Written by AbangNara | July 26th, 2017

Nama Nur Sajat sejak kebelakangan ini memang cukup popular. Baru-baru ini, telah tersebar beberapa keping gambar yang dikatakan menunjukkan nama sebenar Nur Sajat iaitu Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman sehingga mencetuskan spekulasi mengenai jantina sebenar wanita itu. Spekulasi ini baru sahaja berlaku sehingga Sajat menganggap ia adalah kerana ada pihak yang cemburu dengan kejayaan di dalam perniagaan bidang kosmetik.
sajatSecara teorinya, sudah pasti ramai yang cemburu dengan Nur Sajat. Dah lah cantik, kaya, berjaya, popular dan menjadi tumpuan ramai. Adatlah dalam dunia ini, bila kita berada di atas, pasti ramai yang nak jatuhkan kita. Namun Sajat tidak terkesan dengan kecemburuan ini. Kata Sajat:-

Saya anggap semua ini sebagai resam apabila kita sudah mencapai sesuatu. Saya tahu ada yang tidak senang dengan pencapaian saya. Apabila saya sudah berjaya, baru semua ini timbul, kenapa tidak ketika saya bukan siapa-siapa dan tidak ada apa-apa dulu?

Bagi saya, setiap yang positif saya ambil untuk memotivasikan diri dan terus menjadi lebih baik, manakala yang negatif saya jadikan teladan untuk berhati-hati.

Ini adalah cabaran yang perlu saya hadapi sebagai usahawan. Apapun, semua ini tidak sedikit pun melemahkan saya, sebaliknya memberikan saya semangat untuk terus berjaya

sajat

Semoga Sajat tabah menghadapi dugaan dan cabaran sebegini. Pedulikanlah kata-kata orang. Yang penting kita tahu realiti dan fakta sebenar. Biasalah mereka yang cemburu ini memang ada di mana-mana. Semoga Sajat terus fokus dengan perniagaannya dan tidak memikirkan sangat pertikaian orang ramai tentang jantinannya. Sumber Berita Harian.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

220 responses to Ada Yang Tidak Senang Dengan Pencapaian Saya – Nur Sajat

  1. no say says:

    Tuhan sayang pada semua makhluk ciptaannya.

    17

    3
    • Wtf says:

      Tuhan suruh ke dr asali ko lelaki pastu ko nk jadi pompuan dik?

      34

      0
      • Jem says:

        tuhan sayangkan dia tapi dia sayang ke tuhan? kalau sayangkan tuhan kenapa ingkar suruhanNya? kenapa dia tak nak berubah? kalau kaya raya billionaire skalipun tapi kau menipu orang dan diri sendiri tak guna. tetap menangis mak bapak dalam kemewahan kau tu.

        68

        0
        • Mak Becok says:

          sedap ke main bontot. mak teringin. fantasi mak tu.,

          6

          3
        • Mak Becok says:

          Si pemberi komen July 26, 2017 at 11:56 am, si penakut JUBOQ BAB*I kat July 20, 2017 at 3:29 pm – sdg. menCURI identiti MAK BECOK dan SABOTAJ komen2 MAK BECOK yg. amat ANTI-Penjajah Kapir Harbi Homo/Porno Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak DAPig/PAPig SingaPORK laknat!

          0

          13
        • Mak Becok says:

          PEMBETULAN:

          Si pemberi komen July 26, 2017 at 11:56 am, si penakut spesis HOMO JUBOQ BAB*I – sdg. menCURI identiti MAK BECOK dan SABOTAJ komen2 MAK BECOK yg. amat ANTI-Penjajah Kapir Harbi Homo/Porno Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak DAPig/PAPig SingaPORK laknat!

          0

          10
        • wekkkkkkk says:

          jgn sesekali wwehhh

          0

          0
        • Anonymous says:

          Mak Becok kantoiiii ….hihihiks. Rupanya pondan juga la.

          7

          0
        • Mak Becok says:

          Lu ni si jantan HOMO, mesti dilahirkan dr. spesis b*abi2 sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

          0

          15
        • Anonymous says:

          Mak Becok kembar Azwan Ali. Pakar sedekah jubor!!!

          7

          0
        • Mak Becok says:

          Lu ni si PENYAMAQ jantan HOMO SAMPAH, mesti dilahirkan dr. spesis b*abi2 sewel SAMPAH hodoh Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

          0

          6
        • Anonymous says:

          mak becok gemar mengunyit rupanya!!!

          4

          0
      • iq says:

        tak kisah lah ape pun, biar lah ikut saluran yg betul dan undang2, nihhh korang gihh upload pnc dia siap no.ic, alamat rumah bagai kan tak baik, ape yang dia buat maybe salah until dibuktikan but ape yg netizen buat by upload pnc dia to public tue pun terang2 salah. gihh report kat jabatan agama islam biar mrk buat pengesahan perempuan ke kunsa ke.

        19

        0
        • Suntut says:

          Kalau ikut saluran pantutnya Jais dan Jawi tangkap kasi ceramah/kaunseling dan denda.

          7

          0
      • c says:

        Anonymous
        says: July 26, 2017 at 12:43 pm

        mak becok kalau nk bukak company …Letak lah Nama “Pakar Sedekah Jobor Auw-Auw ” ..msti homo/pondan byk dtg nk cari u..

        btul x Anonymous…

        3

        0
        • Mak Becok says:

          Si TAIK cHOMO jub*q Anjing, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! lu ni memang BINATANG BUAS!

          0

          4
        • c says:

          pakar sedekah jobor auw-auw…

          komen dh masuk ke 115 komen, mak becok nyer sama je ayat..otak pendek..empty komen

          2

          0
        • Mak Becok says:

          Baik lu mampossj. dlm. KANDANG BAB*I sj. si spesis jantan cHOMO hodoh sundal diLAHIRkan sbg. pelac*r HOMO gila jub*q bab*i-si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir Harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak Zio

          0

          4
        • Anonymous says:

          C…..jgn layan mak becok.. dia tu sebenarnya pondan tua….aku kenal dia..zaman gemilang dia dh berlalu..skg jual apam tepi jalan pun tk laku..last2 meroyan..
          Tk caya kejap lagi dia start maki aku pulak..kau tgk jer nnti..

          3

          0
        • c says:

          dia mak becok..x tau mana yg dulu nk komen, dh serabai otka dia, nak komen ini, itu masuk, komen itu, ini masuk

          1

          0
      • Mak Becok says:

        dah jantan nak jadi betina .betina nak jadi jantan saya Mak Becok sebenag Mak Becok yg lain semuag tipu..

        1

        0
    • Anonymous says:

      Jadi gay ok lagi drp jadi transexual atau nyah. Nama original ko jantan tapi besok org nk mandi mayat tetiber ko plak bertetek! Tak ke haru org masjid wei? At least gayboy taubat je terus jdi lelaki mcm biasa sis. Nyah susah sket, mcm Safiey Ilias tu kena bedah buang silikon. Insaflah…duit dan glamour bukan segalanya!

      38

      0
      • Mama says:

        Mama pernah nampak nyah kt Pandan Indah tengah makan. Bila sudah je nyah tu bangun, terus betulkan getah spender dia yg terlekat dicelahan jubur. Dah le pakai short dress. Pompuan betul mana ada camtu kan? Depan org ramai lak tu. Nak jadi pompuan, betul2 la sikit. Buat malu sunggoh taw!

        24

        0
        • Layola says:

          Lol x senonoh. Pondan mana tu???

          5

          0
        • IHatePondan says:

          Sy prnh mkn kat kedai mkn ni. Pondan jd waitress. Mak ai. Bl brjln siap mcm menonggek bontot. Dada tkyah ckp. Siap mendada. Waktu tu dh suspicious. Besa menonggek2 ni mst pondan. Bl dia dtg amek order,mmg cnfirm. sore jantan keluar..ha3

          6

          0
        • Anonymous says:

          Pernah juga nmpk makluk ni. Rambut karat. Seksi giler. Shopping siang2 buta ketat lagi sendat. Tetek terjojol. Bila dia toleh rupanya…. si Zila Bakarin!!!

          5

          0
    • Dr Zawiyah says:

      mcm mana org x bengang. you kata you khunsa tapi org yg kenal dengan you semua ckp you pondan. you yg bermasaalah. knp menipu masyarakat? sbb nk jual produk you tu? x payh la you. sumber you pun x berkat dri awal. salahkan diri you sendiri. jgn sampai musibah turun pd diri you.

