Written by AbangNara | January 21st, 2011

tin pepsi siti

First thing first, memang Abang Nara tabik spring kepada penyimpan tin Pepsi limited edition yang ada cop muka Siti Nurhaliza nie. Keluaran tahun 2000 tue. Kiranya dekat 10 tahun lebih dia dah simpan dan kini dia jual balik dengan harga RM2000. Bayangkan berapa banyak keuntungan dia buat? Inilah yang dinamakan otak geliga.

Persoalannya wujudkah die hard fans Datuk Siti Nurhaliza yang sanggup perabihkan RM2000 semata-mata untuk mendapatkan tin Pepsi nie? Kalau Abang Naralah, memang tak sanggup. Daripada beli tin Pepsi, baik beli iPad. Boleh main-main masa tengah boring tak ada benda nak buat. Tak gitu?

Adakah anda sanggup habiskan RM2000 untuk mendapatkan tin Pepsi Siti Nurhaliza ini? Sila nyatakan di ruangan komen ye.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

203 responses to Ada Ke Orang Nak Beli Tin Pepsi Limited Edition Siti Nurhaliza Berharga RM2000?

  1. singa tido says:

    habis duit jew.
    bagi yang ada hobi kumpul benda-benda mcm ni kira bley le beli.

    • Hmmm says:

      dari beli tin ade wajah siti tu baik beli handphone blackberry

      • darlinpea says:

        xpun bli gelang emas tuk wat hantaran…ekekeke

        • Cik Meroh says:

          Hanya Datuk K ajeeee..yg akan beli….

        • anies hisham says:

          org yg x tau kt mn nk buang duit2 dia..org ni la yg akn bli

        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          x payah kecoh2…. yang pasti pembelinya peminat tegar siti nurhaliza…. rugi duit katanya… biarlah duit mereka…..

        • Lovely says:

          Elok la peminat fanatik Tok T yg beli
          Kata minat giler
          So apa tunggu lagi
          Ini lah dia masanya
          Cuma RM2,000 je

        • Budak Nakal says:

          jangan beli…nanti terkena kenan Dato’ CT..kauorang jadi MANDUL gak!

          Kah Kah Kah Kah!

        • ayat abang nara “dan kini dia jual balik dengan harga RM2000” DAH JUAL KER? OR NAK JUAL?

          kalau dah jual. yang beli tu mungkin OTAK SEWEL or yang nak beli tu 3 SUKU!

          sekian

        • Tak sekolah kewww says:

          Jahat nya mulot kau, Budak Nakal !

        • Tak Koser Mak says:

          lebeh baik kau beli kasut Coach or purse LV 8)

        • MuJE says:

          harga tin pepsi tu akan jadi berjuta-juta lepas siti dah takde nanti…

          percayalah~

        • Kasih says:

          dl ada jer byk tp lps minum buang jer hehhee… wt per lah nk hbs kan beli tin2 mcm nie, RM 2000 tu wt benda yg lbh paedah lg bgs.. tp ye lah msng2 ada koleksi tersendiri kn ;)

        • hafiz says:

          kdg2 tak paham tahap pemikiran mana org dalam ni…

          tak tahukah korang ada org yg mempunyai hobi?
          sanggup berhabis duit untuk membeli apa yg hendak dikumpul

          mungkin membazir tp apa justifikasi anda untuk kata benda itu membazir bagi org yg ada hobi macam pengumpul tin pepsi atau anything ttg pepsi, atau peminat CT yg sanggup kumpul segala benda ttg CT..

          kadang2 benda itu kepuasan diri kalau tak dpt lagi meroyan tau tak?

        • lee seonjun says:

          lepas dapat lagi meroyan. anak-branak siti jer kalo nak beli pun

        • nasrie says:

          melampau tol smpi rm2000..kalu rm2 pon aku xhingin beli…wawawawa

        • kukumalu says:

          lain org lain obsesi mereka..

          ada org obses dgn siti, ada org obses dgn baikpulih kereta, ada org obses dgn handbag branded, ada org obses dgn fasha sandha, ada org obses dgn sticker, ada org obses dgn kasut, ada org obses dgn manga, ada org obses dgn drama korea. ada gak org obese

          mampu beli, x mampu mimpi

        • aku says:

          aku lg la nasrie..xminum pepsi..aku boikot

        • lee seonjun says:

          jgn samakan obses tin muka siti dgn obses drama korea n sewaktu dgnnya. langsung xsama. aku obses citer korea xsanggup aku berhabis utk muka or cd citer korea beribu utk satu benda recycle cenggitu. itu anak-branak siti jer sanggup beli, xpun siti sendiri beli

      • umie says:

        xdak makna aih..tin ni kalo bgi kt org jual tin yg slalu mai umah aku,jual kt dia 5sen pown xleh dpt..rugi duet ja..kalo letak pic brad pitt logik laa,ni tok ti??tolong lah!

