Written by AbangNara | January 5th, 2011

gambar kekasih shaheizy sam

Dari gaya-gaya manja, memang nampak macam betul ini adalah gambar kekasih Shaheizy Sam. Comel jugak orangnya. Memang sesuai dan sama padan dengan Shaheizy Sam. Kami tak berani nak confirmkan 100% si wanita dalam gambar ini adalah awek Shaheizy Sam. Kita tunggu apa kata Shaheizy Sam nanti.

Lagi gambar si dia yang berkemungkinan kekasih Shaheizy Sam dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Izyan.

P.S: Hidup ini terlalu singkat

gambar kekasih shaheizy sam

gambar kekasih shaheizy sam

gambar kekasih shaheizy sam

gambar kekasih shaheizy sam

gambar kekasih shaheizy sam

gambar kekasih shaheizy sam

Baca Yang Ini Pulak:-

172 responses to Adakah Ini Gambar Kekasih Shaheizy Sam?

  1. Lynn says:

    comel. tp sexy jugak yer

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 22
    • mys abby says:

      alahai…
      seksi nyo…………..
      mmg suke yg sempit2 kot,,,
      t’pulang pd diri sendiri la..
      aku suka tgk lakonan dye je……

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 1
      • Kasih says:

        ya ampun pakaian, xder ke yg elok skit ker?? comel tu dh comel tp yg di juih2 kan bibir tu nape dik… tp sam mmg cool..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 4
        • hola says:

          iyer la.. ingat la tu dok juih2 kat bibir yg tak berapa nak montok tu.. erm… seksa sgt…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          shaheizy ni da hot plak skang ni…… laku bebenor filem dia…..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • gilo says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 15
    • koci says:

      xde cantik mane pun aku tgk. biase2 jer. sexy je lebih..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • GIGIHANGUS says:

      APESAL GAMBA DIE SENYUM XNAMPAK GIGI??

      KOMPEM GIGI BUSUK POMPUAN NI..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
    • lyn says:

      MUKA DIE ADE ALA-ALA….MEMEY SUHAIZA KAN/???kan??? haha

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    • binladen says:

      bro ..gua nk pinjam lu nya cikaroo boleh??he2

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • bongek says:

      macam perempuan jalang. sorry if this is too much but yeah. she does look like a prostitute. takut takde lelaki nak ke kalau pakai yang sopan?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. Liyana Lunia says:

    HAMPA :(

    dia kata dia tak ada GF :((((

    Click sini utk baca wuwuw

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  3. idam says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 58
  4. riza says:

    seksi…. tak suka… :(

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 6
  5. eliz says:

    cmni ke taste die?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 4
  6. chaoi says:

    agagaga….haha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
  7. Meluat says:

    Xcantik pon, seksi je lebih.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 6
    • mokcik says:

      a’ah..x cantek..terseksa mokcik nengoknyer
      tersembul2..pastu nmpk dia tergedik lbh kat sam tuh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 3
      • Ryta says:

        Sokong mokcik 100%!!
        Mmg tak cantik, tersembul2, tergedik2 kat sebelah Sam…teringat pulak sorang lagi minah camni…saper tu…aha si Freda Noordin…sama je kekdahnya! Huhuhu…
        :-P

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • Muak says:

      setuju sesangat …

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  8. Firas says:

    Seksanya

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
  9. David ViLLa says:

    perut boroi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 8
  10. octopus says:

    ishh…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  11. ummie says:

    wah..suka shaheizy sam! sgt baguss.. gulfren dia eh?? huhu….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  12. myra says:

    seksi x hengat…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  13. nurelle says:

    ohhh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  14. ayam serama says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 39
  15. seksi dan terseksa. shaheizy kena cari awek lg seksi dari kakak dia. tp jgn sampai abg bung pon tersangkut kat awek adik ipar dia lak. huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 3
  16. zullwell says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 16
  17. biskut says:

    seksinya…huhu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  18. awex says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 30
    • mys abby says:

      kita je yg ckp dye sesuai ngn org baik2 jer..
      tp hati empunya diri tu sape tahu kan taste yg mcm mne…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
    • missyqaldina says:

      sedap2 je ckp orang jalang…tak baik tau….nape lak si sam ni sesuai ngn org baik2 je?tau ke perangai sebenar die?pelakon kot…name pon pelakon…yg nmpk baik x sebenarnye baik…yg nmpak jahat tak sebenarnye jahat…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 3
    • sukeatiaku says:

