Written by AbangNara | January 10th, 2011

avon voices

Sertailah Sesi Ujibakat Avon Voices di Stesen Sentral Kuala Lumpur pada hari Ahad, 16 Januari 2011. Sesi ujibakat nyanyian PERCUMA ini terbuka kepada wanita warganegara Malaysia; berumur 18 tahun ke atas. Setiap peserta akan menerima hadiah penyertaan daripada Avon.

Manakala 50 finalis akan menerima hamper produk Avon bernilai RM200 setiap seorang. Finalis yang terpilih ini akan berpeluang untuk bertanding di pusingan global. Seandainya berjaya, mereka akan berpeluang melawat HongKong, dan seterusnya ke pusingan akhir global di New York untuk merebut kontrak rakaman Album di USA.

avon voices

Selain daripada aktiviti aktiviti menarik seperi make over, analisis kulit dan cabutan bertuah, anda juga dapat bertemu dengan juri – juri selebriti yang terdiri daripada penyanyi dan pelakon terkenal seperti Marsha Londoh, Alyah, Linda Jasmine dan Soo Wincci (Ratu Dunia Malaysia 2008/9).

Jangan lupa ! 16hb Januari, jam 10pagi di Stesen Sentral Kuala Lumpur

Untuk pengetahuan lanjut, sila hubungan talian bebas Avon di 1800-22-2866 atau layari www.my.avon.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 responses to Ada Berani Dan Ada Suara? Sila Join Ujibakat Avon Voices 16 Januari Ini

  1. petra_dubies says:

    semua leh masuk ker
    tuk pepuan je ke
    apa adiah nya

    • Blog Sensasi says:

      lelaki lembut leh gak ke pakai pompuan hahaha

      kecoh skrg ni pasal tokey facebook nak tutup web dia bulan mac ni .butiran ada di Blog Sensasi bertajuk “Website Facebook akan ditutup 15 Mac ini.”
      Jom tengok di blog Sensasi

    • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

      adiahnya kompom lah barangan avon….

  2. ok jom.. HAAHHAHAHAH…
    sekadar hiburan suke2.. ermm ahli avon leh join ke?

  3. Lipstick Hijau says:

    Lipstick nak try la…mna tau leh kalahkan Lady gaga dgn lipstick hijau yg Lipstick pakai..

    • MisstauruS...MisspocO says:

      eh, lipstik ijo…iboh jak join… tang berlagu2 jak pgram nek tok… apa salahnya polah pogram lain dr yg lain…

      ermmm…sik suka aiiihhhh…

  4. Kasih says:

    hiburan dh terlampau berlambak2 di mesia ni huhuhuhu…. penuh jer org p cuba bakat… tp rancangan2 yg ilmiah tu xder lak yg dtg seramai nk nyanyi kn… sedih… :(

    • MisstauruS...MisspocO says:

      sokong kasih…!!!

    • Mulot Lazer says:

      Rancangan ilmiah?

      Study la hoi…..siapa suruh tengok TV banyak ?

      • Kasih says:

        Mulot Lazer.. yer rancangan ilmiah… rancangan yg memberikan kita ilmu, samada ilmu dunia atau akhirat…

        knp gan membaca sj tnpa tgk tv xkan pandai ke?? belajar tu penting sbb tu dikatakan tuntutlah ilmu smp ke negara china… sbb bkn smua nya kita akn dpt dr bahan bacaan sj… so renung2kan lah ya :)

      • allrounder says:

        mulut masih duk d zaman purba tv ke. TV utk hiburan je. tu la byak sgt tgok drama/novela je dan sgala crap mcam idol2 ala americano tu smua. skali skala go check out program cam discovery-history-natgeo channel sikit ye. Fun wat to learn from TV. Another alternative dari baca buku lagi bagi budak2 zaman skarang.

  5. ADUHAI says:

    MARSHA LONDOH….one of the judges ????? :(

    *DEAD !*

  6. Cherry pink says:

    mcm nk join…tp ade MENTOR ERRA lak…mana 1 nk g nih…

  7. ahli fikir says:

    PROFESSIONAL CELEBRITY JUDGES ? tade orang laen ke woi. tolong lah. bek tengok JUNIOR MASTERCHEF je. korg tak sdar ke MALAYSIA ni makin banyak rancangan nyanyi tapi negara kite kecik je wey. so dah BANYAK SANGAT LA WEY. Amerika, England takpe, negara dorg besar, channel TV punye lah banyak, fans pon rmai. kite ni? MEMBANYAKKAN KONTROVERSI aje. artis baru sume tah hape2, baru sehari jd penyanyi dah jd DIVA. tak pyh lah.

  8. taksuka legging says:

    kena try masuk ni.. tgk juri pun budak2 je.. konpem menang!
    yeah..Hong Kong n USA, HERE I COME!!!!

  9. oren says:

    aku ni hah kompius katalog avon dan 2bulan xsampai kat umah..padahal tetiap bulan aku xpenah miss beli brg avon. ada org gatai tgn terambik ke ape ke..ish aku laaaa

  10. don nachos says:

    stupid malaysians with their stupid TV programs.

    grow up.

    LEARN. BE SOMEBODY WHO CAN ACTUALLY CONTRIBUTE TO YOUR COUNTRY.

    SINGERS ARE SCUMS. TOTALLY USELESS.

  11. endys says:

    y xopen ??atleast buat la 16 tahun k atas k….