      59

      0
      • Ku Zalipah says:

        sya pernh nmpk sekor nyah tgh hari buta pakai singlet tetek berbuak beli nasik. dgn hot pants lagi shingga nmpk isi bontot terkeluor. padahal d kedai melayu tu. pikir balik patutlh pondan2 dicemuh sbb kekdg mereka sndri yg menjdi penyebabnye. Sangkak!

        25

        0
        • wekkkkkkk says:

          sayapun penh nmpk..dpn mata, masa kt coket, dulu2 suka pusing2 kt coket tu dgn suami, masa tu blum ada anak lagi, nyah kena serbu, lintangpukang lari, terpelecot kaki yg sdg pakai tumit tinggi, tapi yg kelakar….pakai seksi atas bawah, tapi yg atas kt dada tu bra terjatuh kt tanah, dn nmpak tetek palsu terjuntai kuar…hehehehe….sbb kena tarik kawan2 dia yg tgh terkejut…kami gelak je dlm kereta, tapi nyah tu jeling kt aku, sbb nyah x suka pompuan ori…

          19

          0
        • Miss Trans World 2017 says:

          Terus terang maknyah bersepah lebih cantik dr pompuan2 ori. Pompuan2 ori muka berkusam dan kepam. Byk yg prmalas. Kepam pompuan ori takuak citer lah eeee hanyir bau ikan campur ketam air cencalok! Maaf ye…

          1

          39
        • wekkkkkkk says:

          mknyah brsepah dn cntik2, mana ada ertinya..sbb dri pompuan2 ori lh lhir generasi demi generasi…masa kecik2 mak/bapak dh didik yg pompuan pakai pompuan/llki pkai llki…bila bsr, nth kenapa dh berubah, knapa kalau llaki mau jdi pompuan, sbb tu x hidup ke, dn kenapa wanita nk jadi llaki, sbb di kecewakan lelaki ke..persoalan yg ssh di jwb oleh manusia sempurna..hanya pondan / tomboy yg tau jwapan ..nyer..
          jdi sajat ni…apa..pondan ke..dan btul ke kunsa..hanya sajat je tau..kt kemaluan dia tu ada p….r…& p….i..hanya dia je tau…atau nk melariskan brg2 nyer maka jdilah pondan..ke..aku tanya je.aku pun x penah tgok kunsa mcm mana bentuk nyer..sbb aku manusia biasa dn bkn blajr dlm bidang itu dn apakah bentuk2 fizikal2 manusia kunsa..

          4

          0
      • Mak Becok says:

        main bontot boleh ngandung tak?

        4

        1
        • Mak Becok says:

          Si pemberi komen July 26, 2017 at 12:30 pm ni, si penakut spesis HOMO JUBOQ BAB*I – sdg. menCURI identiti MAK BECOK dan SABOTAJ komen2 MAK BECOK yg. amat ANTI-Penjajah Kapir Harbi Homo/Porno Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak DAPig/PAPig SingaPORK laknat!

          0

          5
        • wekkkkkkk says:

          boleh ngndung…gi .sisa2 air mcm air nasi yg tgh mendidih dn agak2 nk kering air nasi tu…
          lpas tu brkarak dlm bontot

          3

          0
        • Anonymous says:

          mak becok bodoh. nak repair muka mcm sajat tak mampu. yerlah… setakat niaga kuih karipap kat simpang rumah pepagi. tapi nak jugak memondan,. rupa dah sama toilet paper terpakai.

          6

          0
        • Mak Becok says:

          Si TAIK 301 HOMO jub*q Anjing KURAP, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?!

          0

          3
    • Anonymous says:

      Obviously she’s a man. Real woman, walaupun gedik tunjuk boobies, takkan goyang2 boobies tu then upload dlm IG. Maknyah je buat camtu. Yang korang pun dah tau dia laki, gigih nak jugak suruh dia mengaku tu apesal? Tak yah nak argue pasal dia syg Tuhan ke apa. Itu antara dia dgn Tuhan. Aku yakin family dia pon dah nasihatkan dia & dlm fasa redha je skrg ni. Doa yg baik-baik la dia berubah sblm terlambat. Tak payah nak attack dia semata-mata nak sakitkan hati dia. Dia kaya pun sbb dia usaha sendiri, bukan dia suruh korang menyundal dgn mana2 Dato then hasil tu bagi kat dia.

      90

      0
      • Anonymous says:

        Maknyah memang banyak yang terover. Bila jerit bapok tau plak tu marah. Tapi perangai diaorang yang mengundang kutukan sebenarnya. Kita paham naluri diaorang tapi diaorang sendiri yang cari pasal. Kalu boleh nak pakai bra dan panties je kuar rumah.

        15

        0
      • Mak Becok says:

        Lu ni si PENYAMAQ jantan HOMO , mesti dilahirkan dr. spesis b*abi2 sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

        2

        3
      • Kentang says:

        Aku sokong. Aku pun tak faham kenapa org masih beriya nak suruh heols ni mengaku jantan ke betina. U’ve got the answer already. Sudah2 la dendam dgn heols. Heols nak jadi ape pon lantak ke dia. Tak suka, xpyh beli produk dia.

        5

        1
        • antip says:

          Orang beria suh mengaku because of dia selalu posted video benda yang tah pape. Contoh pasal mengandung. Ada dia tanya and cakap dalam video bila orang tanya dia pondan.. sbbtu tak akan mengandung then mamat ni pergi kaitkan dengan perempuan yang “tak mengandung2 lg..yg belum dpt anak tuu..pondan ke?” Tu orang marah, nak sama kan dengan perempuan tulen yang belum ada rezeki anak dgn dia yg mmg kita tahu sah sah dia ni lelaki.. kekadang statement dia mengundang sangat.. kau cantik, kulit mulus pun sbb bukan original.. sesiapa pun buleh jd mcmtu, asalkan ada duit.. mcm iena azman tu..perempuan tulen tapi cantik, bersih kulit dia because..ada duit. Semua boleh….. moga Dijauh kan dengan perkara perkaa begini.. nabi tak mengaku umat oi..

          7

          0
        • Anonymous says:

          Ko antip nampak sgt stalk dia selalu. Benci tapi rindu namanya tu. Ko pon sama gedik dgn dia. Bodoh bagi perhatian kat dia sape suruh. Maknyah ni lg org bg perhatian lg dia suka. Stop being an idiot antip.

          1

          0
      • Anonymous says:

        Betul. Yg x faham tu, asal mcm ramai sgt nk dia ni mengaku jantina sebenar dia. Lepas dia mengaku then ape?? Korang diam la? Cmtu? Xde bilanya.. korang pusing kutuk dia benda lain pulak. Biarla dia nk buat ape. Nk sorok jantina ke ape ke lantak dia. Fikir hal sendiri dlu dari sibuk fikir g siasat bagai jantina dia. Org Malaysia ni mmg free manjang.. xde keje lain sibuk je hal org . Ni type byk ni kang berderet la hentam aq tu pastu kang siasat lak jantina aq

        4

        1
      • Anonymous says:

        Org yg marah si sajat ni ada masalah hati. Sbb tu selagi sajat taknak mengaku dia ni laki, selagi tu la org yg ada masalah hati ni tak boleh tido malam. Dari sibuk nak suruh sajat tu mengaku dia lelaki, better korang yang ada masalah hati ni fix hati sndr.

        2

        0
    • Mak Becok says:

      Sbb. dia kaya; An nak mengHALALkan perangai HOMO kejadah si jantan ni?!! Mana jab.agama Islam? Dlm. Islam, tak dak perbezaan hukuman antara yg. kaya dan yg. miskin; apalagi spesis homo yg. nak menghina pual Islam/umatnya; hanya kerana kita tak setuju dgn. si spesis Homo!

      Inilah akibatnya bila si spesis jembalang2 HOMO sewel-si spesis Kapir Harbi PENJAJAH Kapir Harbi PARASIT/LANUN/PERASUAH/PEMBUNUH/PEROGOL/PENYANGAK porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling laknat – asyik mengHALALkan dan mengNORMALkan budaya Zionis PORNO/HOMO/ketagih DADAH-ALKOHOL termasuk kat industri perfileman/drama/muzik kat negara Islam, pusaka nenek moyang BUMIPUTERA (Orang Asal/Indigenous) kita ni!

      0

      2
    • Mak Becok says:

      Si pemberi komen July 26, 2017 at 11:56 am, si penakut JUBOQ BAB*I kat July 20, 2017 at 3:29 pm – sdg. menCURI identiti MAK BECOK dan SABOTAJ komen2 MAK BECOK yg. amat ANTI-Penjajah Kapir Harbi Homo/Porno Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak DAPig/PAPig SingaPORK laknat!

