dia ni?

    0

    0
  105. leen says:

    ni bukan gf die ni..biasela org skrang amek gmbr rapat2

    *nak sedapkan ati sendiri..ahahahaha*

    0

    0
  106. havockerz says:

    eh.. ak kenal je bdk pmpn nie.. hurmm…. ye ker …. dia gf shaiezy

    0

    0
  107. sailormoon says:

    X SESUAI LANGSUNG………….
    MUKA X CANTIK, PERANGAI LAGI X CANTEKKK………..
    SIBUK NAK TUNJNK NASI LEMAK YANG SERINGGIT PUN X LAKU……………………….

    0

    0
  108. PASHA PANDA says:

    basi…..semua gambar dah lama kot?

    0

    0
  109. Lovelyvic says:

    Aku ingatkan dengan Fara Fauzana…

    0

    0
  110. dia kan glemer…awek pon mestila cun

    0

    0
  111. mangga says:

    cun?? tang mana?

    0

    0
  112. akutetapaku says:

    bangnara ape niiiiiii gosip lama. ni dr julai tahun lepas nye gosip ni…zzzzz

    0

    0
  113. azie says:

    KENAPA BEAUUTIFULNARA MENJEJASKAN IMEJ BEAUTIFULNARA DENGN MEMAPARKAN GAMBAR MACAM NI ,,,,,APA MOTIFNYA….NAK SAKITKAN HATI INSAN BERTUDUNG,,,,ASTAQFIRULLAH HAL AZIM….SHAHEYZY SAM TU KAN ISLAM….BIARLAH DIA DITEMUKAN DENGN INSAN ISLAMIC.

    0

    0
  114. azie says:

    FARAH FAUZANA KE….KAN ADA CIRI CIRI KETIMURAN BUKAN PEREMPUN BARAT MACAM NI SEDANGKAN ISLAM….ADNAN SEMPIT PUN SAYE TAK FAHAM,,,,,SAYA TAK PERNAH KELUAR DNG LELAKI TAK BERBAJU

    0

    0
  115. durja ningsun says:

    This girl name Farisha Azlin.. she is slut from Ipoh.. dun think so she is his gf…. Teman tp mesra mngkin…

    0

    0
  116. Ocean Fire says:

    Mcm muke Bunga Citra jer nih..Tp betul ker makwe die? Xder gmbr yg menunjukkan kemesraan melampau pun? Mcm kwn2 biase jer..Aku rse kwn je ni, bkn gipren die lah.. Semestinyer bukan…

    0

    0
  117. Ain Syuhada says:

    gila seksi :)

    0

    0
  118. nia says:

    i think i knew her…no comment…hehe…

    0

    0
  119. alynn says:

    x sesuai oke,. lisa is better !

    0

    0
  120. jpon says:

    stylo ke neraka…..

    0

    0
  121. Lala says:

    Lawa tak semestinyer harus seksi..

    0

    0
  122. pemiNat kepada abg Sam says:

    taNhiah abg Shaheizy Sam…

    0

    0