      hahahaha…baik ke sam tuh….statement xbley blah…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      shahizy sesuai gn org yg bebaik??? apela awex ni bg komen…xsesuwaiii

      wanita yg baik utk laki yg baik.. so blum tentu sam ni baik, mgkn dat girl tu sesuai gn dia, tp mmg nmpk girl tu over sgt la…mlt klu x mcm cencorot x bole ker? skali pndg mcm memey plak. 2x pndg mcm pompn gadis melayu yg hos AUTO tv3 tu, jasmin soraya kot.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. z says:

    ishk3

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  20. Dauspozi says:

    Wahh.. ‘pandai’ Sam pilih awek… bajut sempit… seluar sempit… senang nak berkepit-kepit…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 4
  21. MIN says:

    SEKSA GIRL 2…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  22. tijah says:

    lagi suka klu dia bercinta dgn yana sudin….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 3
  23. gorgeous says:

    sngat tak sesuai……boleh dapat yg lagi better than this one!!tapi apapun prempuan murah mmg sesuai untuk llaki murah…peace!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 3
  24. seksanyer ai tengok awek dier nih…..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  25. uhukhukhuk.... says:

    duhh… nape ar begini..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  26. Lolito says:

    PEH GUWA JELEZ BEB..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
  27. rembat says:

    wowww…..ni nk buat wife kaaaaaaaaah?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  28. lia says:

    frust nya tgk awek die..ingat ayu cam lisa surihani! Hurm ni seksa ak tgk..tp sy rasa ni nak wat gf ok la tp nak wat bini ‘lu pikirlah sndiri’!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  29. sue says:

    sexychik..
    okey la tu..die pny selera kannn..

    kowt law pmpuan gni d jadikan bini~!! law x pon kowt habis madu sepah d buang~!!

    selalu laki mmg cenggini~!! Law nk awex yang kebabomm~!! tp law nk amek wat bini kompom2 yang baik pekerti la ape lah..huh~!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • Muak says:

      btl ,, semua llki kalau blh nk bini yang baik2 .. kalau blh pki tudung kuat iman …
      kalau mcm gini selalu jadi gf jek ,,, rasa dah xnk .. say selamat tiggal jek lah kn ….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • sukeatiaku says:

        itula…pompuan gak yg bodo…jage diri elok2…last2 dpt lelaki xde klass….dh barai anak dare org brape kali dah….

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  30. leha says:

    Tak sesuai la dengan Shaheizy Sam.. sudah la tak cantik.. seksi tak ingat. Ish jelous i… klu lawa tu tak la sakit hati sgt… yana lebih sesuai.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  31. perrrgghh…aweknya. berbogel setiap masa tak kira siang mlm. sesuailah p.s abg nara: hidup ini terlalu singkat!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  32. Reena says:

    Stok gegeli ke stok wat bini der? Cam wuwu pun ada sket..huhuhu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  33. zaza90 says:

    seksi bangat seyhhh….!!! hmmm….. seksa mate nengoknyer…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  34. zeze says:

    nape if nk jd gf je,,xkesahla sexy gle ke,,pompuan x bek ke,,pompuan gtal ke,,tp kalo nk wt bini je mesti nk cri yg bek2 je,,,its not fair to woman yg bek2 yg kt luar sne,,ingt dorng nk ke lek jnis cm ni,,kalo nk pompuan bek,,perangai pn kne bek jg la,,ni perangai xsnonoh,,tp nk pompuan bek,,xdptlaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  35. leha says:

    Baju hitam tu mcm perempuan tepi lorong je

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  36. bakawali girls says:

    lawa luaran nyer…dalaman nyer tak taw ar…kalau nie calon utk dijadikan isteri payah sok “adnan sempit” nie nak menjawab kat akhirat sok…kalau boleh biar lah cari yg menutup aurat sikit “adnan sempit” oiiiii….