      • misskenyalang says:

        Bukan lipstic hijau Peminat fanatik siti ker? mesti dia nak beli. kalau aku la, baik simpan je duit tu. menabung untuk mse depan

        • Lisa says:

          ada org suka buat koleksi barbie
          ada org suka simpan poskad
          ada org suka kumpul duit lama
          ada org yg suka kumpul barang antik
          ada org suka kumpul brgn vintaj
          ada org suka kumpul barangan hello kitty
          ada org suka kumpul barangan hard rock cafe
          ada org suka kumpul segala ttg objek katak
          ada org kumpul brgan pepsi/ coca cola
          ada org kumpul robot

          mereka org yg akan berhabis utk penuhkan koleksi mereka.. patutkah kita mengatakan mereka membazir?
          mmg bg sesetengah org akan ckp apa kejadah la derang ni kumpul benda alah ni sume.. habiskan duit beli benda2 ni sume..membazir, takde pekdah segala bagai

          tapi bg mereka, ia satu hobi dan kepuasan mereka dan mereka tidak pernah menganggap benda tu tak berpekdah

          so, kesimpulannya, di kala anda menganggap benda tu tak berpekdah ada org yg menganggap benda tu berpekdah.. dalam hidup ini takde yg muktamad

        • silentgirl says:

          stiap org ade pndapat msg2…so bg dorg rase bli tin ni mmbazir..bg aku pn mmbazir..bg aku baek g soping..hahha.tp ade gak org yg ske kmpul koleksi tin2 ni..tp aku rase klu ad pn..sorg due je kot yg bli…aku rase tin tu akn laku klu siti pny populariti se-gah michael jackson, marilyn monroe or bintang2 trnama..sbb org sggup berhabis duit utk dptkan ape2 bnd yg brkaitan dgn artis2 femes..hhehe..papepon tpulang pd individu tu sndri..xnk bli suda..

        • aku says:

          ni surat ke apo bondo?

        • a.n.jell says:

          jgn nak samakan tin muka siti dgn barang antik. jauh bezanya…

      • sweet says:

        mungkin kita rasa bnda tu x berharga sbb kita x minat bnda tu….tp bg yg minat,sanggup habiskan duit utk dptkan something yg dia minat tu…. (apa2 pun, ni bukan salah CT, sbb bukan dia yg jual tin nih)

      • Tak Koser Mak says:

        Membazir je lah …lagipun zaman kegemilangan Siti dah makin suram dan pudar.

        • woot..woot says:

          aku pun ada simpan lg tin pepsi gambo ct nie. ada sape2 nak beli? hehe

        • a.n.jell says:

          kalo simpan tin muka siti masa beli murah dulu aku percaya tp nak beli yg harga rm2000 utk muka siti? ada ker yg sebodoh itu, mungkin diupah la kot. lainla kalo muka michael jackson atau jack sparrow, percaya la jugak, diorang tu mmg ada die hard fan sanggup berhujan berpanas berpengsan bernangis segala…

      • Permata says:

        Boleh minum lagi ke air kt dalam tuh weiii. Jangan berkulattt plakkkkk bile da beli 2ribu tuuh.

    • Pakcik says:

      Kalau pakcik rm5 pun pakcik tak pi beli….
      Baik duit rm2 ribu tu dok bayar duit ansuran kereta
      lepas 2-3 bulan punyer ansuran…dok gitu?

    • Kasih says:

      dl ada byk, tp lps minum buang jer… tin2 yg cam ni bkn ada faedah pape pun tuk simpan…. duit RM2000 tu wt benda yg berfaedah lg bgs… tp msng2 ada koleksi sndr ye x…

    • Lipstick Hijau says:

      RM 2000 jer???? alahai…..knp murah???

    • Miss Anne says:

      ape la korang neh!!!! Korang tak minat Siti korang cakap la bukan2..yang peminat tegar dia bersusun kot nak! Korang taknak diam je la! Ye la, korang tak minat Siti, korang minat artis2 barat je! Katanya!!! hahaha.. Org hebat mcm Siti taknak minat, nak agung yang baru naik ngan gosip murah! pe kes???? ;) chilll!
      **bila sebut Siti, tak habis2 nak cakap pasal tudung dia, aku pelik bila yang tak pakai tudung ikot sama komen! aku xperfect! better aku diam!** Peace! :)

      • pisau cukur says:

        mn hang tau depa bkn pmnat siti?aku hat mnat siti ni pun tk kan bli benda tk bg aku faedah aaiihhh…2k tu bnyk hang tau tk..baik sdkah dkt org susah dpt jg phla aaiihhh…setegar mn pun aku tk rsa pmnat siti snggp buang duit sia2 lagu ni aaiihh…

      • Lipstick Hijau says:

        I sokong kat u Miss Anne.. haters siti nurhaliza ckp ct ne hipokrit…tp sbnarnya kalau nak kira tambah tolak bahagi…haters tu yg hipokrit…..