      0

      2
      • wekkkkkkk says:

        asik2 si pemberi komen, pemberi komen

        6

        0
        • Anonymous says:

          mak becok mana ada masa nak menaip. sibuk mencuci jamban kat rumah majikan. tgk blog nara pun main curi2..takut kena potong gaji.

          6

          0
      • Mak Becok says:

        PEMBETULAN:

        Si pemberi komen July 26, 2017 at 11:56 am, si penakut spesis Kapir Harbi HOMO JUBOQ BAB*I – sdg. menCURI identiti MAK BECOK dan SABOTAJ komen2 MAK BECOK yg. amat ANTI-Penjajah Kapir Harbi Homo/Porno Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak DAPig/PAPig SingaPORK laknat!

        0

        3
    • lava says:

      dalam ig pun tulis nama nur sajat perempuan. ko ghase? kalau dah memang nya perempuan. takkan nak letak nama ig nora danish perempuan (contoh)

      21

      0
      • Anonymous says:

        kan, kalo perempuan ori takde gelut pun nak hashtag #perempuanfuhh #perempuanori bagai..
        lepas tu sentap orang panggil dia pondan, upload pulek vidio memangis..lol lol

        14

        0
        • Anonymous says:

          Dia gelut nak hastag apepon lantaklah. Ko sendiri dh yakin dia tu lelaki. Gelut sgt nak menyebok hal dia kenapa? Lain lah kalau dia amti ko yg kena kafankan & solatkan.

          1

          6
    • Anonymous says:

      Kalau Allah dah ciptakan sebagai seorang lelaki, ubahlah macam mana pun, kepitlah suara tu macam mana pun, tetappp nampak kelelakiannya..
      Memang nampak air muka lelakinya..
      bukan tak senang dengan pencapaian dia, cuma kurang senang dengan cara dia bawak diri..
      siap mandi berkemban lagi upload di ig..

      24

      0
      • Anonymous says:

        Itu tanda dia tu maknyah. Pompuan tulen tak buat mcm tu. Pmpn tulen nak berbogel, dia akan buat ala-ala kila fairy.

        8

        0
    • Sojot says:

      Mula2 xnak komen pstu rasa cam kna gak komen. Sajat ko boleh tipu org lain tp xleh tipu diri ko sndri. Smpai bila nk menipu? Belambak lg nyah transgender cuma diorg xjual produk. Tp diorg xmnipu ckp khunsa. Dengar sora ko pon dh tau laki. Nyah ja yg suka tayang boobs dengan bangganya. N xperlu nk insecure siap tulis ‘perempuan’ slps nma. Nasihat aku, xyhla nk tuduh org jeles dgn kcntikan n kekayaan ko. Bnda tu xkekal lama pun.

      23

      0
      • Anonymous says:

        Takdak kehalnya org iri hati kat hang mat sajjad oi .org meluat dok mengaku pompuan la..khunsa la. Pondan la. Fake from head to toe

        2

        0
    • miss lollipop says:

      pernah kat sogo miss dgn mak dlm toilet.. mak bukak tudung jap nak betulkan rambut.. tetiba geng pondan perasan perempuan ni masuk.. tergedik2 mcm dia sorang je yg tau apa itu kencing.. kelam kabut mak miss berlari amik tudung pakai balik..

      payah la mcmni bila diaorang tetap lelaki, aurat perempuan kita kena jaga, diaorang pulak perasan tak sedar diri masuk toilet perempuan.. huhuhu

      42

      0
  2. melati says:

    Aduiiii , diani lagi Truk dr org Pakai Purdah..!!! baik Terjun KLCC jew, dr tanggung Dosa tunggang langgang..!!! kikikiiki

    4

    3
    • Mak Becok says:

      Yg. lu tak habis2 menghina wanita Islam berpurdah kami apahal si PENYAMAQ KAPIR HARBI melatiHOMO spesis diLAHIRkan jub*q Anjing Kurap oi?!! Lu tu yg. patut MAMPOS melahap TAIK BAB*I kat KANDANG BAB*I°

      Lu ni si jantan , mesti dilahirkan dr. spesis b*abi2 sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      4
  3. nenek tua says:

    yg sebenarnya jantan ke pompuan ni..??? seriously? confious nenek …

    9

    0
    • Anonymous says:

      spttnye nenek kene tnye camni jantan ke perempuan ke bapok???br blh si sajat ni jwb..klu tnye jantan ke perempuan dia sndri pun keliru….hahahha….

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Sorry sajat, tapi kau sendiri yg create fitnah terhadap diri kau sendiri. How to bersangka baik kalau dah memang terang2 kau tu lelaki, not perempuan or not even khunsa? So, terima la dengan hati yg terbuka segala cacian and makian daripada netizen. It’s all your fault :)

    40

    0
    • Julia julai says:

      Tu br sikit…..blum isu dia pakai bikini….skandal dgn laki…..hahaha…. kalu beto prempuan islam mende cmni mne bleh.
      Org ble2 bleh hentam dia.
      Semoga dia insaf.

      19

      0
    • Kiro Kiroroo says:

      Org len pn jd pondan gk…..tp xde hidup propa cm ko…..ckp nk putar belit n promot crita murahan aje….nk bisnes marketing bkn cmni….
      Ni kang nk nyanyi dgn best friend ko…adoi…murahan beto….br smlm aku tgk si aliff syukri blakon….blakon mst gaye real life dia….suara tkepik…..mata tbeliak….n tgedik2….hurmmm……teruk astro skg trima crita bkn2.

      24

      0
    • bukanTRANS says:

      hahaha BETUL tu! sebenarnya orang tak ada masalah dgn pencapaian kau tu. tapi jantina kau x’D yes, its all your fault ok

      17

      0
  5. Munzirun Mukminin says:

    Berapa ramai yg PONDAN korang jumpe mengaku dirinya LELAKI?
    Tak ramai kan.

    Ko dh terang2an buat benda salah.
    Ko bleh brika beribu alasan tp ko xleh menidakkan 1 hakikat.

    1 kenyataan ko blum tentu dpt melawan 100 netizen punye hentaman.

    Baik insaf je & mengaku salah & jgn hidup dlm propa je.
    Aku doakn terbaik utk kom

    11

    0
  6. Mat Sahdo says:

    Species Dato Alif Syukri. Misi hidup nk rumah juta2 dan jam Rolex. Mark Zuckerberg hari2 pakai t-shirt hitam je gi opis. Lawak…lawak!

    26

    0
  7. Anonymous says:

    takyah pusing2. straight to the point aku tanya.
    HANG LAKI KA POMPUAN??

    15

    0
  8. Pemerhati says:

    Daripada dulu lagi orang dah kenal kau sajat. Orang tahu ko lelaki. Cuma ko asyik menafikan. Sekarang ko kata orang timbulkan isu ni sebab orang tak suka ko berjaya. What the heck. #istidraj Eh sajat ni kategori penghibur ke? Belum keluar lagu, belum belakon, dah keluar kat beautifulnara pulak. ;)

    28

    0
  9. Anonymous says:

    nara pun blh backup si sajat ni…

    14

    0
  10. Crap says:

    camera 360 ke tu?

    8

    0
  11. mak anon says:

    nara dah xde cite lain ke? dia ni selebriti ke? pleaselah! NEXT~!

    8

    0
  12. NGO says:

    Org kecam sbb u propa dan kuat kelentong!
    U bukan khunsa tpi u sebenarnya…. bapokkkkk!

    9

    0
  13. Anonymous says:

    Dah la pondan menipu konon khunsa. Haih, x rasa berdosa ke dik? Ujung rambut ke kaki semuanya x asli?

    11

    0
  14. Anonymous says:

    Bertaubatlah. Hanya tuhan n kamu n makpak kamu je yg sbnrnya kamu ni laki ke perempuan. And plz pengikut sajat ni jgn puji dia melambung nnt makin menjadi dia ni…jgn kita galakkan lg org tu menyerupai perempuan andai benar dia ni lelaki.

    16

    0
  15. mak kau ijau says:

    oi ! sorry pondan takde siapa yg nak cemburu pada apa yg kau ingat kau dah Berjaya.
    kau masih LELAKI !!! yg kau hanya berjaya, kau tipu semua org, kau langgar HUKUM ALLAH. itu lah kejayaan kau dan kalau itu lah, org gila pun tak nak cemburu kat kau. wei sedar lah Lu dah KANTOI BESAR !?