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  37. Ratu Jamu says:

    ni mcam muka Nora Danish punya kaum kerabat jer..sebab muke same..Cuba tgk Erra puna FB page time Umie Aida engage..cam ade muke minah ni la..ke pelanduk dua supa..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  38. kimmy says:

    this is no girl..this is bullshit!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  39. [...] Visit link: Adakah Ini Gambar Kekasih Shaheizy Sam? [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  40. mata kucing says:

    stock geli2 je ke ni??????awkk, pilihla yang sesuai dunia dan akhirat

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  41. petra_dubies says:

    dah xgaya melayu dah,,, nak cakap Islam segan lak aku rasa…
    ke bukan Muslim minah ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  42. Reena says:

    Sue: Tanya Nan Sempit sapa Wuwu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  43. Akoo says:

    Mmg comell tapi sahsiah diri uh3 terukkkknyerrrr!
    Sam, cari yg buleh buat bini bukan cenni nyer pompuan ..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  44. abanguda says:

    Lemeh teman nengok camtu gaye GF2 deme ni,gerunnnn!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  45. AnneDeSilva says:

    Saya peminat SAM!!!!
    wargghh!!..
    sedihnya tgok..
    nape la yg mcm gini kamu cr sam?
    kan selambak lg wanita dlm Malayisia nie ada..
    hope bkn yg nie..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  46. Ola Oli says:

    seksi mana pun org tu mati nnt kai kain warna putih juga…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  47. oren says:

    sorry ye.. x cun langsung.. nasib touch up muka tu.. dan berpakaian menjolok mata. kalau x??????? xde maknenye……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  48. wani says:

    sukenye pakai cam ni…knp lelaki suka pada p’puam seksi…..spttnye crlah p’puan y boleh jd isteri….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  49. sha-hir@meng says:

    gmbr yg pki bju itam 2, baek pki bra je..
    xyah pki fish net 2..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  50. tah!..planet mana… sam kutip pompuan tu….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  51. donut_cute says:

    tak dek la cantik mana pun seksi jer lebih..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  52. luar nmpak cantik semua nya..mmang ciri2 idaman laki miang..huhuhu..tp dlm x tw lh cm mne kn…kadang2 manusia ni luar je semua sempit,dlm elok,tp awek dia ni x tw lh elok g ke x…hemmm wt lh pilihan yg tepat,wt lh pilihan yg sejuk mate org tua kte memandang..ape pn doakan yg terbaik utk nye..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  53. belalang says:

    ni nama dia farisya azlin. orang ipoh. search la kat fb and twitter. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  54. tyra says:

    biarla dier dgn spe pn…2plhn dier…kte spe utk m’kritik

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  55. sweet sour says:

    very the sexy….tutup2 la skit mana yang tak cukup kain tu..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  56. hotnyaaaa

    belogapasajajadi.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  57. kak Timah says:

    masyallah..muka dah lawa tp seksi giler la pulak..tul ke awek dia..aku suka tgk lakonan dia je..kt dia xmnat pom..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  58. dun says:

    waaaa….t*t*k free!!!peluang yg jarang2 sekali kita jumpa!!waw!!…

    p/s : haizz…cemane la depa leh pakai baju ketat2 camtu…aku yg jantan ni pun rimas pakai baju ketat2 sampai puting pun tersembul2..haizz..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  59. girlikeme says:

    macam pakai bra je tu..ish malu2

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  60. nanako says:

    ari tu kata dgn fara fauzana. yang mana satu tak betul ni

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  61. Miss pocO says:

    sexy giler…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  62. Nainasya Asya says:

    bogel trus lg bagus lah adoihh setaraf lah dgn artis t’sebut. hidup nk sosial jek, lupa esok2 nk kiamat dah

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  63. miss annur says:

    x sesuai.. sexy giler gila babas..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  64. cikhuhu says:

    lorh……
    bukan ngn kak fafau ke?
    erm…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  65. huha says:

    terlebih sudaa…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  66. wanz says:

    sempit!!….a’alaa…sempit fikiran…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  67. kaylakenzo says:

    dah teste dia cam tu….ok lah kot…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. Dealova.. says:

    SEXSA!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. irdzwa88 says:

    seksi gler…..
    suke kalu shaheizy sam ngn lisa surihani …
    jgn mrah yew abg nara..he3….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  70. suzi says:

    alahai apasal seksi sgt makwe si sam nihhh….:(

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  71. jus mangga says:

    budak ni x cantik la.. tgk betol2.. xde make up.. idung besau. ops terlebey suda..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  72. kura2 kecil says:

    baru isnin lepas jumpa diorg kat curve. dgn pompuan ni la.tapi time tu tak sexy sgt.stakat top putih n jeans.cntik sgt girl ni.kitorg siap mintak nk bgamba dgn shaheizy sam ni lg.suka sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • kantoi says:

      hari isnin lepas? nampak dia jugak kat curve…. kat cineleisure. tapi dgn awek lain. awek tu pakai baju warna kelabu dgn skinny jeans hitam… bleh tahan gak sam ni dalam masa sehari boleh keluar dgn dua perempuan ye….