    • hafiz says:

      skang maybe kena kutuk bagai, esok2 berpuluh tahun akan datang entah2 jadi barang antik mungkin lagi mahal (tetiba teringat dokumentari arwah P. Ramlee, dihujung2 karier dikutuk, dihina…org kite ni mmg macam tu kot ek?bila org tu masih ada dicaci maki, segala kesilapan dikorek bagai, esok dah mati,barula nak dipuja melambung2)

    • natalisa says:

      xkuasa makkkkk….

    • NZ says:

      simpan je la sampai 500 tahun lagi..mane tau harga naik 20 juta lak..ni baru 10 tahun…

    • NZ says:

      simpan je la sampai 7 keturunan…at least ade gak kenangan utk diwariskan pd anak cucu nanti..mne tau dh sampai 500 thn nti, laku pulak tin kosong tu..

    • aku says:

      rm 2000? aku nk beli beg gucci…xpun topap kan mak aku g mekah

    • Amier says:

      Pengumpul tin tu ada jugak vision bukan hanya kerja kutip tin minuman untuk dikitar semula,terfikir jugak boleh untung jual balik tin ini dlm 10 thn.Minuman harga RM1, kalau RM1 masuk bank 10 thn pun tak dapat RM2000.
      Tapi pembeli tu gerenti hari2 dengar lagu Cindai punya.

    • joejie says:

      dr bli tin buruk ni g sedekah kat umah kebajikan lg bgs tau sekolah tahfiz tau umah org2 tua de gak bekal pahale.
      setakat minat je dah le,aku pun minat gak datuk ct suare powerfull.

  2. aBg_rOnGak says:

    image da takde

  3. nanako says:

    membazir tu amalan syaitan. baik den bayar utang ptptn yang tertunggak

  4. kalau byk duit pon aq tak moh! beli..

  5. peugeotcyg says:

    hehhe..klau da bli nk bt pe ek ngan tin tu…mmmm….letak dlm lemari kaca kt hall ke..cam pelik ..

  6. maRs says:

    perabih duit ni nama dia…~ pi jalan2 kat krabi lagi best~.. p seminggu pun takla sampai rm1000~ huhuhu~

  7. quEenr!an@ says:

    org yg nk jual tin pepsi ni msti tgh pokai tu yg sampai nk jual tin tu…aku rase kalu ade yg beli org tu mmg bodoh kot…baik buat benda yg berfaedah dr beli tin kosong tu nnt otak pun jd KOSONG..
    kuang..kuang..kuangggg

  8. TimmyLicious says:

    RM2000 utk Pepsi yang ada gambar Siti Nurhaliza. hmm silap haribulan Siti Nurhaliza minta pula royalti sebab jual semual tin tu. hahahaha

  9. dia mampu..nak buat lagu mana.

  10. einah roon says:

    ADA..ADA…AKU TEKA dato. k

  11. sabun_wangi says:

    membazir..air dlm tu pn da jd racun kot

  12. Gegeh says:

    haha kalo Tin der Michael jackson cnfirm org beli.. Siti lom legend lagila.. lainla kalo dh 50 tahun, tak pun tunggu Siti mati mcm MJ.. time tuh 10k pun org snggup beli kot

    • Tina turner says:

      Btol2.. Yang penjual tu ape la dalam otak dia la time dia decide nak letak harge rm2000 tu… Mcm org nak sgt tin tu ceh… Syok sendiri tu namenye..

  13. zurie says:

    Dari beli tin tu baik derma kat anak Yatim…dapat pahala hati bahagia…

  14. minah jambu says:

    mahal nye! kalau 20 ringgit nak jugak minah jambu beli untok buat clection ni 2000 ! mak ai……lebih baik minah jambu habiskn duit kt universal studio singapore ada jugak pemandangan kt sana cantek…..terima khaseh eh…..

  15. bobok says:

    sumpah aku XNAK beli

  16. lin says:

    daripada aku beli tin pepsi yg tak memberi manfaat tu lebih baik belikan anak anak makanan dan pakaian ,itu lagi memberi faedah.kerja bodoh ….

    • peugeotcyg says:

      tu lah psl…eh..nk sgt aku tgk sape ek yg jual tu…hahahahaa…xtau nk kate bodo ke pandai org jual tu….cian ct…smpai ati(ct ckp)

  17. mrs ramos says:

    siti la kot nak beli

  18. Kambing Hitam says:

    daripada bl bnda mcm 2..
    lbh bek bg kat anak yatim or wat knduri kat msjd..
    ag bgs…

  19. lin says:

    jgn terlalu taksub dan bertuhankan siti nurhaliza sehingga sanggup membeli tin pepsi yg mempunyai gambar wajahnya yg tak memberi apa apa faedah pun.cuba anda fikirkan duit bernilai 2000 ribu tu klu didermakan kepada mereka yg memerlukan alangkah banyaknya harta kita kat akhirat nanti jika hati ikhlaslah nak menderma,tapi klu duit tu dah terlalu banyak derma je lah kat tin pepsi tu

  20. arkib negara pun belum tentu nak simpan tin tu.