    11

    0
  16. wawa says:

    aku berharap dia pakai emas palsu
    kang bertambah lagi dosa nya jika betul dia asalnya lelaki
    semoga kita semua mendapat hidayah

    7

    0
  17. melati says:

    Baik ko terjun KLCC jew…..Dunia ni bukan untuk Pondan..!!! Dunia ni untuk kaki umpat..!!!waakakakakakakaa

    3

    1
  18. Susu Sejat says:

    Manusia takkan mampu melawan fitrah Allah. Orang tak dengki dengan kau Sajat. Tapi orang benci penipuan kau. Tak habis2 dok claim diri tu berpuki sedangkan lahir dah elok berbatang. Pastu siap berboyfren bagai dan bangga share dengan follower. Hukum berliwat ni sampai umat manusia terdahulu pun diterbalikkan Allah bagi menggambarkan besarnya dosa perbuatan ni.

    23

    0
  19. chefwan says:

    sajat oi……………mai aku check kelentit hang,,,,,,betina atau jantan…………..sah sah meleleh hang mai aku isap boleh!!!! pas tu aku boleh say betina atau gayah or jantennnnnnnnnnnnnnnn
    mampuih esuk sian orang surau nak mandikan hang…..

    1

    1
  20. melati says:

    Mak Becok Dgn Sarjat ni sama jer ..!!! org kampong baru ader duit skit dh Poyos…tapi Mak Becok Kasta Rendah….wakakakakakakaaa

    3

    1
    • Mak Becok says:

      Pi mampos lu lahap taik kat KANDANG BAB*I si spesis PENYAMAQ HOMO melatiKapir Harbi hodoh sundal dilahirkan sbg. pelac*r HOMO gila jub*q bab*i-si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir Harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak Zionis DAPig/PAPig SingaPORK laknat lu oi!

      0

      3
    • Anonymous says:

      Hahahaha…kasta rendah…the untouchable…

      2

      0
  21. Mak Becok says:

    Si pemberi komen July 26, 2017 at 11:56 am, si penakut JUBOQ BAB*I kat July 20, 2017 at 3:29 pm – sdg. menCURI identiti MAK BECOK dan SABOTAJ komen2 MAK BECOK yg. amat ANTI-Penjajah Kapir Harbi Homo/Porno Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak DAPig/PAPig SingaPORK laknat!

    0

    3
    • Mak Becok says:

      PEMBETULAN:

      Si pemberi komen July 26, 2017 at 11:56 am, si penakut spesis HOMO JUBOQ BAB*I – sdg. menCURI identiti MAK BECOK dan SABOTAJ komen2 MAK BECOK yg. amat ANTI-Penjajah Kapir Harbi Homo/Porno Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak DAPig/PAPig SingaPORK laknat!

      0

      4
      • melati says:

        Tak Terrer Mungumpat jgn lah masuk Ruangan ni Mak Becok. awak tu cuma sampah jew..!!!! wakaakakakakakaaaa

        4

        0
        • Mak Becok says:

          Lu ni si PENYAMAQ jantan melatiHOMO SAMPAH, mesti dilahirkan dr. spesis b*abi2 sewel SAMPAH hodoh Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

          1

          4
  22. Mak siapa says:

    Jangan banyak putar belit lah sajat. Sebelum kau famous lgi org dah tau kau siapa nyah. Patut tak kena lepas masuk Brunei. Menagis masuk ig puiihh. Geli aku tengok.

    15

    0
  23. Anonymous says:

    bukan tak senang dengan pencapaian ko.. tapi x senang dengan penipuan ko.. cuba ko terus terang je status ko.. once ko dh terus terang aku rs setel semua masalah netizen.. simple.. aku rs takde masalah pun klu ko terus terang.. benda dah jadi nk buat mcm mana.. tu urusan ko dgn Allah.. tu je.. aku pun ada kawan mcm ko, rileks je bgtau satu kampung.. satu kampung jelaaa… netizen tak “secerdik” ko ye encik sajat… ko pun bukan 100% nampak perempuan.. sila buang halkum ye kak.. dan ko kena tahu la yg aku pun kesian dgn ko.. teruk kena kecam sbb ko sendiri yg minta di kecam..

    6

    0
  24. Mak Becok says:

    Main bontot mesti best. Lebih2 lagi ketika period. Lubang tambahan…nk try la ini malam khamis.

    2

    2
    • Mak Becok says:

      Si pemberi komen July 26, 2017 at 12:31 pm, si penakut spesis HOMO JUBOQ BAB*I ni – sdg. menCURI identiti MAK BECOK dan SABOTAJ komen2 MAK BECOK yg. amat ANTI-Penjajah Kapir Harbi Homo/Porno Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak DAPig/PAPig SingaPORK laknat!

      0

      3
  25. Anonymous says:

    ada banyak kaum nyah yg dah tukr jntina dan sgt sukses kat msia ni tapi diorang tak heboh2 cam si sajat ni,sebab org meluat sebab dia ni sendiri yg buat heboh psl jenis dia semua orng tau, kalau dia diam sure org ramai akan respect bukan org sakit hati pasal pncampaian dia tapi org meluat sebab dia tak trima kenyataan dia tu asal lelaki!!!! dia ni sebenarnya tak ‘smart’ cam dato telajak tu

    4

    0
  26. Anonymous says:

    sajat ni acah2 pompuan. konon ada f sangat kan. fine aku TUNGGU majllis nikah ko tu…aku tunggu na tgk ko duduk bersimpuh atas pelamin..aku tunggu masa akad bakal laki ko jabat tangan tok kadi. kalau ko pompuan mmg tu la yg bakal terjadi ..KALAU la kan. tp ni aku rasa lakan sajat ..% ko x brani buat majlis jgn kata grand,…kecik pon nan hado! sbb ko tu lelaki!! gila apa tok kadi nak nikahkan k dgn jantan jgk wei! paling tinggi pon kami akan dgt..ko dah nikah diam2! podachi!!!

    9

    0
    • IHatePondan says:

      Yg ini win. Sajat,kalau ko perempun, khwn la. Baru buktikn ko tu pompuan ke tak. Tp spe je nak khwn ngn dia kan. Laki2 malaysia tau yg dia pondan.kihkih

      1

      0
  27. Anonymous says:

    Dato Aliff mesti trigin nk pakai heels sajat kan???

    3

    2
  28. melati says:

    Ada Pengomen yg Gelar diri Dia Mak Becok…….ckp jew byk Hutang liat nk bayaq..!!! hmmmmm

    3

    0
    • Mak Becok says:

      Pi mampos lu lahap taik kat KANDANG BAB*I si spesis PENYAMAQ HOMO Kapir Harbi hodoh sundal dilahirkan sbg. pelac*r HOMO gila jub*q bab*i-si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir Harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak Zionis DAPig/PAPig SingaPORK laknat lu oi!

      0

      1
  29. Mak Becok says:

    Tu dia, si PENAKUT22 spesis Kapir Harbi HOMO JUBOQ BAB*I – yg. diLAHIRkan dr. keturunan BAB*i2 sewel SUNDAL terTONGGENG-si spesis DAPig – sdg. menCURI identiti MAK BECOK dan SABOTAJ komen2 MAK BECOK yg. amat ANTI-Penjajah Kapir Harbi Homo/Porno Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak DAPig/PAPig SingaPORK laknat!

    0

    1
    • melati says:

      Ingat Mak Becok dh Terjun KLCC …tapi ada lagi ??? muka tak Malu..””” .wakaakakakakakakakkakaaaa

      2

      0
      • Mak Becok says:

        Lu ni si PENYAMAQ jantan melatiHOMO SAMPAH, mesti dilahirkan dr. spesis b*abi2 sewel SAMPAH hodoh Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

        0

        1
        • melati says:

          Pondan yg direjam Sajat ni..!!! kikikiki… Pompuan berpudah lagi Mulia dr Sajat ni..!!! walaalaalkakakakakakaka

          2

          0
        • Mak Becok says:

          Tu dia, si PENAKUT2 spesis Kapir Harbi HOMO JUBOQ BAB*I – yg. diLAHIRkan dr. keturunan BAB*i2 sewel SUNDAL terTONGGENG-si spesis DAPig – sdg. menCURI identiti MAK BECOK dan SABOTAJ komen2 MAK BECOK yg. amat ANTI-Penjajah Kapir Harbi Homo/Porno Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak DAPig/PAPig SingaPORK laknat!

          0

          1
  30. Anonymous says:

    Mesti sedap jadi nyah main lubang lain.