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  73. Tiffany says:

    So, what’s left for Sam IF they get married?? Semua orang dah tengok apa yang suami sahaja patut tengok.

    No more exclusive…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • Hantu Mak Limah says:

      tinggal sisa

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • sukeatiaku says:

      sam tu pun…ade lg ke yg tertinggal…bukan dah abis jugak ke….sudahlah cakap psl peribadi org lain…yg kite suke, kite puji tanpa tahu latar belakangnye…yg kite xsuke, org baik2 pun kite tuduh jahat…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • sukeatiaku says:

      si sam tu pun…ade lg ke yg tertinggal…bukan dah abis jugak ke….sudahlah cakap psl peribadi org lain…yg kite suke, kite puji tanpa tahu latar belakangnye…yg kite xsuke, org baik2 pun kite tuduh jahat…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. hehe says:

    baik dia amik ak jd bini dia..hahak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. anabobo says:

    canik.tapi xde moral . sorry ;)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  76. cikgu says:

    makanan yg terdedah dan dihinggapi lalat kalau makan nanti sakit perut..perempuan yg auratnya terdedah nanti bila kawin suami sakit hati.. pilihlah perempuan mengikut yg disyariatkan.. didiklah ia sebaik mungkin kerana perempuan ni dijadikan dari tulang yg bengkok.. hati2 takut patah nanti.. pandai2 mendidiknya kalau ini pompuan yg shaheizy pilih, tepuk dada tanya iman…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  77. Fedzmy says:

    seksi ler dik….. tutup sikit… lagi comey

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  78. Hantu Mak Limah says:

    Mekap je tebal 18 inci. pakai baju tapi hakikatnya bertelanjang.peha besau lutut hitam lagi nak tunjuk.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  79. geli says:

    BESAR NYA HIDUNG!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  80. elly says:

    mak aih! sheksa tak hengat you!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. blur says:

    bogel trus je la…senang ckit…xyah susah2 nk panas2 pakai kain….mcm haram~tah hape2….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  82. lylyezora says:

    aku cuma suka lakonan dia jerrrrrrrrr………..
    tp live dia mmg x minat langsung…..heheheheeee……………

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  83. sssss says:

    seksenyeeee….tersekse rse..hakkk222…
    um,papepown congrats2….kwenlaaa cpat2…=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  84. kakchubby says:

    alahai brother sam…..x ade yg senonoh lagi nak buat awek turn to bini ke? anyway, suke ati ko la.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  85. Ji says:

    muke die mcm sipi sipi dengan muka Me*** jek. oppssi.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  86. DAN says:

    DIE NIE MMG JOHNY DEPP WANNA BE KAN………..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  87. Rayy says:

    sggop eik dia biar org tengok body awek dia…? tak cmburu ke..? slalu llki yg baek2 n ikhlas nk buat isteri xkn sggop biar org len tngok body awek sndri… tp xtau la kot lg bgga bla awek seksi n tyg body merata…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  88. ain says:

    islam ke..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  89. wawa says:

    sesuai ker wat bini kalo cenggini? mcm lebih kepada teman berseronok jer minah nih..huhu~.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  90. Syue Mustafa says:

    Seksinya…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  91. tXo(the X one) says:

    lawonyer, leh thn…(gmbr 1)

    stat gmbr 2
    ; mak ai…gapo pki lagu tu…trkojut kojap…bonang naik hargo ke…
    reject lh…xleh wt bini..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  92. anita says:

    baik yg cari betul2 islam…..untuk kebahagiaan dunia dan akhirat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. anita says:

    baik yg cari betul2 islam…..untuk kebahagiaan dunia dan akhirat…betul x Sam..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  94. perodua kelisa says:

    biase2 je. x comel mana.. biase pmpn yg x lawa ni terpaksa mengeupkan diri ngn tayang body