  21. alamaya says:

    gamba leh tgk kat http://www.qimie.com/blog/hiburan/tin-pepsi-siti-nurhaliza-edisi-terhad-dijual-dengan-harga-rm2000

    hahahaha… klaka dol masa nih siti nyanyi english…. ada satu lirik dieh bunyi camnih…

    refresh my soul…kangkung hijau…. )_p

  22. akizlani says:

    daripada membazir beli benda x berfaedah mcm ni baik duit tu digunakan tok bantu org susah.nak kaya kan artis buat ape…

  23. jane says:

    pe jadahnya nak beli tin tu….takde pekdahnye… ha suruh je die hard fans dia beli…dia org tu kalau mak iti kena kutuk dia org yg meroyan lebih….takkan tak sanggup beli kot die hard fans mak iti…..

  24. anne says:

    xberminat…duit rm2000 tu lebih baik guna untuk sesuatu yg lebih berfaedah…

  25. comey says:

    alahai manusia nie..mcm2 peel….dato ct blom tentu da simpan tin pepsi tu……kihkihkihikihiihihihihih

  26. Nor says:

    JOKE OF THE YEAR!!!!!

  27. cik murni says:

    agaknya tu dr stok2 yg x laku kot…nak di jual kat tmpat brg lusuh, takut lak memalukan mak iti yg hot tu…ye lah..kan ke tin tu akan dikemek2kan…sah2 nnti muka mak iti tu pun terkemek..hehhehe…agaknya la…

  28. cik dida says:

    stok2 lama agaknya air2 tu kot…nak di jual kat tmpat brg lusuh takut plak memalukan mak iti tu..kan ke nnti tin2 tu akan dikemek2kan….sure2 lah muka mak iti tu akan terkemek skali…hehhehe

  29. hmmm says:

    siti???rm2000???ceit..doposen pon aku xnk beli!!!

  30. alahai dunia says:

    mmg xla kan..rm2000 2..bknrupiah hehe..
    beli tiket airasia pegi balik pun berbaloi..cuti2 malaysia..

  31. Reena says:

    Membazir itu amalan syaithon…RM2000 simpan kat ASB lagi bagus. Stakat tin ada muka ct tu apa lah sgt.. Allahyarham Sudirman dah lama buat dulu..siap ada air tin nama sendiri lagi..sempat gak lah aku rasa masa zaman bebudak dolu.

  32. effie says:

    mahal sgt la..buleh beli laptop baru..

  33. xmo la beli.
    Mahal.
    Sy blom ada duit yg boleh dibuang2. heheh

  34. wintergurl says:

    Maybe Datuk k akan Beli

  35. pwincez says:

    huhh.. manusia2.. cian dato ct.. org len yang buat onar.. name dia yang buruk .. huhu.. inilah manusia…

  36. ain says:

    Org yang betul2 minat dan berduit tak kisah semua tu, asal dia dapat apa yang dia hajati

  37. getz1.1.11 says:

    perghhh…buat mbazir jew…tp klu ader muka DATUK K p-asti laris d pasaran…heheheheheheeee….x gitu kengkawan?????

  38. duck wan says:

    nak juah pon tunggu la ct jd arwah dulu..baru rare mcm mj tu…muahahhahahaha

  39. ajuera says:

    ak mmg mnt siti…tp x de la smpai nk beli tin pepsi yg arge 2k ni..drpd ak bli tin tu lbih baik ak bg 2k kat mak ak. berkat lg duit tu..klu beli tin ni ape pekdahnya…

  40. Miss Belut says:

    Kalau aku die hard fan Siti Nurhaliza sekalipun, aku akan gunakan otak ni sebaik2nya.. Bagus beli Blackberry Bold 3 dgn pakej celcom, masih ada baki duit lagik… X pun, beli ipad…. sekurang2nya boley seronok gak.. Beli tin ada cop muka Siti watper? mengurangkan selera makan aku jer..

  41. z says:

    huuihh membazir..
    aku bli flight tix gi seoul+guesthouse stay smggu pon xsmpai RM2K..siap ade lebih lg^^

  42. aini says:

    last2 aku rase datuk k yang beli sebab malu takda orang nak beli..mende dah masuk internet seantero malaya tahu.. huhu…:)jangan mareh…

  43. Ryta says:

    Setelah aku baca komen2 pengomen kat BN ni, rata2 ramai yg TAK MAO beli tin Pepsi yg ada muka CT dgn harga RM2000!
    So, tin tu bolehlah dijual sebagai barangan lusuh aje! Kompom tauke barangan lusuh tu mao….
    hehehe…..
    :-P

  44. jebon says:

    drpd aku beli tin tu baik aku derma kt masjid…dpt gak pahala

  45. Tipah says:

    sy wat byr duit ptptn diploma + degree..
    e2 p0n x ck0p..
    :)

  46. kucingbelang says:

    gileerr ape rm2000..rm 2 pun ak tk kn beli..hhuhu

  47. nur arin says:

    katekan x nak pada bende bukan2…

  48. nescafethreeinone says:

    baek den guno duit tu bayar utang..if den boli pun..msti x do org nak boli kek den..ke tak rugi rm2000 haha