    1

    0
  31. Akak peah says:

    Akak x dengki dgn pencapaian ko dik..diulangi..x dengki cuma akak dengki engko tlebih gebu dari akak dik..ngko jantan kot..akak nie yg ori gegurl dik..oh dunia….

    3

    0
  32. Anonymous says:

    kadang2 nmpak macam laki je sajat ni wpon mekap 5 inci..apa2 pon suara x bole ubah bro..ko kepitla mcm mana pon…smoga mndapat hidayah..

    4

    1
  33. melati says:

    Pondan yg direjam Sajat ni..!!! kikikiki… Pompuan berpudah lagi Mulia dr Sajat ni..!!! walaalaalkakakakakakaka

    0

    0
  34. melati says:

    Mak Becok …kalau ko tak bayaq hutang mlm ni ..!!! aku sumpah ko jadi Khinzir…!!! hmmmm

    1

    0
    • Mak Becok says:

      Lu ni si PENYAMAQ pelac*r jantan melatiHOMO SAMPAH, mesti diLAHIRkan dr. spesis BAB*I-BAB*I sewel SUNDAL SAMPAH hodoh Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      1
  35. ABC says:

    Sebenarnya, kan.. Nara cannot mcm kasi dia perangsang tau, sbb yg dia buat tu tak betul, so siding with him akan mengapi2kan semangatnya utk terus hidup dlm kemungkaran.
    And Sajat, semoga diberi hidayah utk berubah.

    10

    0
  36. Mak Becok says:

    Sbb. dia kaya; An nak mengHALALkan perangai HOMO kejadah si jantan ni?!! Mana Jab. Agama Islam? Dlm. Islam, tak dak perbezaan hukuman antara yg. kaya dan yg. miskin; apalagi spesis homo yg. nak menghina pula Islam/umatnya; hanya kerana kita amat benci dgn. si spesis Homo!

    Inilah akibatnya bila si spesis jembalang2 HOMO sewel-si spesis Kapir Harbi PENJAJAH Kapir Harbi PARASIT/LANUN/PERASUAH/PEMBUNUH/PEROGOL/PENYANGAK porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling laknat – asyik mengHALALkan dan mengNORMALkan budaya Zionis PORNO/HOMO/ketagih DADAH-ALKOHOL termasuk kat industri perfileman/drama/muzik kat negara Islam, pusaka nenek moyang BUMIPUTERA (Orang Asal/Indigenous) kita ni!

    1

    2
  37. melati says:

    Jgn Buat2 tak Tahu Mak Becok , aku kenal ko..!!! hutang tu Bayaq dulu , nanti aku sumpah ko jadi Katak @ Khinzir baru padan muka..!!!

    1

    0
    • Mak Becok says:

      TAIK BAB*I lu!

      Lu ni si PENYAMAQ jantan melatiHOMO SAMPAH, mesti diLAHIRkan di KANDANG BAB*I dr. keturunan BAB*I-BAB*I sewel SAMPAH hodoh Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      0
  38. melati says:

    Baik ko jadi Binatang lah Mak Becok ..!!! dh tak nk Bayaq boleh plak hamun org ..!!!

    1

    0
    • Mak Becok says:

      Hutang apa kejadahnya si TAIK BAB*I oi?!!

      Lu ni si BINATANG PENYAMAQ pelac*r jantan melatiHOMO SAMPAH, mesti diLAHIRkan dr. spesis BAB*I-BAB*I sewel SUNDAL SAMPAH hodoh Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      0
    • Mak Becok says:

      Hutang apa KEJADAHnya si mulut TAIK BAB*I ni!

      Si melatiHOMO jub*q Anjing, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! lu ni BINATANG! BUAS!

      0

      0
  39. minah cun says:

    betul apa sajat kata tu, bila dia xdikenal xde plak nk kecam dia…kalau sajat baca ni, biz besar ke kecik, mmg byk hasad dengki & fitnah…aku bukan millionaire pun kena dah…berul jugak bila terbaca, watson gan guardian…biz nature sama tp xde la saling nk musuh2…ni la hakikat biz aka bila melayu buat, tgk yg lain jalan laju dengki…aku just sokong org yg berbisnis k!

    0

    7
    • Mak Becok says:

      TAK payah MENYAMAQlah si spesis HOMO sewel laknat si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat oi!

      Nak mengHALALkan dan mengNORMALkan perangai HOMO kejadah si jantan ni pula!

      1

      2
    • Anonymous says:

      apo ko merapu bebal….dh sah2 dlm islam kate haram klu kt beli @ sokong bisnes nyah ni..seolah2 kt redha dan sokong ke’nyah’an dia tu….g bljr agama blek dol..bnde ni xde kne mengena dgn iri hati ke dengki ke..HARAM TETAP HARAM….bisnes x slh y slh org y jlnkan bisnes tu…rezeki y dia dpt pn HARAM sbb perwatakan dia..matlamat tak menghalalkan cara..ape gne duit berkepok tp TAK BERKAT….dan klu ko kate dia berjaya,yess dia mmg berjaya tp kene igt sume tu ISTIDRAJ….nk tau ape itu istidraj blh tnye dgn ustaz…

      0

      0
  40. Madarina says:

    Akhir zaman.. melihat duniawi,menilai hidup kerana kekayaan…Allah kl nk tarik sekelip mata je sajat..kdg2 Allah beri utk kita bersyukur n insafi diri bukannya makin sombong and bongkak ngan kekayaan dan semakin jauh dari Allah dan jauh dari lahiriah diri tu…Insaf la..bersyukur la kita dilahirkan Islam,knp kita nk sia siakan,org lain pun mmg x perfect n pernah silap tapi jgn la sampai melawan hukum alam..hari ni hidup mungkin x susahkan sesapa tapi kl tiba waktu Allah tarik nyawa mcm mana org nk mandikan,kapankan,solat dan kebumi…kita menegur sbb kita saudara seagama…kl lain agama lantak ko la sajat….n pesanan utk yg menyokong tu,dosa dia mmg dia tanggung,tapi yg menyokong tu,korang tumpang sekaki ..krn mengalakkan lagi..

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Ak bimbang generasi2 akn dtg ni..jika si lelaki boleh terangan menjdi perempuan..mcm mn akidah2 org2 islam di masa akn dtg. Tak ada penguatkuasaan ke kat malaysia ni. JAKIM ni bila ada isu anjing baru nak sibuk suruh insaf la apa la. Sajad klau ko dr negara arab. Dh lama dorg campak ko dr bgunan tggi..mcm trjadi di arab sana.. Ko ok pn sbb duk malaysia.

    9

    0
  42. melati says:

    Semuga Berhala pun tk terima Mak Becok , dh berhutang buat2 Bodo…..saya nyesal kenapa Mak Becok ni dilahirkan sebagai Manusia , kenapa lah tk dilahirkan sebagai Binatang..!!!..hmmmmm

    1

    1
    • Mak Becok says:

      Hutang kepala TAIK BAB*I lu!

      Lu ni si BINATANG PENYAMAQ pelac*r jantan melatiHOMO SAMPAH, mesti diLAHIRkan sbg.BINATANG dr. spesis BAB*I-BAB*I sewel SUNDAL SAMPAH hodoh Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      3
  43. melati says:

    Sajat ni dh Biol….bila plak org Dengki kt Dia ??? sama lah Dato Aliff dgn Dia baru ader duit skit dh Riak….!!! Sajat ni saya nk ckp kalau Blom mampu beli Kapal Terbang bukan kaya nama nya….. nanti Tony Fernandez ketawa kt korang ..memalukan org Melayu….kikikikiki

    2

    0
  44. Mak Becok says:

    Inilah akibatnya bila si spesis jembalang2 HOMO sewel-keturunan si spesis Kapir Harbi PENJAJAH Kapir Harbi PARASIT/LANUN/PERASUAH/PEMBUNUH/PEROGOL/PENYANGAK porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling laknat – asyik mengHALALkan dan mengNORMALkan budaya Zionis PORNO/HOMO/ketagih DADAH-ALKOHOL termasuk kat industri perfileman/drama/muzik kat negara Islam, pusaka nenek moyang BUMIPUTERA (Orang Asal/Indigenous) kita ni!

    0

    1
  45. Anonymous says:

    byk komen ckp sajat ni mcm dato aliff..jgn samakan sajat dgn dato aliff sbb dato aliff lelaki..dia ada anak bini..cuma perwatakan lembut..sajat ni terang2 lelaki tp nk jd pompuan..bapokk sgt ko nyah..mmg ko cantik tp tetap bukan pompuan asli..kalo ko xmalu jd bapok kenapa ko nk malu ngaku ko ni asl lelaki?kesian kan lah mak ayah ko..adik beradik..