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  95. gosipgurl_fea says:

    oh tidaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk =_=

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  96. hyde says:

    cantik dan seksinyerrrrrr… gurlfren dier… mmmm:( takde can ar aku yg bertudung litup nie… kiciwa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. Hotmama says:

    bawak jumpa ibu Katty pakai baju net kat atas tu… apa komen gamaknye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. besamaSAM says:

    secara rasionalnya.. gmbar nie menunjukkan sblm dan selepas pempuan ni kenal dgn our BEST SAM! mula2 seksi.. tapi lama kelamaan smakin baik.. kan? ;D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  99. honey says:

    mmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. Erin says:

    semua ‘ex’ Sam mmg cm 2 la.. I mmg xkisah pilihan dia asal dia xrosakkan kerjaya dia. But i think they made a cute couple..
    BTW, i’m very happy 2 watch his movies n drama…he is a great actor love to meet him one day..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  101. kutu says:

    mak aii..x sojuk ko pakei baju tuh…nk wat tido pon sogan…angin masukk byk sgt…….wat maluu jek….

    p/s-weh ryta..Freda Noordin tu spe plaxs?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. cap ayam says:

    diorang nak sgt rase hidup macam kat amerikaa… amerika laaa sgtttt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. barli suam says:

    HIDUNG KEMBANG!!! MANCUNG HIDUNG AKU LAGI!!! wakaka~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  104. risya says:

    WOOOOO~

    seksanyer i tgk
    hahahahaha
    nie ker gf sam??
    OMG~~

    x cukup kain ke kak…
    nie ha amik kt kedai berlambak
    mak sy leh tolong jahitkan…
    hehehe~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. emica says:

    adoi.melepas.pffttt~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  106. MishaOmarr says:

    Ini bukan awek Shah :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  107. iena says:

    seksinya…. mcm xberapa sesuai dgn muka sam yang nampak baik je tu..huhuuhuh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. Kak Su says:

    Pelakon Indon ke gf dia ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. leen says:

    ni bukan gf die ni..biasela org skrang amek gmbr rapat2

    *nak sedapkan ati sendiri..ahahahaha*

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  110. havockerz says:

    eh.. ak kenal je bdk pmpn nie.. hurmm…. ye ker …. dia gf shaiezy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. sailormoon says:

    X SESUAI LANGSUNG………….
    MUKA X CANTIK, PERANGAI LAGI X CANTEKKK………..
    SIBUK NAK TUNJNK NASI LEMAK YANG SERINGGIT PUN X LAKU……………………….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  112. PASHA PANDA says:

    basi…..semua gambar dah lama kot?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. Lovelyvic says:

    Aku ingatkan dengan Fara Fauzana…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  114. dia kan glemer…awek pon mestila cun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  115. mangga says:

    cun?? tang mana?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. akutetapaku says:

    bangnara ape niiiiiii gosip lama. ni dr julai tahun lepas nye gosip ni…zzzzz

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  117. azie says:

    KENAPA BEAUUTIFULNARA MENJEJASKAN IMEJ BEAUTIFULNARA DENGN MEMAPARKAN GAMBAR MACAM NI ,,,,,APA MOTIFNYA….NAK SAKITKAN HATI INSAN BERTUDUNG,,,,ASTAQFIRULLAH HAL AZIM….SHAHEYZY SAM TU KAN ISLAM….BIARLAH DIA DITEMUKAN DENGN INSAN ISLAMIC.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  118. azie says:

    FARAH FAUZANA KE….KAN ADA CIRI CIRI KETIMURAN BUKAN PEREMPUN BARAT MACAM NI SEDANGKAN ISLAM….ADNAN SEMPIT PUN SAYE TAK FAHAM,,,,,SAYA TAK PERNAH KELUAR DNG LELAKI TAK BERBAJU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. durja ningsun says:

    This girl name Farisha Azlin.. she is slut from Ipoh.. dun think so she is his gf…. Teman tp mesra mngkin…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  120. Ocean Fire says:

    Mcm muke Bunga Citra jer nih..Tp betul ker makwe die? Xder gmbr yg menunjukkan kemesraan melampau pun? Mcm kwn2 biase jer..Aku rse kwn je ni, bkn gipren die lah.. Semestinyer bukan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  121. Ain Syuhada says:

    gila seksi :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  122. nia says:

    i think i knew her…no comment…hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. alynn says:

    x sesuai oke,. lisa is better !

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  124. jpon says:

    stylo ke neraka…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  125. Lala says:

    Lawa tak semestinyer harus seksi..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  126. pemiNat kepada abg Sam says:

    taNhiah abg Shaheizy Sam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1