  49. tinge drink says:

    gilak apa 2000..boley support ak punye blnje utk 2 bln koet!wat shopping lg bgs…kte je yg terhegeh3 minat ct,ntah2 ct xknl kte pon..wakakaka

  50. klu kat luar negara, maybe its not a big deal… leh membida lai.. tp bg negara kite, muslim plak tu, kite ni disarankan jgn membazir atau spend ke sesuatu yg tak mendatangkan faedah.. mentaliti org barat lain. diaorg xde ‘restrictment’ camni. same gak yg brg seni, ade harga smpi berjuta2 sedangkan di mata kite, it is a piece of junk..

  51. ely says:

    mcm2 cra nak kaut keuntungan..tak cukup kaya KA SKRG NI?…jgn la buat mcm tu..,klu sa TDK AKN!!bagus lagi dermakan dgn OKU…lagi di bawa mati,tin pepsi yg ada muka ct tu bknnya di bw mati pun..

  52. ely says:

    mcm2 cra nak kaut keuntungan..tak cukup kaya KA SKRG NI?…jgn la buat mcm tu..,klu sa TDK AKN!!bagus lagi dermakan dgn OKU…lagi di bawa mati,tin pepsi yg ada muka ct tu bknnya di bw mati pun..

  53. ely says:

    mcm2 cra nak kaut keuntungan..tak cukup kaya KA SKRG NI?…jgn la buat mcm tu..,klu sa TDK AKN!!bagus lagi dermakan dgn OKU…lagi di bawa mati,tin pepsi yg ada muka ct tu bknnya di bw mati pun..

  54. filaniabatrisyia... says:

    xkan sesekali membli benda yg x mndtgkan faedah nih………

  55. budi says:

    byr duit pinjaman dulu la..

  56. sean says:

    aku tau. ORG BODOH NAK MAMPOS.

  57. caramel says:

    kat umah saya pon ada tp air tin coke la.. dr zaman 199xx. kalo nak beli blh gak tp kena tnye hubby la sb dia ngan membe collect dr zaman bujang =D

  58. lolyat gang says:

    haritu aku jumpe tin yg ade muke siti ni
    lalu aku buang ke dlm tong sampah
    tanpa rasa apa apa

  59. chidori says:

    barang rare ada harganyerr..

  60. sapa siti nurhaliza tu sangat sampai nk auction tin ada muka dia sampai RM2000? org malaysia ni suka sgt agung2kan artis. minat biasa2 dh la.

    • BOB says:

      aku rasa provokasi jer tuh..aku x percayalah..x yah layan benda2 camnih..suke hati die lah..2k ker 20k ker..

  61. anum says:

    eee..2k baik aku byr PTPTN..aku jumpe tin tu aku pijak jer

  62. MisstauruS...MisspocO says:

    kalau ade tin Milo muka tok K korang nak beli ker dgn harga rm2.00…? kekeke…

  63. safa says:

    daripada beli benda ni..baik duit tu sedekah dekat gelangdangan ataupun homeless..diorang lg memerlukan n tin-tin minuman la sumber pendapatan dorang..

  64. seri alam says:

    untuk makluman sekalian, biarlah tuan punye tin nak jual sampai beberapa ribu pn… itu hak dia, janganlah kita asyik menghentam dia je itu hak dia nak jual dengan nilai yang orang mampu nak bayar… kalo di luar negara macam macam barang di lelong di ebay…. so kalo korang rasa tak tertarik dengan barang tu janganlah mengata kat dia tu… yelah mungkin dia ni orang pertama di malaysia yang melelong barang barang yang agak rare atau ada valuenya tersendiri (atas prepeksi masing2) di online.

  65. nana says:

    Daripada aku buang duit beli tin iti tue, baik aku beli gelang emas…leh wat pelaburan masa hadapan….. mmg ada org nak beli tin tue….siti la yg beli….hehehe

    • Rin says:

      dgn 2k, otak aku skg pon terpikir nak bli gelang emas.
      simpan setahun je, konfem hrga gelang dh lebih 2k :p

  66. t says:

    gile punya keja…

  67. CILI PADI says:

    JUAL AJE PADA CT TENGOK DIA NAK BELI TAK?

    PEMINAT KIPAS MATI DIA PASTI SANGGUP MEMBELINYA.

    :D

  68. rasta says:

    bek aku hantar mak aku g umrah tambah sikit je g wet 2..dari aku g bli mke siti 2. .:D

  69. Sue says:

    apsal aku x nmpk gambo tin nyer, mn die ????

  70. hoho says:

    baik buat SEDEKAH je rm2000 tu.. dr beli tin kosong ni.