    5

    0
  46. melati says:

    Semua org Tahu lah Mak Becok , ….ko marah sgt aku minta hutang kenapa..??..dh tk nk bayaq udah lah , nanti Roh ko tak naik kelangit baru padan muka….boleh lew ko jumpa Sajat kt Neraka Jahanam nanti..!!! hmmmmmm

    0

    1
    • Mak Becok says:

      Hutang kepala TAIK BAB*I b*pak lu!

      Lu ni si BINATANG PENYAMAQ pelac*r jantan melatiHOMO SAMPAH- si spesisi HOMO jub*q Anjing, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! Binatang lu!

      0

      0
  47. melati says:

    Hoiii….Mak Becok, nk bayaq Hutang kew Tak nk??? masa nk dulu merayu2 masa nk bayaq boleh hamun aku ..!!!! Cilaka ko Mak Becok..!!!!!

    1

    0
    • Mak Becok says:

      Hutang kepala TAIK BAB*I lu!

      Lu ni si BINATANG PENYAMAQ pelac*r jantan melatiHOMO SAMPAH, mesti diLAHIRkan sbg.BINATANG dr. spesis BAB*I-BAB*I sewel SUNDAL SAMPAH hodoh Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      0
  48. melati says:

    Diam plak Mak Becok ni…!! dh terjun KLCC lew tu..!!!!

    1

    0
    • Mak Becok says:

      Baik lu yg mampos si spesis jantan melatiHOMO hodoh sundal dilahirkan sbg. pelac*r HOMO gila jub*q bab*i-si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir Harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak Zionis DAPig/PAPig SingaPORK laknat lu oi!

      0

      0
    • Anonymous says:

      mak becok kena tangkap majikan main hp masa bekerja. bekerja cuci lendir jamban cina.

      2

      1
      • c says:

        tu sbb meroyan

        1

        0
      • Mak Becok says:

        Si TAIK HOMO jub*q Anjing, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! lu ni memang BINATANG BUAS!

        0

        1
        • wekkkkkkk says:

          mak becok dh x tau nk komen sapa dulu…dh jdi bingai, sbb dh byk netizen reply comment mak becok…yg mana dulu nk tekan, belum smpt tekan, dah ada beberapa komen hentam masuk…tu sbb ayat sama je..
          wekkkkkkk

          marilah buat citer..ni x, ayat sama je..
          becok apabendanyer..

          0

          0
  49. Mak Becok says:

    Si spesis jembalang2 HOMO sewel-keturunan si spesis Kapir Harbi PENJAJAH Kapir Harbi PARASIT/LANUN/PERASUAH/PEMBUNUH/PEROGOL/PENYANGAK porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling laknat – memang asyik mengHALALkan dan mengNORMALkan budaya Zionis PORNO/HOMO/ketagih DADAH-ALKOHOL termasuk kat industri perfileman/drama/muzik kat negara Islam, pusaka nenek moyang BUMIPUTERA (Orang Asal/Indigenous) kita ni!

    0

    0
    • c says:

      saya rasa mak becok gila…ayat yg sama je taip, meroyan dri pagi ke ptg, ayat sama je..nyanyokkkkkkkkkkk

      2

      0
      • Mak Becok says:

        Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si spesis sewel jub*q BERUK Homo/porno puaka Zionis Penyamaq Kapir harbi si pemakan taik dedak Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah/penyangak/Pembunuh/perogol DAPig/PAPig SingaPORK-kuli2 CIA/Mossad oi!

        0

        0
  50. melati says:

    Saya rasa keturunan Mak Becok semua kaki Hutang kot..!!! liat nk bayaq…!!! bila org minta Hutang siap hamun lagi..!!!! Hmmmmm sumpah lah Mak ko jadi Jantan, bapak ko jadi pompuan lah Mak Becok…!!!

    2

    1
    • Mak Becok says:

      Hutang kepala TAIK BAB*I bapak lu!

      Lu ni si spesis BINATANG PENYAMAQ pelac*r jantan melatiHOMO SAMPAH, mesti diLAHIRkan sbg.BINATANG dr. spesis mak/bapak BAB*I-BAB*I sewel SUNDAL SAMPAH hodoh Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      0
    • Mak Becok says:

      BAYAQ Hutang2 kepala TAIK BAB*I bapak SAMSENG lu tu!

      Lu ni si BINATANG PENYAMAQ pelac*r jantan melatiHOMO SAMPAH, mesti diLAHIRkan sbg.BINATANG dr. mak/bapak BAB*I-BAB*I sewel SUNDAL SAMPAH hodoh- si keturunan gila HUTANG-si Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      1
  51. melati says:

    Itu lah Lumrah….Mak Becok ni , dh salah maki org pun ayat yg sama Takder Idea lew tu, org bersalah kan..!!! tu jew lah idea dia Jembalang /HOMO bagai dh mcm org Keliru plak tgk Mak Becok ni kering Idea…..wakakakakakakakaakaaa…tapi Hutang tetap kena bayaq yer Mak Becok……Hmmmm

    1

    0
    • Mak Becok says:

      BAYAQ Hutang2 kepala TAIK BAB*I mak/bapak SAMSENG lu tu!

      Si TAIK melati HOMO jub*q Anjing, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! lu ni memang BINATANG BUAS!

      0

      1
      • wekkkkkkk says:

        aku nk tgok..komen yg lain lak dri kamu MAK BECOK…jgn lah guna ayat yg sama mcm taik/jamban/hanyir/kapir/lahap/sundal/zionis/taliban/afganistan/turkimenistan/pakistan/tajikistan/dan ko syaitan..

        berubah la..masih ada masa si pondan semua, Allah Itu Maha Pengasih dn Mengasihi umat2Nya.
        berubah la…pintu masih dibuka.

        2

        1
        • Mak Becok says:

          PEMBETULAN:

          BAYAQ Hutang2 kepala TAIK BAB*I mak/bapak SAMSENG lu tu!

          Si melatiTAIK HOMO jub*q Anjing, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! lu ni memang BINATANG BUAS!

          0

          0
        • wekkkkkkk says:

          skejap lgi dtglah dari mak becok “reply comment aku” …mesti ayat yg sama…

          taik/jamban/hanyir/kapir/kinzir/lahap/sundal/zionis/taliban/afganistan/turkimenistan/pakistan/tajikistan/dan ko syaitan

          1

          0
        • Mak Becok says:

          Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si spesis PENYAMAQ SETAN wekksewel jub*q BERUK Homo/porno puaka Zionis Penyamaq Kapir harbi si pemakan taik dedak Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah/penyangak/Pembunuh/perogol DAPig/PAPig SingaPORK-kuli2 CIA/Mossad oi!

          Hari tu lu tu asyik HINA Islam/umatnya, lepas tu skrg. nak berpura berSYARAH pula psl. Islam konon! PENIPU HOMO sewel!

          1

          0
        • wekkkkkkk says:

          Mak Becok
          says: July 26, 2017 at 3:51 pm

          mana ada aku hina islam, ko si syaitan yg X FAHAM DAN X HADAM AYAT DAN CITER AKU…CUBO KO PREVIOUS BALIK KT NARA TU…mesti otak ko bingai gossip yg mana satukan…
          ko sbenranya yg ..PEMFITNAH,..hati hitam dn busuk bernanah
          taik/jamban/hanyir/kapir/lahap/sundal/zionis/taliban/afganistan/turkimenistan/pakistan/tajikistan/dan ko syaitan..

          0

          0
      • Mak Becok says:

        PEMBETULAN:

        BAYAQ Hutang2 kepala TAIK BAB*I mak/bapak SUNDAL lu tu!

        Si melatiTAIK HOMO jub*q Anjing, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! lu ni memang BINATANG BUAS!

        0

        0
        • wekkkkkkk says:

          kpala dh bercelaru..tersalah tekan komen utk melati..tapi reply comment wekkkkkkk
          hahahahhahahaha

          xpa wa maafkan lo..almaklumlah org tua mak becok dh nyanyok

          0

          0
        • Mak Becok says:

          Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si spesis PENYAMAQsewel jub*q BERUK wekkkHOMO/PORNO puaka Zionis Penyamaq Kapir harbi si pemakan taik dedak Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah/penyangak/Pembunuh/perogol DAPig/PAPig SingaPORK-kuli2 CIA/Mossad oi!

