Written by AbangNara | February 22nd, 2010

Gile cool Mat Saleh pun pandai nyanyi lagu direnjis-direnjis Allahyarham Tan Sri P. Ramlee. Terus Abang Nara rasa nak berkawin dengan awek kesayangan hari ini jugak. Kalau banyak duit boleh panggil pakcik nie nyanyikan kat wedding kitorang nanti.

Dan yang terpaling best, baru-baru nie AbangNara ada colloboration dengan pihak SetelKahwin untuk setelkan bab-bab nie. Banyak tips-tips cinta, tips-tips nak kawin dan tips-tips malam pertama kat blog SetelKahwin. Korang wajib baca sebab Abang Nara pun jadi author kat situ jugak.

Klik sini untuk ke blog SetelKahwin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to Abang Nara Rasa Nak Kawin Bila Dengar Mat Saleh Nyanyi Lagu Direnjis-Renjis

  1. Harry M Sandakan says:

    Lucu la plak mat salleh ni nyanyi lagu renjis2 nih hahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. fifie says:

    abg nara cepat2 kawin!!! hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. BumbleBee says:

    mat salleh… awang hitam xde? hihih…

    lari topik jap….
    td kuar lunch…skali lalu depan mata bas Rapid KL kt area PJ ni… kt badan bas tu ade iklan Suria fm…gmbr besarnyer tak len x bukan dj bru diorg L.O…. yg aku x tahan nk tergelak, ade gak org yg vandalisme pi conteng muka LO tu letak misai….hahaha….creative btul…(nasib aku tgh driving, kalo aku tgh jln kaki..mau aku amik gmbr and bg kt BN buat entry)…hehhh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. eyriqazz says:

    bila bang nara nak kahwin?ilmu dah cukup di dada?hik3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. jue says:

    lps sy tgk author nama bang nara..terus sy follow n jadi fan blog tu :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. hantupensil says:

    perghh..terbaik la mat salih nih..
    hehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. azharramli says:

    Kepak..kepak..kepong..kepak..kepak kepong..cepat bro gua jadik tukang kompang..ahaks3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. hek says:

    nak jadi tukang makan jeee…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Zaza Muhammad says:

    aku penah tgk dia nyanyi lagu Getaran Jiwaaaa… besttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. aries_april says:

    HAHAHAHAHAHAH…apa kes la mat saleh ni..
    funny tul.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Clipkertas says:

    kes nak test sore la aries…
    sape nak komen?

    go back and practice …..
    or…
    piccing lari la….
    or….
    lu rock la beb……..

    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Black_itu_menawan says:

    bkn George Bush ke ni..???
    wakakaah…
    anak2 aq siap ikut nyanyi lagu nih…
    yg tak tahan tu…

    ….’rennnjjisss2 dipilis….lalallalaalaa’

    bl bnara nk kawen ni..???
    nak wat GBN part 2!!!
    windu kat uowls…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. hek says:

    baru je lepas baca ayat jiwang korea tu..hehehe…setelkawin tu kalau praktikkan mungkin boleh menjadi kot….bn mesti guna ayat tu ngan awek dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Qiz says:

    hehee..dia sangat la COOL!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. […] Abang Nara Rasa Nak Kawin Bila Dengar Mat Saleh Nyanyi Lagu Direnjis-Renjis (25) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0