  71. nia says:

    dh x de duit kot dia ni…sumenya nk jual

  72. Siti says:

    ..kasihanilah anak2 yatim yg miskin..anak2 gelandangan..para fakir miskin..anak2 yg sedang menuntut ilmu tapi tiada kemampuan..mereka perlu dibantu, bukan dibiarkan..sedekah pd mereka lebih baik dari membeli benda2 yg takde faedah..hanya kepuasan diri tp tidak dipandang di sisi Tuhan..

  73. Yellow says:

    Husband I ade satu tin pepsi Siti Nurhaliza.. Dh berzaman husband I simpan, sejak zaman dia sekolah dulu… kalau ade sape2 nak I jual murah sikit, RM 1800 jer..
    Boleh buat trade in gelang ni ha….

  74. +Negative says:

    NO WAY NO HOW! daripada beli tin aluminium tu, baik aku beli emas ke, berlian ke..ada juga hasil! 2000 tu boleh buat installment keta/umah!

  75. qimie.com says:

    dengar citer ade orang bid sampai 10k

  76. norhafizzah niat says:

    Nk beli ke x trpulang pd diri n hak masing2,tp jgnla smpi kutuk dato’ siti..dia pun x tahu ade org sgup jual tin gmbo dia dgn hrga yg mhl 2.dato’siti nurhaliza x slh ape2 k.

  77. riri says:

    Siti kaya gila kot. Suruh dia beli sendiri. Simpan dalam bilik.

  78. teDi says:

    rm 2000?

    beli stok makanan kucing-kucing aku lagi berbaloi.
    Kalau rm 2 pun belum tentu aku beli.
    oh! ini pendapat dari yg bukan peminat!

  79. hajimaru says:

    ak beli tin arga 2000 ni kalau dia letak muka ak sndiri ..ha2.ade pekdahnya..

  80. mikan says:

    sapa punya idea la ni

  81. mikan says:

    bang nara, ada kot yg nak beli.kan malaysia ni ramai org2 kaya yg suka kmpul barang2 limited mahal2 mcmni drpd mnolong org2 mesken..lg pon 1 malaysia da tau hrganya 2k.bangga oo..

  82. jena jen says:

    sudah di beli oleh pembeli mistri katanye. Aku agak tok misai beli

  83. manjer says:

    sy memang peminat setia dato CT, tp tidakla sy RM2000 nak beli tin kosong tu jer nak wat mende…?? RM2000 tu baik sy beli CD original DATO CT… lagi bagus… hihihi..
    Rasenye Dato K pun taknak beli tin tu, baik beli hadiah kat DCT yang nilainye RM2000 tuh…ye dok?? heheh

  84. rebusa says:

    Kalo Datuk K blm kawin dengan siti, mesti Datuk K dah jadi orang yang pertama beli benda mengarut yang ada muka siti ni.

  85. Laura Ashley says:

    Membazir jew! RM2000 tu, kalau simpan…ada gak pekdahnya…

  86. jimmy says:

    Teringat air minuman Sudi keluaran Allahyarham Sudirman..

  87. chot says:

    suh ct sdri yg beli…sape suh wat tin mngarut cam ni. 2rbu plak 2.. populariti dh jtuh mcm ni la gaye nye nk pblisiti.. tin pun jadik la…

  88. saya says:

    daripada beli tin pepsi tu baik sedekah je duit… ;)

  89. Auta says:

    pe la…baik gi kedai yg wat cwn2 @ tin utk koleksi@ aksesori…letak la muka artis mana yg korang berkenan…pilih la design tin PEPSI ke..revive ke, 100 plus ke, pilih tahun bpre korang nak letak asal nmpak antik..zaman jepun ke..hehe…….lagi JIMAT………=)

    RM 2000 tu simpan ASB je..

  90. penyu says:

    ct mesti suruh SNP staff pergi bid bendalah ni….maruah beb…..air muka kena jaga…..dia duit banyak…apa ada hal setakat nak pergi bid benda ni….satu lagi ABPBH tahun ni dengarnya tak de CT calon, tak banayak peratusan undi….TAK ANMAPK ke selama ni SNP yg sibuk undi diri sendiri….duit banayk, so keluar je lah modal undi diri /bos sendiri…menang dapat balik kereta tuh, balik modal…yg penting airmuka….CT kan memang handal dlm bab hipokrit ni…

    • Fazura says:

      lain kali nak komen sila guna akal yg Tuhan bagi dgn baik!!! sah2 CT tarik diri kan?? dari tahun lepas lagi dia dah cakap.. adoiiiiii.. bengap!

    • Lipstick Hijau says:

      astaga….selama ne ko tingal kat mangkuk tandas ker????

      kan dari tahun lepas lagi dia ckp nak tark diri….masa 2009 tu pun dia sbnrnya dah tak nak masuk tp x boleh..then tahun ne termakbul la yg dia tk msuk….

    • huhuhu says:

      penyu lagi hipokrit tahap gaban….siapa yg tak hipokrit di muka bumi ni????…semua beb sama ja…nak hidup….tak usah nak ckp siapa2…check balik hipokrit diri tu….