          0

          0
        • wekkkkkkk says:

          Mak Becok
          says: July 26, 2017 at 3:51

          mana ada aku hina islam, ko si syaitan yg X FAHAM DAN X HADAM AYAT DAN CITER AKU…CUBO KO PREVIOUS BALIK KT NARA TU…mesti otak ko bingai gossip yg mana satukan…
          ko sbenranya yg ..PEMFITNAH,..hati hitam dn busuk bernanah
          taik/jamban/hanyir/kapir/lahap/sundal/zionis/taliban/afganistan/turkimenistan/pakistan/tajikistan/dan ko syaitan..

          0

          0
        • Mak Becok says:

          Bila lu nak mampos dlm. KANDANG BAB*I sj. si spesis jantan wekkHOMO hodoh sundal diLAHIRkan sbg. pelac*r HOMO gila jub*q bab*i-si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir Harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak Zionis DAPig/PAPig SingaPORK laknat lu oi!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Weekkkk.yg kau pi layan pondan tua tu buat apa? Liat kau tau!! Mana dia ada mkn saman..kn dh tua…sebiji ayam tua..isi..

          0

          0
  52. melati says:

    Dh Salah Maki pun Tgk Kamus ..!!! takder pelajaran Mak Becok ni…!!! maki ayat sama jew …kikiki…walau apa pun Hutang tetap kena bayaq yer..!!! nanti & keturunan ko masuk Neraka Jahanam nanti…….huuuuu..

    2

    1
    • Mak Becok says:

      BAYAQ Hutang kepala2 TAIK BAB*I mak/bapak SUNDAL sewel lu tu oi!

      Si melatiTAIK HOMO jub*q Anjing KURAP, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! lu dan si keturunan lu gila berHUTANGdan BINATANG BUAS lu tu pi MAMPOS masuk KANDANG BAB*I!!

      0

      0
  53. Anonymous says:

    Sajat pernah upload gbr dia sembahyang kat masjid ke? Dia pakai telekung ke kat saf lelaki? Mohon pencerahan

    1

    0
  54. melati says:

    Insaf lah Mak Becok …asyik Guna ayat yg sama jer …….Kalau tak mampu bayar Hutang bayar skit2 pun aku tk kisah , janji Bayar..!!!

    0

    0
    • Mak Becok says:

      BAYAQ Hutang kepala TAIK BAB*I mak/bapak SUNDAL sewel lu tu si melatiHOMO oi! BINATANG betul keturunan GILA berHUTANG lu ni mcm. spesis si SUNDAL2 HOMO DAPig tapi TAK nak BAYAQ!

      Lu ni memang diLAHIRkan dr. si spesis BINATANG PENYAMAQ pelac*r2 jantan HOMO SAMPAH!

      0

      0
  55. aku bersyukur says:

    biarlah dia nak memondan pun…janganlah caci dia. dia pun ada perasaan. bukan dia kacau kita pun. aku ada kawan pondan. tak pernah sekali pun aku cuba ungkit kesalahan dia. kita semua buat silap. mungkin itu bahagian dia. bahagian kita pun apa kurangnya. aku bukan pondan ok. aku cuma menghormati org lain yang berbeza dengan diri ini. sekian.

    0

    5
    • Mak Becok says:

      TAK payah MENYAMAQlah si spesis HOMO sewel laknat si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat oi!

      Nak mengHALALkan dan mengNORMALkan perangai HOMO kejadah si jantan ni pula! Pala hotak betul!

      0

      1
  56. melati says:

    Mak Becok , kena Maki dgn Saya trus Gila asyik Guna ayat sama jer..!!! Mak Becok mesti dh Sumbang Mahram sebab tu dia meroyan….waakakakakaa

    1

    0
    • Mak Becok says:

      Si melatiTAIK HOMO jub*q Anjing KURAP, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?!

      0

      1
  57. melati says:

    Patut Sajat ni jadi kucing jew…wakakakakakakaaaa

    2

    0
  58. melati says:

    Mak Becok tgh Keliru , nk terjun KLCC ker tk??? wakaakakakakaa

    1

    0
    • Mak Becok says:

      Bila lu nakmampos dlm. KANDANG BAB*I sj. si spesis jantan melatiHOMO hodoh sundal diLAHIRkan sbg. pelac*r HOMO gila jub*q bab*i-si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir Harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak Zionis DAPig/PAPig SingaPORK laknat lu oi!

      0

      1
  59. Anonymous says:

    nur sajat ni lelaki tulin bukan khunsa ok..esok jawablah kat akhirat. tak habis2 “fuh perempuan” sambal buat signal jari tu..apa hal?…sorry lah…sajat kau boleh lah kelentong and tipu org..tapi kawan2 and orang2 yang kenal kau dari sekolah memang tau kau jantan. ubah mcm mana lah pun…muka kau tetap muka lelaki…and Allah dah bagi indication yang kau lelaki melalui suara jantan kau..cakap mcm mana lah manja pun..suara jantan juga yang keluar. bawak lah bertaubat. kesiankan kat mak bapak kau.

    9

    0
  60. Anonymous says:

    jabatan agama islam senyap aje ke pasal sajat ni? siap boleh terima tokoh itu lah ini lah. tak de nak siasat ke? seolah2 membolehkan dan membenarkan budaya tuka jantan atau keliru jantina ni berleluasa.

    9

    0
  61. Julybaby says:

    Kalau aku jadi sajat ni memang da lama aku masuk mental hospital… sume sibuk psl jantina dia. Makan ubat bebyak bang!!

    1

    0
  62. sujat says:

    sajat ni retis ke..nape masuk dlm blog retis

    0

    0
  63. melati says:

    Mak Becok Kering Idea….!!! Mak dia keje Bandaraya sumber2 yg boleh dipercayai, sebab tu dia Hutang tak nk Bayar ….Sesak rupanya Mak Cedok ni..!!!

    0

    0
  64. melati says:

    Mak Becok , saya dpt Maklumat yg ko ni Lahir dr Air Mani org lain yer …tk caya cuba ajak Bapak ko DNA…mesti tk sama, dgr Citer Mak ko Tidor gdn Byk lelaki..!!!! sumber yg boleh dipercayai..!!!

    0

    0
    • Mak Becok says:

      Lu ni si spesis BINATANG PENYAMAQ pelac*r jantan melatiHOMO SAMPAH, mesti diLAHIRkan dr. JUBOQ TAIK mak/bapak lu-si BAB*I-BAB*I sewel SUNDAL SAMPAH hodoh Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      0
  65. melati says:

    Mak Becok Kaki Hutang ni patut tk Boleh Hidup kt Dunia ni…!!! sepatutnya Mak Becok ni Hidup Dgn Keluarga tunggang langgang Dia sebab Mak Dia Tidor gan Byk Lelaki….Sumpah saya Ckp..!!!

    0

    0
    • Mak Becok says:

      Lu ni si spesis BINATANG PENYAMAQ pelac*r jantan melatiHOMO SAMPAH, mesti diLAHIRkan dr. spesis JUBOQ TAIK mak/bapak lu-si BAB*I-BAB*I sewel SUNDAL SAMPAH hodoh Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      0
  66. insan kerdil says:

    semoga nur sajat mendapat hidayah dari Allah SWT..Allah SWT maha pengampun..

    0

    0
  67. melati says:

    Seronok Hari ini , Mak Becok terkena dgn aku sampai takder Idea…!!! tapi Hutang tetap Bayaq yer ….jgn Terjun KLCC dulu Mak Becok…!!! jgn Tukar nama plak lepas ni yer..!!!wakakaakakakaaaa

    0

    0
    • Mak Becok says:

      BAYAQ Hutang kepala TAIK BAB*I mak/bapak SUNDAL sewel lu tu si melatiHOMO oi! BINATANG betul keturunan GILA berHUTANG lu ni mcm. spesis si SUNDAL2 HOMO DAPig tapi TAK nak BAYAQ!

      Bila lu nak MAMPOS si spesis LAHIR dr. mak/bapak BINATANG pelac*r2 SUNDAL HOMO JUB*Q Anjing KURAP DAPig oi?!

      0

      0
  68. melati says:

    Semuga Sajat Direjam…waakakakakakakaa

    0

    0
  69. melati says:

    Berhala pun Susah nk Terima org cam Sajat ni..hmmmmm

    0

    0
  70. melati says:

    Mak Becok Sonyap..???? takder Duit nk Beli Data…” Hutang pun susah nk bayaq camner nk Beli Data Mak Becok ni..wakakakakaakkaaaaaaa

    0

    0
    • Mak Becok says:

      BAYAQ Hutang kepala TAIK BAB*I mak/bapak SUNDAL sewel lu tu si melatiHOMO oi! BINATANG betul keturunan GILA berHUTANG lu ni mcm. spesis si SUNDAL2 HOMO DAPig tapi TAK nak BAYAQ!

      Lu ni memang diLAHIRkan dr. si spesis mak/bapak BINATANG pelac*r2 SUNDAL HOMO JUB*Q Anjing KURAP DAPig!

      0

      1
  71. melati says:

    Mak Becok….! nk pinjam duit beli Data lagi kew???/? waakakakakakakaa Porah aku nk kasi Hutang lama pun blom abis gi mampos lah Mak Becok…waakakakakakaaaaaaaaaaaaa Happy nya aku Mak becok terlopong sebab kena Hina dgn aku..waakakakakaa

    0

    0
    • Mak Becok says:

      BAYAQ Hutang kepala TAIK BAB*I mak/bapak SUNDAL AIR KENCING sewel lu tu si melatiHOMO oi! BINATANG betul keturunanSUNDAL GILA berHUTANG lu ni mcm. spesis si SUNDAL2 HOMO DAPig tapi TAK nak BAYAQ!

      0

      0
    • Mak Becok says:

      Seronoknya aku sbb. lu si HOMO ni terlalak mcm. Anjing KURAP sbb. kena dHINA oleh. aku!

      BAYAQ Hutang kepala TAIK BAB*I mak/bapak pelac*r SUNDAL sewel lu tu si melatiHOMO oi! BINATANG betul keturunan GILA berHUTANG lu ni mcm. spesis si SUNDAL2 HOMO DAPig tapi TAK nak BAYAQ!

      0

      0
  72. melati says:

    Pinjam sapa plak Beli Data Mak Becok ni????

    0

    0
  73. melati says:

    Mak Becok ..dgn Kemarahan & Kebodohan ko Marah sgt Bila Minta Hutang , kt situ Org dh Tau ko ni berhutang ..!!! dgn Maki Hamun ko tu org dh nampak ko ni byk Hutang..!!! wakakaakakaka…tapi yg Penting Hutang aku Bayaq tau..wakakakakakakaa

    0

    0
  74. mika says:

    muhammad sajjad ni jual kosmetik ape?

    0

    0
  75. melati says:

    Satu jew nk Ckp Mak Becok …level ko budak Tadika punya Maki lew..!!! Maki yg sama jew..!!! nk tgk aku Maki camgini..” Aku Sumpah 7 Keturunan Mak Becok Sumbang Mahram selamanya.”” ……. tu baru Maki ….wakakaakakakakaka tapi Hutang jgn Lupa bayaq yerrrrr..

    0

    0
    • Mak Becok says:

      BINATANG betul si TUJUH keturunan SUNDAL GILA berHUTANG lu ni mcm. spesis si SUNDAL2 HOMO DAPig tapi TAK nak BAYAQ!

      Lu ni si spesis BINATANG pelac*r anak HARAM jantan melatiHOMO SAMPAH, mesti diLAHIRkan dr. LENDIR HANYIR berNANAH mak/bapak-si BAB*I-BAB*I sewel SUNDAL SAMPAH hodoh Kapir laknat -si keturunan yg. diROGOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      0
  76. melati says:

    Aiiikkkk sonyap Balik Mak Becok ni..!!! Beli Data 5 hinggit patut lew abis cepat…wakakakakakakakakakaaa ..sian Mak Becok asyik kena Hina jew Arini….wakakakaaaaa

    0

    0
    • Mak Becok says:

      Seronoknya aku sbb. lu si HOMO jub*q BAB*I ni terlalak mcm. Anjing KURAP sbb. kena HINA oleh. aku!

      BAYAQ Hutang kepala TAIK BAB*I mak/bapak pelac*r SUNDAL sewel lu tu si melatiHOMO oi! BINATANG betul keturunan GILA berHUTANG lu ni mcm. spesis si SUNDAL2 HOMO DAPig tapi TAK nak BAYAQ!

      0

      0
    • Mak Becok says:

      Seronoknya aku sbb. lu si melatiHOMO Kapir Harbi Zionis jub*q bab*i ni terlalak mcm. spesis Anjing KURAP DAPig sbb. kena HINA oleh aku!

      0

      0
  77. melati says:

    Aduiiii Mak Becok ni….dh le Maki mcm Budak Tadika , pastu Cedok Idea org plak….??? nampak sgt takder Pelajaran Mak Becok ni..wakakakakakaaaaaaaaa

    0

    0
    • Mak Becok says:

      Seronoknya aku sbb. lu si melatiHOMO si otak LEMBU Kapir Harbi Zionis jub*q bab*i ni terlalak mcm. spesis Anjing KURAP DAPig sbb. kena HINA oleh aku!

      0

      0
  78. melati says:

    Mak Becok nk aku Maki lagi Best kew..!!!! Camgini ” Mak Ko tidor dgn Atok ko Nenek ko Selfie pastu jual kt Koling Besi Karat ” maka lahir lah Mak Becok……amacam??? best tk..wakakakakakakakaa

    0

    0
  79. melati says:

    Mak Becok , aku Faham ko takder Pelajaran & Cedok idea aku ..!!! tapi Hutang tetap Hutang Okay..!!! kikikiii

    0

    0
  80. melati says:

    Babi btol lah Mak Becok ni , asyik tersangkut jer Data…Hoiii Mak Becok lain kali beli lah Data byk skit…., ni kedekut beli 5 hinggit jew….Bodoh punya Mak Becok sebab tu Mak ko Tidor dgn Byk Lelaki …hmmmmmm

    0

    0
  81. Sek2 mung says:

    Bodo..allah molek doh uat jdi lelaki , dia nk jdi perempuan..base benggong dye xbersyukur lansung kpda allah s.w.t..hahahhahahahhahahahha jengggg

    0

    0
  82. melati says:

    Btol Sek2 mung….tapi yg lagi Bodo Mak Becok …nk maki tapi mcm budak Tadika pastu Beli Data 5 hinggit ader Hati tk nk bayaq Hutang ….hmmmmmm

    0

    0
  83. melati says:

    Mak Becok ni sonyap mesti tgh Bergayut dlm Bas ni….wakakakakakakakakakakakakakakakakaka

    0

    0
  84. melati says:

    Mak Becok Bergayut Dlm Bas..takder Duit nk Beli Kete , Mak Becok ni….wakakakakakaaaaaaa

    0

    0
  85. Anonymous says:

    Mak Becok geng Umno – pakar buat video porno. Ni PRU dah nk dekat. Byk la video2 porno yg bakal diterbitkan…

    0

    0
  86. kak kiah says:

    mana peginye hukum hakam agama fatwa bagai…lelaki menyerupai wanita adalah haram sepatutnye pihak media semua tu X bolehla nk sanjung2 sgt..sbb ini contoh yg X baik….mcm2 la….pak aji2 ustaz2…jabatan agama semua senyap je……

    3

    0
  87. anonymous says:

    scientifically, korang tau ke the meaning behind khunsa? there is no such thing as khunsa in scientific sebab ada nya perkataan khunsa yang diperkatakan dalam agama people use it as an excuse to cover up their true identity. stop using khunsa as a way to cover yang diri itu adalah pondan. make sure u make a research before u decide to claim urself as “khunsa” orang orang melayu senang la nak diperbodohkan coz most of them percaya je dia khunsa but studies doesnt lie. :)

    2

    0
  88. Melati says:

    Mak Becok malu , sebab mak bapak dia Babi …????

    0

    1
  89. shima says:

    silap tu encik sajat… bukan pencapaian TETAPI penampilan encik tu…

    1

    0
  90. aku says:

    stim plak aku tgk sajat ni……ada sape2 ada no fon dia hahahahaahh x thn ni…..

    0

    0
  91. melati says:

    Sajat Ni bakal Di Rejam sebab dia pondan …wakaakakakakakaaaa

    0

    0
  92. mok cute says:

    sapa2 org JPN yg blh info dia ni lelaki ke pompuan…still ngaku pompuan siap kat bio IG tulis nursajat perempuan…hahaha…nak tgk dia ni g mekah…berani ke?

    klo dgr suara mmg hancur…kna byk training…

    0

    0
  93. Anonymous says:

    BN dah kena bayo keluarkan cerita puji2 sajat ..
    jgn bersubahat BN …

    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    0

    0
  94. Hyo says:

    takyah cakap banyak. pegi youtube search Halalkah Aku. pastu senyap. jangan persoalkan jantina dia ni lagi. biar dia sendiri perasan dia perempuan.

    0

    0

Leave a Comment

Optional