  91. petani says:

    mula2 aku ingat nak beli…..tapi bila pikir2 balik, dah kena “bukak”. tapi jadi la…….

  92. BOB says:

    kalu aku x kan beli lah..
    org cam aku, 2k tu byk benda lain yg lebih berpekdah aku boleh buat..
    mmg lah tiap2 org ada hobi tp disusuli dgn ukur baju di badan sendirik..tp kalau kayo..len cite lah..

  93. stiletto says:

    baik den bayar duit keto den…..ado gak pekdah……

  94. cikuci says:

    sebenarnya….pendapat aku ler kan…takyah ler kita ni berbangga nak beli emas lah,rumah lah,instalment lah,derma OKU lah..(jgn cakap jer) blackberry wats so ever..ini kan satu ruangan untuk kita share yang baik-baik..org berilmu tak cakap kerja bodoh pada si collector,myself minat seni,so maybe org yang pandai melihat satu benda is a value of artistic ni i salute! n i love this man so muchhhh!!!!! dari shopping berabeh duit beh baik nyimpan..so dont talk to much k dear!peace no war!

  95. kemBaRa_ jALAnAN says:

    bercakap pasal hobi mmg org yg x berminat akn mengata kan ia gila….tapi tidak pada yg meminatinya…manusia sanggup menghabiskan wang ringgit utk hobinya….peduli apa dgn org kata janji hati dia puas…dan dia org pun x pinjam duit org lain …suka hati dia lahh….duit dia dan sy percaya mmg ader org akan beli…

  96. petani says:

    “Beli la…beli la…. Tolong la beli….saya nak duit tu untuk beli obat Datuk K sbb dia kena kencing manis…..Duit hasil nyanyian saya dah pokai….” kata Siti…

  97. aku ker?? says:

    gile la klu de owg beli…ala…paling2 pn datuk k y beli cz xnk bg malu datuk siti…kang xbeli…nmpk cm xlaku plak datuk siti 2…tol x??tol x???

  98. Ooty says:

    klu dia letak rm10,000 aku beli la…stakat rm2000 murah sgt…jatuh standard artis malaysia…hahaha… tp nasib baik la aku x minat Datuk Hajah Siti ni…klu x abis duit aku….hohoho~

  99. REDCARPET says:

    xkuasa nk bli tin stkat ad mka ct..pkir2knlh sblm bli duit 2rbu tu bg ler kt sape2 yg lg mmerlukan..dh ler pepsi compny yahudi xkn kter nk bsubahat kotttt…ct elok jgn pkai tdung trus la pasni lg bgus…

    • Ooty says:

      Ops…tp lg bagus klu dia pakai tudung labuh kan?…mcm cikgu mala..hehe…

    • cikuci says:

      aperla mentality u ni,kita bukan allah nak hukum hukum org nak pakai tudung atau tidak,beh baik tak yah pakai tudung dari keluarkan kata keji dan nista tu.simpan dalam hati yer..subhanallah..

  100. khaz says:

    alah stakat gmbr ct je pn,,bg free pn aku buang nie,,tp bg mereka yg mnat gilerr kmpul tin pn rsa mhal gak nie,,

  101. nescafethreeinone says:

    x dapek la nk boli dgn hargo cmtu..tak tercapai akalmu..kalau jual kek oghang recycle..bapola dio nak boli..

  102. kzr says:

    klau aku billionair skali pun, confirm aku x beli. lebih baik sedekah duit tu dekat yg memerlukan.

  103. holly says:

    kalo pepsi tu micheal jackson limited edition pnya aku pun xkesa nk berhabis beribu2.ni dato siti.xda sapa pun pandang.stakat dlm malaysia n indon jela.xinternational.

  104. dah miskin la tu says:

    pepsi tu pun dah x boleh minum…dah expired.
    ntah2 siti terjumpe tin tu mase die kemas2 barang lama die. konon popular sgt la sampai nak jual RM2,000. poodah la siti.
    banyak lagi org susah kat m’sia ni yg perlu bantuan…baik aku tolong ibu tunggal.
    aku agak ko ni dah jatuh miskin agaknye..tdesak duit

    • Ana says:

      ni sorg lagi manusia yg bengap!! sah2 kat atas tu da cakap bulan Siti yang jual..aiyooooo

      • dah miskin la tu says:

        ko apsal? ade aku cari pasal dgn ko? ko la yang bengap ANA tetibe je nak sound2 …ke ko yang jual tin bodoh tu?? ke CT tu nenek saudara ko??? ooo ko ni kipas susah mati siti eh?? pegi la kipas bontot CT tu…

      • tak bleh blah says:

        betul la ana,diorang ni tak paham bahasa melayu kot, h di bagi tau untuk dijual..sian sian

        • aku says:

          aku sokong ana n tak bleh blah….dah terang2 dia tu x paham tajuk sebenar…tetiba plak nak hangin lebih plak….kalau org kutuk dia bkn main plak dia hangin…tp kalau dia kutuk siti tu,xpa plak….tepuk dada tanya selera la wei….kalau ko rs hangin bla org kutuk ko,mcm tu la org hangin bla ko kutuk dorg….

  105. yani says:

    woi….korang semua x mengantuk ke ptg2 ni…tido pun best gak..dari dok pikir sal tin ni….wakaka…

  106. sue says:

    cakap banya x guna…ada duit n minat beli la…xda duit tgk je la…jgnlah sampai mencarut benda yg bukan2 ….dosa beb…

  107. loque says:

    klu aku bek aku sedekah je 2000 kt ank2 yatim dr bende yg x brfaedah ni….

  108. bawahlicin says:

    oh gambar siti nurhaliza masa masih cun!

  109. rossdale says:

    if u buy that can, u are stupid by all means. sedangkn diri sendiri pn x cukup duit. dah le zmn sekarang ni sara hidup super tinggi. 2k tu klu kalau wat topap henfon pun leh tahan setahun dua

  110. chaa says:

    Dato K nk beli kot…

  111. beautifulDARA says:

    ramai nya jeless ngan siti. mandul la, kencing manis la.
    nampak sangat la kedangkalan fikiran tu. macam budak-budak je. nak ejek peribadi orang lain.
    ada orang berhabis beribu nak kumpul setem, barang-barang antik.. tin ni dah tak klua kat pasaran. mesti la jadi barang yang mahal. ubah-ubah lah attitude PHD tu.

    • teacher says:

      ni teacher nak komen sikit, kita tak suka jgn mengata.buruk rupa. nampak lah keperibadian kita tu macam mana. senang sngt nak menilai orang yer korang ni, sesama melayu pulak tu.aper kater korang diam jer…tengok sudah

  112. putrione says:

    4 me..baik beli rantai emas 916…ade gak untungnya…!! nilai pasaran emas makin hari makin meningkat…drp bli tin pepsi yg semata2 ade pic tok ti ni…eee….mmg xkan beli laa WALAUPUN ade duit bkepok2 dlm bank…!!

  113. tim says:

    baik i buat braces… lg berbaloi……

  114. JOMOSAN says:

    alaaa…takat RM2000.00, plat rega ribu ribu, aku sanggup bli nikan dua ringgit ribu jerr..hahahahaha
    itu la yg ucapkan oleh datuk K….kan datuk..kan..kan

  115. adeakukesah says:

    kalo dh x minat or x mampu jgn la kutuk lebih2..diam2 sudah…mugkin ade yg minat dan mampu nk beli tin tu..

    tp kalo ikut pendapat peribadi aku memang agak membazir la beli tin minuman sampai 2k… tp kalo org yg dh determine nk kumpul bende2 mcm ni harga dh x jd hal pun

    • a.n.jell says:

      kalao ada org nk kumpul benda cenggini dah lama dah dia beli masa murah dulu, pasalla nk tunggu rm2000. anak branak jer la beli

  116. siput sedut says:

    Dri pde aq bli tin Tok ti b’hrge 2000 lbih baek aq bli laptop huh

  117. ntah le... says:

    re-sale value yg rendah.stkt artis malaysia mmg x brbaloi.trnyata pemilik tin cuba ambl kesempatan..mari kita lihat sapa insan malang yg bli bnda alah ni…

    • Tina turner says:

      Ntahnye.. Hoi penjual tin muka siti, bukannye org x bg ko jual tin tuh, tp agak2 la letak harga. Memang rare pon tin tu, tapi x sampai tahap rm2000 la dol.. Rm50 sudey. Ko ni mmg buat hal la menyirap aku tgk komen2 sume kutuk ko bcos ko syok sendiri. Ke ko saje2 je ske org kutuk ko.

  118. mama hot says:

    dr bl tin 2 baik aku beli perabot baru utk umah aku..buang duit je bl tin ada muka ct bkn ada untung pun.

  119. nuriiman says:

    erk.. sedekah kat org yg sepatutnya lg baik..

  120. mummy says:

    betoi tuh nuriiman…bleh bantu kt kubur t…kalo beli tin pepsi siti….siti tolong ke kt kubur t…pk2 kan lahhh

  121. ina says:

    Sebenarnya ct nurhaliza nak servey masih ramai lagi ke peminatnya, so dia cuba ubah strategy

  122. Wak Mansor says:

    Wak, rase xberbaloi jual ngn harga mcm tu, kot2 minat mngumpul koleksi xdo smpi tin pepsi RM2000 nak dibelinyo…. Kalo ado Wak mgumpul koleksi CT Nurhaliza pon, xdonyo nok bli tin pepsi yang ado gambo dio. Pling kuat pon, bli lor potret dio ko… gamba dio ngn MJ ko…. Haa… bru relevant nok bli pon.. Kalau tin pepsi ni… ishhhh, tahap gilo pon, Wak gam je gambar siti kat mne2 tin pepsi… Samo jugok tak? Buleh jual RM 2000 tak??? ekekekke

  123. Great work! That is the kind of info that should be shared around the net. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my website . Thanks =)